سلسله مباحث
#نفوذ_در_زنان ( 4)
💥💥💥💥
💣عاقبت قره العین💣
خانم میلانی استاد مطالعات زنان در دانشگاه ویرجینیا گفتهاست: «طاهره در آخرین سالهای عمر، دیگر نظریات مغایر با عقیدهٔ خویش را برنمیتافت. آرزوی او برای برقراری دیالوگ، برای درافتادن با اعتقادات مستقر زمان از راه گفتگو و تبادل نظر غیرقابل تحقق مینمود.»
در طول این سالها، باب اعدام شده بود و عدهای از هواداران او به قصد انتقام، به ناصرالدین شاه در نیاوران و در روز ۲۸ شوال ۱۲۶۸ هجری قمری تیراندازی کردند. این ترور نافرجام ماند. شاه نیز در عوض دستور کشتار بابیها را صادر کرد.گفته میشود که سالها بعد از جدایی طاهره از همسرش و پیش از اعدام وی در تهران، ناصرالدینشاه خواستگاری نافرجامی از او کردهاست.طاهره در پاسخ به این خواستگاری بیت زیر را برای شاه فرستادهاست.
@women92
تو و ملک و جاه سکندری، من و رسم و راه قلندریاگر آن نکوست تو در خوری، اگر این بد است مرا سزا
نورالدین مدرسی چهاردهی، از منابع ازلی اصل دیدار شاه با طاهره را رد کرده و گزارش کردهاست که: «طاهره در زمان زندانی بودن خود تقاضای ملاقات با ناصرالدین شاه نمود و شاه مایل به ازدواج با او بود. درباریان، از ملاقات طاهره بیمناک شده وهم داشتند که شاه تحت سیطرهٔ طاهره قرار گیرد و زیبایی او موجب شود که شاه مفتونش گردد، لذا مرگ او را جلو آوردند.» همچنین شیخ حسین لنکرانی به عنوان یک منبع مسلمان گفتهاست که: «خدمت بزرگ دیگری که امیرکبیر به اسلام و ایران کرد، تسریع در اعدام قرهالعین، و از بین بردن زمینهٔ دیدار آن زن فتّانه با ناصرالدین شاه جوان بود که زمام نفس خویش را در دست نداشت و ممکن بود دلباختهٔ ناز و غمزهٔ او شده و این امر (همراه با وسوسهدوانیهای دول اجنبی ذینفع در ماجرا) کار پایان دادن به غائلهٔ ایرانسوز بابیان را دچار مشکل سازد.»
سرانجام در سال ۱۸۵۲ میلادی با حکم دو مجتهد ارشد، طاهره که حدوداً ۳۵ سال داشت نیز محکوم به اعدام شد. هر چند رهبران مرد بابی در ملأ عام کشته شدند، طاهره را در خفا به باغ ایلخانی بردند، خفه کردند و جسدش را در چاه انداختند. به نوشته افسانه نجمآبادی، در سیستم قضایی ناصرالدین شاه، طاهره ابتدا به حبس ابد و سپس در دادگاه تجدید نظر به اعدام محکوم شد. طاهره همچنین اولین زنی در ایران بودهاست که به اتهام مفسد فیالارض اعدام شد.
تأثیر طاهره بر فعالان حقوق زنان💥💥💥💥
برگرفته از کتاب 👈👈👈: جنبش حقوق زنان در ایران و کشف حجاب
منابع بهایی آخرین کلام طاهره را پیش از اعدام چنین ثبت نمودهاند.(اروند شرما این نقل قول را احتمالاً جعلی میداند):
میتوانید به زودی، هر گاه که اراده کردید، مرا به قتل برسانید. اما جلوی آزادی زنان را نمیتوانید بگیرید.
برخی از فعالان حقوق زنان، طاهره را الگوی مبارزات زنان دانستهاند. برای نمونه ماریان هانیش، مادر رئیسجمهور اتریش و بنیانگذار جنبش نوین زنان در سال ۱۹۲۵ گفت که در فعالیتهای خود از زندگی طاهره الهام گرفتهاست. به گفته کاوه لوئیس همت او از اولین قهرمانان جنبش برابری زن و مرد در ایران بودهاست.
با اینحال ریچارد فولتس، لوئیس بِک و گیتی نشاط با رد دیدگاه آن دسته از نویسندگان معاصر که کشف حجاب طاهره را فمنیستی تعبیر میکنند، این کار طاهره را بیشتر سمبل لغو شریعت اسلامی و گرویدن به آئین جدید میدانند.
به گفته ویلسون، فشار مذهب جدید به اندازه کافی قوی نبودهاست که باعث آزادی زنان گردد و زنان بهائی پس از طاهره همچنان حجاب بر سر میگذاشتند.
در بررسی مذهب پیشگامان جنبش حقوق زنان در ایران میبینیم که مذهب یک یا دو نفر از آنان بابی است. البته مسئله مذهب برای بابیان مسئلهای حساس بود و بسیاری مذهب خود را پنهان میکردند. همچنین با اینکه فقط یک یا دو نفر از فعالان پیشگام از خانوادهای بابی بودند، اما اکثر خانواده پشتیبان آزادی زنان بودند. در نتیجهٔ همهٔ این عوامل، تعیین اینکه چه کسی واقعاً بابی بود و چه کسی نبود تقریباً ناممکن میشود.
برای مثال، صدیقه دولتآبادی سردبیر نشریه زبان زنان احتمالاً بابی بودهاست. هرچند که در خاطرات وی میخوانیم در سال ۱۳۰۰ که مأمور گمرک از دیدن سفر یک زن ایرانی تنها به اروپا تعجب کرده بود، فکر میکرد او غیرمسلمان است اما صدیقه دولتآبادی تأکید کرده که مسلمان است. الیز ساناساریان این پرسشها را مطرح میکند که آیا او واقعاً در آن زمان مسلمان بوده و بعداً بابی شدهاست؟ آیا خواهر و برادرش، پری و یحیی دولتآبادی که آنها هم از جنبش حقوق زنان حمایت میکنند، نیز بابی بودهاند؟
امروزه در آمریکا یک سازمان حقوق بشری با عنوان طاهره به فعالیتهای حقوق بشری زنان و دختران میپردازد........ ادامه دارد
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_ویژه
✅ قدر پدر و مادرت رو بدون ...
👤با سخنرانی استاد رائفی پور
@women92
💠 قدردانی سردار حاجیزاده از سازندگان «بچه مهندس۳»
🔹 فرمانده هوا فضای سپاه، با قدردانی از عوامل ساخت مجموعه تلویزیونی «بچه مهندس ۳»، گفت: داستان این مجموعه در راستای بخشهای مهم بیانیه گام دوم انقلاب درباره توسعه علم بود که به آن خوب پرداخته شد.
🔸 ما در مقابل یک هجمه ترکیبی از جنگ اقتصادی تا جنگ رسانهای و فرهنگی قرار داریم که متاسفانه خاکریزهای ما آسیب پذیر هستند و افسران و سربازان ما باید در این جبههها تلاش کنند.
🔹 امروز اهالی فرهنگ و هنر نقشی شبیه شهیدان باکری، خرازی و ... را در جنگ دارند، همان طور که در اقتصاد هم همین طور است.
🔸 آخرین هدف یک سریال سرگرمی است، اما اصلاً نباید هدف اصلی باشد، اگر جوانان یک ملت را امیدوار کنیم، کار ارزشمندی انجام دادهایم. دشمن به دنبال ناامیدکردن جوانان ماست و میخواهد با جنگ رسانه جوانان ما را ناامید کند.
🔹 کم و بیش این سریال را دنبال کردم و از نزدیکانم نیز که آن را دنبال کردند درباره آن شنیدم که این مجموعه تلویزیونی هم به مسائل اجتماعی و هم به مسائل علمی توجه کرد و از آثار ارزشی بود.
🔸 مسئله بومی سازی و نگاه به داخل، از دیگر ویژگیهای مجموعه تلویزیونی ”بچه مهندس ۳“ بود و واقعاً از دیدن بخشهایی از آن لذت بردم. خیلیها به واسطه این سریال دیدگاهشان به دستاوردهای کشور تغییر کرد.
🔹 از این گونه سوژهها در کشور زیاد داریم و ذخایر کشور ما واقعی است، غربیها قهرمان میسازند و تاریخ را میتراشند، اما ما قهرمانان واقعی داریم.
🔸 جامعه ما نیاز به قهرمان دارد، به خاطر همین است که غرب قهرمان سازی میکند، اما ما به برکت انقلاب اسلامی و پایداری ملت ایران، با اهدای حدود ۳۰۰ هزار شهید و پرداخت بهای سنگین، دارای قهرمانان بی شمار واقعی هستیم، شهیدان گرانقدر بابایی، باکری، سلیمانی و ... اسامی هستند که ما میشناسیم، اما شهدایی هم هستند که ناشناخته اند.
🆔 @women92
#حدیث
🌸 آقاامام هادی علیه السلام می فرمایند:
🔹ارزش مردم در دنیا وابسته بہ #امـــــوال است و در آخرت وابسته به #اعمـــــال .
📚 بحارالانوار ، ج۷۸،ص۳۶۹
📩
◄ #ڪـــــلام_شهـــــید
🍁شهید مصطفی چمران:
خود را بزرگتر از آن می دانم که
#محـــبت خود را از کسی دریغ
کنم هرچند آنها محبت مرا درک
نکــنند.
🆔️👇👇👇
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شخصي دعا میڪرد
پروردگارا در روزے ام برڪت ده » 🍃🌸
ڪسے پرسید:چرا نمیگویے روزے ام ده؟
ڱفت روزے را خدا براے همه🍃🌸
ضمانت ڪرده است اما من برڪت را در رزق طلب میڪنم چیزیست ڪه خدا به هرڪس بخواهد میدهد (نه به همگان) 🍃🌸
اگر در مال بیاید ، زیادش میڪند .
اگر درفرزند بیاید ،صالحش میڪند .🍃🌸
اگر درجسم بیاید، قوے وسالمش میڪند .
و اگر درقلب بیاید،خوشبختش مے ڪند.🍃🌸
روزي تون پربركت🙏🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ فرشته حسینی بازیگر ایرانی افغان به شیطنت مجری شبکه طلوع:
🔹در عالم هنر در ایران یک روز یادم نمیآید که تحقیر شده باشم
🔹کارگردانان و بازیگران ایرانی مرا بسیار کمک کردند
🔹خوشحال میشدند که من تلاش میکنم نام افغانستان را زنده نگاه دارم، بسیار تشویقم میکردند
⭐️ ⭐️
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ استفاده عجیب از زنان در تبلیغات یک بستنی!
📌 تبلیغات در حال تغییر سلیقه مردم هستند و این تغییر سلیقه منجر به تغییر سبک زندگی میشود مراقب خود و افکار خود باشیم
@women92
#تلنــگـــــــر✨
" آقا رو نزدیک میبینی؟ "
استاد #رائفی_پور :
دیدی وقتی برات مهمون میاد گوله بلند میشی خونه رو تَر و تمیز میکنی؟
پس چطور میگیم ظهور نزدیکه #آقا نزدیکه ولی خونه دلمون رو تمیز نمیکنیم؟اگر آقا رو نزدیک بدونیم این این حال و روزمون میشه؟
آقا صاحب زمان مثل مهمون های دیگه قبلش زنگ نمیزنه ها؛یکدفعه کلید میندازه درب خونتو باز میکنه!
@women92
به کلینیکِ خدا رفتم . . . .
تاچكاپِ همیشگی را انجام دهم. فهمیدم ؛ بیمارم...!
خدا فشارخونم را گرفت.
لطافتم پایین آمده بود!
دماِی بدنم را اندازه گرفت.
40 درجه اضطراب بود!
ضربانِ قلبم نشان داد، به
چندین گذرگاهِ عشق نیاز
دارم!
تنهایی، سرخرگهایم را مسدود کرده بود!
ارتوپد نشان داد؛ بر اثرِ بی
توجّهی به عزیزانم، چندین
شکستگی دارم!
مشکلِ نزدیک بینی داشتم،
چون دیدِ من فراتر از اشتباهاتِ دیگران نرفت..!
مشکلِ شنوایی پیدا کردم. مدّتی بود، صدایِ خدا را نمی شنیدم!
خدا به من مشاوره ى رایگان داد.برای من نسخه ای یاد داشت کرد:
- هر روز صبح یک لیوانِ قدردانی.
- قبل ازبیرون رفتن، یک قاشق آرامش.
- هرساعت 1 کپسولِ صبر.
- یک فنجان انصاف
- و یک لیوانِ فروتنی.
- در خانه ، مقداری عشق بنوش.
- و زمانِ خواب ، دوعدد قرصِ وجدانِ آسوده .
❣این نسخه را ، به دیگران هم هدیـّه کنیدلحظه هاتون زيبا ، رویایی
و سرشار از انرژی های مثبت
@women92
🔰 #اطلاعیه ✅ برگزاری نشست بر خط (پخش زنده ) همزمان با فرارسیدن روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی 🌀موضوع : وظایف تبلیغی بانوان طلبه در تحول بنیادین با تأکید بر اندیشه های امام و رهبری 🎤 با حضور استاد : حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای علیرضا پناهیان ⌛️زمان : یک شنبه : 99/4/1 از ساعت : 13:30 الی 14:15 (بعد از نماز ظهر ) ⚜️ویژه مبلغین سراسر کشور @women92 live.whc.ir
🛑 *تقصیر شماست.......
🔻در زمان دانش آموزی معلمی داشتیم به نام آقای سیدعلی موسوی كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاه و بیگاه خاطرات و تجربه هایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل می كرد و این گفته ها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط می شد.
ایشان می گفت: “یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییس جمهوری سابق آمریكا -گمان می كنم *ریچارد نیكسون* - قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
به دلیل كثرت دانشجویان كلاس ها در آمفی تئاتر برگزار می شد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن می آمد دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را می پرسید.
در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از علی علیه السلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهج البلاغه را تهیه كردم و هفته های بعد به منشی دفتر اساتید سپردم تا هدیه مرا او برساند.
در جلسات بعد دیگر فرصت گفت و گویی پیش نیامد و من هم تصور می كردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفته اش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامه ای كه در دست داشت به طرف من گرفت و گفت می بینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
او در حالی كه با عصبانیت قدم می زد گفت: می دانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها مانند هیپی گری و موسیقی های اعتراضی و آسیب های اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را می شنیدم و با خود می گفتم: خدایا، چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهج البلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علی بن ابیطالب به مالك اشتر را كپی گرفته ام و هر روز می خوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و می پرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامه ای برای اداره حكومت بنویسند، نمی توانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: می دانی درد امثال این جوان كه زندگی شان به نابودی می رسد چیست؟ آنها نهج البلاغه را نمی شناسند!
🔻آری، *تقصیر شماست كه علی را برای خود نگهداشته اید و پیام علی را به این جوانان نرسانده اید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهان ساز و انسان پرور نهج البلاغه است.”
🔻این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم، اما سالها بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم پروفسور دهرمندرنات نویسنده و شاعر برجسته هندی بودیم چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقه زده بود از مظلومیت علی بن ابی طالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت: “شما در معرفی امام علی و نهج البلاغه موفق نبوده اید! *باید پیام های امام علی را چون سیم كشی برق و لوله كشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !*
@women92
#جنگ_جمعیتی
📍تدبیر برتراند راسل، فیلسوف، تاریخ دان و فعال سیاسی و اجتماعی انگلیسی برای جلوگیری از افزایش جمعیت!
🔹وی در کتاب "تأثیر علم در جامعه" (1953) مینویسد: "من وانمود نمیکنم که کنترل بارداری تنها راه جلوگیری از افزایش جمعیت است. جنگ تا کنون در این رابطه ناامیدکننده ظاهر شده است، اما شاید جنگ باکتریایی مؤثرتر باشد. اگر بتوان در هر نسل، یک بار "مرگ سیاه" (اشاره به اپیدمی طاعون در قرن 14 که منجر به مرگ 75 تا 200 میلیون انسان شد) را در سراسر جهان گسترش داد، بازماندگان میتوانند آزادانه و بدون اینکه جهان، بیش از حد، پر شود، تولید مثل کنند.
🔹او ادامه میدهد: سه راه برای ثبات جمعیت یک جامعه هست: کنترل بارداری، کشتن نوزادان یا جنگهای بسیار مخرب، و یا بدبخت کردن عموم مردم، به استثنای یک اقلیت قدرتمند.
از این تفکرات در دنیای کنونی هم به وفور یافت می شود، بنابراین از شنیدن جنگ بیولوژیک چندان حیرت نکنید.
@women92
به مناسبت فرارسیدن #روز_بینالمللی بینالمللی مبارزه با #کار_کودکان
براساس تخمینهای سازمان ملل، ۱۵۲ میلیون کودک کار در جهان وجود دارند که ۷۴ میلیون آنها در کارهای خطرناک مشغول به کار هستند.
در سال ۲۰۲۰ همکاری دو سازمان بینالمللی مهم یعنی سازمان بینالمللی کار و سازمان یونیسف بر روی کودکان کار در معرض کووید۱۹ متمرکز شده است.
آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین بیشترین سهم از کودکان کار را به خود اختصاص دادهاند.
در حقوق بین الملل، به افراد زیر ۱۸ سال، کودک اطلاق میشود. کار کودکان زیر ۱۵ سال مطلقا ممنوع است اما کودکان ۱۵ تا ۱۸ سال بعنوان کارآموز با محدودیتهایی، قانونا امکان کار دارند.
کشاورزی، ماهیگیری، کار در صنایع، کار در معادن، بزهکاریهای درآمدزا، طیف وسیعی از مشاغل را تشکیل می دهند که کودکان در آن ها مشغول بهکار هستند.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشد جمعیت را به صفر رساندند⁉️❌
@women92
مهم حتما ببینید ونشر دهید