استاد فاطمی نیا:
مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند.
بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات و درگیری های لفظی است.
کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد!
روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.
مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد:
در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : ای کثیف! ساکت شو!
همین که متنبه شدم فورا دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی کردم!
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞🎥 فیلمی از روسپی خانه شهرنو / دختران گرفتار در دام تن فروشی قبل از انقلاب ...
@women92
دورهمی مشکی پوشان
⚫️در اقدامی از پیش برنامهریزی شده، میهمانان برنامه دورهمی با پوشش مشکی در قاب تلویزیون ظاهر شدهاند. آن هم در ایامی که مردم به امید و نشاط نیازمندند و رنگ مشکی برازنده نگاههایشان نیست.
🏴اگر سلبریتیها مشکی به تن کردهاند یا بهتر بگویم، سلبریتیگردانان از جشنواره فجر سال گذشته تا کنون به بهانه همدردی با مردم، هنرمندان را به پوشیدن لباس مشکی توصیه کردهاند، بهتر است بدانند امروز همدردی حقیقی با مردم، کمک برای رفع گرفتاریهای ناشی از کروناست. اکنون وقت عمل است؛ اگر حقیقتاً درد مردم دارید، خودی نشان دهید.
⚠️خونتان از خون جوانانی که داوطلبانه بهمنظور برداشتن باری از دوش کادر درمان بهسوی بیمارستانها شتافتند رنگینتر است؟ از عهدهتان خارج است کمی دلگرمی بدهید؟
@women92
زمین خوردن
مهم نیست...
مراقب باش
کسی را زمین نزنی...
با کلامی تلخ
یا قضاوتی نابجا....
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃💙🎼📹 کلیپ انیمیشنی زیبایی از دل بستن بخدا و حکمت و بزرگیش😍.
🍃🌸حال خوبتون رو با داشتن روحیه و نشاط به دیگران هممنتقل کنین 😍.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرجمعههایمهدوی
🎥زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای استاد فرهمند
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چرا داشتن شبکه ملی اطلاعات از نان شب برای ما ضروری تر است؟
▫️آیا در جنگ شناختی سوادرسانه کافیست؟
▫️کشورهای زیر پونزی، که شبکه ملی اطلاعات دارند 📌
#سید_علیرضا_آلداوود
#بنیاد_ردم
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی شکر.......هرچی بگیم بازم کمه
@women92
به رسمِ "رفاقت" برایت دعاهای خوب می کنم ؛
دعا می کنم لبخندهایت از تهِ دل باشد ، و غصه هایت سطحی و زود گذر
دعا می کنم مسیرِ موفقیتت هموار باشد و انگیزه های صعود و پروازت ، بسیار ...
دعا می کنم هرگز در پیچ و تابِ زمانه ، بی پناه نباشی ،
هرگز دلت نگیرد ،
و چشم های خوشرنگت ، هیچ زمانی خیس و اشک آلود نباشد !
دعا می کنم
کسانی کنارت باشند ؛
که تو را می فهمند و هوای دلت را دارند ...
من خوشبختی ات را ، شادی ات را ، آرامشت را ؛
من آرزوهای زیبای تو را آرزو می کنم ...
آرزو می کنم به معنای واقعی "زندگی کنی" ...
@women92
یک نکته
در بيمارستان ها وقت شام و ناهار ،
غذاها خيلي متفاوت است .
به يك نفر سوپ، چلوكباب و دسر مي دهند
و به يك كسي فقط سوپ مي دهند
و به يك نفر حتي سوپ هم نمي دهند و
مي گويند كه فقط آب بخور
به يك كسي مي گويند كه حتي آب هم نخور
جالب است كه هيچ كدام از اين بيماران
اعتراض ندارند
زيرا آنها پذيرفته اند كه كسي كه اين تشخيص ها را داده است طبيب است و آن كسي كه طبيب است حكيم است .
پس اگر خدا به يك كسي كم داده يا زياد داده ،
شما گله و شكوه نكنيد كه چرا به او بيشترداده اي و به من كمتر داده اي .
اين كارها روي حساب و حكمت است
خدایا به داده و نداده ات شکر
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 به شنبه خوش آمدید
☀️ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ خورشيدی
🎄 ۴ آوریل ۲۰۲۰
🌙 ۱۰ شعبان ۱۴۴۱
به فرض محال هیچ کاری هم نتونی بکنی ،
یک لبخند بزن و همون کارهای روزمره رو
با عشق انجام بده و مطمئن باش كه خدا نگاهش به توست
@women92

چالشهای دورکاری و راهنمای مدیریت کارکنان در زمان
بهدلیل شرایطی که شیوع ویروس کرونا ایجاب کرده است، خیلی از شرکتها از کارمندانشان خواستهاند که بهصورت دورکاری به فعالیت خود ادامه دهند. شاید دورکاری برای عدهای از افراد چیز تازهای نباشد، اما سیاستهای مقابله با شیوع ویروس کرونا در خیلی از کشورها باعث شده که خیلی از مدیران و کارمندان برای اولین بار دفترهایشان را ترک کرده و از خانه کار کنند. در این مقاله قصد داریم با چالشهای دورکاری و مشکلاتی آشنا شویم که مدیران و کارمندان دورکار با آنها مواجه هستند و پیشنهادهایی نیز برای مقابله با چالشهای مدیریت کارکنان در زمان دورکاری مطرح کنیم.
دورکاری چه مزایایی برای کارفرمایان دارد؟
چطور عملکرد کارمندهای دورکار را بالا بریم
اگرچه همیشه بهتر است سیاستهای کاری ازپیش برنامه ریزی و شفافسازی شوند، در چنین مواقع بحرانی ممکن است این مقدار از آمادگی در دسترس نباشد. خوشبختانه، مدیران میتوانند با برداشتن گامهایی که پژوهشهای پیشین اثربخش بودنشان را ثابت کردهاند، بهراحتی بهره وری کارمندان دورکار را افزایش دهند، حتی وقتی زمان کمی برای آمادگی وجود دارد.
چالشهای رایج دورکاری
در ابتدا، مدیران باید عوامل ایجاد دشواری در دورکاری را بهخوبی درک کنند؛ در غیر این صورت، کارمندانی که تا پیش از این بازدهی بالایی داشتهاند ممکن است در زمان دورکاری و درصورت نبود برنامه ریزی و آموزش مناسب، تعهد کاری و عملکردشان تحلیل برود. چالشهایی که در دورکاری وجود دارند شامل موارد زیر هستند:
۱. نبود نظارت رودررو
هم مدیران و هم کارمندان اغلب نگران نبود نظارت رودررو هستند. سرپرستان معمولا نگران این هستند که کارمندان به اندازهای که باید کار نکنند یا کارآیی و بهرهوری آنها کاهش پیدا کند. (البته، پژوهشها، دستکم درمورد بعضی از مشاغل، عکس این موضوع را ثابت کردهاند). از طرف دیگر، خیلی از کارمندان از کاهش دسترسی به منابع و ارتباطات مدیریتی شکایت میکنند. در بعضی موارد، کارمندان حس میکنند که مدیران دورکار نیازهای آنها را نمیشناسند و درنتیجه نمیتوانند در انجام کارها به آنها کمک کرده یا از آنها پشتیبانی کنند.
۲. نبود دسترسی به اطلاعات
کارمندانی که بهتازگی دورکار شدهاند معمولا از زمان اضافیای که باید برای جابهجایی اطلاعات بین همکارانشان صرف کنند متعجب میشوند. حتی پاسخدادن به سؤالی که بهنظر ساده میرسد، میتواند برای کارمندی که در خانه کار میکند تبدیل به مانعی بزرگ شود.
این پدیده میتواند از حوزه کاری هم فراتر رفته و تبدیل به چالش بینفردی در بین همکاران دورکار شود. پژوهشها نشان دادهاند که نبود «دانش مشترک» میان کارمندان دورکار باعث میشود در شرایط دشوار کمتر به یکدیگر اعتماد کنند. مثلا میدانید که همکارتان شرایط سختی را دارد پشت سر میگذارد. در چنین وضعیتی، اگر ایمیلی با لحنی تند از او دریافت کنید، آن را به حساب استرس میگذارید. بااینحال، اگر چنین ایمیلی را از همکار دورکارتان دریافت کنید، به احتمال زیاد ناراحت خواهید شد یا دستکم تصور خواهید کرد که همکارتان بهشکل حرفهای عمل نمیکند؛ زیرا نمیتوانید موقعیت فعلی او را درک کنید.
۳. انزوای اجتماعی

تنهایی و نبود روابط اجتماعی در محل کار، یکی از رایجترین شکایتهایی است که کارمندان دورکار دارند. تصور میشود که افراد برونگرا، بهویژه اگر با افراد خارج از محیط کار خود روابط زیادی نداشته باشند، در کوتاهمدت بیشتر از این موقعیت رنج ببرند. بااینحال، انزوای اجتماعی در طولانیمدت روی همه کارمندان اثر میگذارد و باعث میشود احساس «تعلق» کمتری به سازمانشان داشته باشند و حتی ممکن است بیشتر به ترک شغل تمایل پیدا کنند.
حتما بخوانید:ایجاد ارتباط در محیط کار با چند اقدام سازنده
۴. حواسپرتی در خانه

گاهی در تصاویری که از کارمندان دورکار نشان میدهند، آنها را در حالی میبینیم که فرزندشان را در آغوش کشیدهاند و مشغول تایپ با لپتاپ هستند یا روی کاناپه یا کف اتاق پذیرایی لم دادهاند. درواقع، این تصویر خیلی بدی از کار مفید مجازی است. معمولا ما کارفرمایان را تشویق میکنیم تا قبل از اینکه به کارمندان اجازه دورکاری بدهند، مطمئن شوند کارمندان دورکارشان هم محل کار و هم سیستم نگهداری مناسب از فرزندانشان را دارند؛ ولی، در مواقعی که تصمیم به دورکاری ناگهان و بدون برنامهریزی قبلی اتفاق میافتد، احتمال اینکه کارمندان درگیر محل کار نامناسب یادر شرایطی مانند شرایط فعلی که مدارس و مهدهای کودک بسته اند.شوند زیاد است .
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تبلیغ حجاب در صفحه پولی نژاد
🔰 حمید رسایی: از شیوههای موفق تبلیغ و انتقال یک مفهوم به دیگران، استفاده از ابزار تشبیه است. این شیوه در قرآن کریم و زبان معصومین بارها بکار رفته و تاثیرگذار هم بوده است.
گاهی دیدهاید که برای نشان دادن اهمیت حجاب نیز از این شیوه استفاده شده. حالا نادانی بزعم خود، خواسته مثالهایی که برای این موضوع استفاده میشود را به تمسخر بگیرد اما دقت نکرده که همین مثال هم درجای خود صحیح است.
سیمی که لخت است را حتما باید مطابق عقل پوشانند تا به دیگران آسیب نزند یا سیم لخت، آماده است تاهمه از او استفاده کنند!
قصه زمانی جالب میشود که دلقکی به نام #پولینژاد، فیلم او را درصفحهاش گذاشته تا حجاب را به سخره بگیرد، غافل از اینکه ناخواسته در حال تبلیغ حجاب است آن هم با زبان تمثیل...
پولینژاد که رسما از دولت آمریکا خواسته به هیچ وجه بخاطر کرونا از #تحریم های ملت ایران کم نکند، اخیرا فقط دریک مورد، مبلغ قرارداد سالانه اش با صدای آمریکا را بابت چند ساعت برنامه در هفته از ۴۰ هزار دلار به ۱۰۲ هزار دلار (یک و نیم میلیارد تومان) افزایش داد تا با احکام دینی و فرهنگ ملی ملت ایران مبارزه کند.
@women92
🔴 #مهارتهای_ارتباطی
تغییر_جزئی_و_نتیجهی_بزرگ
💠 گاهی بین زن و شوهر سر قضیهای #مشاجره میشود و زن یا مرد به همسرش میگوید: "مطمئنم فلان مطلب را به من #نگفتی" و همسرش نیز با عصبانیت میگوید: "گفتم!" و سر همین قضیه، بگو مگو و مشاجرهی سختی رخ میدهد.
💠 پیشنهاد میشود با یک تغییر جزئی در #الفاظ خود از ایجاد مشاجره و تشدید شدن ناراحتی و عصبانیّت یکدیگر جلوگیری کنید! مثلاً به همسرتان بگویید: "اگر فلان مطلب را گفتی شرمنده من #نشنیدم." یعنی کلمهی "شرمنده نشنیدم" را بجای کلمه "نگفتی" به کار ببرید تا همسرتان #عصبانی نشده و فضای زندگی متشنّج نگردد.
@women92
matlae_eshgh_99 (1).pdf
14.74M
#معرفی_کتاب
#در_خانه_بمانیم_کتاب_بخوانیم
فایل کتاب «مطلع عشق» جهت حضور در مسابقهی آنلاین کتابخوانی
📚 مسابقه کتابخوانی «مطلع عشق»
📣 بحش زن، خانواده و سبک زندگی KHAMENEI.IR (ریحانه) با همکاری انتشارات انقلاب اسلامی اقدام به برگزاری مسابقهی کتابخوانی با محوریت کتاب «مطلع عشق» مینماید.
💞 این کتاب گزیدهای از رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی به زوجهای جوان است؛ اما به آن معنا نیست که این کتاب تنها مورد استفادهی تازهعروس و دامادها قرار خواهد گرفت؛ بلکه همهی خانوادههای ایرانی و حتی نوجوانانی که در آینده میخواهند تشکیل خانواده دهند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
⏰ فرصت مطالعه:
پانزدهم فروردین تا هجدهم اردیبهشت ماه
💻 زمان و محل برگزاری مسابقه:
نوزدهم اردیبهشت ماه به صورت آنلاین در سایت hamdamamketab.ir از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب
✅ نحوه برگزاری مسابقه:
مسابقه شامل ۲۵ سوال ۴ گزینهای و بصورت آنلاین میباشد.
📆 زمان اعلام نتایج و اهداء جوایز:
بیستم اردیبهشتماه همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (علیهالسلام)
🎁 نحوه اهداء جوایز:
به چهار نفر از افرادی که به همه سوالات پاسخ صحیح داده باشند، به وسیله قرعهکشی کارت هدیه ۵۰۰ هزارتومانی اهداء میشود.
افرادی که بین ۲۰ تا ۲۴ پاسخ صحیح داده باشند، ۱۰ عدد جایزه ۲۰۰ هزارتومانی از طریق قرعهکشی دریافت میکنند.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دیرین دیرین #کرونا
🔻این قسمت: پیشگیری از کرونا چهار
🔸قسمت آخر پیشگیری از کرونا رو هم ببینید. به این امید که زودتر شر ویروس کنده بشه.
#در_خانه_بمانیم
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@women92
روزی اسما دختر یزید انصاری، از طرف زنان مسلمان مدینه مامور شد به نمایندگی آنان نزد رسول خدا برود و پیام گله آمیز زنان را به رسول خدا ابلاغ کند و جواب بگیرد. اسما وقتی وارد شد که رسول خدا در میان جمع اصحاب بود. گفت: "پدر و مادرم قربانت، من نماینده زنانم به سوی تو. ما زنان می گوئیم خداوند عزوجل تو را هم بر مردان مبعوث فرمود و هم بر زنان. تو تنها پیامبر مردان نیستی. ما زنان نیز به تو و خدای تو ایمان آوردیم. ما زنان در خانه های خویش نشسته و حاجت جنسی مردان را بر می آوریم، فرزندان شما را در رحم خویش می پرورانیم، اما از آنطرف می بینیم وظائف مقدس و کارهای بزرگ و ارجمند و پر اجر و با ارزش به مردان اختصاص یافته و ما محرومیم.
مردانند که توفیق جمعه و جماعت دارند، به عیادت بیماران می روند، در تشییع جنازه شرکت می کنند، حج مکرر انجام می دهند، و از همه بالاتر توفیق جهاد در راه خدا دارند. در صورتی که وقتی یک مرد به حج یا جهاد میرود ما زنان هستیم که اموال شما را نگهداری میکنیم، برای جامه های شما نخریسی می کنیم، فرزندان شما را تربیت می کنیم. چگونه است که ما در زحمتها شریک شما مردان هستیم اما در وظائف بزرگ و مقدس کارهای پر اجر و پاداش شرکت نداریم و از همه محرومیم؟ "
رسول اکرم نگاهی به اصحاب کرد و فرمود:" آیا تاکنون از زنی سخنی به این خوبی و منطقی بدین رسائی در امور دین شنیده اید؟ "
یکی از اصحاب گفت:" خیال نمیکنم این سخن از خود این زن باشد".
رسول خدا به جواب این مرد اعتنا نکرد. رو کرد به اسما و فرمود:
"ای زن آنچه میگویم درست فهم کن و به زنانی که تو را فرستاده اند نیز برسان. پنداشتی که هر که مرد شد به واسطه این کارها که برشمردی توفیق اجر و پاداش و فضیلت را می یابد و زنان محرومند؟ خیر چنین نیست. زن اگر خوب خانه داری و شوهرداری کند، نگذارد محیط خانه با غبار کدورت آلوده شود، اجر و پاداش و فضیلت و توفیقش معادل است با همه آن کارها که مردان انجام می دهند".
اسما وقتی این جواب را شنید، چهره اش از خوشحالی برافروخته شد و با خوشحالی و تکبیر گویان به سوی همفکرانش برگشت.
پ. ن.۱. اسما زنی با ایمان بود و تقاضای او و زنان همفکرش از عمق ایمانشان بر میخواست نه از امیال مادی گرایانه بر انگیخته شده که غالبا امروز میبینیم. او و همفکرانش نگران این بودند مبادا وظائفی که به عهده آنان واگذار شده قدر و قیمتی نداشته باشد و همه وظائف مقدس و قدر و قیمت دار به مردان اختصاص یافته باشد. او و همفکرانش تقاضای مساوات زنان و مردان را داشتند. اما در چه؟ در ربودن گوی فضیلت و انجام وظیفه مقدس. چیزی که در مخیله آنان هم خطور نمیکرد این بود که امیال فردی را نام "حقوق" نهند و جنجال راه بیندازند.
پ. ن. ۲. الان ما جریان جدیدی در اجتماعمان داریم به نام دیده شدن دختر ایرانی. این جریان چقدر با ارزشهای دینی ما سازگاری دارد؟ چقدر از آنها صرفا ناشی از حس دیده شدن و برتری است و چقدرشان دغدغه ربودن گوی فضیلت و انجام وظیفه متعالی؟! به عبارتی دیده شدن دختر ایرانی به چه قیمتی و در چه جایگاهی؟
صدیقه کیانی
منبع: کتاب مسئله حجاب شهید مطهری، زن در قرآن علامه طباطبائی
@women92
✍ خداحافظی با فراکسیون زنان خاص؛ پس از چهار سال با دستان خالی
🔻 برای نقد و بررسی عملکرد فراکسیون زنان مجلس باید جایگاه آنها را در ۴ سال نمایندگی زنان سرزمینمان و فارغ از مواضع جناحی و به دور از مسائل جنسیت زده بررسی کرد.
🔻فراکسیون زنان را باید در چارچوب عملکردشان شناخت و هر عملکردی را باید با نیازهای جامعه در آن موضوع محک زد! اگر نیازهای زنان و خانواده را در دههی اخیر لیست کنیم در صدر فهرست ما معضلاتی نظیر بحران های خانواده، طلاق، جایگاه زنان در امور اجتماعی، حقوق مادری و همسری نمایان میشود. درواقع برای تعریف زن و جنس زن باید به درون خانهها و کوچه و بازار و روستاها در سرتاسر ایران نگریست.آن وقت است که می توان مشکلات اصلی زنان را فهمید و درک کرد.
🔻بدون غرض ورزی باید زن را فراتر از سلبریتیها تعریف کرد.آن وقت می توان درک کرد حضور زنان در سالن والیبال و یا تماشای بازی فوتبال در ورزشگاه آزادی برای آن زن کشاورز جنوب کرمان، آن زن خانه دار حاشیه مشهد، آن زن معلم باردار، آن زن پرستار دو شیفت، آن دختر دانشجوی غیربومی به عنوان ارتقای جایگاه زنان محسوب نمیشود.
🔻فراکسیون زنان از فرصتی که داشت برای حل معضلات اصلی زنان استفاده نکرد و وقت خود را صرف اموراتی کرد که در مقایسه با معضلات پیش روی زنان ایرانی اولویت چندانی نداشتند.
🔻علی رغم اینکه هرکدامشان یک زن بودند باور نداشتند زنان شاغل پس از ازدواج باردار می شوند و نباید به جرم مادرشدن اخراج شوند! یا اینکه استاد آنان را از کلاس درس اخراج کند!
فراکسیون زنان باید صدای پرستاران زن را می شنید که نیاز به انعطاف کاری دارند!
فراکسیون زنان باید ۲۵ درصد جمعیت کشور را می دید که پس از چند دهه خانه داری نیازمند آتیه دوران سالمندی هستند.
فراکسیون زنان باید میلیونها زنی را میدید که سالها به دلیل هزینه های گزاف درمان ناباروری و نبود بیمهی درمان، رویای مادری از آنها گرفته شده است.
فراکسیون زنان باید میلیون ها دختر در انتظار سن ازدواج را میدند که چشم انتظار پیگیری و اجرای قانون تسهیل ازدواج اند.
خانمهای نماینده باید زنان روستایی را می دیدند که کار می کنند ولی بیمه نمی شوند!
🔻اما آنها فقط و فقط زنان خاص را دیدند، بیوه های اعدام مواد مخدر، اذن همسر در خروج از کشور، علاقه مندان به والیبال و فوتبال، چیزی در حد یک انجمن حقوق زنان! نه نمایندگان زنان این سرزمین
@women92
@jense_avval
https://b2n.ir/372322
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نفس اکسیژن خالص
💓💓💓
@women92