💢تکرار و القای آنچه نیست!
🔻نگاهی به یک تکنیک رسانه ای که می تواند نظر ما در انتخابات را تغییر دهد
🌀براي زنده نگه داشتن اثر يك پيام با تكرار زمان بندي شده، سعي مي كنند اين موضوع تا زماني كه مورد نياز هست زنده بماند. در اين روش با تكرار پيام، سعي در القاي مقصودي معين و جا انداختن پيامي در ذهن مخاطب دارند.
🌀روش تكرار از قواعد خاصي پيروي مي كند زيرا فاصله هاي تكرار، نبايد چنان دراز باشد كه سبب محو شدن آثار قبلي شود و نه چندان كوتاه باشد كه ملال انگيز و خسته كننده شود.
🌀تكرار مثل ضربه هاي پياپي چكش است كه سرانجام ميخ را مي كوبد و به داخل مي راند. بنابراين فرستنده پيام اميدوار است كه اين شكلي از ضربه زدن مداوم، باعث دريافت نكات پيام شود.
گزاره هایی همچون :
🔹مجلس آینده بی اثر است پس رای دادن ما فایدهای ندارد.
🔹انتخابات فرمایشی است و نه رقابتی و رای گیری معنی ندارد.
🔹اگر فلان فرد یا جریان رای بیاورند، کشور نابود میشود.
🔹ما می توانستیم اما نگذاشتند
و...
از نمونه هایی است که با استفاده از تکنیک #تکرار و البته هم افزایی رسانه ای، با هدف انحراف افکار عمومی در زمینه انتخابات به کار گرفته می شود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
پویایی انتخابات و مجلس تراز انقلاب
متر از یک ماه به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی مانده و هنوز تنور انتخابات داغ نشده است. دو عامل میتوان برای آن اقامه کرد؛ یک، از فرصت زمانی شورای محترم نگهبان برای رسیدگی ثانویه به شکایات و اعتراض کسانی که رد صلاحیت شدهاند یا به هر دلیل صلاحیت آنها احراز نشده، چند روزی باقی مانده است. دو، ائتلافهای انتخاباتی شکل نگرفته است. عامل اول همواره در همه انتخاباتها بوده است و در روند قانونی خود انجام میشود و البته بر اساس تجربه انتخاباتهای گذشته میتوان امیدوار بود شورای محترم نگهبان با بررسی دقیق و مجدد وضعیت برخی از رد یا احراز صلاحیت نشدهها، آنها را تأیید کند که مسلماً در رونق انتخابات و افزایش مشارکت مردمی تأثیر خواهد داشت؛ اما عامل دوم که برای فعالتر شدن صحنه انتخابات مهمتر از اولی به نظر میرسد، اجماع و ائتلافهای لیستی برای انتخابات است. در این باره به دلیل پارهای عوامل و علل با کمکاری یا بیتصمیمی احزاب و گروههای سیاسی مواجه هستیم؛ البته این امر در وهله اول به رویکردها و عملکردهای جریانی و گروهی بر میگردد. اختلافات، سهمطلبیها، بازی پدرخواندگی برخی احزاب برای پارهای از گروهها و جناحهای سیاسی کوچکتر یا فقدان برنامه و رویکرد جدی برای فهرست گزینی را میتوان به عنوان بخشی از عوامل و علل این موضوع دانست. دیروز جلسه شورای عالی جبهه اصلاحطلبان نتوانست به جمعبندی برای لیست انتخاباتی برسد و قرار شد جلسه دیگری در این باره برگزار شود. در اردوگاه رقیب نیز «حجتالاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هماندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکلهای ارزشی و انقلابی بیان کرد، ما به دنبال این هستیم وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود. به نظر میرسد در این باره باید زودتر به تصمیم رسید و اگر در هر دو اردوگاه افراد، احزاب یا تشکلهایی نمیخواهند در فهرستها قرار بگیرند یا شروط سختگیرانهای برای حضور در فهرستها و شکلدهی وحدت حداکثری دارند، نباید خیلی منتظر آنها ماند، بلکه با لیستی که به اصطلاح به صورت حداقلی بسته شده، اما از ویژگیهای ارزشمندی، چون کارآمدی و برنامهمحوری برخوردار است، وارد فرایند انتخابات شد. این دوره از انتخابات از حیث ورود به چله دوم انقلاب، اجرای مانیفست گام دوم انقلاب و خنثیسازی توطئههای فزاینده دشمنان انقلاب برای کشور اهمیت زیادی دارد و همه اینها در گرو مجلس تراز انقلاب است که پویایی صحنه انتخابات به تکوین آن کمک میکند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پاسخ افرادی که به شورای نگهبان درخصوص ردصلاحیت ها انتقاد می کنندرااززبان سخنگوی شورای نگهبان مطالعه کنیدومنتشرکنید
مجلس سالم و خدمتگزار
⭕️ یادداشت دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در روزنامه کیهان 6 دی ماه 98
⭕️ .........سوم. در اين دوره بررسي صلاحيت نمايندگان محترم با حساسيت ويژهتري انجام شد. پروندههاي آنان جداگانه در هيئت مركزي نظارت بررسي شد و گزارشها به همراه مستندات مربوطه ملاحظه شد. مطالب غيرمستند يا غيرمعتبر در پروندهها كنار گذاشته شد و در مواردي پيش از اعلام نتايج، مطالب مبهم از خود آنان سؤال شد و ضميمه پرونده قرار گرفت.
پس از اعلام نتايج نيز بسياري از آنان به شوراي نگهبان آمدند و در ملاقات با اعضاي شورا در جريان دلايل رد صلاحيت خويش قرار گرفتند. برخي آن دلايل را قبول كردند و رفتند و برخي ديگر توضيحات و پاسخهايي داشتند. توضيحاتشان شنيده شد و اگر مستنداتي در اين خصوص داشتند به محتواي پروندهها اضافه شد. برخي ديگر نيز منكر گزارشهاي دريافتي از مراجع قانوني شدند. از مراجع قانوني خواسته شد، جزئيات لازم را براي مطرح كردن با نمايندگان مذكور ارسال نمايند و تصميم نهايي را اعضاي شوراي نگهبان اعلام نمايند.
⭕️ لذا شوراي نگهبان در مقام يك داور بيطرف به شكايات رسيدگي ميكند و اگر توسط هيئتهاي نظارت استاني جايي خطا و اشتباهي صورت گرفته باشد يا مستندات جديدي دريافت شود، اعمال ميگردد.
⭕️ چهارم. عدم تأييد صلاحيت نمايندگان لزوماً به معناي فساد آنان نيست. برخي از آنها در طول دوره نمايندگي خطاهايي داشتهاند كه صلاحيت نمايندگي را براي دوره بعد از دست دادهاند. شايد اين خطاها مساوي با ارتكاب جرم و يا منجر به محكوميت قضايي افراد نشود ولي براي اثبات عدم شايستگي نمايندگي از جانب مردم در خانه ملت كفايت كند.
⭕️ مثلاً فردي كه روساي آموزش و پرورش و ارشاد و مدير چند مدرسه در يك شهر را با اعمال نفوذ از ميان ليدرهاي انتخاباتي خويش منصوب كرده، شايد در هيچ دادگاهي محكوم نگردد اما چنين فردي شايسته نمايندگي است؟
برخي ديگر از افراد نيز دچار مسائل اقتصادي و مالاندوزي حرام شدهاند كه اينها نيز رد صلاحيت شدهاند.
⭕️ مثلاً فردي كه 270 ميليارد تومان در يك پروژه ساختماني در يك شهر سرمايهگذاري كرده و امتياز تأسيس يك كارخانه آب معدني را از طريق اعمال نفوذ براي برادر كوچكش كه زير سي سال سن دارد گرفته، چنين فردي بايد تأييد شود؟
⭕️ فردي كه در پوشش موسسه عامالمنفعه با ارز دولتي گوشت وارد كرده و با قيمت آزاد در بازار عرضه كرده و مخارج انتخاباتي خود را از اين طريق بهدست آورده، بايد تأييد شود؟
⭕️ فردي كه براي قاچاق سيگار رشوههاي كلان پرداخت كرده و جزئيات اين اقدام در پرونده سوابق او موجود است، بايد تأييد شود؟
اينها بخشي از واقعيتهايي است كه شوراي نگهبان در رسيدگي به پروندهها و سوابق داوطلبان با آن روبهرو شده است. طبيعتاً قانون و مردم اجازه تأييد صلاحيت چنين افرادي را نميدهند. البته برخي ديگر نيز در محاكم قضايي اتهاماتي دارند كه هنوز رسيدگي نشده يا در حال رسيدگي است و به زودي عدالت درخصوص آنان اجرا ميگردد.
⭕️ پنجم. مشاركت در انتخابات امري ضروري و بديهي است و دغدغه همه مسئولان از جمله اعضاي شوراي نگهبان است. دايره انتخاب مردم نيز هرچه متنوعتر باشد مفيد است اما آيا وجود افراد «فاقد شرايط قانوني» در ميان داوطلبان نمايندگي مجلس، كمكي به پرشورتر شدن تنور انتخابات ميكند؟
⭕️ افرادي كه شرايط قانوني نمايندگي را نداشته باشند آيا قادر به وضع قوانين عادلانه و نظارت بر عملكرد دستگاههاي اجرايي خواهند بود؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 افشاگری ارگان دولت؛ مشکل اصلی اصلاحطلبان نه ردصلاحیت، بلکه نگرانی از عدم اقبال عمومی است
«شهروند» در گزارشی با عنوان «اعتراض برای کسب اقبال عمومی» نوشت:
🔸 مروری بر انتخابات گذشته نشان میدهد مشکل اصلی اصلاحطلبان نه ردصلاحیت، بلکه نگرانی از عدم اقبال رایدهندگان به آنهاست.
🔸در انتخابات سال ۹۴ که اصلاحطلبان در تمام نقاط کشور فهرستی واحد ارائه کردند، شرایط ردصلاحیتها مشابه وضع امروز بود با این حال اصلاحطلبان در آن دوره اعتراض دامنهداری به شورای نگهبان نداشتند.
🔸با تحلیل آمارهای ردصلاحیتها در سال ۹۴ و مجلس پیشرو تنها یک فرضیه تقویت میشود: اصلاحطلبان بر طبل ردصلاحیت میکوبند تا صدای اصلی شنیده نشود!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⭕️ویژگی های یک مجلس خوب در یادداشتی از عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان :
💥مجلس سالم و خدمتگزار
🔘بررسي صلاحيت نمايندگان محترم مجلس در رسانهها حساسيتهايي ايجاد كرد. برخي از رسانهها از شوراي نگهبان تمجيد كردند و برخي ديگر آن را سياسيكاري و جناحيبازي خواندند. در اين خصوص چند نكته قابل توجه است:
نخست. مجلس شوراي اسلامي خانه ملت و ركن اساسي قانونگذاري و پيوند مردم با مسئولان و دستگاههاي مختلف است. جايگاه مجلس به هيچ وجه نبايد تضعيف شود و حساب معدود افراد متخلف با نمايندگان سالم و خدمتگزار نبايد يكي شود. عملكرد مجلس دهم در طول چهار سال اخير از جنبههاي مختلفي قابل تقدير و تشكر است و مورد حمايت مردم و اعضاي شوراي نگهبان بوده است. از جمله طرح اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر آمريكا كه اخيراً به تصويب رسيد و شوراي نگهبان نيز فوراً آن را تأييد كرد و مورد تمجيد رهبر معظم انقلاب واقع شد.
🔘دوم. يك مجلس خوب، مجلس شجاع، متعهد، متدين، سالم و خدمتگزار است. مجلسي كه مشكلات مردم را پيگيري نمايد، رفع تبعيض و نابرابري را دنبال كند، هوشمندانه قانونگذاري كند، در برابر مسائل بينالمللي حساس و بيدار باشد، در نظارت بر عملكرد دستگاهها فعال باشد و لحظهاي را براي شنيدن دغدغههاي مردم و پيگيري آن از دست ندهد.
🔘چنين مجلسي در رأس امور است. آنچه قانون در شرايط داوطلبان نمايندگي مجلس بيان كرده، براي تشكيل چنين مجلسي كافي نيست و حداقلهاست. بخش اصلي در انتخاب شايستهترين افراد بر عهده مردم است و پس از انتخاب نمايندگان از سوي مردم نيز بايد نظارت كارآمد و دقيقي بر رفتار آنان صورت گيرد تا عملكرد مجلس مخدوش نگردد.
🔘سوم. در اين دوره بررسي صلاحيت نمايندگان محترم با حساسيت ويژهتري انجام شد. پروندههاي آنان جداگانه در هيئت مركزي نظارت بررسي شد و گزارشها به همراه مستندات مربوطه ملاحظه شد. مطالب غيرمستند يا غيرمعتبر در پروندهها كنار گذاشته شد و در مواردي پيش از اعلام نتايج، مطالب مبهم از خود آنان سؤال شد و ضميمه پرونده قرار گرفت. پس از اعلام نتايج نيز بسياري از آنان به شوراي نگهبان آمدند و در ملاقات با اعضاي شورا در جريان دلايل رد صلاحيت خويش قرار گرفتند. برخي آن دلايل را قبول كردند و رفتند و برخي ديگر توضيحات و پاسخهايي داشتند.
🔘توضيحاتشان شنيده شد و اگر مستنداتي در اين خصوص داشتند به محتواي پروندهها اضافه شد. برخي ديگر نيز منكر گزارشهاي دريافتي از مراجع قانوني شدند. از مراجع قانوني خواسته شد، جزئيات لازم را براي مطرح كردن با نمايندگان مذكور ارسال نمايند و تصميم نهايي را اعضاي شوراي نگهبان اعلام نمايند. لذا شوراي نگهبان در مقام يك داور بيطرف به شكايات رسيدگي ميكند و اگر توسط هيئتهاي نظارت استاني جايي خطا و اشتباهي صورت گرفته باشد يا مستندات جديدي دريافت شود، اعمال ميگردد.
🔘چهارم. عدم تأييد صلاحيت نمايندگان لزوماً به معناي فساد آنان نيست. برخي از آنها در طول دوره نمايندگي خطاهايي داشتهاند كه صلاحيت نمايندگي را براي دوره بعد از دست دادهاند. شايد اين خطاها مساوي با ارتكاب جرم و يا منجر به محكوميت قضايي افراد نشود ولي براي اثبات عدم شايستگي نمايندگي از جانب مردم در خانه ملت كفايت كند. مثلاً فردي كه روساي آموزش و پرورش و ارشاد و مدير چند مدرسه در يك شهر را با اعمال نفوذ از ميان ليدرهاي انتخاباتي خويش منصوب كرده، شايد در هيچ دادگاهي محكوم نگردد اما چنين فردي شايسته نمايندگي است؟برخي ديگر از افراد نيز دچار مسائل اقتصادي و مالاندوزي حرام شدهاند كه اينها نيز رد صلاحيت شدهاند.
🔘مثلاً فردي كه 270 ميليارد تومان در يك پروژه ساختماني در يك شهر سرمايهگذاري كرده و امتياز تأسيس يك كارخانه آب معدني را از طريق اعمال نفوذ براي برادر كوچكش كه زير سي سال سن دارد گرفته، چنين فردي بايد تأييد شود؟ فردي كه در پوشش موسسه عامالمنفعه با ارز دولتي گوشت وارد كرده و با قيمت آزاد در بازار عرضه كرده و مخارج انتخاباتي خود را از اين طريق بهدست آورده، بايد تأييد شود؟ فردي كه براي قاچاق سيگار رشوههاي كلان پرداخت كرده و جزئيات اين اقدام در پرونده سوابق او موجود است، بايد تأييد شود؟
🔘پنجم. مشاركت در انتخابات امري ضروري و بديهي است و دغدغه همه مسئولان از جمله اعضاي شوراي نگهبان است. دايره انتخاب مردم نيز هرچه متنوعتر باشد مفيد است اما آيا وجود افراد «فاقد شرايط قانوني» در ميان داوطلبان نمايندگي مجلس، كمكي به پرشورتر شدن تنور انتخابات ميكند؟ افرادي كه شرايط قانوني نمايندگي را نداشته باشند آيا قادر به وضع قوانين عادلانه و نظارت بر عملكرد دستگاههاي اجرايي خواهند بود؟
✍ #عباسعلی_کدخدایی
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
اختصاصی
❌ لیست نمایندگانی که رد صلاحیت شدند.
🔴 نمایندگان اصولگرای رد صلاحیت شده
1. سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین
2. فرهاد تجری نماینده گیلانغرب و قصرشیرین
3. حسین مقصودی نماینده سبزوار، جغتای، جوین و خوشاب
4. عبدالحمید خدری نماینده بوشهر
5. عزتالله یوسفیان ملا نماینده آمل
6. قاسم احمدی لاشکی نماینده نوشهر و چالوس
7. عزیز اکبریان نماینده کرج
8. محمدجواد کولیوند نماینده کرج
9. شمسالله شریعتنژاد نماینده رامسر
10. کورش کرمپور نماینده فیروزآباد
11. غلامرضا کاتب نماینده گرمسار
12. مجید ناصرینژاد نماینده شادگان
13. عامر کعبی نماینده آبادان
14. نادر قاضی پور نماینده ارومیه
15. علی وقفچی نماینده زنجان
16. محمدعلی شاعری نماینده بهشهر
17. رحیم زارع نماینده آباده
18. محمدمهدی افتخاری نماینده فومن
19. علی گلمرادی نماینده ماهشهر
20. عین الله شریف پور نماینده ماکو و چالدران
21. محسن کوهکن نماینده لنجان
22. اقبال محمدی نماینده رامهرمز
23. عبدالله سامری نماینده خرمشهر
24. محمدعلی پورمختار نماینده بهار و کبودر آهنگ
25. سید حسین افضلی نماینده اقلید
26. حمید بنایی نماینده گناباد
27. عباسعلی پوربافرانی نماینده نایین
28. محمد ابراهیم رضایی نماینده خمین
29. سلام امینی نماینده ایلام
30. سید علاالدین خادم نماینده سپیدان
31. نگهبان سلامی نماینده خواف و رشتخوار
32. حسین نیازآذری نماینده بابل
33. ناصر شریفی نماینده بندر لنگه و جاسک
34. مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود
35. منصور مرادی نماینده قروه
🔴 نمایندگان اصلاح طلب رد صلاحیت شده
1.محمد دامادی، نماینده مردم ساری
2. علی مطهری، نماینده مردم تهران
3. معصومه آقاپور، نماینده مردم شبستر
4. محمود صادقی، نماینده مردم تهران
5. حسین مقصودی، نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین و خوشاب
6. طیبه سیاووشی، نماینده مردم تهران
7. ابوالفضل موسوی بیوکی، نماینده مردم یزد
8. علیاصغر یوسفنژاد، نماینده مردم ساری
9. حمید بنایی نماینده گناباد و بجستان
10. الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران
11. محمدعلی وکیلی، نماینده مردم تهران
12. سیده حمیده زرآبادی، نماینده قزوین
13. شهاب نادری، نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر
14. جلیل رحیم آبادی، نماینده تربت جام و تایباد
15. بهرام پارسایی، نماینده مردم شیراز
16. رمضانعلی سبحانیفر نماینده مردم سبزوار
17. علی ساری نماینده اهواز
18. مهدی شیخ نماینده تهران،ری، شمیرانات و اسلامشهر
19. مسعود گودرزی نماینده ممسنی
20. غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده رشت
21. علی اکبری نماینده شیراز
22. محمد فیضی نماینده اردبیل
23. محمدرضا تابش نماینده اردکان
24. بهروز نعمتی نماینده تهران
25. مسعود رضایی نماینده شیراز
26. ابوالفضل موسوی بیوکی نماینده یزد
27. بهروز بنیادی نماینده کاشمر
28. بهمن طاهرخانی نماینده تاکستان
29. هادی بهادری نماینده ارومیه
30. جلال محمودزاده نماینده مهاباد
31. عبدالکریم حسین زاده نماینده نقده و اشنویه
32. رسول خضری نماینده پیرانشهر
33. شهروز برزگر نماینده سلماس
34. زهرا ساعی نماینده تبریز
35. سید مصطفی ذوالقدر نماینده میناب
36. داود محمدی نماینده تهران
37. محمدباقر سعادت نماینده بوشهر
38. علی کاظمی بابا حیدر نماینده اردل
39.غلامرضا حیدری نماینده تهران
40. محمد بیرانوندی نماینده خرم آباد
41. فاطمه سعیدی نماینده تهران
42. قاسم میرزایی نیکو نماینده دماوند و فیروز کوه
43.سکینه الماسی نماینده کنگان
44. غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران
45. احمد همتی نماینده سمنان
❌نکته:
تعداد افراد رد صلاحیت شده از دو جریان اصلی کشور اصلولگر ۳۵ نفر و تعداد اصلاح طلبان ۴۵ نفر
قضاوت باشما :
چرا دولتی ها و شخص ریس جمهور و جریان اصلاحات شروع به عملیات روانی کردند و به فکر القائی افکار عمومی در خصوص حذف یک جریان از سوی شورای نگهبان هستند‼
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🇮🇷🇮🇷چند توصیهی انتخاباتی🇮🇷🇮🇷
⛔️ اجازه ندهید هیچ کس برای شما مصداق تعیین کند.
👈 کاندیداهای تایید صلاحیت شده را لیست کنید و در مورد آنها شروع به #تحقیق کنید.
بدون هیچ #پیشفرض ذهنیِ بدون شناخت کامل
🔻یعنی تا شناخت کامل پیدا نکردید، در مورد آن فرد قضاوت ذهنی نکنید.
✅ چون اگر قبل از شناخت دقیق در ذهنتان فرد را قبول یا رد کرده باشید، دنبال #اثبات قضاوت خودتان خواهید بود نه #حقیقت.
🔴 در مورد هر کاندیدا فقط با مخالفان یا فقط با موافقان همنشین نشوید، نظرات هر دو گروه را کاملا #بیطرفانه بشنوید.
#شاخصها را بشناسید و هر گزینهای که شاخصهای بیشتری داشت را در نهایت انتخاب کنید.(چون انسان معصوم در اصل وجود ندارد)
💠 در شاخصهایتان به
👈سابقهی مدیریتی فعال و موثر فرد،
👈صداقت،
👈پاکدستی،
👈امانتداری،
👈 قانونمداری،
👈آزادگی(اهل تملق و چاپلوسی نباشد)
👈شوق استقلال و قدرتمندی وطن،
👈ایمان و #ولایتمداری فرد
ارزش زیادی قائل باشید.
📣 وظیفهی نماینده در حوزهی #قانونگذاری و در وسعت #ملی هست،
✅ نمایندگانی که شهرستانی فکر و تبلیغ میکنند در حد و اندازهی نمایندگی مجلس نیستند.
🔻یک مقام شهرستانی و استانی برای آنها کفایت میکند.
💯 توجه داشته باشید #قوانین که اصلاح شوند و #خلاءهای قانونی که پر شوند، کشور اصلاح خواهد شد.
🛑 و چون که صد آمد نود هم پیش ماست.👇
در آنصورت شهر و استان و روستا و بخش هم اصلاح خواهد شد.
به امید مجلسی که خونخواه و منتقم خونهای به ناحق ریخته باشد نه مجلسی که پرچمدار یا حامی و جادهصافکن دیپلماسی ذلت باشد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⭕️ ای کاش دلایل رد صلاحیت شدگان اعلام میشد.
🔸 دکتر علم الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در صفحه شخصی اینستا گرامی خود پیرامون هجمه های اخیر وارد شده به شورای نگهبان به دلیل برخی رد صلاحیت ها، نوشت: همیشه نزدیک انتخابات هجمه به شورای نگهبان و نظارت استصوابی آغاز میشود. برخی به دلیل رد صلاحیت و برخی به دلایل سیاسی و برخی هم از سر عدم اعتقاد به نهادهای انقلابی و مبانی نظام .
🔹نظارت استصوابی به معنای نظارت موثر است که هم ریشه در قانون اساسی و قوانین عادی دارد و هم معیار و روش اجرای آن در قوانین مصوب مجلس آمده است . این نظارت ابزاری برای جلو گیری از تخلفات انتخاباتی و جلوگیری از ورود افراد فاقد شرایط قانونی به عرصه حاکمیت کشور است که به درستی در اختیار یک نهاد بی طرف بنام شورای نگهبان قرار گرفته است.
🔸 ای کاش این شورا میتوانست بدون ملاحظه حیثیت اشخاص دلایل و مستندات رد صلاحیتها را به مردم اعلام کند تا اینگونه به صورت یکطرفه مورد هجمه قرار نگیرد. این هم یکی از مظلومیت های شورای نگهبان است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
*فوری‼*
*حمله شدید روحانی به شورای نگهبان* و
*تهدید روحانی به تحریم انتخابات*‼
*📢 روحانی:با صندوق رای قهر نکنید/ کاری نکنید صف های ما خلوت شود*
🗣 رئیس جمهور در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور:
◀️ ترور برجام از سوی دشمنان به خاطر شروع رشد و تحرک اقتصادی ایران بود.😡
◀️ دشمنان تلاش دارند به دنیا بگویند ایران یک جزیره تنها و منزوی است ، باید آنها را ناکام کنیم.😁
◀️ نمی شود لایحه دولت و مصوبه مجلس بین زمین و آسمان بماند و روابط بانکی ما با دنیا دچار مشکل شود.😐
◀️ نباید با شعار منافع ملی زیرپا گذاشته شود و ترامپ و تروریست های کاخ سفید رابطه ایران و بانکهای جهان را قطع کنند.😉
◀️ انتخابات مجلس بسیار مهم است اما مهمتر از همه حفظ سرمایه اجتماعی است؛ ملت ما نمی گذارد آمریکا پیروز شود.
*◀️ با صندوق رای قهر نکنید؛ امروز روزی است که باید پای صندوق رای رفت.*😢
◀️ دوم اسفند یوم الله است؛ *کاری نکنید صف های ما خلوت شود.🤨*
◀️ من هم نامههای لازم را نوشتهام اما همه باید برای رقابتی بودن انتخابات تلاش کنیم *؛مردم باید مطمئن شوند رای آنها کم و زیاد نمی شود.*
◀️ اگر می گویید مجلس بعدی صددرصد مال شما است، بگذارید لااقل یک رقابت شکل بگیرد و مشارکت باشد، مجلس هم مال شما و نوش جانتان.😆
◀️ مشارکت ، نظارت، سلامت و امنیت انتخابات و ایجاد نشاط در جامعه ، یک وظیفه همگانی است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 افشاگری ارگان دولت؛ مشکل اصلی اصلاحطلبان نه ردصلاحیت، بلکه نگرانی از عدم اقبال عمومی است
«شهروند» در گزارشی با عنوان «اعتراض برای کسب اقبال عمومی» نوشت:
🔸 مروری بر انتخابات گذشته نشان میدهد مشکل اصلی اصلاحطلبان نه ردصلاحیت، بلکه نگرانی از عدم اقبال رایدهندگان به آنهاست.
🔸در انتخابات سال ۹۴ که اصلاحطلبان در تمام نقاط کشور فهرستی واحد ارائه کردند، شرایط ردصلاحیتها مشابه وضع امروز بود با این حال اصلاحطلبان در آن دوره اعتراض دامنهداری به شورای نگهبان نداشتند.
🔸با تحلیل آمارهای ردصلاحیتها در سال ۹۴ و مجلس پیشرو تنها یک فرضیه تقویت میشود: اصلاحطلبان بر طبل ردصلاحیت میکوبند تا صدای اصلی شنیده نشود!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 از #انتخابات چه خبر؟! | ۲۶ روز مانده به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⭕️صحبتهایی که پیرامون ارائه لیست از سوی احمدی نژاد مطرح میشوند، فاقد اعتبارند
🔸مرتضی تمدن استاندار سابق تهران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹آقای احمدی نژاد در مقاطع مختلف اعلام کرده اند هیچگونه برنامه ای برای بحث معرفی کاندیدا، ارائه لیست انتخاباتی، حمایت از یک لیست خاص و ائتلاف و جریان های سیاسی ندارند.
🔹این موضوعاتی هم که در گوشه و کنار تحت عنوان لیست منتسب به وی منتشر میشود، هیچ کدام واقعیت ندارد.
🔹صحبتهایی که پیرامون ارائه لیست از سوی احمدی نژاد مطرح میشوند، فاقد اعتبارند.
🔹ممکن است کسانی بیایند و به طور مستقل خود را منتسب به دولت نهم و دهم اعلام کنند و لیستهایی را هم منتشر کنند، اما هیچ کدام ارتباطی به احمدی نژاد ندارند و این شرایط به طور قطعی تا پایان بحث انتخابات وجود خواهد داشت.
#دوم_اسفند
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 روحانی: ٧/۵ درصد
🔴 حسن روحانی در حالی از سرمايه اجتماعي و رقابت در انتخابات مجلس سخن ميگويد كه نظرسنجی جدید يک مرکز افکارسنجی معتبر در دی ۹۸ حكايت از نزول محبوبیت وی به ٧/۵ درصد در سطح كشور دارد.
اين ميزان از كاهش سرمايه اجتماعي براي يک رييس جمهور مستقر در بین ادوار ریاستجمهوری در کشور بسیار بيسابقه بوده است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
برخی دلایل ردّ صلاحیتها از زبان سخنگوی شورای نگهبان
«عباسعلی کدخدایی» درباره ردّ صلاحیت برخی نمایندگان فعلی و پاسخ به این پرسش که «چرا این افراد به دادگاه معرفی نمیشوند؟» اظهار داشت: برخی نمایندگان در طول دوره نمایندگی خطاهایی داشتهاند که صلاحیت نمایندگی را برای دوره بعد از دست دادهاند. شاید این خطاها مساوی با ارتکاب جرم یا منجر به محکومیت قضایی افراد نشود، ولی برای اثبات عدم شایستگی نمایندگی از جانب مردم در خانه ملت کفایت میکند. وی افزود: فردی که رؤسای آموزش و پرورش و ارشاد و مدیر چند مدرسه در یک شهر را با اعمال نفوذ از میان لیدرهای انتخاباتی خویش منصوب کرده، شاید در هیچ دادگاهی محکوم نگردد؛ اما چنین فردی شایسته نمایندگی است؟ برخی دیگر از افراد نیز دچار مسائل اقتصادی و مالاندوزی حرام شدهاند که اینها نیز ردّ صلاحیت شدهاند. فردی که ۲۷۰ میلیارد تومان در یک پروژه ساختمانی در یک شهر سرمایهگذاری کرده و امتیاز تأسیس یک کارخانه آب معدنی را از طریق اعمال نفوذ برای برادر کوچکش که زیر سی سال دارد گرفته، چنین فردی باید تأیید شود؟ فردی که در پوشش مؤسسه عامالمنفعه با ارز دولتی گوشت وارد کرده و با قیمت آزاد در بازار عرضه کرده و مخارج انتخاباتی خود را از این طریق به دست آورده، باید تأیید شود؟ آیا فردی که برای قاچاق سیگار رشوههای کلان پرداخت کرده و جزئیات این اقدام در پرونده سوابق او موجود است، باید (از سوی شورای نگهبان) تأیید میشود؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
برخی دلایل ردّ صلاحیتها از زبان سخنگوی شورای نگهبان
«عباسعلی کدخدایی» درباره ردّ صلاحیت برخی نمایندگان فعلی و پاسخ به این پرسش که «چرا این افراد به دادگاه معرفی نمیشوند؟» اظهار داشت: برخی نمایندگان در طول دوره نمایندگی خطاهایی داشتهاند که صلاحیت نمایندگی را برای دوره بعد از دست دادهاند. شاید این خطاها مساوی با ارتکاب جرم یا منجر به محکومیت قضایی افراد نشود، ولی برای اثبات عدم شایستگی نمایندگی از جانب مردم در خانه ملت کفایت میکند. وی افزود: فردی که رؤسای آموزش و پرورش و ارشاد و مدیر چند مدرسه در یک شهر را با اعمال نفوذ از میان لیدرهای انتخاباتی خویش منصوب کرده، شاید در هیچ دادگاهی محکوم نگردد؛ اما چنین فردی شایسته نمایندگی است؟ برخی دیگر از افراد نیز دچار مسائل اقتصادی و مالاندوزی حرام شدهاند که اینها نیز ردّ صلاحیت شدهاند. فردی که ۲۷۰ میلیارد تومان در یک پروژه ساختمانی در یک شهر سرمایهگذاری کرده و امتیاز تأسیس یک کارخانه آب معدنی را از طریق اعمال نفوذ برای برادر کوچکش که زیر سی سال دارد گرفته، چنین فردی باید تأیید شود؟ فردی که در پوشش مؤسسه عامالمنفعه با ارز دولتی گوشت وارد کرده و با قیمت آزاد در بازار عرضه کرده و مخارج انتخاباتی خود را از این طریق به دست آورده، باید تأیید شود؟ آیا فردی که برای قاچاق سیگار رشوههای کلان پرداخت کرده و جزئیات این اقدام در پرونده سوابق او موجود است، باید (از سوی شورای نگهبان) تأیید میشود؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 دولتی که بیش از سه سال است سیاستهای کلی ابلاغی انتخابات را معطل گذارده حق ندارد مدعی ضعفهای دست اندرکاران اجرایی و نظارتی انتخابات شود
👤 سید مصطفی میرسلیم، رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی:
🔹(اشاره به سخنان رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت مبنی بر اینکه با یک جناح نمیتوان کشور را اداره کرد) تضعیف ارکان نظام بهویژه از زبان مسئولان ارشد در رسانههای عمومی، باعث خشنودی آمریکا و تحقق اهداف بدخواهان و منافقان است.
🔹متهم کردن شورای نگهبان به عملکرد جناحی، از سوی کسانی که بیش از ۶ سال قوه مجریه را با تنگ نظری و تعصب جناحی اداره کرده و حتی مورد اعتراض هم جناحان خود قرارگرفتهاند، کمال بیانصافی است.
🔹(وی با ارائه راهکاری جایگزین برای جلوگیری از انتقادات صرف، تصریح کرد) آنها بهتر است به جای موضعگیری انتخاباتی و شفاهی، اسناد خود را تقدیم شورای نگهبان کنند.
🔹دولتی که بیش از سه سال است سیاستهای کلی ابلاغی انتخابات را معطل گذارده و لایحه قانونی جامع انتخابات را تدوین و تصویب آن را پیگیری نکرده حق ندارد مدعی ضعفهای دست اندرکاران اجرایی و نظارتی انتخابات شود./
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔵خرج دولت از جیب شورای نگهبان‼️
🖌 دکتر #محمد_بهادریجهرمی
🔻 یادداشت امروز آقای ربیعی سخنگوی دولت را خواندم. یادداشتی که برای نقد توئیت سخنگوی شورای نگهبان نوشته شده بود. لازم می دانم چند نکته ای را در پاسخ به یادداشت ایشان بنویسم.
1⃣اولاً ایشان سخنگوی شورای نگهبان را نقد کرده اند که «از جایگاهی ناهمتراز با عالی ترین مقام انتخابی با رای مستقیم و پاسدار قانون اساسی» سخن گفته است. اعتراض ایشان نشان دهنده نگاه دولت به دایره کسانی است که حق انتقاد از رئیس جمهور را دارند، اگر سخنگوی نهادی که مورد هجمه رئیس جمهور واقع شده حق پاسخ ندارد چه کسی از دید شما حق اعتراض به عالی جنابان و عالی مقامان تان را دارد؟
2⃣ثانیاً مسئله مشارکت وسیع و حضور همه جناح ها و سلیقه ها در انتخابات دغدغه همه مسئولان و نهادها هست و باید باشد و هیچ داوطلبی به صرف گرایش سیاسی قانونی نباید از اداره کشور کنار زده شود. اما این گزاره که رد صلاحیت ها مبتنی بر نگرش سیاسی و از یک طیف خاص بوده است باید با ذکر مصداق اثبات شود.
3⃣ثالثاً دولت در حالی از مشارکت همه احزاب و جریانات در اداره کشور سخن می گوید که گویی انتصاب وزرا و معاونان رئیس جمهور، استانداران، فرمانداران و بخشداران، سفرا و مدیران کل وزارتخانه ها و استان ها نیز در اختیار شورای نگهبان بوده است! همین دو ماه پیش بود که فهرستی از انتصابات استانداران و فرمانداران و عوامل اجرایی انتخابات در آستانه انتخابات مجلس منتشر شد و روشن شد که بیش از 86 درصد انتصابات اخیر دولت از یک جناح خاص سیاسی بوده است. چه کسی سیاسی عمل کرده است؟ اگر شما به نقش همه جناح ها در اداره کشور اعتقاد دارید خب بفرمائید در عمل نشان دهید.
4⃣رابعاً اعضای دولت عبارت «پیشگام پروژه ضد ملی» در توئیت سخنگوی شورای نگهبان را توهین آمیز تلقی کرده اند. در اثبات تضاد این قبیل سخنان با منافع ملی همین بس که به فاصله کوتاهی از آن سخنان رئیس جمهور، وزیر خارجه دولت کدخدا، با خوشحالی مدلول سخنان رئیس جمهور را از زبان عالی ترین مقام انتخابی با رای مستقیم جمهوری اسلامی تکرار کرد. شما که همچون بسیاری دیگر از وزرا و مسئولین این دولت سوابق طولانی کار در سیستم امنیتی را دارید بفرمایید سخنی که ساعاتی بعد از بیان در توییت وزیر امور خارجه دولت خبیث آمریکا تکرار شود، ضد منافع ملی هست یا نیست؟
🔺ضمنا اگر اینقدر نسبت به کلمات انتقادی حساس هستید من از شما می پرسم چه کسی منتقدانش را «کم سواد»، «عصر حجری»، «بی شناسنامه»، «لرزان»، «بزدل سیاسی»، «بروید به جهنم»، «افراطی»، «تازه به دوران رسیده»، «بی عقل»، «دروغگو» و ... خطاب کرده است. آیا شما از توهین و بی احترامی نگرانید؟!!!!!!
5⃣خامساً نوشته اید باید برای ترمیم زخم های جامعه، جریان اعتماد زای بزرگ اجتماعی ایجاد کنیم و صدای معترضان آبان ماه را نیز بشنویم. تعجب میکنم از اینکه هنوز صدای معترضان آبان ماه را نیز نشنیده اید. ظاهراً قرار است دولت خرج کند و هزینه آن از جیب شورای نگهبان پرداخته شود! هنوز نمی دانید معترضان آبان ماه به چه چیز و چه کسی اعتراض داشتند؟ مسبب زخم های امروز جامعه ایرانی چه کسی بوده است؟
💢 حفظ کرامت دولت در دستان شما و وابسته به عملکرد شما است. با حمله به نهادهای نظارتی و تضعیف آنها کرامت دولت حفظ نخواهد شد
✅ #پینوشت_زمانه :
دوستان عزیز و نخبگان سیاسی عنایت داشته باشند که مباحث به گونه ای در جلسات بیان و تحلیل شود که بر دوقطبی های هزینه زا نیافزاید.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
📌 جایگاه ویژه قم در مدیریت مجلس آینده
🔺صادق زیبا کلام تئورسین جریان اصلاحات: زاکانی و ذوالنور اعضای هیات رئیسه مجلس آینده هستند
🔺لازم به ذکر است احمد امیرآبادی دیگر عضو لیست انتخاباتی شورای ائتلاف اصولگرایان نیز از دیگر ظریفت های آتی قم برای مدیریت مجلس است
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 پویش مجلس عدالتخواه l بنبست احمدینژادیسم در عدالتخواهی
🔹 #زمانهl در روزهای گذشته پویشی با عنوان مجلس عدالتخواه با کلیدواژهی "بنبست اختصاصی حدادِ عارف" اعلام موجودیت کرده است . شواهد و قرائن و نگاهی به ترکیب امضاکنندگان بیانیه حمایت از این پویش نشان میدهد که خود این پویش هم بنبستی از جنس دیگر است؛ بنبستی مشابه عدالتخواهی از جنس آنچه احمدینژاد دنبال میکرد، چرا؟
1⃣ فردی که به عنوان سرفهرست امضاکنندگان نامش درج شده، یعنی آقای محمدرضا زائری بیش از آنکه نماد عدالتخواهی در امور سیاسی و اجتماعی باشد، نماد سطحینگری و سادهسازی است! اتفاقاً برای بسیاری از مواجه شوندگان با این فهرست درج همین نام کافی بود تا قضاوت نهایی درباره این پویش شکل بگیرد!
2⃣ اشخاصی مانند سید مهدی صدرالساداتی از امضاکنندگان این پویش شخصیتی است که کارهایش در زمینه عدالتطلبی را با افشای زندگی مسئولان شروع کرد اما رفته رفته مواضعش چنان رادیکال شد که ماه محرم سال جاری، بههمراه برادرش که عضو مجلس خبرگان است دست به اختفای اختیاری زد و به مدت دو روز کسی از محل مخفی شدن او اطلاعی نداشت
3⃣ در این فهرست افرادی حضور دارند که اساساً سیاستورزی اینچنینی برای آنها مصداق بارز یک تناقض بزرگ است! چهرههایی مانند امیر تفرشی و برخی دیگر در مسائلی مانند بحران بنزینی و برخی برهههای دیگر تلویحاً و حتی به تصریح کل سیستم را دچار فساد بزرگ میدانند.و از این نظر موضعی مشابه نامه اخیر سعید زیباکلام دارند. برای چنین افرادی نه تنها حضور در این پویش، بلکه اساساً تلاش برای حضور در ساختاری مانند مجلس (در شرایطی که معتقد است فساد سراپای سیستم را گرفته) نمایشی از ریاکاری است
✅ عدالتخواهی نیاز مهم امروز کشور است و بعضی چهرههای فعال در فضای مجازی کمک خوبی به این مسئله کردهاند، با این حال برخوردهای احساسی و سطحی نگرانه به حوزه عدالت منجر به تکرار پدیدههایی مثل احمدی نژاد_مشایی_بقایی و حتی رجعت به ماقبل احمدینژاد است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
♦️مشخص شدن کاندیداهای ائتلاف نیروهای انقلاب در ۱۵۰ حوزه انتخابیه
نورالدین قدیمی معاون استانهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:
🔹تا این لحظه اسامی نامزدهای ۱۵۰حوزه با حدود ۱۶۵ نماینده مشخص شده است و نتایج نظرسنجی ها به خود مراکز استانها ارسال خواهد شد و در کمیته استان ها و با حضور کاندیدا پاکت های حاوی نتایج نظرسنجیها باز و قرائت خواهد شد.
🔹بر اساس نتایج نظرسنجیهایی که تاکنون اعلام شده بالای ۷۰ درصد کاندیداهای معرفی شده ما به نظرسنجی، جزو نفراتی هستند که احتمال رای آوری آنها بالاست.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 عارف: هر جا کاندیدا داشته باشیم لیست میدهیم / یامینپور: دوگانه قالیباف-جلیلی سرآغاز نقشه روحانی است
▫️محمدرضا عارف در رابطه با انتخابات و مسئلهی رد صلاحیت ها گفت: ما هرجا که کاندیدای اصلاح طلب داشتیم لیست می دهیم. من به تعاملات و پیگیری ها با شورای نگهبان خوشبینم. منتظریم که در ١٢ بهمن که نتایج رسیدگی به صلاحیت ها اعلام می شود لیست خود را ببندیم.
▫️علی صوفی عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در گفتوگو با تابناک اظهار داشت: اصلاحطلبان با توجه به رد صلاحیتها هیچ شانسی برای حضور در انتخابات مجلس ندارند. در شرایط فعلی اساسا امکان رقابت و دادن لیست از سوی در بیش از ۹۰ درصد استانهای کشور امکانپذیر نیست. اصلاحطلبان شاید فقط در مقطع فعلی بتوانند در تهران لیستی ارائه کنند ولو سی نفره هم نباشد و بعید است در استانها این امکان برایشان وجود داشته باشد.
▫️وحید یامینپور به پروژه ایجاد اختلاف میان نیروهای انقلاب توسط جریان غربگرا اشاره کرده و توییت زد: به گمان من داغ شدن دوگانهی قالیباف-جلیلی در زمان طلایی نزدیک شدن طیفهای متنوع نیروهای انقلاب، سرآغاز نقشه روحانی برای بُردن انتخابات مجلس است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸هرکس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است یک همچین آدمی تحت تعقیب مفسد فی الارض قرار بگیرد .
🔹صحیفه امام جلد ۱۴ صفحه ۳۷۰
روح الله خمینی
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
عباس عبدی بی صلاحیتهای مجلس کنونی را بیشتر از ۹۰ نفر دانست!
عباس عبدی، روزنامهنگار اصلاحطلب در یادداشتی به تحلیل سخن آیتالله محمد یزدی پرداخته، اما در خلال آن گفته که تعداد نمایندههای کنونی که برای دور آینده مجلس صلاحیت ندارند، بیشتر از ۹۰ نفری است که شورای نگهبان صلاحیت آنها را رسماً رد کرده است. او با اشاره سخن آیتالله یزدی که گفته «دشمن با پول، زن و مقام به دنبال نفوذ در جمهوری اسلامی است.» مینویسد: «میپذیریم که این سه نقطه ضعف آقایان است و دشمنان نیز با انگشت گذاشتن بر این نقاط ضعف قصد نفوذ دارند. حال چه باید کرد؟ چگونه میتوان جلوی این اقدام را گرفت؟ یک راه برقرار کردن فیلترهای گزینش برای حضور در مناصب حکومتی و افزایش نظارت رسمی است. کاری که اکنون از سوی شورای نگهبان به شدیدترین وجه و از طرف قوه قضائیه تا حدی در حال اجراست. این نظارت در ساختارهای دولتی نیز به نحو دیگری اجرا میشود. این شیوه پیشاپیش شکست خورده است. چه دلیلی بهتر از اینکه ۹۰ نفر از ۲۹۰ نفر نمایندهای که با شدیدترین ضوابط گزینش شده بودند در عرض چند سال رد صلاحیت شدهاند؟» و بعد مینویسد: «تازه اینها را متوجه شدهاند، که به احتمال فراوان رقم واقعی باید خیلی بیش از این باشد.»
او راه حل این مشکل را شفافیت میداند: «مشکل اینجاست که دستیابی به این سه عنصر جذاب در ایران غیرشفاف است و تا هنگامی که غیرشفاف باشد، رسیدن به آنها خواه ناخواه با فساد همراه است. اگر دستیابی به آنها شفاف و مبتنی بر قواعد باشد طبعاً فساد در کسب این عوامل راه نمییابد یا بسیار کمتر خواهد شد.»
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 اظهارات رئیس دفتر رئیسجمهور کذب محض است
🔻دکتر موسوی عضو حقوقدان شورای نگهبان با انتشار مطلبی در روزنامه ایران نوشت:
🔹 هیچ نمایندهای را قانوناً نمیتوان برای رأیی که در مجلس داده بازخواست کرد.
🔹برخی از نمایندگان محترمی که رد صلاحیت شده و تقاضا دارند که دلایل رد صلاحیتشان را بدانند، به محل شورا تشریف میآورند و در جریان مطالبی که درخصوص آنها مطرح است، قرار میگیرند.
🔹برخی از مسئولین صرفاً بنا بر اظهارنظر این افراد و بدون تحقیق مسائلی را تکرار می کنند.
🔹این گونه اظهارات ضمن اینکه باعث خوشحالی دشمنان نظام میگردد، سبب تشویش اذهان عمومی و دلسردی مردم شده و نهایتاً ممکن است به کاهش مشارکت منجر گردد.
🔴 محمود واعظی گفته بود: از سوی برخی نمایندگان گزارش هایی به دولت رسیده که رد صلاحیت آنان بواسطه حمایت از برجام و دولت بوده است. این سخنان، موضوع تیتریک روزنامه ایران با عنوان «حمایت از برجام؛ علت رد صلاحیت» شده بود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨یک گعده انتخاباتی در خوابگاه دانشجویی!
🔹اگر مردم احساس کنند نیروهای انقلابی نسبت به مشکلاتشان بی دغدغه هستند، به این نیروها اعتماد نمیکنند
🔹اما اگر جوان انقلابی پیگیر مشکلات بحق مردم باشد، همان مردم او را به عنوان نماینده خود انتخاب خواهند کرد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴عضو شورای نگهبان: داوطلبان دوتابعیتی را رد صلاحیت کردیم
هادی طحان نظیف:
🔹قانون برای داوطلبان انتخابات مجلس شرایطی را مشخص کرده و در فرایند بررسی صلاحیتها هم دستگاه ها و نهادهای مختلفی این شرایط را بررسی میکنند.
🔹احزاب باید سراغ افراد کارآمد و با برنامه رفته و آنها را به مردم معرفی کنند.
🔹در بررسی صلاحیتهای این دوره داوطلبان دو تابعیتی هم بودند که شورای نگهبان آنها را رد صلاحیت کرد.
🔹تایید صلاحیت یعنی اگر کسی شرایط قانونی را داشته باشد، تایید میشود و اگر کسی شرایط قانونی را نداشته باشد، قطعا ردصلاحیت خواهد شد، قانون از ما خواسته که صلاحیت افراد را احراز کنیم و اگر نتوانیم صلاحیت قانونی را احراز کنیم، عدم احراز برای او میزنیم و این وظیفه اوست که صلاحیت خودش را به ما احراز کند و خودش را به ما بشناسد
🔹هئیتهای اجرایی گویا فرصت کافی را در بررسی صلاحیت نداشتهاند و احتمالا این مستنداتی که در اختیار ما بوده، در اختیار هییت های اجرایی نبوده و شاید همین موضوع منجر به تفاوت نظرات میان هیئت اجرایی و هیئت مرکزی شده است.
🔹متوسط ثبت نام برای ۳۰۰ کرسی در کشورهای مختلف اروپایی و یا همسایه خودمان، ۲۵۰۰، ۳۰۰۰ و یا ۴۰۰۰ نفر است ولی ما ۱۶ هزار نفر در این دور ثبت نامی داشتیم!
🔹از هر طرح و لایحه یا هر قانونی که به کاهش نقش پول در انتخابات کمک کند، حمایت میکنیم
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⛔️ آی روحانی !
سیستم انتخابات کشور ، انتصاباتی است یا خودتان را بازنده انتخاب های بعدی میدانید ؟؟؟!!!!
🌲 فرصت جبران و توبه هست !
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 باهنر: اصولگرایان دو لیست بدهند حتما میبازند / صوفی: محور اصلی دیدار روحانی و خاتمی انتخابات مجلس بود
✅ ۲۵ روز مانده تا انتخابات
▫️محمدرضا با هنر گفت: تا جایی که خبر دارم پایداری گفته است که جدا به میدان میآید یا ممکن است یک لیست جداگانه دهد. من فکر میکنم اینها دیگر چانهزنی است. اگر ۲ لیست جدی اصولگرا در تهران بیاید حتماً انتخابات را میبازیم. اصلاحطلبان در تهران طرفدارهای خودشان را دارند. اینطور نیست که ما سرمان را زیر برف کنیم و بگوییم طرفداری ندارند، نخیر هم طرفدار دارند و هم کاندیدا برای بستن لیست!
▫️آیت الله سبحانی فرمودند: جای شگفتی است که ۹۰ نفر از نمایندگان فعلی مجلس رد صلاحیت شده اند، چگونه مجلس در راس همه امور است، اما یک سوم آن دارای روحیاتی غیر از انجام وظیفه باشند؟ این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به جریانات اخیر در کشور ابراز داشتند: «بسیاری از مشکلات، وجودِ فساد در ادارات دولتی و برخی مسئولان کشور است.»
▫️علی صوفی دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، درباره نشست انتخاباتی روحانی، خاتمی و ناطقنوری گفت: محور اصلی این نشست انتخابات مجلس بود تا با تلاش و پادرمیانی برای گرم کردن تنور انتخابات، مقداری در موضوع ردصلاحیت ها تجدیدنظر صورت گیرد. با توجه به آنکه بین دولت و این شخصیت ها فاصله ای افتاده بود، این نشست می تواند فاصله ها را کم کند و روی معادلات انتخابات 1400 اثر بگذارد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 روحانی: مجلس هم برای شما نوش جانتان / رحیمی: اصلاحطلبان در تهران لیست خواهند داد
▫️حسن روحانی رییس جمهور، در اظهاراتی عجیب گفت: شما که در جلسات خصوصی میگویید مجلس بعدی ۱۰۰ درصد برای ما است چرا غصه میخورید بگذارید یک رقابت سالم شکل بگیرد مجلس هم برای شما نوش جانتان همه تلاش کنیم مشارکت بالا برود. نگذاریم آرا حداقلی شود؛ رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت را یک وظیفه بدانیم و نشاط را در مردم ایجاد کنیم. ۲۲ بهمن خوب و ۲ اسفند با شکوهی داشته باشیم.
▫️به تازگی میثاقنامهای به شورای ائتلاف اصولگرایان منتسب شده است. در این میثاق نامه از زبان نیروهای انقلابی تاکید شده است: چنانچه در این سازو کار انتخاب نشویم، به نفع لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کناره گیری می کنیم و اگر در لیست نهایی قرار گرفتیم، متعهد شرعی و اخلاقی خواهیم بود که اصول اساسی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.
▫️علیرضا رحیمی عضو فراکسیون امید، در گفتوگو با عصرایران گفت: در هر حوزهای که اصلاح طلبان کاندیدا داشته باشند قطعا لیست خواهند داد و در تهران نیز لیست ارائه خواهد شد اما در حوزه های که فضای رقابتی وجود نداشته باشد و کاندیدای مطلوب شان وجود نداشته باشد ممکن است لیست ارائه ندهند اما قطعا انتخابات را تحریم نخواهند کرد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴شبهات انتخاباتی
🔻مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سبد انتخاب مردم قرار گرفته اند، انتخاب کنند. بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رای می دهند. آن وقت متهم می شوند که وضعیت کشور محصول رای آنان است. درحالی که آنان فقط ۱۰ درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.(ع عبدی _ اعتماد)
🔺#پاسخ:
🔻این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار می شود. #انتخابات_آزاد، #انتصابات به جای انتخابات، #تقلّب، #صیانت_از_آراء ... کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریان های خاص و همزمان ضدانقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.
واقعیت این است که این شبهات پاسخ های بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده. اما منفعت برخی جریان ها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی(وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.
1️⃣ اگر این ادعاها درست بود، باید دولت، مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. درحالیکه چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته، دولت، اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
2️⃣ چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی، اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها می نالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنیِ علت ردصلاحیت، با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
3️⃣ هر مطّلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازو کارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزادبودن انتخابات تلقی کنند. به عنوان مثال در امریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوریخواه اعمال میشود، چنان سنگین است که میبینیم کارکشتهترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحلهٔ نامنویسی برسند، حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر امریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان و «دادگاه قانون اساسی» در روسیه، نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا مینمایند.
4️⃣ مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوشبینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگو های داخلی شان همیشه سعی می کند خلاف این را تصویر کند.
🖌http://eitaa.com/roshangari_entekhabat