29.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣 توضیحی مختصر درباره لایحه عفاف و حجاب که تا هفته آینده در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت
🔹 زهره سادات لاجوردی، نماینده مجلس
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دڪتـر_علـی_تقـوی
🔴 الان دعوا سر #حجاب نیست❗️
دعوا سر اینه ڪه حجـاب اجبـاری باشد یا اختیـاری⁉️
https://eitaa.com/women92
🔶️۷۲ نفر کجا و ۳۷ هزار نفر کجا ‼
⁉️🏴 بعد از واقعه عاشورا حدودا 3 مرتبه 3 گروه به ندای #هل_من_ناصر امام حسین علیه السلام لبیک گفتند :
▪️ گروه اول #توابین بودند
همانهایی که روز عاشورا و قبل از آن سکوت کردند همگی قیام کردند تقریبا همه کشته شدند 5000 نفر « ولی #دیر_شده_بود » .
▪️ گروه دوم مردم #مدینه بودند
بعد از عاشورا قیام کردند همگی کشته شدند حدود 10000 نفر یزید گفت لشکری که به مدینه حمله کند 3 روز جان و مال و ناموس مردم مدینه برایش حلال است آورده اند اهل بیت امام سجاد(ع) را در این زمان از مدینه خارج کردند،در یک صحرا، تا در مدینه شاهدجنگ نباشند. ولشکریان جنایتکار یزید ازهیچ جنایت وخیانتی کوتاهی نکردند و 10000 نفرهم شهید شدند.
*« اما #دیر_شده_بود »* .
▪️ گروه سوم #مختار بود که بعد از جنگهای فراوان و کشته شدن حدود 15000 نفر شکست خورد و حدود 7000 نفر هم از اسرا گردن زده شدند . مجموعا حدود 22000 نفر کشته شد ، «اما #دیر_شده_بود»* .
▪️مردمی که در مدینه هنگام خروج امام حسین علیه السلام همراهیش نکردند و مردمی که هنگام ورود امام حسین علیه السلام به کوفه کمکش نکردند ، همه بعد ها به کمک امام رفتند ,«ولی #دیر_شده_بود» .
🔳 امام سجاد هم استقبال خاصی از این حرکتها نمی کردند «چون #دیر_شده_بود».
▪️حدود 37000 نفر کشته شدند
«اما #دیر_شده_بود» .
▪️خیلی فرق هست بین آن 72 نفری که به موقع به یاری امامشان رفتند با این 37000 نفری که بعد از شهیدشدن امام حسین(ع)قیام کردند .
🔳 ما باید مراقب باشیم
از امام خودمان عقب نیفتیم .
️الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ، هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید.
https://eitaa.com/women92
💫نشست تخصصی :
با محوریت:
💫 بررسی لایحه عفاف و حجاب
با حضور:
💫سرکار خانم دکتر زاهره سادات میر جعفری
(دکترای مطالعات زنان و پژوهشگر)
زمان🗓 : پنجشنبه ۱۲مرداد ماه
🕰 :ساعت ۱۷
مکان: اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/rafda/esfahan
#پایگاه_خبری_تحلیلی_ایبسنا
#ناحیه_بسیج_دانشجویی_استان_اصفهان
@IBSNA_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چادرم میراث مادر است .. به چه گناهی باید فحش بشنویم توهین شویم ..... به جرم محجبه بودن در کشور اسلامی ..... بی تفاوت باشیم سکوت کنیم در برابر این همه گناه..... که خشک و تر باهم بسوزیم !!!
https://eitaa.com/women92
👆ویدیویی که میبینید حاوی ادبیات رکیک و ناراحتکننده است. اینها تصاویری از برخورد مخالفان حجاب با مردمشریف ایران و آمرانبهمعروف است. شرمنده اما واقعیت جامعه همین است
جبههی انقلاب را گسترش بدهید، یارگیری کنید؛ حذف نکنید؛ صِرف اختلاف سلیقه و اختلاف نظر دربارهی فلان مسئله موجب طرد نشود. بعضی هستند که به اسلام و انقلاب و نظام اسلامی و به خیلی از خصوصیّاتی که شما به آن اهمّیّت میدهید معتقدند، در فلان مسئلهی خاص با شما موافق نیستند؛ این نباید موجب بشود که شما او را طرد کنید، از دایرهی انقلابیگری خارج بدانید. هر چه میتوانید جبههی انقلاب را گسترش بدهید، جذب کنید؛ البتّه منظورم جذب منافق نیست، جذب آدم بیاعتقاد نیست؛ جذب آدم معتقدی است که با شما اختلاف سلیقه دارد. (امام خامنه ای، ۱۳۹۹/۰۲/۲۸)👆🙏🙏🙏
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز گذشته سارا سادات خادم الشريعه شطرنجباز ايرانی که به خاطر حجاب تابعیت اسپانیایی گرفت در دور اول مسابقات به رقيب اندونزیایی با ردهی پايين تر كه اتفاقا محجبه بود باخت و از رقابت ها حذف شد
https://eitaa.com/women92
کیمیا علیزاده تا سن 20 سالگی در ایران 6 مدال جهانی و المپیک کسب کرده بود اما پس از مهاجرت به خارج از ایران در سال 98 تاکنون هیچ موفقیتی به دست نیاورده که هیچ، سطحش به یک بلاگر مبلغ محصولات آرایشی و بهداشتی نیز تنزل پیدا کرده است!
حقیقتا از گفتن این وضعیت خوشحال نیستیم و نمیخواهیم به او کنایه بزنیم که دیدی فلان شد و بیسار نشد.
https://eitaa.com/women92
حرفمان چیز دیگری است. کیمیا علیزاده یک مثال است.حرفمان این است که دارند به جوانان ایرانی آدرس غلط می دهند. موفقیت به برهنه شدن و کشف حجاب نیست. این را ما نمیگوئیم،موفقیت های زنان باحجاب ایرانی در تورنمنت های آسیایی و جهانی می گوید. موفقیت در بدوبیراه گفتن به کشور خودت هم نیست، با اینکار مهر بردگی بر پیشانی خودتان می زنید و پشت می کنید به اصالت و رگ و ریشه تان و سر خم می کنید جلو کسانی که به دروغ درِ باغ سبز نشان جوان های ایرانی می دهند.
هیچ جای دنیا مثل کشورت دلسوز تو نیست. آنجا فرضا طلای المپیک را هم اگر کسب کنی نهایتا رنک آن کشور را در جدول توزیع مدال ها بالاتر برده ای اما هرگز مثلا تو را قهرمان ملی آلمان یا فرانسه نمی دانند چون تو مهاجری اما در کشور خودت مدال برنزت هم حکم طلا دارد
https://eitaa.com/women92
در مسئلهی #حجاب شما با تبلیغات کار کنید.
یعنی همان حربهای را که افراد مورد نظر شما برای سست کردن اعتقاد به حجاب به کار میبرند، شما هم به کار ببرید. یعنی شما دربارهی حجاب بنشینید واقعاً تحقیق کنید، فکر کنید، از لحاظ دینی هم مثلاً دربارهاش بحث کنید، یا از بحثهایی که شده استفاده کنید. از لحاظ اجتماعی هم روی همین مسألهی کیفیّت حجاب تکیه کنید؛ به ترویج دیدگاه خودتان بپردازید؛ آن چیزی که به نظرتان درست است، آن را بگویید؛
این دغدغه را هم که اینها میآیند تمایل به حجاب را در دلِ مردم از بین میبرند، نداشته باشید؛ حجاب از بین نمیرود.
رهبر انقلاب ۱۳۷۷/۱۲/۰۴
https://eitaa.com/women92
پ ن: اولین کسی که معتقد بود باید برای حجاب کار تبلیغی و فرهنگی انجام بگیره خودِ رهبری بودن☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 خواهر زن نخست وزير اسبق انگليس در سفر به قم مسلمان شد و در لندن با حجاب كامل از هواپيما پياده شد!
🔸برخی هم با دستمال كوچكی روی سر از تهران پرواز ميكنند و با سر و پای برهنه در فرودگاه های خارج پياده ميشوند ...!
https://eitaa.com/women92
#حجاب
⭕️ چند پرسش درباره متن جدید لایحه عفاف
✍ حسین شریعتمداری
🔹متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
🔸 درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
📍۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
📍۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت #کشف_حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت #بیتوجهی_مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب #ترک_فعل نیز شدهاند!
📍۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
📍۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
📍۵- نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
📍۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی سردرگمی درپی داشته باشد.
از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک #لغزشگاه_خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
💠 از حضرت امیر علیهالسلام است که: «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود».
⚠️ به عنوان مثال میتوان به متن برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»!
حالا به متن لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید.
🔸 موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... تعجبآور نیست؟ هست!
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ضرب و شتم همسر شهید مدافع حرم به خاطر امر به معروف در اراک
🔹 یک فعالان رسانهای از ضرب و شتم همسر شهید مدافع حرم در اراک به خاطر امر به معروف و نهی از منکر و سکوت مسئولان در این باره خبر داد.
🔹روز ۲۸ تیر در پی امربه معروف بسیار محترمانه همسر یکی از شهدای مدافع حرم در بیمارستان ولیعصر اراک فرد مکشفه اقدام به ضرب و شتم همسر شهید جلوی چشم فرزند بیمارش میکنه، ماجرا به همینجا ختم نمیشه بعد از حمله و ضرب و شتم اولیه، همسر این زن در مسیر خروج همسر شهید کمین کرده و اینبار با شدت بیشتر و وحشیانهتر اقدام به هتک حرمت میکند
🔹متاسفانه مرد ضارب که اینبار خانوادگی بر سر همسر شهید ریختن و اقدام به ضرب و شتم میکنند در یک عمل غیرقابل چشمپوشی چادر و روسری از سر همسر شهید میکشه و او را بیحجاب میکنه از بیغیرتی افرادی که در صحنه شاهد این اقدام رقتانگیز بودند بگذریم، از مماشات مسئولین استان مرکزی نمیشه گذشت
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین و کوتاه ترین نامه امام حسین
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آخرین مرحله قبل از ظهور...
قرارههرروزمونباشه؟
بخونیمبرایظهورش(:🌿
#اللهمعجللولیکالفرج
ما هنوز سنگری محکم به نام خانواده داریم که حواسمون نیست که همه در تلاشند این سنگر اقتدار را درهم بشکنند.... پس قدر بدونیم و برای حفظش تلاش کنیم شاید فردا دیر باشه 💥💥💥💥
مکرون فهمید از کجا داره چوب میخوره ما هنوز جدی نگرفتیم
جهاد تبیین ما در حوزه خانواده جزو اولویت های ماست
https://eitaa.com/women92
📌«من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم» این جملات مثل پتک بر پیکر در حال زوال لیبرالیسم و سوسیالیسم نواخته می شود
🖋سید علی موسوی
تصویر عمومی جامعه نخبگان ایران از ترامپ زاییده هژمونی رسانه های الیگارشیک لیبرال و سوسیال دموکرات امریکایی، تصویر فردی احمق و هرزه است و این فاصله ای عمیق از تصویر واقعی ترامپ در امریکا دارد. رأی آوردن ترامپ محصول یک جریان قدرتمند دین دار خاموش در امریکا بود که تصمیم به فریاد زدن گرفت و ترامپ نیز بهترین بازی سیاسی را در این چارچوب داشت و همچنان در حال ادامه دادن این بازی خطرناک برای آینده لیبرالیسم امریکایی و حتی رقیب سوسیال دموکرات آن است. در ایران شاید کمتر کسی شنیده باشد که در مناظرات آقای ترامپ با خانم کلینتون، ترامپ در مقابل سقط جنین فریاد می زد که به چه حقی، حق حیات یک انسان را از او سلب می کنید. او به شدت در مقابل هم جنس بازی ایستاد و اینگونه بود که رأی مومنین امریکایی را توانست پشتوانه حرکت قدرتمند خود کند.
نقش زن در این چرخش بزرگ جهانی از لیبرال دموکراسی و سوسیال دموکراسی به سمت جریان سیاسی راست بسیار پر رنگ است. همانگونه که جریان چپ روی فمنیزم و هم جنس بازی تأکید می کند، جریان راست روی ارزش مادری و خانواده و دین تأکید می کند. شاید برای ما به عنوان یک ایرانی باور پذیر نباشد که همجنس بازی و فمنیسم محور مجادلات پر رنگ جامعه غربی منفعت گرای مادی در انتخابات هاست اما واقعیت چیزی جز این نیست. دنیای مادی نگر غربی، در واقعیت زیست کثیف خودش به بن بست زندگی مادی رسیده و دوگانه زن-مادر مهمترین عنصر مجادله در این دعوای ایدئولوژیک سیاسی است.
برای فهم اتفاقات جاری در جهان امروز در حوزه «زن زندگی، آزادی» باید جریان راست مسیحی در حال رشد در اروپا و امریکا را با دقت رصد کرد. اگر از امریکا به اروپا بیاییم رنگ مذهبی نمادین تر می شود. نبود مرجعیت مذهبی در میان پروتستانها نمی تواند قاب تصویر متفاوت خلق کند اما در اروپا وجود مرجعیت مذهبی کاتولیک پاپ می تواند جذاب تر به نظر برسد. جورجیا ملونی نخست وزیر فعلی ایتالیا در سخنرانی معروف خود در سال ۲۰۱۹ میلادی گفته بود: «من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم» این جملات مثل پتک بر پیکر در حال زوال لیبرال دموکراسی نواخته شد و توانست این زن مسیحی را به مقام نخست وزیری رسانده و لیست مورد حمایتش را با شعار «خدا، وطن، خانواده» به اکثریت مجلس ایتالیا تبدیل کند.
جریان راست معمولا در اروپا تلاش می کرد در مقابل پاپ بایستد و هویت اصلی اش را با ملی گرایی معنا کند تا اعلان برائتی باشد بر دین گرایی راست و کلیشه های قرون وسطایی و همین عامل رأی نیاوردن این جریان بود. جورجیا ملونی به وضوح همراهی اش را با دین محور منازعه سیاسی اش قرار داد و این نشان داد واقعیت زیست عمومی مردم ایتالیا چیزی دیگر مطالبه می کرد.
مسئله اساسا ایتالیا نیست . وی امسال در تجمع حزب راست «وکس» اسپانیا گفت «بله، به خانواده سنتی نه به لابیهای دگرباشان جنسی!» . این تازه ابتدای قصه است. بشر غربی نه توانست با سوسیالیسم به عدالت برسد و نه با لیبرالیسم به آزادی. سرمایه داری به عنوان طاغوت حاکم بر الیگارشی و بازی زرگری چپ سوسیالیست و راست لیبرال توانست زندگی مردم غرب را به گروگان بگیرد تا حاکمیت بلامنازعش را بر فراز به لجن کشیدن زندگی مردم غرب استوار سازد.
این بازی دیگر امکان استمرار ندارد. شاید هنوز سوسیالیزم یا لیبرالیسم برای برخی روشنفکران عقب افتاده ایرانی رویای عدالت و آزادی را داشته باشد و با شعار زن زندگی آزادی به اوج این رویا بخواهند دست پیدا کنند اما واقعیت قصه در مهد آن تاریکی متعفنی است که غرب چاره خود برای رهایی از این تهوع، را رجوع به دین می داند.
طرفه آن که زن یا بهتر بگویم «مادر» کلید بازکردن این باغ بهشتی «زندگی پاک» یا «حیات طیبه» است. واقعا بهشت زیر پای مادران است، حتی در همین دنیای زمینی ...
https://eitaa.com/women92
⭕️هم اکنون ⭕️
شبکه ۱
برنامه طرحی برای فردا
استاد رحیم پور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنها شاهد زندۀ قتلعام ۱۷۵ شهید غواص
🔸۱۷۵ غواص با دستان بسته در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسیدند و زنده به گور شدند. پیکر این شهدا سال ۹۴ پیدا شد.
https://eitaa.com/women92
خاطرات شاهد زنده
🔴 اعتراف صریح مورخ غربی به قدرتی که «حجاب» به زنان ایرانی داده!
♻️ پروفسور پیتر آوری؛ از بزرگترین ایران شناسان در کتاب تاریخ معاصر ایران درباره آثار اجتماعی حجاب زنان ایران مینویسد:
"در گذشته اگر چه زنان حجاب داشتند و در برابر مردهای نامحرم به جز اقوام نزدیک خود ظاهرنمیشدند اما از نفوذ چشمگیری در امور داخلی خانه و نیز امور دولتی برخوردار بودند.
آزادانه، رفت وآمد میکردند، به بازار و خانه دوستان خود میرفتند.
معمولا زن ها به زیارت عتبات میرفتند، که دورترین آنها مشهد(در استان خراسان) و نجف و سایر عتبات در عراق بود.
تعداد سفرهایی که زنان ثروتمند ایرانی می رفتند، بیشاز یک زن انگلیسی بود با این که حجاب با محدودیت های همراه بود اما مزایایی نیز داشت.
وقتی زن حجاب داشت کسی او را نمیشناخت که این موضوع مطلوب مینمود.
نه تنها زیبایی زن بلکه زشتی او را هم میپوشاند. زنان از پشت روبنده ،قادر به اعمال قدرت زیادی بودند."
https://eitaa.com/women92
غرب اگر امروز به دنبال بی حجابی زن است چون میداند زنِ باحجاب، قدرت سیاسی و فرهنگی زیادی در مقابله با استعمار و تمدن غربی دارد.
منبع: پروفسور پیتر آوری، تاریخ معاصر ایران، ترجمه محمد رفیعی مهر آبادی، تهران، چاپخانه حیدری، ص ۷۴
https://eitaa.com/women92