هدایت شده از عماد دولتآبادی
🔺گذشت تا اینکه حدود صدسال پیش، جنگ جهانی دنیارو، زیر و رو کرد.
کشور عثمانی طرفِ شکست خوردهی این جنگ بود و بعد از پایان جنگ، بینِ
«انگلیس و فرانسه» تقسیم شد.
🔺اروپاییها نشستن سر میز، خطکش دست گرفتن و سرزمینِ وسیعِ عثمانی رو به دهدوازده کشور کوچیک تبدیل کردن.
🔺عربستان، عراق، سوریه، لبنان، اردن و... اینا همه کشورهایی بودن که همین صدسال پیش توسط اروپاییها ساخته شدن.
یعنی در زمان پدرِ پدربزرگ ما😒
هدایت شده از عماد دولتآبادی
صهیونیستها این چنین طرحی رو برای خودشون در نظر داشتن.
از رود نیل تا رود فرات...
یعنی میخواستن؛
از فلسطین شروع کنن و به تدریج سرزمینهای بین «نیل تا فرات» رو به تصرف خودشون در بیارن
و بشن همسایهی جدید ما☺️
حتما عضو کانال بشین👇
eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
👤حالا برفرض که ما نه مسلمونیم، نه اعتقادات اسلامی داریم، با این اوصاف:
چرا میگیم باید اسراییل محو بشه؟🤔
▫️از دویست سیصد سال پیش که خارجیها پا گذاشتن توی منطقهی ما، حضور اونها همیشه موجب فلاکت و بدبختی برای ما و مردم این منطقه بوده.
▫️تجزیه، قتل، غارت، دزدی، قحطی و...
اینها تنها بخشی از نتایج حضور خارجیها
توی منطقهی ماست.
🔺خب کِی این بدبختیها تموم میشه؟
وقتی خارجیها از این منطقه بیرون برن.
🔺کِی بیرون میرن؟
وقتی پایگاهشون در این منطقه از بین بره.
و مردم این منطقه روی آرامش رو نخواهند دید مگر اینکه این پایگاه در هم کوبیده بشه💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┅✿❀✨ *﷽*✨❀✿┅┄
🆔 http://eitaa.com/x1401y
بسیجی با همین #بلاها بسیجی شده
از کرخه تا راین..
هفته بسیج گرامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┅✿❀✨ *﷽*✨❀✿┅┄
🆔 http://eitaa.com/x1401y
🗯👤بسیج یک تفکر است
و در تمام عرصه ها در حال جهاد
🔅هفته بسیج گرامی
# دلنوشته_یک_بسیجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👔👖👕👚🧥
🚫 این لباس قبلا پوشیدم!!
💠 روایت استاد ازغدی از سبک زندگی غلط برخی ایرانیها
هدایت شده از #
┅✿❀✨ *﷽*✨❀✿┅┄
🆔 http://eitaa.com/x1401y
khabaronline.ir/xhmTz
👀 مردان چقدر خشونت خانگی را تجربه میکنند؟
🌀 گروه جامعه: « خشونت زنان علیه مردان را می توان به نوعی آسیب و پدیده جدیدی قلمداد کرد، چرا که همیشه آنچه در فرهنگ ما یعنی فرهنگ مرد سالار ایرانی وجود داشته حتی در داستان، فیلم و سریال ها خوانده یا شنیده شده اینگونه در ذهن ما نقش بسته است که خشونت همیشه از سوی مردان علیه زنان بوده است.
🔼 حال آنکه باید بگویم در چند سال اخیر مراجعه کنندگان –آقایان- زیادی داشتم که در ابعاد روانی، اجتماعی، اقتصادی و فیزیکی دچار خشونت زنان قرار گرفته اند.»
🔺وقتی صحبت از خشونت خانگی می شود بیشتر ما نا خودآگاه فکرمان به سراغ خشونت مردان علیه زنان می رود و کمتر کسی به این فکر می کند که ممکن است این بار خشونتی علیه مردان رخ داده باشد.
🗯👤مثلا همین ماجرا جنجالی زوج هالیوودی امبر هرد و جانی دپ.
✍ در سال ۲۰۱۷ که ماجرای طلاق پر سر و این زوج با ادعای اینکه امبر هرد مورد آزار فیزیکی قرار گرفته است، مطرح شد، هیچکس ادعای دپ را که در واقع می گفت او مورد آزار جسمی قرار گرفته نه همسرش را باور نکرد.
💤به طوریکه او از بسیاری از پروژه ها حذف شد و حتی نقش محبوبش یعنی کاپیتان اسپرو را در دزدان دریایی کارائیب از دست داد و خیلی از کارگرادانان دیگر تمایل نداشتند تا با این ستاره هالیوودی کار کنند.
💔اکنون بعد از ۳ سال فایل صوتی منتشر شده است که نشان می دهد حق با جانی دپ بوده و امبر هرد اعتراف می کند که با او رفتار خشونت آمیزی داشته است.در این فایل صوتی که نشریه انگلیسی «دیلیمیل» منتشر کرده است، صدای این دو بازیگر مشهور به گوش میرسد که در حال جدال هستند و هرد تایید میکند که جانی را کتک میزند و در مجادلات اشیاء گوناگون را به سوی او پرتاب میکند. اکنون به سراغ محمد جواد حسین زاده تحلیل گر و روانشناس و مشاور خانواده رفتیم تا در مورد خشونت خانگی علیه مردان گپ و گفتی داشته باشیم.
🌀 حسین زاده در مورد تعریف خشنونت زنان علیه مردان می گوید:« خشونت زنان علیه مردان را می توان به نوعی آسیب و پدیده جدیدی قلمداد کرد، چرا که همیشه آنچه در فرهنگ ما یعنی فرهنگ مرد سالار ایرانی وجود داشته حتی در داستان، فیلم و سریال ها خوانده یا شنیده شده اینگونه در ذهن ما نقش بسته است که خشونت همیشه از سوی مردان علیه زنان بوده است.
🔺حال آنکه باید بگویم در چند سال اخیر مراجعه کنندگان –آقایان- زیادی داشتم که در ابعاد روانی، اجتماعی، اقتصادی و فیزیکی دچار خشونت زنان قرار گرفته اند.»این روانشناس با تاکید بر اینکه تحقیر، فحاشی ها، تهدید مداوم به طلاق، سو ظن ، کاهش اعتماد به نفش و محدود کردن مرد در برقراری ارتباط با دوستان، آشنایان، اعضای خانواده و... همگی از جمله خشنونت هایی است که علیه مردان صورت می گیرد می افزاید:
👤« وقتی صحبت از خشنونت علیه مردان می شود ذهن بیشتر اشخاص به سمت کتک زدن، پرتاب کردن اشیا و سیلی زدن، تهدید با چاقو و اشیا خطرناک می رود که البته این ها هم از خشونت های بارزی بوده که ممکن است برای برخی اتفاق بیافتد.»
🔺حسین زاده همچنین می گوید:« این موضوع صرفا در مورد زن و شوهر یا خانواده نیست، حتی موردهایی داشتیم که مردان توسط مدیران خود که زن هستند مورد تحقیر و آزار و خشونت قرار گرفته اند.»به گفته حسین زاده در ایران بعد روانی و اقتصادی بیشترین خشنونتی است که علیه مردان اتفاق افتاده است.
📚 این روانشناس می گوید:« باید آموزش و فرهنگ سازی بیشتری در این زمینه انجام بشود، تا تابو ها در این زمینه شکسته شود و مردانی که دچار این مشکل شده اند بتوانند در باره آن صحبت کنند و مشاوره بگیرند و نگران آبرو، اقتدار، غرور خود نباشند و احساس نکنند که با ابراز احساسات و بازگویی هیجاناتی که در حال تجربه کردن آن هستند، دچار بی اعتباری، ترس، کوچک شدن و... می شوند.»
🔺به گفته حسین زاده با بیشتر شدن این موارد بهتر است سازمان ملل یا سازمان هایی همچون بهزیستی همان طور که روزی را برای مقابله خشونت علیه زنان و کودکان اختصاص داده و همواره برنامه و آموزش های زیادی در این باره تدارک می بینند، اکنون روزی را برای مقابله خشونت علیه مردان ترتیب دهند.
هدایت شده از #
🗯👤آیا حق چک کردن موبایل همسر را داریم
✍ نخستین نکته این است که فکر نکنیم تکنولوژی مقصر است. بستن راههای ارتباطی و برخورد قهری و حذفی با فناوری در هیچ خانهای به رونق زندگی منجر نشده است، اما میتوان با مدیریت فضا و استفاده از امکانات و برقراری اعتماد متقابل به هم نخستین گامها را برداشت.
🔺فراموش نکنیم هیچ چیز مانند بدبینی در خراب کردن یک رابطه خوب زناشویی و ویران کردن یک کانون گرم خانواده قدرتمند نیست.
🌀 روانشناسان میگویند تشویش و استرس، عصبانیت و فراتر از آن احساس ترس و تنفر ریشه در همین بدبینیها دارد.
🗯👤اما برای این که داستان را علمیتر دنبال کنیم سراغ دکتر فرزانه سعیدی، روانشناس و مشاور خانواده رفتیم تا او این رفتار و کنجکاوی و بدبینی را تجزیه و تحلیل کند.
🌀 این روانشناس ابتدا به نکته مهمی اشاره و تاکید میکند که همسران فکر نکنند روشهای ارتباطی جدید و باز شدن فضا علت اصلی خیانت است، وقتی از سعیدی میپرسم که پس کارکرد آنها در این زمینه چیست با لحنی که کمی به مزاح و شوخی هم طعنه میزند میگوید:
روشهای جدید ارتباطی باعث شده زن و شوهرها راحتتر مچ یکدیگر را بگیرند.
❓سوال دیگری که از این روانشناس میپرسم این است که از بین مراجعهکنندگان معمولا بیشتر خانمها گوشی همسرشان را چک میکنند یا آقایان و او پاسخ میدهد:
🔺بیشتر خانمها هستند، دلیل هم دارد، اغلب به شکلی متوجه خیانت همسرشان شدهاند و با شکستن اعتماد و از بین رفتن آن حس، اضطراب زیادی دارند و باعث میشود به چک کردن دائم همسرشان در ابعاد مختلف زندگی بپردازند که یکی از این ابعاد تلفن همراه و شبکههای مختلف اجتماعی است.
🎓این مدرس دانشگاه ادامه میدهد: کسی که مدام همسرش را چک میکند در واقع دچار نوعی عدم امنیت در زندگی است و اعتماد به نفساش نیز کمکم از بین میرود و دائم در این فکر است که چه چیزی در زندگیاش کم است.
👀این ماجرا یک روی دیگر سکه هم دارد و روانشناس ما میگوید:
گاهی مردهایی را هم دیدهام که وفادار بودهاند، اما به این دلیل که همسرشان بیاندازه آنها را متهم به خیانت کرده است، آگاهانه دست به خیانت زدهاند. این مردان به نقطهای رسیدهاند که همان ضربالمثل معروف ماست: «آش نخورده و دهان سوخته.»
پس فکر کردهاند وقتی اینقدر باید برای کاری که نکردهاند متهم شوند، پس بهتر که آن کار را انجام دهند. در واقع ترس از خیانت همسر باعث شده که بدترین ترس او به واقعیت تبدیل شود.
👈سعیدی در بخش پایانی صحبتهایش توضیح میدهد: باید از خودمان بپرسیم شفافیت در زندگی به چه معناست؟ آیا چک کردن دائم گوشیهای کسانی که با ما زندگی میکنند نشانه شفافیت است یا فقدان امنیت؟
🔺من باور دارم این چک کردنهای مضطربانه هیچ جایگاهی در یک رابطه شفاف ندارد. وظیفه من این است که به شما بگویم خانوادهها باید کاری کنند تا بتوانند دوباره به هم اعتماد کنند. خود ما وقتی با بیاعتمادی به کسی یا موضوعی نگاه کنیم، همه چیز مشکوک به نظر خواهد رسید.
✍ این برای خارج از خانه، کار کردن و برقراری ارتباط با بیگانگان شاید مناسب باشد، اما خانه محل آرامش و پناهگاه عاطفی انسانهاست و نباید دائم در حال شک باشیم، بگذارید خیلی راحت بگویم، من اگر گوشی خودم را با تشکیک زیر و رو کنم بالاخره یک چیز مشکوک خواهم یافت چه برسد به گوشی دیگری، آخر کلام آن که اگر تمام فکر و ذهن تان معطوف به این است که دنبال پیدا کردن سند و مدرک برای شیطنت و خیانت همسرتان باشید، من از همین الان به شما قول میدهم که مطمئنا آن را خواهید یافت، چون در نگاه کسی که به همه چیز مشکوک است بالاخره یک موضوعی، شخصی یا اتفاقی برای برجسته کردن و بزرگ کردن وجود خواهد داشت.
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
فایل از طرف Majid Eshraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا