28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نمــایش طنـــز 😁😂
🔺 مناظره ربع پهلوی با برنامه سمت خدا😉
🔺مقایسه زمان شاه با انقلاب در همه جهت
🔺کاری از تیم پاسخگوها مرتضی کهرمی
🦋#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
😉به ما بپیوندید ↙️
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈┄
🆔@x_shobhe313 👈 لینک کانال ما
38.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایندیزاین
✅ آموزش صفر تا صد نرمافزار ایندیزاین
📙 ویژه صفحهآرایی کتاب، مجله، بروشور
🎓مدرس: علی اصغر ایمان زاده
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
📖 ((درس نهم جدید ))
#پیشنهاد_تماشا_و_انتشار👀💯❌💯
-----------------------
شبهات دانشجویــــــــــــی ↙️
➥🆔 @x_shobhe313
💚پاسخ ناب به شبهات دانشجویی↘️
7⃣3⃣2⃣ ⬅️اگر دین خوب است و در کنار علم باعث پیشرفت میشود و میگوئیم تا دین نباشد پیشرفت نمیکنیم🤔 پس چرا ما و کشورهای اسلامی که دین داریم پیشرفت نداریم ولی کشورهای غربی که دین ندارند پیشرفت دارند⁉️
جهت مشاهده جواب شبهات به روی
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
✅ دنبال کن به نفعته😉↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
1.اگر تاریخ را مطالعه کنید، خواهید دید که در طول تاریخ مسلمانان و کشورهای اسلامی رشد و پیشرفت بسیار خوبی داشته اند. به طوری که رقیبی برای آنها وجود نداشته است. این رشد و پیشرفت تا قرن 16 میلادی یا حدود 400 سال پیش ادامه داشت.
اما دلایل متعددی سبب شد که مسلمانان و کشورهای اسلامی از این رشد عقب بمانند:
یکی از این دلیلها دخالت دشمنان غیر مسلمان در امور کشورهای مسلمان بود که با ایجاد درگیری و اختلاف بین مسلمانان آنها را به جان هم انداختند و تا مسلمانان به فکر جنگ و درگیری با هم بودند. ولی خودشان این 400 سال در حال پیشرفت بودند و خود را از کشورهای مسلمان جلو انداختند و مسلمانان 400 عقب افتادند، هر چند این عقب افتادگی تا حدود 40 سال پیش ادامه داشت ولی با پیروزی انقلاب اسلامی و پیشرفت ایران و رقابت با کشورهای دنیا، کشورهای اسلامی هم جرئتشان باز شد و شروع به پیشرفت کردند و امروزه ایران و کشورهای اسلامی هم در حال پیشرفت هستند به طوری که الان خود ایران در برخی پیشرفتها مثل پزشکی و نانوتکنولوژی و موشکی و ... جز پنج کشور برتر دنیاست.
2ـ علاوه بر دخالت دشمنان، خود مسلمانان هم از عمل به دستورات دین غافل شدند و به جای عمل به دستورات قرآن و روایات اهل بیت علیهم السّلام به اختلافات روی آوردند و غیر مسلمانان قرآن و منابع دینی ما را گرفتند و به آموزههای آن مثل نظم و صداقت و تلاش و امانتداری و اتحاد و کسب علم و... عمل کردند.
3ـ و این قانون طبیعی دنیا است که هر کسی بیشتر تلاش کند و زحمت بکشد بیشتر در دنیا بهره میبرد و فرقی هم برای مسلمان و غیر مسلمان ندارد و دین آمده که راه درست تلاش کردن را به ما یاد دهد حال اگر خود ما تنبلی کنیم و به آن دستورات عمل نکنیم ولی دشمنان غیر مسلمان ما همان دستورات را به اسم دیگری عمل کنند مسلما پیشرفت میکنند و ما درجا میزنیم.
4ـ بعضی وقتها برخی سختیهای برای مسلمانان امتحان یا محبت الهی است مثل پدر و مادری که میخواهند فرزندشان رشد کند او را با مشکلات و سختیها روبرو میکنند تا قوی رشد کند یا اگر فرزند کار اشتباهی میکند پدر و مادر از او رو میگیرند یا نعمتی را از او میگیرند مثلا پول تو جیبیش را قطع میکنند یا یک وعده غذا بهش نمیدهند تا کار خودش را جبران کند ولی اگر برای پدر و مادر مهم نباشد او را رها میکنند تا هر کاری که دوست دارد بکند و حتی پول بیشتر هم بهش میدهند تا برود و جلوی چشمشان هم نباشد. خدا هم گاهی همین کار را با بنده میکند آن بندهای را که دوست دارد اگر اشتباه میکند او را به سختی میاندازد تا اشتباهش را جبران کند ولی اگر بندهای برایش مهم نباشد او را به حال خودش رها میکند تا هر کاری کند و حتی به او مال و ثروت بیشتر هم میدهد تا استفاده کند و به وقت معین همه چیز را از او میگیرد و او را نابود میکند.
5ـ و بعضی وقتها هم سختیها مقدمهی پیشرفت است و خدا چون میخواهد بندهی خوبش به موقعیتها و پیشرفتهای بهتر برسد او را از برخی چیزهای کم ارزش منع میکند مثل ورزشکاری که خودش را از تفریحات و غذاهای چرپ و شیرین منع میکند و به سختی تمرین میکند تا به مدال طلا برسد. خدا هم در این دنیا به ما سختی میدهد تا بهشت و پاداش بهتری را به ما دهد.
ما ز نسل مصطفی و حیدریم
ما بسیجیهای خطِ رهبریم
گر عیان گردد که فرمان میدهد
هر بسیجی بشنود جان میدهد
با ولی تجدید بیعت میکنیم
باز هم قصد شهادت میکنیم
هفته ای بسیج بر دانشجو معلمان بسیجی و بسیج اساتید گرامی باد❤️🌹
┅═══✼❉💠❉✼═══┅
↘️شبهات دانشجویی
┅═══✼❉💠❉✼═══┅
📲ایتا @x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️انا لله و انا الیه راجعون
▪️امام جمعه سابق شهرستان خوی حضرت حجت اسلام سید رضی شکوری پس از تحمل دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
روحش شاد و یادش گرامی باد🖤🏴
🆔 @x_shobhe313
💚پاسخ ناب به شبهات دانشجویی↘️
8⃣3⃣2⃣⬅️معنی بی اراده بودن فرشتگان و اراده انسان چیست؟🤔
آیا مقام فرشته ها از انسان بالاتراست⁉️
جهت مشاهده جواب شبهات به روی
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
✅ دنبال کن به نفعته😉↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅جواب سوال اول ↘️
مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا یَعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَ یَفْعَلُونَ ما یُؤْمَرُونَ (۶ تحریم) فرشتگانى كه هرگز خدا را در آنچه دستورشان مىدهد نافرمانى ننموده بلكه هر چه مىگوید عمل مىكنند.
دقت در آیه بالا دو نکته را روشن می کند:
۱- فرشتگان دارای اراده و اختیار هستند. چون اگر این گونه نبودند، معنا نداشت به آن ها امر شود. و امر به موجودی تعلق می گیرد که اختیار داشته باشد. همچنان که اگر اختیار نداشتند، سخن از معصیت درباره آن ها نیز بی معنا می شد.
۲- اراده آن ها بر خلاف نوع انسان، هرگز به گناه تعلق نمی گیرد. و همیشه مطابق دستور خدا عمل می کنند.
شاید راز اینکه فرشتگان گناه نمی کنند، در این باشد که آن ها دعوتی به سوی گناه ندارند که آن را پاسخ بگویند:
رُوِیَ عَنِ الصَّادِقِ ع أَنَّهُ قَالَ إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى رَكَّبَ الْعَقْلَ فِی الْمَلَائِكَةِ بِدُونِ الشَّهْوَةِ وَ رَكَّبَ الشَّهْوَةَ فِی الْبَهَائِمِ بِدُونِ الْعَقْلِ وَ رَكَّبَهُمَا جَمِیعاً فِی بَنِی آدَمَ ( مشكاة الأنوار فی غرر الأخبار ص ۲۵۱ ) امام صادق (ع) می فرمایند: خداوند متعال عقل بدون شهوت را در فرشتگان قرار داد، و شهوت بدون عقل را در حیوانات، و عقل و شهوت را در انسان.
برای جواب مساله از نظر فلسفی نیز باید دقت کنیم که هر چقدر وجود به تجرد نزدیک تر باشد، از عقل و اراده بالاتری برخوردار است. و طبق فلسفه، فرشتگان مجرد محض هستند. در حالی که انسان اگر چه مجرد است اما در مقام فعل، وابسته به ماده شده و در نتیجه، اراده و اختیار فرشته با اولویت اثبات می شود.
✅جواب سوال دوم↘️
پاسخ: انسان و فرشتگان مانند سایر موجودات همه مخلوق خدا هستند با این فرق که انسان داراى استعدادهاى فوق العاده اى است که در فرشته نیست. بعلاوه، خلقت فرشتگان طورى است که از هوا پرستى برکنارند، بر خلاف حیوانات که داراى عقل نیستند و فقط داراى شهوتند، ولى این دو نیرو در نهاد انسان سرشته شده است.
به همین جهت، انسان که داراى این دو نیروى متضاد است، مسؤولیّت وى نیز بسیار سنگین و خطرناک مى باشد; بنابراین، اگر انسان از عقل پیروى نمود و خداشناس و باایمان گشت و هوسهاى نامشروع خود را سرکوب نمود، از فرشته بالاتر است و چنانچه هواپرستى پیش گرفت و عقل نورانى را زیر پا گذاشت و از حقّ و فضیلت و درستى و ایمان دورى اختیار نمود، از حیوانات هم پست تر خواهد بود.
به همین جهت است که در قرآن مجید مى خوانیم که خداوند متعال چون آدم را آفرید، به تمام فرشتگان دستور داد او را سجده کنند و به آدم فرمان داد که آنچه مى داند به اطّلاع فرشتگان برساند و در حقیقت او را معلّم فرشتگان نمود!
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حجاب_وعفاف
🎬 مقایسه چادر زن و عبای مراجع تقلید
📣بروز باش💯 ❌💯
با شبهات دانشجویی↙️👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 استاد شجاعی
√ اینجوری هدیه بده تا هم به دل دیگران بشینه
هم خودت یه چیزی این وسط گیرت بیاد!
#استوری
#نکات_تربیتی
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
😉به ما بپیوندید ↙️↙️↙️
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈┄
🆔@x_shobhe313 👈 لینک کانال ما
💚پاسخ ناب به شبهات دانشجویی↘️
9⃣3⃣2⃣ ⬅️چرا اراده انسان بر اراده فرشته ها برتری دارد⁉️🧐
جهت مشاهده جواب شبهات به روی
کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
✅ دنبال کن به نفعته😉↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅جواب کامل شبهه ↘️
👈خداوند در آیات 31 و32 بقره میفرماید: «خدا نامهای (موجودات هستى)، همه را به آدم آموخت، سپس آنها را بر فرشتگان عرضه كرد و فرمود: اگر راست مىگوئید از اسامى اینها مرا خبر دهید.
فرشتگان در پاسخ گفتند: «خداوندا تو از هر خطا و نقص، پاك و منزهى، ما جز آنچه به ما آموخته اى چیزى نمىدانیم، همانا تو دانا و حكیمى.»
⬅️خداوند براى اثبات لیاقت انسان به فرشتگان، هر دو گروه را مورد آزمایش قرار داد. ابتدا علومى را به آنان عرضه داشت و سپس از آنان باز خواست.
قرآن درباره اینكه آن علوم چه بوده، سخنى نفرموده است، امّا نظر اكثر مفسّران بر آن است كه خداوند، جهان هستى و طبیعت را، در همان آغاز خلقت به انسان شناساند و نامهاى آنها را به او آموخت و این همان استعداد و توان شناخت اشیا است، كه در نهاد و فطرت ما انسانها قرارداده شده است.
از آنجا كه فرشتگان تصور میکردند به خاطر عبادات خود، بر انسان برترى دارند، لذا خداوند ابتدا آنان را مورد آزمایش قرار داد و فرمود: اگر در این ادعاى خود راست گوئید، پس نام آن حقایقى را كه به انسان آموختم به من خبر دهید.
اما فرشتگان كه به خطاى خود در چنین ادعایى پى برده و فهمیدند كه عبادت و تسبیح، تنها معیار گزینش الهى نیست و خلیفه خداوند، باید از جایگاه و موقعیت علمى و معرفتى بالایى برخوردار باشد در پاسخ سؤال خداوند گفتند: خداوندا! تو از هر كار بى دلیل و حكمت، منزّه و مبرّایى. یقیناً در خلقت و خلافت نژاد انسان در زمین، مصلحتى بزرگ بوده كه تو بر اساس آن، آدم را آفریده و او را جانشین خود قرار دادهاى.خداوندا، جز آنچه را تو به ما آموختهاى، ما چیزى نمىدانیم و سؤال ما از ناآگاهى ما به این مطلب بود كه بشر چنین امتیازى دارد و از چنین استعداد و قدرتى برخوردار است. خداوندا! این تو هستى كه بر همه چیز آگاهى و بر اساس حكمت و مصلحت عمل مىكنى. (بقره/31 و32)
⬅️⬅️از این دو آیه مى آموزیم كه:
* اولین معلّم بشر، خداوند است كه حقایق هستى را به او شناساند. شناختى كه علوم بشرى مدیون آن است.
* انسان، استعداد و لیاقتِ درك همه علوم و كشف همه حقایق هستى را داراست. گرچه هنوز در ابتداى راه بوده و مجهولات بسیار دارد.
* امتیاز و برترى انسان بر همه موجودات هستى از جمله فرشتگان، به علم و دانش و تعقل و تفكر اوست كه تحصیل آن از بزرگترین عبادتهاست.
👈* خلیفه الهى و حاكم اسلامى، بیش از عبادت و تسبیح، به علم و دانش نیازمند است، و لذا خداوند براى اثبات برترى انسان، علم او را مطرح کرد.
* معلّم واقعى ما، خداوند است. استاد و كتاب، زمینه های تعلیم و یادگیرى ما هستند.
* عذرخواهى سریع از گفته نابجا، ادبى آسمانى است. فرشتگان همینكه دریافتند سخنى نادرست گفته اند با گفتنِ «سُبْحَانَكَ» از كلام خود پوزش خواستند.
* از گفتن «نمىدانم» خجالت نكشیم كه فرشتگان الهى بصراحت به جهل خود اقرار كرده و گفتند: «لاَعِلْمَ لَنا».
* عذرخواهى و توبه مایه نجات است. فرشتگان كه عبادت و تسبیح خود را مایه برترى بر انسان مىپنداشتند، همینكه حقیقت بر آنان روشن شد، از كلام خود پوزش خواستند و خداوند پذیرفت. اما شیطان كه خلقت خود را از آتش، مایه برترى بر آدم خاكى مىشمرد، چون بر ادعاى باطل خود سرسختى و لجاجت کرد، از درگاه الهى رانده شد