🔸پلیس در جنوب هند یک بازیگر سینما را به اتهام انتقاد از یک قاضی، که بخشی از هیئتی است که ممنوعیت حجاب مسلمانان در کالج ها و مدارس را بررسی میکند، دستگیر کرده است.
🔺چتان کومار در ایالت کارناتاکا به دلیل بازنشر توییت قدیمی خود علیه قاضی که اظهاراتش در مورد یک زن قربانی تجاوز جنسی در پرونده قبلی زن ستیزانه تلقی میشد، بازداشت شد.
🔺در اوایل این ماه، در حالی که دادخواستهایی برای به چالش کشیدن ممنوعیت حجاب در جریان بود، دادگاهی پوشیدن لباسهای مذهبی را در مؤسسات آموزشی در این ایالت ممنوع کرد.
🔺ایالت کارناتاکا توسط حزب هندو-ناسیونالیست بهاراتیا جاناتا اداره میشود و مسلمانان ممنوعیت حجاب را تلاش دیگری برای به حاشیه راندن آنها در این کشور عمدتا هندو میدانند.
🔺هند بیش از ۲۰۰ میلیون مسلمان دارد که حدود ۱۵ درصد جمعیت این کشور را
تشکیل میدهند.
https://bbc.in/3pbFGhz
@bbcpersian
*زخم نیلی*
در روز جمعه ۱۸ فوریه سال ۱۹۸۳ بالغ بر ۴۰ هزار تن ۱۴ روستاهای مسلمان نشین منطقه نیلی را در مرکز ایالت آسام هند محاصره کردند. حدفاصل ۹ صبح تا ۳ بعد ظهر طبق آمار رسمی منتشره بالای ۲ هزار نفر قتل عام شدند. آمارهای غیر رسمی رقم قربانیان را تا ده هزار نفر هم ذکر کرده است. جنازه ها به داخل رودخانه کوپیلی پرتاب شدند. عمده قربانیان زنان و کودکان بودند. خانه ها و مساجد به آتش کشیده شدند. تا بعد ظهر ۱۱ روستا به شکل کامل تخریب شدند.
از سال ۱۹۷۹ موجی از حرکت های ضد مهاجرین در منطقه آسام آغاز شد. معترضین مخالف حضور مهاجرین مسلمان از بنگلادش در این منطقه بودند. به این بهانه، تمامی مسلمانان ساکن در منطقه آسام مورد آزار می گرفتند. با نزدیک شدن زمان انتخابات، سازمان دانشجویی آسام (AASU) در اعتراض به آنچه حضور مهاجرین می نامید، اقدام به تحریم انتخابات پیش رو کرد اما در منطقه نیلی مردم مسلمان در انتخابات شرکت کردند. این اقدام خشم جریانات ضد مهاجرین را شعله ور ساخت.
گزارشات حاکی از تحرکاتی از قبل برای این حمله است. اعضای گروه های مختلف ضد اسلامی از جمله سازمان آر اس اس (RSS) در این تحرکات نقش داشته اند. با این وجود پلیس هیچ اقدامی برای جلوگیری از وقوع این قتل عام نکرد حتی طبق برخی شواهد اعضای پلیس در کشتار نقش داشتند.
این کشتار در زمان حاکمیت حزب کنگره بر هند رقم خورد و علی رغم شکل گیری پرونده ای ۶۰۰ صفحهای، هیچ فرد یا گروهی تا کنون در ارتباط با این قتل عام بازداشت و دستگیر نشده است. دولت به خانواده برخی از کشته شدگان مبلغی معادل ۵ تا ۱۰ هزار روپیه پرداخت کرد.
🔹🔹🔹
ببینید:
👇👇👇
https://youtu.be/ciFxvXiTcA0