سناریوی احمدی نژآدی.docx
16K
سناریوی احمدی نژاد برای تسخیر مجلس و دولت آینده
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 توییت استاد #رائفی_پور :
فیلم جنجالی لو رفته از نحوه رای دادن محمود صادقی ، علی مطهری و مسعود پزشکیان
از مخالفان سرسخت #شفافیت_آراء_نمایندگان در جلسه مجلس.
گفتنی است در نبود علی لاریجانی ریاست جلسه بر عهده یکی از نمایندگان موافق شفافیت آراء نمایندگان بوده است .
🔴 #شفافیت_آراء نمایندگان را همزمان با انتخابات آتی مجلس به رفراندوم بگذارید
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفته بود ۱۹۵ نفر از نمایندگان طرح #شفافیت_آراء_نمایندگان را امضا کردند و فقط ۵۰ نفر به آن رای دادند. بنظرم مجلس هیچ گاه این طرح را تصویب نمیکند و دست خود را برای اخذ رانت از دولت خالی نمیگذارد.
منتها اگر بررسی کنیم که شفافیت آراء نمایندگان چه محاسنی دارد میتوان به تاثیر عمیق خلاء این طرح در فساد موجود در کشور پی برد. محاسنی از جمله:
۱) نمایندگان در قبال آراءشان مسئولند و مجبورند برای آراء خود تحلیل و دلیل داشته باشند. نمایندگان پس از رایگیری ها میتوانند مورد بازخواست قرار گرفته و مردم نیز با مقایسه شعارها و وعده های منتخبین خود، آنها را بهتر بشناسند.
۲) شفافیت نقطه مقابل پنهانکاری است. با این کار مقداری فضا برای افراد متظاهر و ریاکار بسته شده و چهره واقعی افراد مشخص گردیده و یا این افراد مجبور به همراهی با عدالتطلبان و حقگویان میشوند. در واقع تاحدود زیادی فضایی برای جولان دادن متظاهرین و ظهور و بروز ریاکاران وجود نخواهد داشت و هرچه هست علنی است. وقتی ۱۹۵ نفر اعلام میکنند با طرح شفافیت موافقند ولی تنها ۵۰ نفر به آن رای میدهند یعنی حداقل ۱۴۵ دروغگو در مجلس دارند به ریش ملت میخندند.
۳) امضای مخفی نمایندگان مانند سلاح سری و مخفیای شده است که نمایندگان با آن دولت را خفت کرده و مجبور به باج دهی میکنند بدون اینکه ردی از خود بجا بگذارند. رانت موجود در مجلس و بده بستانهای آن، خصوصا در زمان رایاعتمادها، استیضاحها وطرح سوالها چیزی نیست که پنهان باشد. پس گرفتن امضای استیضاح و طرح سوال، تبدیل به یک حربه برای تحت فشار قراردادن دولت توسط نمایندگان جهت تحمیل خواسته های آنان شده است.(قسمت اول)
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 معاون وزیر کشور: صندوقهای رأی تعیینکننده چرخش قدرت در کشور است
معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات گفت: بی شک تعیین کننده نتیجه انتخابات در کشور، آرای حاصل از صندوقهای رای است و در همین راستا حفظ سلامت و امنیت انتخابات یک ضرورت و اصل اساسی به شمار میرود.
جمال عرف روز پنجشنبه در نشست ستاد انتخابات استان چهارمحال و بختیاری افزود: ملاک عمل و پیشبرد برنامههای انتخاباتی کشور بر اساس سیاستهای کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در مهرماه سال ۹۵ است و این مهم سرلوحه تمامی اقدامات و برنامههای سه قوه حاکمیتی قرار دارد.
وی با تاکید بر توجه همهجانبه به دو مقوله سلامت و امنیت انتخابات از سوی مجریان و اعضای ستاد انتخابات، تصریح کرد: اعضای ستاد انتخابات با رعایت اصل بیطرفی موظف هستند تمامی تحرکات فردی، گروهی و فعالیتهای حزبی را رصد و نظارت کنند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
مخالفت شدید نماینده لیست امید با طرح #شفافیت_آراء نمایندگان به بهانه حرّیت !!
نعمتی: مخالف طرح شفافیت آرای نمایندگان هستم
بهروز نعمتی، عضو هیئت رییسه مجلس:
🔹حریت و استقلال رای را نباید از نماینده گرفت.
🔹آیا در تمامی مسائل کشور شفافیت وجود دارد؟ بسیاری از دستگاه های کشور اگر بخواهند شفاف باشند، قاعدتا امنیت کشور از بین میرود.
#شفافیت_آرا
#مجلس_شفاف
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
آیتالله موحدی کرمانی، خطیب نمازجمعه تهران:
🔹 گول شعارهای انتخاباتی را نخورید بلکه خود شخص را بشناسید اگر امین و درست بود رای بدهید.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
✅ بازنشستگان مجلس دهم
برخی از نمایندگان در بهارستان حضور دارند که یا به دلیل اینکه سن آنها از حد مجاز ۷۵ سال برای انتخابات اسفند رد خواهد شد نمیتوانند در دوره بعد نامزد شوند، یا در مرز رسیدن به محدودیت سنی قرار دارند و پیشبینی میشود که به دلایل جسمانی و کهولت سن عطای وکالت ملت را به لقایش ببخشند.
♦️ عبدالرضا هاشمزائی که امسال ۷۵ سالگی را پر کرده است دیگر اگر بخواهد هم نمیتواند بر کرسی بهارستان تکیه بزند. ازاینرو او از معدود نمایندگانی است که از هماکنون حضورش در انتخابات آتی مجلس منتفی است. هاشم زایی که رئیس سنی مجلس دهم نیز بود سوابقی نظیر استانداری ایلام و مشاور وزیر صنایع در دولت اصلاحات را دارد. او از اعضای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی است.
♦️ احمد سالک کاشانی، نماینده پنج دوره مجلس از اصفهان نیز از دیگر ریشسفیدان بهارستان به شمار میآید که اکنون ۷۳ سال سن دارد و بهاحتمال بسیار قوی در دور آتی مجلس حضور نداشته باشد. او از اعضای کنونی جامعه روحانیت مبارز است.
♦️ مصطفی ذوالقدر نیز از دیگر پیشکسوتان پارلمانی است که توانست در مجلس دهم با قرار گرفتن در لیست امید برای پنجمین بار به بهارستان راه یابد. او در نخستین جلسات تشکیل مجلس دهم و پیش از انتخابات هیئترئیسه دائمی، نایبرئیس سنی بود. وی همچنین پدر فاطمه ذوالقدر، نماینده تهران در مجلس است.
♦️ محمود بهمنی، رئیس بانک مرکزی در دوره دوم دولت محمود احمدینژاد و نماینده پیشین ایران در صندوق بینالمللی پول را هم باید جزو افرادی دانست که شاید بخاطر محدودیت سنی وارد گود رقابت نشود. اقتصاددان دیروز و وکیل امروز، اکنون ۷۲ سال سن دارد و مشخص نیست بهمانند دیگر نمایندگان بالای ۷۰ سال، چشماندازی برای حضور مجددش در انتخابات مجلس وجود داشته باشد. او در سال ۹۴ توانست تا از حوزه انتخابیه طالقان، ساوجبلاغ و نظرآباد به مجلس راه یابد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مجلس فعلی، در شأن جامعه به من چه و به تو چه است/ نماینده مجلس هم مشغول دلالی است
📛 روایت از بدهکار بانکی که برای نپرداختن تسهیلات چندصد میلیاردی با #سلاح به #بانک میرود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat