#حجت_الاسلام_زیبایی_نژاد
📌زنگ خطر انقلاب جنسی، در کشور ما به صدا درآمده است...
🔹مسؤل مرکز تحقيقات زن و خانواده، #حوزه_اخلاق را یکی از عرصههای مرتبط با مسأله جمعیت دانست و گفت: متأسفانه در این حوزه کسی کار نکرده است؛ بنده یک مقاله خارجی دیدم که آن هم در رابطه با آثار کنترل جمعیت در #تربیت_جنسی بود.
🔹در این مقاله آمده است که در جامعه سنتی زمان #شورمندی_جنسی زنان سنین ۱۸ تا ۴۰ سالگی است. اگر در این بازه سنی زن درگیر فرزندآوری باشد، بیشتر انرژی خود را برای تربیت فرزند به کار می گیرد و در بدن او #تراکم_انرژی پیدا نمی شود.
🔹از آنجا که در این بازه زمانی ذهن زن نیز درگیر فرزند است بنابراین مطالبات جنسی سرکش شکل نمی گیرد و از این لحاظ می توان جامعه را کنترل کرد. اما اگر سن ازدواج بالا برود، مطالبات جنسی نیز افزایش پیدا می کند و دیگر با اخلاق #خویشتن_داری جنسی نمی توان جامعه را کنترل کرد و احتمال انقلاب جنسی افزایش پیدا می کند. #زنگ_خطر انقلاب جنسی در کشور ما به صدا درآمده است.
🔹 وی تصریح کرد: در خانواده پر جمعیت، زن بیشتر، شخصیت خود را در ضمن خانواده تعریف می کند اما زنی که فرزند ندارد و یا فرزند کمی دارد منیت و #توجه_افراطی به خود در شخصیت او پیدا می شود. بنابراین سیاست کنترل جمعیت متنهی به #اخلاق_فردگرایانه می شود.
@women92
اکتبر ماه آگاهیبخشی در مورد سرطان سینه در بانوان است !🎗
▫️سرطان سینه از گستردهترین انواع سرطان در میان زنان است، از هر 8 زن در جهان 1 نفر به سرطان پستان مبتلاست و در ایران از هر 4 زن 1 نفر به این بیماری مبتلا میشود.
+ اما ابتلا به سرطان معنایش پیشاپیش صدور حکم مرگ نیست، تشخیص به موقع بیماری شاه کلید نجات از مرگ است
http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
🍃🍃🍃🍃
‼ روش دختربازی اسلامی ا
👤 #استاد_رحیم_پور_ازغدی:
«حجاب هم به ظاهر کار دارد هم به باطن؛ باطن حجاب حیا و اخلاق جنسی است و ظاهر حجاب هم پوشش است.
▪️پوشش بدن کافی نیست، لباس پسری را نگاه میکنیم و تصور میکنیم نمازشبخوان است اما باطنش را میبینیم، الدنگ است.
▪️در همین فضای مجازی، دختر و پسرها با هم قرار می گذارند؛ آنها که مذهبی نیستند مثلا میگویند ساعت فلان در جردن.
▪️اما آنها که مذهبیاند، قرار می گذارند در بین الحرمین: خواهر! برادر! قرار ما بینالحرمین. هردوی آنها یک کار میکنند. یکی نوع مذهبیاش و دیگری غیرمذهبی.
▪️دخترها عکسشان را با آرایش و نیمهبرهنه میگذارند و نوع مذهبیاش هم عکساش را با چادر اما نزدیک و شفاف میگذارد و پسر هم زیرش می نویسد: ما رایت الا جمیلا. با خودش گفته یک عبارت عربی بگوییم که اسلامی باشد؛ دختربازی اسلامی.»
🍃🍃🍃🍃🍃http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
🌐اینستاگرام مضرترین رسانه اجتماعی برای سلامت روانی جوانان
انجمن سلطنتنی سلامت عمومی بریتانیا با تحقیق بر روی 1479 فرد جوان و با در نظر گرفتن عوامل متعددی همچون افسردگی، حس تنهایی، اضطراب، اذیت و آزار، اعتماد به نفس و غیره، شبکه اینستاگرام را بدترین شبکه اجتماعی و با عنوان آسیب خالص برای سلامت روانی جوانان معرفی کرد.
در این بررسی که در مورد تاثیرات روانی 5 شبکه اجتماعی محبوب بر روی جوانان صورت گرفت یوتیوب با در بر داشتن محتوای آموزشی بسیار و عوامل آسیب زننده به مراتب کمتر، کم ضررترین و مفیدترین رسانه اجتماعی معرفی شد و پس از آن به ترتیب توئیتر، فیسبوک و اسنپ چت قرار گرفتند.
🆔http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
#انگشتان_دست
ای کاش از انگشتان دستمان یاد می گرفتیم یکی کوچک ، یکی بزرگ ، یکی بلند و یکی کوتاه ، یکی قوی تر و یکی ضعیف تر است اما هیچکدام دیگری را #مسخره نمی کند
هیچ کدام دیگری را کوچک نمی کند و هیچ کدام برای دیگری تعظیم نمی کند. آنها کنار هم یک دست می شوند و کار می کنند. چرا بعضی از ما آدم ها اگر از کسی بالاتر بودیم او را کوچک می کنیم و اگر از کسی پایین تر بودیم او را بزرگ تر از آن که واقعا هست #معرفی می کنیم
شاید یکی از دلایل کنار هم بودن انگشت ها به خاطر این باشد که یادمان باشد. نه کسی بنده ماست و نه ما بنده دیگری! آری ، باید با هم باشیم و کنار هم آنگاه #لذت یک دست بودن را خواهیم فهمید
🏴 نکته های ناب
http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
💢کتاب «نقش بانوان محدث شیعه در خدمت به حدیث» منتشر شد
✔️کتاب «نقش بانوان محدث شیعه در خدمت به حدیث» نوشته سیده طیبه موسوی اصل منتشر شد.
🔹در این کتاب زنانی معرفی شدهاند که در هیچ یک از کتب رجال، تراجم و شرح حال نویسی، نامی از آنها به میان نیامده و تنها از طریق سلسله اسناد روایات و گزارشهای تاریخی یا ضمن شرح حال راویان مرد به راوی بودن آنها پی میبریم.
🔹هدف اصلی این پژوهش، نگرشی نو در سه بخش کلی سیری در تاریخ تدوین حدیث شیعه، معرفی بانوان محدث شیعه و بررسی عوامل اجتماعی فرهنگی موثر بر کارکردهای حدیثی بانوان شیعه است.
🔹این کتاب در ۴۱۶ صفحه با قطع وزیری توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم(ع) منتشر شده و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
🔹علاقمندان میتوانند جهت خرید اینترنتی با مراجعه به سایت http://pbshop.ir/ و یا تماس با شماره ۳۷۸۳۵۵۵۴ - ۰۲۵ و یا مراجعه به آدرس قم – میدان نیایش – جنب مصلی قدس – پژوهشکده باقرالعلوم این کتاب را تهیه کنند.
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7