به کلینیکِ خدا رفتم . . . .
تاچكاپِ همیشگی را انجام دهم. فهمیدم ؛ بیمارم...!
خدا فشارخونم را گرفت.
لطافتم پایین آمده بود!
دماِی بدنم را اندازه گرفت.
40 درجه اضطراب بود!
ضربانِ قلبم نشان داد، به
چندین گذرگاهِ عشق نیاز
دارم!
تنهایی، سرخرگهایم را مسدود کرده بود!
ارتوپد نشان داد؛ بر اثرِ بی
توجّهی به عزیزانم، چندین
شکستگی دارم!
مشکلِ نزدیک بینی داشتم،
چون دیدِ من فراتر از اشتباهاتِ دیگران نرفت..!
مشکلِ شنوایی پیدا کردم. مدّتی بود، صدایِ خدا را نمی شنیدم!
خدا به من مشاوره ى رایگان داد.برای من نسخه ای یاد داشت کرد:
- هر روز صبح یک لیوانِ قدردانی.
- قبل ازبیرون رفتن، یک قاشق آرامش.
- هرساعت 1 کپسولِ صبر.
- یک فنجان انصاف
- و یک لیوانِ فروتنی.
- در خانه ، مقداری عشق بنوش.
- و زمانِ خواب ، دوعدد قرصِ وجدانِ آسوده .
❣این نسخه را ، به دیگران هم هدیـّه کنیدلحظه هاتون زيبا ، رویایی
و سرشار از انرژی های مثبت
@women92
🔰 #اطلاعیه ✅ برگزاری نشست بر خط (پخش زنده ) همزمان با فرارسیدن روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی 🌀موضوع : وظایف تبلیغی بانوان طلبه در تحول بنیادین با تأکید بر اندیشه های امام و رهبری 🎤 با حضور استاد : حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای علیرضا پناهیان ⌛️زمان : یک شنبه : 99/4/1 از ساعت : 13:30 الی 14:15 (بعد از نماز ظهر ) ⚜️ویژه مبلغین سراسر کشور @women92 live.whc.ir
🛑 *تقصیر شماست.......
🔻در زمان دانش آموزی معلمی داشتیم به نام آقای سیدعلی موسوی كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاه و بیگاه خاطرات و تجربه هایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل می كرد و این گفته ها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط می شد.
ایشان می گفت: “یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییس جمهوری سابق آمریكا -گمان می كنم *ریچارد نیكسون* - قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
به دلیل كثرت دانشجویان كلاس ها در آمفی تئاتر برگزار می شد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن می آمد دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را می پرسید.
در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از علی علیه السلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهج البلاغه را تهیه كردم و هفته های بعد به منشی دفتر اساتید سپردم تا هدیه مرا او برساند.
در جلسات بعد دیگر فرصت گفت و گویی پیش نیامد و من هم تصور می كردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفته اش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامه ای كه در دست داشت به طرف من گرفت و گفت می بینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
او در حالی كه با عصبانیت قدم می زد گفت: می دانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها مانند هیپی گری و موسیقی های اعتراضی و آسیب های اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را می شنیدم و با خود می گفتم: خدایا، چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهج البلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علی بن ابیطالب به مالك اشتر را كپی گرفته ام و هر روز می خوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و می پرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامه ای برای اداره حكومت بنویسند، نمی توانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: می دانی درد امثال این جوان كه زندگی شان به نابودی می رسد چیست؟ آنها نهج البلاغه را نمی شناسند!
🔻آری، *تقصیر شماست كه علی را برای خود نگهداشته اید و پیام علی را به این جوانان نرسانده اید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهان ساز و انسان پرور نهج البلاغه است.”
🔻این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم، اما سالها بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم پروفسور دهرمندرنات نویسنده و شاعر برجسته هندی بودیم چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقه زده بود از مظلومیت علی بن ابی طالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت: “شما در معرفی امام علی و نهج البلاغه موفق نبوده اید! *باید پیام های امام علی را چون سیم كشی برق و لوله كشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !*
@women92
#جنگ_جمعیتی
📍تدبیر برتراند راسل، فیلسوف، تاریخ دان و فعال سیاسی و اجتماعی انگلیسی برای جلوگیری از افزایش جمعیت!
🔹وی در کتاب "تأثیر علم در جامعه" (1953) مینویسد: "من وانمود نمیکنم که کنترل بارداری تنها راه جلوگیری از افزایش جمعیت است. جنگ تا کنون در این رابطه ناامیدکننده ظاهر شده است، اما شاید جنگ باکتریایی مؤثرتر باشد. اگر بتوان در هر نسل، یک بار "مرگ سیاه" (اشاره به اپیدمی طاعون در قرن 14 که منجر به مرگ 75 تا 200 میلیون انسان شد) را در سراسر جهان گسترش داد، بازماندگان میتوانند آزادانه و بدون اینکه جهان، بیش از حد، پر شود، تولید مثل کنند.
🔹او ادامه میدهد: سه راه برای ثبات جمعیت یک جامعه هست: کنترل بارداری، کشتن نوزادان یا جنگهای بسیار مخرب، و یا بدبخت کردن عموم مردم، به استثنای یک اقلیت قدرتمند.
از این تفکرات در دنیای کنونی هم به وفور یافت می شود، بنابراین از شنیدن جنگ بیولوژیک چندان حیرت نکنید.
@women92
به مناسبت فرارسیدن #روز_بینالمللی بینالمللی مبارزه با #کار_کودکان
براساس تخمینهای سازمان ملل، ۱۵۲ میلیون کودک کار در جهان وجود دارند که ۷۴ میلیون آنها در کارهای خطرناک مشغول به کار هستند.
در سال ۲۰۲۰ همکاری دو سازمان بینالمللی مهم یعنی سازمان بینالمللی کار و سازمان یونیسف بر روی کودکان کار در معرض کووید۱۹ متمرکز شده است.
آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین بیشترین سهم از کودکان کار را به خود اختصاص دادهاند.
در حقوق بین الملل، به افراد زیر ۱۸ سال، کودک اطلاق میشود. کار کودکان زیر ۱۵ سال مطلقا ممنوع است اما کودکان ۱۵ تا ۱۸ سال بعنوان کارآموز با محدودیتهایی، قانونا امکان کار دارند.
کشاورزی، ماهیگیری، کار در صنایع، کار در معادن، بزهکاریهای درآمدزا، طیف وسیعی از مشاغل را تشکیل می دهند که کودکان در آن ها مشغول بهکار هستند.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشد جمعیت را به صفر رساندند⁉️❌
@women92
مهم حتما ببینید ونشر دهید
✳️ پیر مرد تهی دست، زندگی را در نهایت فقر و تنگدستی می گذراند و با سائلی برای زن و فرزندانش قوت و غذائی ناچیز فراهم میکرد.
🔸از قضا یک روز که به آسیاب رفته بود، دهقان مقداری گندم در دامن لباس اش ریخت و پیرمرد گوشه های آن را به هم گره زد و در همان حالی که به خانه بر می گشت با پروردگار از مشکلات خود سخن می گفت و برای گشایش آنها فرج می طلبید و تکرار می کرد:
🤲 ای گشاینده گره های ناگشوده عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای.
🔸پیر مرد در حالی که این دعا را با خود زمزمه می کرد و می رفت، یکباره یک گره از گره های دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت او به شدت ناراحت شد و رو به خدا کرد و گفت:
من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز
آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود ؟!
🔸پیر مرد نشست تا گندم های به زمین ریخته را جمع کند ولی در کمال ناباوری دید دانه های گندم روی همیانی از زر ریخته است! پس متوجه فضل و رحمت خداوندی شد و متواضعانه به سجده افتاد و از خدا طلب بخشش نمود...
✅ نتيجه گيري مولانا از بيان اين حكايت:
تو مبین اندر درختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفتاح راه
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️سریع ازدواج میکردم
🔴هانیه توسلی؛اگه زمان برگرده و سنم ۲۰ سال باشه سریع ازدواج میکنم و تا الآن سه چهارتا بچه میآوردم..ولی متاسفانه نمیشه زمان رو به عقب آوررد
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ «بیابان دنیا»
🔆 آی آدمها! شب در پیش است. مبادا در تاریکی شب اسیر شوید. انتهای این بیابان، بیغوله ی مخوف شیطان است و رنج بردگی و بندگی ابلیس و فراموشی نور...
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـلااااام
صبحتـون پر از عطـر خـدا
هر طلوعی تـولدی دوباره است
و هر تـولدی شـروعی دوباره!!!
کوله بار امـروزتـون
پر از خبـرهای عـالی
پر از خوشبختی
پر از برڪت
پر از مؤفقیـت
و پراز شـادی و آرامـش باشه
روزگارتان پر از امیـد
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید | قبرستان لاکچری در لواسان که مانندش را تا به حال ندیدید!
♦️تصاویری از یک قبرستان لاکچری در لواسانات
@women92
🥀سرنوشت دختری آمریکایی که برای جلوگیری از سرکوب معترضان به ارتش گل اهدا کرد
@women92
⚠️درخواست رهبری از انقلابیون..
@women92
🔴روی مسئله خانواده تأکیدکنید.
دشمن بشریت تصمیم گرفته خانواده را ازبین ببرد.
از صدسال پیش تصمیم گرفتندخانواده را ازبین ببرند.
این ازدواجهاي سخت دیرهنگام وفرزند آوری کم، این ازدواج به تعبیر زشتشان سفیدکه سیاه وغلط است واز بین بردن حیا وعفت از برنامه های دشمن است.
شمامقابله با اینهارا وظیفه خود قراردهید. به ترویج طهارت وپاکیزگی جوانان کشور همت بگماریدکه از بهترین کارها برای حفظ انقلاب ونظام اسلامی است.
#https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
📌 غفلت از مهمترین مطالبه رهبری و نظام
📍 طرح جامع #جمعیت و #تعالی_خانواده از سال 1392 تا پایان مجلس دهم معطل مانده است!!! در حالی که کاهش رشد جمعیت از مخاطرات آینده ایران است.
📍 قرار بود در این طرح مواردی مثل👇
افزايش نرخ باروري
کاهش سن ازدواج
رفع موانع ازدواج
تسهیل و ترویج تشکیل خانواده
کنترل نرخ طلاق
مشوقهای فرزندآوری
و ....
مطرح شود تا جمعیت کشور با پیری و کاهش مواجه نشود.
📍 نکته قابل تامل اینکه #سیاستهای_کلی_جمعیت در سال 1393 و #سیاستهای_کلی_خانواده در سال 1395 به عنوان اسناد بالادستی قوانین مربوطه توسط رهبر انقلاب ابلاغ شده اما قانون آن در مجلس خاک می خورد!
@women92
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
سلسله وبینار آرزوی روایت، بازاندیشی پیرامون یاریگری در برابر بیماری همهگیر کرونا در سه محور روایت یاری،الهیات یاری و جهان پس از کرونا
🔻یاری گریهای عمومی مردم ایران در برابر بیماری همهگیر کرونا چگونه ممکن شد؟
🔻آموزه های دینی چگونه این یاری گری ها را توصیف و تجویز میکند؟ کنشگران دینی در ایران و جهان چگونه با این بحران مواجه شدند؟
🔻دینداری در جهان پس از کرونا چه تغییراتی خواهد داشت؟
اساتید و اندیشوران حوزههای علمیه، مدیران مرکز مدیریت حوزه علمیه و پژوهشگران اجتماعی به این سوالات پاسخ می دهند.
@women92
نماد زن ایرانی موفق، دکتر، پولدار ،تو فیلم عاشقانه بهجای بچه، سگ است! اون سگ را به دنیا ترجیح داده !
حالا در مقابل اون بازیگر غربی هم هرجا میره بچه خودشو باافتخار تمام نشون میده، ایرانیه اونو مسخره می کنه❗️
اونوقت دختر رئیس جمهور آمریکا هرجا میره سه تا بچه خودشو میبره که به مردم کشورش بگه آی مردم من موفق تر از همه هستم؛ مادر موفقی هستم . همسر سفیر غربی برای تقدیم استوارنامه به
ملکه انگلیس میره نوزاد وفرزندش را هم باخود می برد. نوه ملکه انگلیس عمداًتو برنامه زنده تلویزیونی پوشک بچه عوض میکنه؛ بازیکن فول فشن تیم ملیشون ۴ تا بچه داره اما ، اما ، برای ایرانی الگوی «سگ و سگ بازی بهتر از بچه داری است» پردازش می دهند❗️
تو بالاشهر همه شهرهای ایران دخترا بهجای بچه سگ تو بغلشون گرفتن .
در کل غرب سزارین یک عمل در صورت ضرورت و سرشار از خطر است و متوسط ۲۶ کشور اروپایی وآمریکا ۲۷% سزارین است ولی تو ایران ۷۰ درصد بچهها رو با سزارین بهدنیا میآورند تا آخرین حاملگی او باشد. اینقدر دختر ایرانی رو از وضع حمل طبیعی ترسوندند که میره زیر تیغ تا حتی درد مادر شدن رو هم احساس نکنه؛ یکی و تمام❗️
بامحبت وشوق استراتژیکی به سگ، فاتحه وطن و فردای وطن خوانده می شود.
قداست زن به ایناست که به جای سگ بچههای خودش رو بغل کنه و به آنها افتخار کند. به طرفدارهات یاد بده خانواده مقدسه،
@women92
این انسانها نیستید،
کہ ما را آزرده میڪنند،
بلکہ اُمیدے است کہ،
ما بہ آنها بستہایم...🍃🦋
@women92