#سرو می ماند ولی طوفان به پایان می رسد...
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
#سواد_رسانه
🚦بسیاری از کاربران محتواهایی را بازنشر میکنند که حتی خودشان هم نخواندهاند!
📍مطالعه جدید محققان دانشگاه تگزاس آستین از معضلی در بین کاربران #شبکههای_اجتماعی خبر میدهد. این تحقیق میگوید کاربران اغلب پستهایی را به اشتراک میگذارند که خودشان هم دانشی در مورد آن ندارند و گاهی اوقات فقط تیتر مطلب را مطالعه کردهاند!
🔸اشتراکگذاری چنین پستهایی در فضای مجازی باعث میشود افراد وانمود کنند اطلاعاتی در مورد برخی موضوعات دارند، ولی در عمل اینطور نیست و آنها حتی ممکن است مطلبی که به اشتراک میگذارند را یک بار هم مطالعه نکرده باشند.
🔹در این مطالعه به این موضوع اشاره شده که گاهی اشتراکگذاری برخی مقالههای علمی باعث میشود فالورها و دوستان فرد در شبکههای اجتماعی تصور کنند وی دانشی در آن زمینه دارد یا مطلب را مطالعه کرده و حالا به اشتراک گذاشته است. اما در عمل نتایج بررسی انجام شده نشان می دهد، تنها 51 درصد افرادی که مطلبی را به اشتراک میگذارند، خودشان آن را خواندهاند. 26 درصد معمولا تنها بخشی از محتوای به اشتراک گذاشته شده را مطالعه کرده و در کمال تاسف 22 درصد نیز تنها تیتر و چند سطر از آن مطلب را عموما مطالعه میکنند ولی ترجیح میدهند محتوایی را که خودشان آن را به صورت کامل نخواندند با دیگران به اشتراک بگذارند.
ادامه مطلب👈
https://dgto.ir/2rbp
🔴یتیم های اینترنتی دهه هشتادی، پدیده های امروز کف خیابان ...
😞سال ۹۶ به این موضوع و چرایی آن اشاره های زیادی کردم
به عنوان نمونه مصاحبه زیر که حاصل چند ماه پژوهش در آن زمان است را بخوانید: 👇
⭕️شیوع پدیده «یتیم اینترنتی»
🔷یک پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به شیوع پدیده «یتیم اینترنتی» در فضای مجازی گفت: کودکی خطاب به پدر و مادرش نوشته بود «کاش یک گیگ اینترنت بودم نه یک کودک، کاش من هم یک گیگ اینترنت پر سرعت بودم تا هر از گاهی دستان پرمهر پدر و مادرم را لمس میکردم ...»
🔴این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه انتشار بیش از حد اخبار منفی در سطح کشور امنیت روانی مردم را به خطر خواهد انداخت، تصریح کرد: متاسفانه فضای روانی این روزهای کشور متاثر از اخبار منفی و شوک برانگیز فراوان است و همین موضوع جامعه را به سمت بیاعتمادی افراد نسبت به یکدیگر، استرس و اضطراب فراوان سوق میدهد البته طرح این موضوع به معنای عدم انتشار و آگاهیرسانی به مردم نیست.
🔴وی متذکر شد: سر منشا بسیاری از بیماریها، استرس و تنشهای عصبی عنوان میشود و این در حالیست که ما باید برای تزریق روح امیدواری و نگاه امیدوارانه به آینده در سطح جامعه تلاش کنیم و اخبار اجتماعی منفی نظیر قتلها، کودک آزاریها و ... را برای گروه های تخصصی و بهصورت خاص منتشر کنیم تا با فعالیتهای علمی، قضایی و ... تا حد ممکن از تکرار این مشکلات و حوادث جلوگیری کنیم.
🔴آل داود بروز اختلالات مختلف خطرناک روانشناختی را ناشی از این حضور بسیار زیاد در فضای مجازی عنوان کرد و افزود: از نخستین تبعات این حضور بیمارگونه در فضای مجازی اعتیاد اینترنتی است که عواقب بسیار خطرناکی را بخصوص برای نوجوانان و جوانان به دنبال دارد.
🔴این پژوهشگر فضای مجازی از مشکلات جدی این روزهای کشور و مردم معتاد به اینترنت را خشونت پنهان و افسردگی دانست و افزود: در تحقیقات متعدد روانشناسان نشان داده شده که بر خلاف کتابها که انسان پس از مطالعه آنها را کنار میگذارد و روحیه مثبت پیدا میکند، استفاده از فضای مجازی انسان را به شدت پابند خود کرده و محدود میکند به طوری که گذراندن وقت بسیار در فضای مجازی در نهایت منجر به دوری از دوستان حقیقی و خانواده، افسردگی، جذب شدن به افراد با هویت مجهول، خلافکار و شکست عاطفی میشود.
🔴وی ادامه داد: خشونت پنهان در فضای مجازی اغلب خود را به صورت تخلیه احساسات، ناراحتیها و عصبانیتها در کامنتها نشان میدهد و افراد فکر میکنند که با ابراز خشم مجازی خود در شبکههای مجازی برای لحظهای آرام میشوند که متاسفانه این خشم پنهان و ناگهانی امروز به فضای حقیقی هم سرایت کرده و کشور را در جهات گوناگون دچار مشکل کرده است.
@women92
🔴آل داود اختلال روانشناختی امپاتی یا دیگر خودپنداری را از دیگر آثار حضور بیضابطه و بیهدف در فضای مجازی دانست و اظهار داشت: یکی از بحرانهای فردی و اجتماعی دیگر خودپنداری ناشی از تعامل کاربران با فضای مجازی بوده و «امپاتی» در چنین شرایطی همانند یک سندروم اجتماعی، بحرانهای هویتی را دامن میزند و این امر زمینهساز بسیاری از تعارضات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خواهد شد.👇
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🌐https://paydarymelli.ir/0007oU
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی پروفسور دینانی در ۲ دقیقه اثبات میکنه
بعضی انسانها مثل حیوان زندگی میکنن
مجری احسان کرمی😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیییییییییلی مهم🤔🤔🤔👆
حتما ببینید و نشر دهید خصوصا کسانیکه جدیدا بسیار محافظه کار
احسان کرمی هم پس از پرواز کردن
در سیمای میلی، رفت شبکه منوتو
♻️♻️♻️ یادی کنیم از صحبتهای چند ماه پیش استاد حسن عباسی که به تنهایی خودش جای چند تا لشگر کاربرد داره 👇👇👇
که در مورد ایشون و رفیقش برزو ارجمند و مدیران احمق و نفوذی صدا و سیما افشاگری کردند
از ماست
🔴فوری/ بازداشت بلاگر هتاک در قم به دلیل دامن زدن به اغتشاشات
یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیمای قم از بازداشت زینب موسوی بلاگر هتاک قمی به اتهام دعوت به اعتصاب سراسری و تحریک مردم به شرکت در تجمعات غیر قانونی خبر داد.
🔻وی افزود: این فرد که از ابتدای حوادث اخیر تاکنون با انتشار مطالبی در فضای مجازی به دمیدن در آتش اغتشاشات و دامن زدن به ناامنی در کشور ادامه می داد، امروز در قم بازداشت شده است.
🔻گفتنی است انتشار محتواهای سخیف توسط وی که با استفاده از الفاظ رکیک موجب توهین و تمسخر پوشش بانوان متدین و همچنین استهزاء گویش و فرهنگ مردم قم شده بود، بارها مورد اعتراض اهالی این شهر و علاقمندان به فرهنگ اصیل آن قرار گرفته بود
eitaa.com/women92
*بیداری نسل زِد*
■در رخدادهای اخیر یکی از سرنوشتسازترین گسلهای اجتماعی فعال شد: گسل «سنت و مدرنیته». سرنوشت ایران را تا اینجا همین گسل (یا نزاع) رقم زده و در آینده نیز تعیینکنندهترین عامل خواهد بود. در این باره تحلیل مفصلی دارم که بماند برای بعد، اما لرزههای این گسل باعث شد «گسل نسلشناختیِ» دیگری فعال شود که چشمها را خیره کرده: «نسل زِد» بیدار شد.
□در روزهای اخیر عموماً از رفتار و عملکرد نوجوانان متحیر شدهاند. این همان «نسلِ زد» یا «زی» (Z Generation) است که شامل نیمۀ دوم دهههفتادیها و کل دهههشتادیها میشود. سال ۹۹ نشریۀ «صبح صادق» مطلبی دربارۀ «نسل زد» درج کرده و گفته بود یکی از بزرگترین تهدیدهای امنیتی ـ سیاسی در «نسل زد» نهفته است.
●«نسل زد» (زومرها)پدیدهای جهانی است و بر بستر تحولات و پیشرفتهای فناورانۀ جهان تعریف شده است، اما تحلیل دربارۀ آن باید در دو سطح باشد: «جهانی» و «بومی». بخشی از ویژگیهای «زومرها» جهانی است، اما عوامل بومی روی آنها اثر میگذارد. اساس تفاوت ما (ایگرگیها: نیمه دوم دهه پنجاهی ها و دهه شصتی ها) و زومرها این است که فناوریهای مجازی «وارد زندگی ما شد»، در حالی که زومرها «وارد دنیای فناوری» شدند. به زبانی استعاری، «فجازی» در دنیای ما به دنیا آمد، در حالی که زومرها در «فجازی» به دنیا آمدند. گوشی هوشمند «وارد زندگی ما شد»، اما زومرها از ابتدا در گوشی هوشمند متولد شدند. اما مسئله فراگیرتر است...
○زومرها بالاترین حد «عزتنفس» را دارند. آنها کمتر از همۀ انسانهای پیشینشان «خواهش و التماس کردهاند» و یا اصلاً کتک نخوردهاند یا به ندرت تنبیه بدنی شدهاند. زومرها کمتر از گذشتگانشان تحقیر شدهاند. در سن خردسالی در «اجتماع خانواده» به «عضوی کامل با حق رأی» تبدیل شدهاند و بیشترین ابزارهای ابراز وجود را نیز داشتهاند.
■به همین دلیل، جامعهپذیری آنها بسیار زودتر از نسلهای پیشین رخ داده و شخصیت اجتماعیِ آنها زودتر و مستقلتر از پیشینیان شکل گرفته. داشتن ابزارهای ارتباطی گسترده به آنها اجازه داده در برابر اقتدارگراییِ خانوادگی مقاومت کنند و پشتوانه و گریزهای روانی بیرون از خانه بیابند.
□به دلیل اینکه زومرها عموماً تکفرزندند یا فقط یک خواهر و برادر دارند، «حریم خصوصیِ» بسیار بزرگی دارند. این نسل بزرگترین حریم خصوصی را در تاریخ همۀ نسلهای ایرانی داشته. حریم خصوصی بنیاد استقلال شخصیتی است؛ چیزی که نسل ایگرگ یا به دست نمیآورد یا در سن بالاتر (پس از سن بلوغ) به دست میآورد.
●از دیگر سو به دلیل پایین آمدن جمعیت این نسل، رقابت دروننسلی میانشان کاهش یافته و ملایمتر شده و در عوض با فرصتهایی که خانواده در اختیارشان قرار میدهد، با ابعاد روحی و جسمی خود به خوبی آشنا میشوند. تمرکز این نسل دیگر روی رقابت با دیگران نیست، بلکه بیشتر درگیر کشف و پرورش خویشند. (امیدوارم این انگارۀ قدیمی و عارفانه از افکار ما ایرانیها بیرون رود که فکر میکنیم ریاضت و محرومیت باعث بزرگی میشود.)
○این نسل با سطح بالای مراقبت خانوادگی، بیشتر از نسلهای پیشین مشاورۀ روانشناسی و روانپزشکی گرفته و خویش را بیشتر کاویده و با خود ارتباط برقرار کرده. همین مشاورهها، بهرهمندی از «تربیت جنسی» و نیز بهرهگیری از ارتباطات مجازی، باعث «شرمزدایی» گسترده در آنها شده. نسل زد ارتباط بسیار کمتنشتری با جسم و امیال خود دارد و عوارض عاطفی کمتری دارد.
■زومرها از آنجا که درون شبکههای اجتماعی به دنیا آمدهاند، توان ارتباطگیری بالایی دارند؛ با سرعت گروهسازی میکنند و همبستگی در آنها روانتر و مکانیکیتر صورت میگیرد. آنها بالاترین میزان ارتباطات، و در نتیجه بالاترین مهارتهای ارتباطی را دارند. به همین دلیل الگوریتمهای اجتماعی پیچیدهتری در ذهنشان وجود دارد و همزمان به دلیل بهرهمندی گسترده از ابزارها از کودکی، توان حلِ مسئلۀ بالاتری هم دارند.
□همۀ اینها باعث میشود توجه آنها زودتر به جامعه معطوف شود، زیرا داشتههای فردیشان زودتر تأمین شده و در نقطۀ مناسبی از هرم مازلو ایستادهاند. این وضعیت وقتی با سطح بسیار بالای استقلال و تمرکز بر وجوه روحی و شخصیتی همراه میشود، باعث میشود زومرها خیلی زود سیاسی شوند.
●یک عامل بسیار مهمتر هم این است که این نسل کمترین سلطهپذیری را دارد. آنها خیلی زود با هر نوع اقتداری درگیر میشود و بسیار کمتر تمایل به اطاعت دارند. فرمانبری برای آنها امری بدیهی نیست و کمتر از همۀ انسانهای پیشین از عصر یخ تاکنون «سلطهپذیر»ند. حال بازنده کسی است که در برابر این نسلِ تابندندان «هوشمند» مانند نئاندرتالها رفتار کند.
*منبع:* کانال تلگرامی تاریخ اندیشی، مهدی تدینی
eitaa.com/women92
#امیرالمؤمنین عليه السلام:
🍀 ما اشتَدَّ ضِيقٌ إلاّ قَرَّبَ اللّهُ فَرَجَهُ
🍃 هيچ سختى و مشكلى شدّت نگرفت، مگر اين كه خداوند گشايش آن را نزديك ساخت
📚 غررالحكم حدیث9566
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
eitaa.com/women92
47.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دکتر_علی_تقوی
#استاد_پناهیان
🔴براے رسیدن فرج،باید مضطـرانه دعا ڪنیم.
🔴چگونہ مضطـر شـویم،قبـل از اینڪہ با بـلا مضطرمان ڪنند؟
💢ببینید.
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
eitaa.com/women92
🔴 پرده بعدی اغتشاشات ۱۴۰۱
⏪فتنه ۸۸، ماهیت «سیاسی» داشت و حوادث ۹۶و۹۸ عمدتا در محور «اقتصادی» بود. اما اغتشاشات ۱۴۰۱ دارای محور «فرهنگی» است بعلاوه رسوبات سنگین فتنههای پیشین.
🔻از ویژگیهای مهم این طراحی سنگین اینست که دشمن تقریباً تمام ظرفیتهای متنوع خود را پای کار آورد، برای براندازی قطعی و به شرط چاقو!
🔻این اطمینان نسبی از موفقیت براندازی مهر۱۴۰۱، موجب شد تا قشونی از سران غرب گرا، مأموران سفارت خانه ها، برخی سلبریتی های ورزشی و هنری، مراجع ساختگی، برخی مسئولان سابق و حتی کنونی و تعدادی از رسانههای داخلی و گروه های مسلح خشن یا تجزیه طلب رسما وارد میدان شوند.
🔻شدت عجیب حملات رسانهای در سطح داخلی و خارجی، خصوصا در روزهای اول طوری بود که صدا و سیما و رسانههای انقلابی عمدتا منفعل شدند.
🔻علاوه براین، گیجی مزمن مسئولان فضای مجازی کشور، در کنار آتش بیسابقه شبکه های لندنی، سعودی داخلی، تولید کنندگان هشتگهای آیینهای فیک موجب شد «بخشی کوچکی» از نوجوانان و جوانان هم درگیر اغتشاشات شوند.
🔻اگرچه دشمن در رسیدن به سقف خواسته های خود در اغتشاشات اخیر یعنی براندازی نظام، با هوشیاری مردم ناکام مانده، اما هرگز از رسیدن به کف خواسته های خود یعنی تحمیل «عقب نشینی با گامهای کوچک» بر جمهوری اسلامی منصرف نشده است.
🔻تحریک اجتماعی با ابزار رسانه و فجازی و تولید فشار کف خیابانی با پوشش ظاهری «حق اعتراض» مهمترین برنامه در گام بعدی فتنه است.
eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین خونخواران جهان با چه کسی دشمن هستند، پشت همان صف آرایی کن😍
🌱گاهی شنیدن برخی چیزها از زبان دیگران شیرین تره
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_ایران
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولودی بسیار زیبا ویژه میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)
eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشاوره ای شنیدنی از زبان استاد فاطمی نیا ...🙏
eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #درس_اخلاق
🔹با آب خوردن به بهشت برو!
🔸استاد مسعود عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«جشن بزرگ پیامبر مهربانی»
سخنران:
حجت الاسلام شیخ مصطفی کرمی
مداحان:
حاج منصور ارضی
حاج محمود کریمی
حاج سید مجید بنی فاطمه
حاج محمدرضا طاهری
حاج سعید حدادیان
کربلایی محمدحسین حدادیان
کربلایی حسین طاهری
همراه با دیگر برنامه های شاد کودکان و برپایی موکب های جشن
جمعه ساعت ۱۵:۳۰
میدان ولیعصر (عج)
eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام بشم اولین رییس جمهور زن در ایران😂😂
شتر در خواب بیند پنبه دانه ....
@women92
🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس انگلیسی:
📍دولت فکری کند، مردم به دلیل بحران انرژی درحال خودکشی هستند/بسیاری از بچه ها با سوختگی شدید به بیمارستان مراجعه میکنند/آن ها مجبورند هنگام خواب و برای گرما بطری آب داغ را در آغوش بگیرند اما بطری ها گاهی اوقات به روی آن ها شکافته و باز میشود...
#بحران_اروپا_و_غرب
eitaa.com/women92