♦️مشخص شدن کاندیداهای ائتلاف نیروهای انقلاب در ۱۵۰ حوزه انتخابیه
نورالدین قدیمی معاون استانهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:
🔹تا این لحظه اسامی نامزدهای ۱۵۰حوزه با حدود ۱۶۵ نماینده مشخص شده است و نتایج نظرسنجی ها به خود مراکز استانها ارسال خواهد شد و در کمیته استان ها و با حضور کاندیدا پاکت های حاوی نتایج نظرسنجیها باز و قرائت خواهد شد.
🔹بر اساس نتایج نظرسنجیهایی که تاکنون اعلام شده بالای ۷۰ درصد کاندیداهای معرفی شده ما به نظرسنجی، جزو نفراتی هستند که احتمال رای آوری آنها بالاست.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 عارف: هر جا کاندیدا داشته باشیم لیست میدهیم / یامینپور: دوگانه قالیباف-جلیلی سرآغاز نقشه روحانی است
▫️محمدرضا عارف در رابطه با انتخابات و مسئلهی رد صلاحیت ها گفت: ما هرجا که کاندیدای اصلاح طلب داشتیم لیست می دهیم. من به تعاملات و پیگیری ها با شورای نگهبان خوشبینم. منتظریم که در ١٢ بهمن که نتایج رسیدگی به صلاحیت ها اعلام می شود لیست خود را ببندیم.
▫️علی صوفی عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در گفتوگو با تابناک اظهار داشت: اصلاحطلبان با توجه به رد صلاحیتها هیچ شانسی برای حضور در انتخابات مجلس ندارند. در شرایط فعلی اساسا امکان رقابت و دادن لیست از سوی در بیش از ۹۰ درصد استانهای کشور امکانپذیر نیست. اصلاحطلبان شاید فقط در مقطع فعلی بتوانند در تهران لیستی ارائه کنند ولو سی نفره هم نباشد و بعید است در استانها این امکان برایشان وجود داشته باشد.
▫️وحید یامینپور به پروژه ایجاد اختلاف میان نیروهای انقلاب توسط جریان غربگرا اشاره کرده و توییت زد: به گمان من داغ شدن دوگانهی قالیباف-جلیلی در زمان طلایی نزدیک شدن طیفهای متنوع نیروهای انقلاب، سرآغاز نقشه روحانی برای بُردن انتخابات مجلس است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸هرکس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است یک همچین آدمی تحت تعقیب مفسد فی الارض قرار بگیرد .
🔹صحیفه امام جلد ۱۴ صفحه ۳۷۰
روح الله خمینی
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
عباس عبدی بی صلاحیتهای مجلس کنونی را بیشتر از ۹۰ نفر دانست!
عباس عبدی، روزنامهنگار اصلاحطلب در یادداشتی به تحلیل سخن آیتالله محمد یزدی پرداخته، اما در خلال آن گفته که تعداد نمایندههای کنونی که برای دور آینده مجلس صلاحیت ندارند، بیشتر از ۹۰ نفری است که شورای نگهبان صلاحیت آنها را رسماً رد کرده است. او با اشاره سخن آیتالله یزدی که گفته «دشمن با پول، زن و مقام به دنبال نفوذ در جمهوری اسلامی است.» مینویسد: «میپذیریم که این سه نقطه ضعف آقایان است و دشمنان نیز با انگشت گذاشتن بر این نقاط ضعف قصد نفوذ دارند. حال چه باید کرد؟ چگونه میتوان جلوی این اقدام را گرفت؟ یک راه برقرار کردن فیلترهای گزینش برای حضور در مناصب حکومتی و افزایش نظارت رسمی است. کاری که اکنون از سوی شورای نگهبان به شدیدترین وجه و از طرف قوه قضائیه تا حدی در حال اجراست. این نظارت در ساختارهای دولتی نیز به نحو دیگری اجرا میشود. این شیوه پیشاپیش شکست خورده است. چه دلیلی بهتر از اینکه ۹۰ نفر از ۲۹۰ نفر نمایندهای که با شدیدترین ضوابط گزینش شده بودند در عرض چند سال رد صلاحیت شدهاند؟» و بعد مینویسد: «تازه اینها را متوجه شدهاند، که به احتمال فراوان رقم واقعی باید خیلی بیش از این باشد.»
او راه حل این مشکل را شفافیت میداند: «مشکل اینجاست که دستیابی به این سه عنصر جذاب در ایران غیرشفاف است و تا هنگامی که غیرشفاف باشد، رسیدن به آنها خواه ناخواه با فساد همراه است. اگر دستیابی به آنها شفاف و مبتنی بر قواعد باشد طبعاً فساد در کسب این عوامل راه نمییابد یا بسیار کمتر خواهد شد.»
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 اظهارات رئیس دفتر رئیسجمهور کذب محض است
🔻دکتر موسوی عضو حقوقدان شورای نگهبان با انتشار مطلبی در روزنامه ایران نوشت:
🔹 هیچ نمایندهای را قانوناً نمیتوان برای رأیی که در مجلس داده بازخواست کرد.
🔹برخی از نمایندگان محترمی که رد صلاحیت شده و تقاضا دارند که دلایل رد صلاحیتشان را بدانند، به محل شورا تشریف میآورند و در جریان مطالبی که درخصوص آنها مطرح است، قرار میگیرند.
🔹برخی از مسئولین صرفاً بنا بر اظهارنظر این افراد و بدون تحقیق مسائلی را تکرار می کنند.
🔹این گونه اظهارات ضمن اینکه باعث خوشحالی دشمنان نظام میگردد، سبب تشویش اذهان عمومی و دلسردی مردم شده و نهایتاً ممکن است به کاهش مشارکت منجر گردد.
🔴 محمود واعظی گفته بود: از سوی برخی نمایندگان گزارش هایی به دولت رسیده که رد صلاحیت آنان بواسطه حمایت از برجام و دولت بوده است. این سخنان، موضوع تیتریک روزنامه ایران با عنوان «حمایت از برجام؛ علت رد صلاحیت» شده بود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨یک گعده انتخاباتی در خوابگاه دانشجویی!
🔹اگر مردم احساس کنند نیروهای انقلابی نسبت به مشکلاتشان بی دغدغه هستند، به این نیروها اعتماد نمیکنند
🔹اما اگر جوان انقلابی پیگیر مشکلات بحق مردم باشد، همان مردم او را به عنوان نماینده خود انتخاب خواهند کرد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴عضو شورای نگهبان: داوطلبان دوتابعیتی را رد صلاحیت کردیم
هادی طحان نظیف:
🔹قانون برای داوطلبان انتخابات مجلس شرایطی را مشخص کرده و در فرایند بررسی صلاحیتها هم دستگاه ها و نهادهای مختلفی این شرایط را بررسی میکنند.
🔹احزاب باید سراغ افراد کارآمد و با برنامه رفته و آنها را به مردم معرفی کنند.
🔹در بررسی صلاحیتهای این دوره داوطلبان دو تابعیتی هم بودند که شورای نگهبان آنها را رد صلاحیت کرد.
🔹تایید صلاحیت یعنی اگر کسی شرایط قانونی را داشته باشد، تایید میشود و اگر کسی شرایط قانونی را نداشته باشد، قطعا ردصلاحیت خواهد شد، قانون از ما خواسته که صلاحیت افراد را احراز کنیم و اگر نتوانیم صلاحیت قانونی را احراز کنیم، عدم احراز برای او میزنیم و این وظیفه اوست که صلاحیت خودش را به ما احراز کند و خودش را به ما بشناسد
🔹هئیتهای اجرایی گویا فرصت کافی را در بررسی صلاحیت نداشتهاند و احتمالا این مستنداتی که در اختیار ما بوده، در اختیار هییت های اجرایی نبوده و شاید همین موضوع منجر به تفاوت نظرات میان هیئت اجرایی و هیئت مرکزی شده است.
🔹متوسط ثبت نام برای ۳۰۰ کرسی در کشورهای مختلف اروپایی و یا همسایه خودمان، ۲۵۰۰، ۳۰۰۰ و یا ۴۰۰۰ نفر است ولی ما ۱۶ هزار نفر در این دور ثبت نامی داشتیم!
🔹از هر طرح و لایحه یا هر قانونی که به کاهش نقش پول در انتخابات کمک کند، حمایت میکنیم
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⛔️ آی روحانی !
سیستم انتخابات کشور ، انتصاباتی است یا خودتان را بازنده انتخاب های بعدی میدانید ؟؟؟!!!!
🌲 فرصت جبران و توبه هست !
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 باهنر: اصولگرایان دو لیست بدهند حتما میبازند / صوفی: محور اصلی دیدار روحانی و خاتمی انتخابات مجلس بود
✅ ۲۵ روز مانده تا انتخابات
▫️محمدرضا با هنر گفت: تا جایی که خبر دارم پایداری گفته است که جدا به میدان میآید یا ممکن است یک لیست جداگانه دهد. من فکر میکنم اینها دیگر چانهزنی است. اگر ۲ لیست جدی اصولگرا در تهران بیاید حتماً انتخابات را میبازیم. اصلاحطلبان در تهران طرفدارهای خودشان را دارند. اینطور نیست که ما سرمان را زیر برف کنیم و بگوییم طرفداری ندارند، نخیر هم طرفدار دارند و هم کاندیدا برای بستن لیست!
▫️آیت الله سبحانی فرمودند: جای شگفتی است که ۹۰ نفر از نمایندگان فعلی مجلس رد صلاحیت شده اند، چگونه مجلس در راس همه امور است، اما یک سوم آن دارای روحیاتی غیر از انجام وظیفه باشند؟ این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به جریانات اخیر در کشور ابراز داشتند: «بسیاری از مشکلات، وجودِ فساد در ادارات دولتی و برخی مسئولان کشور است.»
▫️علی صوفی دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، درباره نشست انتخاباتی روحانی، خاتمی و ناطقنوری گفت: محور اصلی این نشست انتخابات مجلس بود تا با تلاش و پادرمیانی برای گرم کردن تنور انتخابات، مقداری در موضوع ردصلاحیت ها تجدیدنظر صورت گیرد. با توجه به آنکه بین دولت و این شخصیت ها فاصله ای افتاده بود، این نشست می تواند فاصله ها را کم کند و روی معادلات انتخابات 1400 اثر بگذارد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔸 روحانی: مجلس هم برای شما نوش جانتان / رحیمی: اصلاحطلبان در تهران لیست خواهند داد
▫️حسن روحانی رییس جمهور، در اظهاراتی عجیب گفت: شما که در جلسات خصوصی میگویید مجلس بعدی ۱۰۰ درصد برای ما است چرا غصه میخورید بگذارید یک رقابت سالم شکل بگیرد مجلس هم برای شما نوش جانتان همه تلاش کنیم مشارکت بالا برود. نگذاریم آرا حداقلی شود؛ رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت را یک وظیفه بدانیم و نشاط را در مردم ایجاد کنیم. ۲۲ بهمن خوب و ۲ اسفند با شکوهی داشته باشیم.
▫️به تازگی میثاقنامهای به شورای ائتلاف اصولگرایان منتسب شده است. در این میثاق نامه از زبان نیروهای انقلابی تاکید شده است: چنانچه در این سازو کار انتخاب نشویم، به نفع لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کناره گیری می کنیم و اگر در لیست نهایی قرار گرفتیم، متعهد شرعی و اخلاقی خواهیم بود که اصول اساسی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.
▫️علیرضا رحیمی عضو فراکسیون امید، در گفتوگو با عصرایران گفت: در هر حوزهای که اصلاح طلبان کاندیدا داشته باشند قطعا لیست خواهند داد و در تهران نیز لیست ارائه خواهد شد اما در حوزه های که فضای رقابتی وجود نداشته باشد و کاندیدای مطلوب شان وجود نداشته باشد ممکن است لیست ارائه ندهند اما قطعا انتخابات را تحریم نخواهند کرد.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴شبهات انتخاباتی
🔻مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سبد انتخاب مردم قرار گرفته اند، انتخاب کنند. بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رای می دهند. آن وقت متهم می شوند که وضعیت کشور محصول رای آنان است. درحالی که آنان فقط ۱۰ درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.(ع عبدی _ اعتماد)
🔺#پاسخ:
🔻این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار می شود. #انتخابات_آزاد، #انتصابات به جای انتخابات، #تقلّب، #صیانت_از_آراء ... کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریان های خاص و همزمان ضدانقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.
واقعیت این است که این شبهات پاسخ های بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده. اما منفعت برخی جریان ها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی(وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.
1️⃣ اگر این ادعاها درست بود، باید دولت، مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. درحالیکه چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته، دولت، اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
2️⃣ چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی، اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها می نالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنیِ علت ردصلاحیت، با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
3️⃣ هر مطّلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازو کارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزادبودن انتخابات تلقی کنند. به عنوان مثال در امریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوریخواه اعمال میشود، چنان سنگین است که میبینیم کارکشتهترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحلهٔ نامنویسی برسند، حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر امریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان و «دادگاه قانون اساسی» در روسیه، نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا مینمایند.
4️⃣ مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوشبینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگو های داخلی شان همیشه سعی می کند خلاف این را تصویر کند.
🖌http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔺سخنگوی شورای نگهبان: از اصلاح طلب و اصولگرا در قانون ذکری به میان نیامده است، تنها سخن از واجدین شرایط است
🔹مجری اگر جناحی باشد اصل بی طرفی را نقض خواهد کرد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat