احمد علیرضا بیگی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی، اظهار داشت: راهی که کشورهای دنیا برای انتخابات الکترونیکی رفته را، ایران نیز باید برود تا انتخابات با سلامت بیشتری بر انتخابات برگزار شود.
عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، کار برگزاری همزمان دو انتخابات، زیاد میشود و باید به سمت مکانیزه شدن انتخابات برویم.
وی افزود: زیرساخت فنی و امکان جابجایی اطلاعات باید مهیا شود و نرم افزار مناسبی که بتواند سلامت انتخابات را تضمین کند از جمله ضروریترین لوازم برگزاری انتخابات الکترونیکی است و با توجه به اینکه کشورهای دنیا این کار را کردهاند، ایران نیز میتواند کار انتخابات را با برگزاری الکترونیکی، تسهیل کند.
علیرضابیگی با بیان اینکه کشورهایی مانند ونزوئلا و هند این راه را رفتهاند، ادامه داد: انتخابات الکترونیکی باید به سادهترین شکل ممکن انجام شود. بعضا در انتخاباتهای الکترونیکی شکلهایی مانند گندم و زیتون را به عنوان نماد کاندیداها انتخاب میکنند و مردم به نماد تعیین شده کاندیدای خود رای میدهند و این شیوه پیچیدگی کار را تسهیل میکند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و اجرای انتخابات الکترونیکی کار سختی نیست و بیشترین مشکل برای مکانیزه شده انتخابات، تامین زیرساخت و فرایندهای انتخابات الکترونیکی است.
وی افزود: در بعضی از حوزهها، انتخابات الکترونیکی و دستی به صورت برگزار کردهاند تا اطمینان بیشتری از جهت نرم افزار برای شورای نگهیان ایجاد شود و اینگونه به شورای نگهبان اطمینان دهیم که نتایج هر دو شیوه انتخابات یکی است، در شهرستان شبستر انتخابات ریاست جمهوری به این شیوه برگزار شده است.
علیرضابیگی اظهار داشت: بزرگترین مخالف برگزاری انتخابات الکترونیکی، دغدغه سلامت انتخابات الکترونیکی از سوی شورای نگهبان است که باید ضمانت اجرای محکم تری وجود داشته باشد تا این شورا به برگزاری انتخابات الکترونیکی رضایت دهد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنگام برگزاری انتخابات الکترونیکی، باید برای حالات غیرمترقبه مانند قطعی اینترنت و قطعی برق دستگاه برگزار کننده انتخابات، آماده باشد، بیان کرد: همه مراحل انتخابات الکترنیکی نیازمند اینترنت است
علیرضابیگی با بیان اینکه باید انتخابات دوره یازدهم مجلس به صورت الکترونیکی برگزار شود، گفت: برگزاری انتخابات مجلس یازدهم به صورت الکترونیکی بستگی به اراده مسئولان برای تامین زیرساختها دارد.
باهنر: برخی برایشان مهم نیست با نردبان مصباح یزدی بالا بروند یا عارف
اقتصادنیوز: دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: برخی برایشان مهم نیست از نردبان عارف یا حداد عادل یا آیتالله مصباح بالا بروند بلکه تنها هدفشان رفتن به مجلس است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا باهنر طی سخنانی در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به لزوم وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس یازدهم، اظهار کرد: در این دوره جامعه روحانیت قرار نیست به طور مستقل لیست بدهد بلکه در پی وحدتبخشی به اصولگرایان است و در سطح کشور فعالیت میکند.
وی با اشاره به این که در جامعه اسلامی مهندسین مشغول بررسی نتایج انتخابات در حوزههای مختلف هستیم، اظهار کرد: این کار در تصمیمگیری برای این دوره مهم اس.؛ بیش از ۱۶۰ حوزه تکنمایندهای داریم و تعدادی هم دو نفره و مابقی همینطور اضافه میشود، پس برای حوزههای تکنفره باید فایل جدایی باز شود؛ چرا که تأثیرپذیری حوزههای کمنماینده از جریانات سیاسی کمتر است و رقابت بین اشخاص حقیقی است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: در دوره گذشته نفر شصتم که عضو لیست ما بود، با نفر شصتویکم فاصله ۲۰۰ هزار رأیی داشت؛ در حالی که افراد مشهوری بودند. پس در تهران حرف آخر را لیستها می زنند و افراد خارج لیست رأی نمیآورند.
وی افزود: ما اطلاعات دوره گذشته برایمان مهم است. در هر دوره ۶۰ درصد از نمایندگان دوره قبل رأی نمیآورند و این دوره پیشبینی میکنم ۸۰ درصد نمایندگان رأی نیاورند اما این به معنای عوض شدن جریان سیاسی حاکم بر مجلس نیست.
باهنر با تأکید بر این که بالای ۸۰ درصد از نامزدهای مجلس نمیدانند وکالت مجلس چیست و حتی رأیدهندگان هم عموما از اختیارات نماینده خبر ندارند، تصریح کرد: برخی نمایندهها حتی بعد از انتخاب پشیمان میشوند و سال آخر که میشود یا تکلیف شرعیشان جنب و جوش پیدا میکند یا اطرافیان اصرار میکنند و مجددا ثبتنام میکنند و از این افراد بالای ۶۰ درصد رأی نمیآورند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: ما فرمهایی در اختیار مسئولان جامعه اسلامی مهندسین استانها قرار دادیم و افرادی که در دورههای قبل دوم و سوم شدند، اطلاعات و گرایششان برای ما مهم است.
باهنر ادامه داد: مشکل مهمی که داریم این است که ۱۲ هزار نفر در انتخابات ثبتنام کردند. در دوره اول مجلس آنقدر کاریزمای نمایندگان بالا بود که در دوره دوم در برخی حوزهها جز نماینده وقت کسی حضور نداشت و برخی فعالان سیاسی، شأن خودشان را نمایندگی مجلس نمیدانستند.
باهنر در پایان اظهار کرد: برخی هم برایشان مهم نیست از نردبان عارف یا حداد عادل یا آیتالله مصباح بالا بروند و تنها هدفشان رفتن به مجلس است و برایشان مهم نیست از چه نردبانی بالا میروند.
قاسم میرزایی نیکو درباره صحبتهای رئیس دولت اصلاحات مبنی بر حضور حداکثری مردم و جریان اصلاحات در انتخابات اسفند ماه ۹۸، گفت: مهمترین پیام صحبتهای سید محمدخاتمی این بود که اصلاحطلبان به تحریم انتخابات فکر نمیکنند.
این نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: صحبتهای رئیس دولت اصلاحات بر اساس یک جمعبندی صورت گرفته است، نه اینکه از جانب خودشان مسائلی را مطرح کنند.
وی با بیان اینکه جمعبندی گروههای اصلاحطلب تحریم انتخابات نیست، عنوان کرد: از سوی دیگر اصلاحطلبان شروطی هم مطرح کرده بودند، مانند اینکه با چه رویکرد سیاستورزی وارد میدان شوند که میتوان روی آنها بحث کرد.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: معتقدم از طیفی که میگویند شرکت نمیکنیم تا طیفی که میگویند شرکت میکنیم و یا اینکه آقای بهزاد نبوی عنوان میکنند «بی چون و چرا همینی که هست، ما باید حضور داشته باشیم و چیزی نگوییم» آقای خاتمی با این صحبتها همه را جمع کردند.
وی ادامه داد: رئیس دولت اصلاحات تکلیف را روشن کرد که قطعا در انتخابات حضور خواهیم داشت. اما نکته مهم این است که بین اینها چگونه برآیند به وجود بیاید که باید بحث کرد.
میرزایی نیکو درباره اینکه در شرایط کنونی کشور چقدر به گفتوگوی ملی و وفاق و همبستگی نیاز دارد،گفت: اگر شرایط و برخوردهای با آزادی فکر، نشریات، مقالات، صحبتها و سخنرانی که به دوران انتخابات هم میرسد تنگتر میشود سازمان یافته، و قانونمند نشود به نظر من دچار مشکلاتی خواهیم شد که هر ساله میشویم.
وی ادامه داد: امیدوارم با درایتی که شرایط فعلی میطلبد و رویکرد داخلی قویتر و توجه بیشتری به همدلی، همبستگی و وفاق ملی سازکار و خوبی را برای این مسئله پیدا کنیم.
🔴 اگر نماینده شهر شما بین اینها نیست، بهش زنگ بزنید، پیامک بزنید، حضوری بروید مطالبه کنید که چرا با #شفافیت_آرا مخالف است؟
🔻چرا برخی از نمایندگان از #شفافیت_رأی خودشون میترسند؟ مگه نماینده ما ملت نیستند؟ ملت میخواهد بداند که نمایندگانش به چه طرحهایی، "آری" و به چه طرحهایی "نه" میگویند.
🔹همه باید این مطالبه را فریاد کنیم. چرا دولتیها و وکیلالدولهها از #شفافیت میترسند؟!!!!!
💠 رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir
پورمحمدی: تمرکز بر انتخابات خبرگان اولویت جامعه روحانیت است
دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز گفت: تمرکز ما بیش از اینکه بر روی انتخابات مجلس شورای اسلامی باشد بر روی انتخابات میاندورهای خبرگان رهبری است.
پورمحمدی: تمرکز بر انتخابات خبرگان اولویت جامعه روحانیت است
🔺پزشکیان در واکنش به اظهارات #پناهیان:
آیا در کشور فقط مجلس و دولت نیاز به #شفافیت دارند؟ مجمع تشخیص و نهادهایی از این دست شامل شفافیت نمیشوند؟/ جریان آقای خطیب مشهور به دنبال شفافیت نیست، مسئله آنها #مچگیری با هدف پرونده سازی است!
✍ اصلاً حق با شما؛ اولاً آسیاب به نوبت، درثانی مگر شما در مجلس چه میکنید که ترس از شفاف شدنش را دارید؟!
#آنرا_که_پاک_است_از_محاسبه_چه_باک_است
#دانستن_حق_مردم_است
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فاز جدید و زودهنگام #روحانی برای #انتخابات اسفندماه‼️
🔴 #روحانی :
#زنان و #کارگران ما اگر احساس میکنند به بعضی از حقوق آنها مراعات نمی شود، راه اصلی #انتخابات است،در #انتخابات نظرتان را اعلام کنید❗️
پاسخ عضو هيات رييسه مجلس به نمايندگان ناراضي از مطالبات براي اجراي طرح شفافيت آرا مجلسيها/ «اميرآبادي» عضو هيأت رئيسه مجلس در توئيتي نوشت: همكاران محترم چرا آشفته ميشويد خب چه اشكالي دارد مردم بفهمند راي مخالف داديم يا موافق؛ چقدر حقوق ميگيريم و اموالمان را شفاف اعلام كنيم، ما نمايندگان مجلس حق اساسي مردم را در شفافيت آراء سلب كردهايم.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
باعرض سلام و ادب و احترام.
🔵نام کانال:روشنگری انتخابات🔅
🔴اهداف:
👈رصد اخبارانتخاباتی کل کشور بویژه استان اصفهان
👈انتخاب اصلح از منظر مقام معظم رهبری
👈اشنایی مخاطبین با کاندیده ها
👈ایجادخط فکری مناسب در جهت انتخاب اصلح از بین کاندیده های شرکت کننده در انتخابات
🔵ادرس کانال:http://eitaa.com/roshangari_entekhabat