پرسش:
👈 امام سجاد علیه السلام در مجلس یزید، به هفت فضیلت اشاره نمودند، اما فقط از شش فضیلت نام بردند! لطفاً توضیح دهید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ایشان به هر هفت فضیلت تصریح نمودند، اما برخی به خاطر چگونگی جملهبندی، در شمارش اشتباه میکنند!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/12808.html
@X_shobhe
🌹 ببینید بهترین رفقای شما کیانند؟
«وَمَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولَئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ وَحَسُنَ أُولَئِكَ رَفِيقًا» (النساء، 69)
👈 و كسی كه خدا و پيامبر را اطاعت كند، (در روز رستاخيز،) همنشين كسانی خواهد بود كه خدا نعمت خود را بر آنها تمام كرده؛ از پيامبران و صديقان و شهداء و صالحان، و آنها رفيقهای خوبی هستند!
✍️ «رفیق بد»، یک اصطلاح رایج، اما نادرست است، رفیق اگر رفیق باشد، حتماً خوب و خیرخواه میباشد.
📍هر دوستی، رفیق نیست. رفیق آن دوستی است که بتواند امورت را رتق و فتق کند و یا دست کم مشکلات تو برایش دغدغه باشد و تا حد توان در یاری تو بکوشد، هر چند با مشورت خوب، همدردی و ... .
📍از نامهای خداوند سبحان، «رفیق و شفیق» است، چنان که به فرمودۀ امام رضا علیه السلام، «امام، رفیق و شفیق» میباشد.
📍آدمی، نیازمند و ناگزیر از داشتن رفیقان واقعی میباشد و خداوند متعال فرمود: اطاعت کنندگان از خدا و رسولش صلوات الله علیه و آله، بهترین رفقا میباشند؛ چرا که با اهدافی والا، در مسیر درستی حرکت میکنند و تو را نیز به همان سو میبرند.
📍 تأکید نمود که از جمله این رفقای واقعی و مفید، «شهدا» میباشند که در دنیا و آخرت، به شما کمک میکنند. لذا اگر چه تمامی شهدا نزد ما محترم و محبوب میباشند، اما خوب است که هر کسی با یک یا چند شهید، رابطۀ رفیقانه برقرار نماید. آنان را در ثواب اعمال شریک نماید، در زیارات و ... قصد نیابت کند، دردِ دل را با آنان بگوید و یاری و رفاقت بطلبد. 🤲🌹
www.x-shobhe.ir
📖 تحقیق در اصول دین واجب است - محبّت و مودّت، با شناخت ارزشمند میشود.
👈 ولایت و امامت - درس 11
✍️ امام باید خورشید (آفتاب) آسمان وجود باشد.
https://www.x-shobhe.com/DoctrinalPrinciples/12810.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 خانمی در تفسیر سوره توبه گفتند: شما خانمهای مسلمون اینو بخونین تا بفهمین نگاه خدای اسلام به زن چیه؟! لطفاً تحلیلی اقناع کننده برای دختران جوان ارائه دهید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ کاملاً روشن است که این خانم، نه تنها مسلمان نیست و سواد قرآنی هم ندارد، بلکه ضمن کفر، دشمنی هم دارد و خودش را مأمور به ضد تبلیغ علیه اسلام و قرآن مجید نموده است و چون آیات قرآن مجید غیر قابل رد و انکار است، به تحریف در معانی، موضوعات و تفسیر به رأی و فریب مخاطبان متوسل میشود!
📍سوره توبه، 129 آیه دارد، از مباحث اعتقادی در آن هست تا مباحث احکامی، از عهد با خدا و رسول و نقض آن، تا جنگ و جهاد، تا مبحث عظیم محبت خدا و محبت بندگان به خدا و ... لذا باید معلوم شود که مقصود کدام آیه میباشد؟
📍در هر حال نگاه خداوند سبحان به زن به عنوان یک انسان، همان نگاه به مرد به عنوان یک انسان میباشد که در صفات انسانی یکسانند، در ایمان و عمل صالح یا کفر و شرک یکسانند، در ختم عاقبت به بهشت یا جهنم یکسانند، و فقط در برخی از احکام تفاوتهایی دارند که به حسب جایگاه آنان در نظام خلقت و تکالیف و مأموریتهایشان میباشد.
📍خداوند سبحان به مرد و زن عقل داده است؛ لذا دختر 20 ساله یا ...، ابتدا باید با عقلش خداوند سبحان را بشناسد و بیندیشد که آیا ممکن است او به بندگانش نگاه جنسیتی داشته باشد؟!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/12811.html
@X_shobhe
📖 صحیفه سجادیه (ع) - 29 / فرازی از دعای 32 با شرحی مختصر
✍️ طلب بخشش نیز باید با شناخت خود و خداوند رحمان و غفار و البته خالصانه و عاجزانه باشد.
(ادامه - آن که طلب بخشش دارد، حتماً بخواند): 👇
https://www.x-shobhe.com/prayer/12812.html
@X_shobhe
📖 درسی از نهج البلاغه با شرحی مختصر - 165
📃 فرازی از خطبه قاصعه - تعصبهای ناروا و علل آن - تعصبهای روا، خوب و حتی لازم.
✍️ همیشه به اذهان القا شده که «تعصب»، یک صفت و رویکرد بسیار نکوهیده میباشد و نشان از نادانی، بیخردی، پافشاری بر نظرات، باورها و خواستههای نادرست دارد! اما چنین نیست!
📍«تعصب» در اصل از ماده «عصب» گرفته شده، که در بدن، رگها و پیهای مفاصل را به هم ارتباط میدهد؛ لذا «تعصب اخلاقی»، پیوند و رابطۀ بین شناختها، باورها، مواضع و رفتارها را ایجاد مینماید و اگر «تعصب» نباشد، بین آنها گسستگی، تفرقه و فاصله میافتد و منجر به بیفکری، بیبصیرتی، بیتفاوتی، بیغیرتی، ناکارآمدی و هلاکت میگردد!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/nahgh/12813.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 میگویند: اگر قرآن کتاب کلام خداست؛ چرا گفته «به نام خودم؟» پس ممکن است دست نوشته بشر باشد. من پاسخی نداشتم شما بگویید تا پاسخش را بدهم.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ آیا برای «به نام خودم»، آیه هم آوردهاند، یا از روی عمد «بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيم» را «به نام خودم» معنا میکنند؟!
📍اگر چه در آیهای «به نام خودم» نیامده است؛ اما این که یکی بگوید: «به نام خودم»، چه منافاتی دارد با این که گفته یا نامه از خودش باشد؟! مگر همگان زیر نوشته یا اثر خود را امضا نمیکنند؟ ... .
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/quran/12815.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا سر مزار شهدا نباید گریه کرد و به جای آن باید برایشان صلوات فرستاد و قرآن خواند و هدیه نمود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
👈 ... بهترین کار هنگام زیارت قبور شهداء علیهم السلام، لحظاتی تفکر است که فرمودهاند از یک عمر یا هفتاد سال عبادت بالاتر است. لذا بهتر آن است که زائر مزار شهداء، لحظهای به اهداف، راه و بزرگی آنان بیندیشد و سپس به خودش، اهدافش و کارهایش بیندیشد و تصمیماتی اتخاذ نماید که او را منقلب سازد، سرنوشت دنیوی و اخرویش را متحول کند و در دنیا به مجاهدان، جانبازان و شهداء بپیوندد و در آخرت نیز با آنان محشور گردد... .
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/12818.html
@X_shobhe
صوتی 🎤 و نوشتاری 🗒
👈 سخنی کوتاه پیرامون «جهاد تبیین» - معنا، مقصود و ضرورت آن (9:23 دقیقه)
✍️ به ویژه شیعیان میدانند که اگر امام معصوم، یا ولیّ امر مسلمین، یا فقیه و مرجع تقلید امر به «جهاد» نماید، چه تکلیفی بر دوش هر کسی که میتواند جهاد کند، مترتب میشود؟ خب، حالا فقیه عالیقدر، مرجع تقلیدی مطلع، علیم، حکیم و بصیر و ولیّ امر مسلمین، امر به «جهاد تبیین» فرمودهاند.
📍همیشه اولین گام، شناخت است؛ کسی که اصلاً نمیداند «جهاد تبیین» یعنی چه؟ چگونه میتواند این فریضه را به جای آورد و چگونه میتواند در میدان جهاد تبیین فعالیت و مجاهدت کند؟!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/sound/12816.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چرا شرکت در راهپیمایی اربعین، بین نجف تا کربلا، یا حتی شهرهای دیگر (تهران و ...) تا این اندازه مهم شده است؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ راهپیمایی اربعین، در واقع نوعی تظاهرات میباشد و هر تظاهراتی، تبیین، اعلام و اعلان (علنی) کنندۀ اهداف، برنامهها و مطالبات میباشد.
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Mourning/12825.html
@X_shobhe
📖 اخلاق از قرآن مجید / 76
👈 مؤمن، هرگز به دشمن خدا و رسولش صلوات الله علیه و آله، محبّتی ندارد و با آنان دوستی نمینماید.
✍️ ارتباطات و تعاملات، با دوست داشتن و دوستی نشان دادن (مودّت) متفاوت است.
📍ممکن است حکومتها، جوامع یا افراد مؤمن، با کفار و مشرکان ارتباطات و تعاملاتی داشته باشند، اما هرگز آنها را برخود مسلط نمیکنند و هرگز آنها دوست ندارد و به آنها اظهار محبّت نمیکنند[مودّت نشان نمیدهند]، نه در بیان و نه در عمل.
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Mujadila/12826.html
@X_shobhe
ارتباط عالی، با حضرت امام مهدی علیه السلام - 3
🤲 «اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ حُجَّتِكَ فِي أَرْضِكَ، وَخَلِيفَتِكَ فِي بِلادِكَ، وَالدَّاعِي إِلَىٰ سَبِيلِكَ، وَالْقائِمِ بِقِسْطِكَ، وَالثَّائِرِ بِأَمْرِكَ، وَلِيِّ الْمُؤْمِنِينَ، وَبَوَارِ الْكافِرِينَ، وَمُجَلِّي الظُّلْمَةِ، وَمُنِيرِ الْحَقِّ، وَالنَّاطِقِ بِالْحِكْمَةِ وَالصِّدْقِ، وَكَلِمَتِكَ التَّامَّةِ فِي أَرْضِكَ» (زیارت آل یاسین)
👈 خدایا درود فرست بر محمّد [نام مبارک امام زمان]، حجّتت در زمینت و خلیفهات در کشورهایت و دعوتکننده به راهت و قیامکننده به عدلت و انقلابکننده به فرمانت، دوست اهل ایمان و نابودکننده کافران و زداینده تاریکی و روشنیبخش حق و گویای به حکمت و راستی و کلمه کاملت در زمین.
✍️ "شناخت" بر هر امر دیگری مقدم است؛ اگر کسی را نشناسی، نه او را دوست خواهی داشت و نه از او بدت میآید؛ نه به سویش میروی و نه از او دوری میجویی؛ اما، شناخت، علم است و مراتبی دارد. شناخت در حد مشخصات ظاهری را هر کافر و ظالمی نیز میتواند با مطالعۀ تاریخ و ... حاصل نماید؛ چنان که ابلیس لعین نیز خداوند سبحان را میشناخت و میشناسد و دشمنان اهل عصمت علیهم السلام، ایشان را میشناختند؛ لذا آن چه مهمتر و مؤثر است، ابتدا شناخت «اصل ولایت و امامت» میباشد و سپس ایمان، باور، محبّت و مودّتِ پس از شناخت.
📍پس، اگر پیرو (شیعه و منتظر ظهور) امام هستیم، باید بتوانیم با ایشان زندگی کنیم؛ در هر حال و کاری، خود را در محضر ایشان ببینیم؛ مترصد خدمت باشیم، با او گفتگو نماییم، برای ایشان دعا نماییم و ... . 👇
www.x-shobhe.ir
پرسش:
👈 آیا حضرت سید الشهداء (ع) هنگام مواجهه با دشمن، نمیتوانستند با تصرّف تکوینی، دشمن خود را نابود کنند؟ اگر میتوانستند، چرا چنین ننمودند و اگر نمیتوانستند، روایاتی که دلالت بر قدرت تکوینی ائمه(ع) میکند، چه توجیهی دارد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ پیامبر اکرم و اهل عصمت علیهم السلام، برای تعلیم، تربیت و هدایت مردمان فرستاده شدهاند و اگر در انجام امور، حلّ مشکلات، عبور از معضلات، مقابله با فتنهها و در رویارویی با دشمنان، از ولایت تکوینی خود استفاده مینمودند، دیگر هیچ هدایتی صورت نمیپذیرفت... .
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/muharram/12833.html
@X_shobhe3
پرسش:
👈 اسمایی که خداوند متعال تماماَ به آدم و حوا تعلیم فرمود، چه چیزهایی بود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ خداوند سبحان فرمود که تمامی اسماء را به حضرت آدم به علیه السلام تعلیم داده است «وَعَلَّمَ آدَمَ الْأَسْمَاءَ كُلَّهَا»، حال شما از ما میپرسید که آن اسمها چه بودند؟! این در حالیست که ما حتی به اسمهایی که در قرآن مجید به ما فرموده، عِلم چندانی نداریم!
📍ما الفاظی چون: الله، رحمان، رحیم، توّاب، غفار، مالک، رازق و ... به همراه معانی مختصری فرا گرفتهایم، اما علما، حکما، مفسرین و عرفا، کتابها دربارۀ این اسمها نوشتهاند و جز اهل عصمت علیهم السلام، هیچ کدام به حقیقت و کُنه این اسماء راه ندارند!
📍اما توجه شما را به چند نکتۀ مهم جلب مینماییم:
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Sience/12834.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چطور اهل سنت از ماجرای عظیمی چون کربلا هیچ نمیدانند، آیا در منابع آنها هیچ ذکری در بارهی عاشورا و قیام حسینی (ع) نیامده است؟ مواضعشان چیست؟ (لطفاً با ذکر سند)
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا باید اثبات شود که هیچ نمیدانند، سپس پرسیده شود: «چرا؟!»
📍 ماجرای عظیم کربلا، از همان ابتدا با بیانات (تبیین) حضرات امام سجاد و زینب کبری در کوفه و کربلا ثبت شد و زنده ماند و سپس با نقل محدثان، علما و مورخان و هیئات عزاداری زنده ماند و اکنون نیز عزاداریهای گسترده و راهپیمایی عظیم اربعین و بزرگداشت آن در کشورها و شهرها، سبب آگاهی بیشتر شده و میشود.
📍از خطاهای بزرگ شیعه و سنّی این است که اضافه بر اختلافات اساسی یا فرعی، نسبت به یکدیگر گمانهایی دارند که نارواست و حتی اتهاماتی وارد میکنند که طرف مقابل مبرای از آنها میباشد!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Karbala/12836.html
پاسخ به شبهات محرم (تلگرام)
@X_shobhe3
پرسش:
👈 چرا در سوره حمد، «مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ - مالك روز جزاست» گفته شده، مگر او اکنون نیز مالک همه چیز نیست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا دقت داشته باشیم «مالِک» صرفاً به معنای «صاحب» نیست، بلکه فراتر از آن، به سلطنت و فرمانروایی گفته میشود؛ ممکن است کسی مِلکی داشته باشد، اما بر آن فرمانروایی و تسلط نداشته باشد و دیگری مدیر و فرمانروای ملکی باشد که مال او نیست! اما خداوند سبحان، مالک و فرمانروای حقیقی همه چیز است.
📍همانگونه که نباید از یک کتاب موضوعی، فقط به یک سطر بسنده نمود؛ در آیات موضوعی قرآن مجید نیز نمیتواند به یک آیه و گاه بخشی از یک آیه بسنده نمود! مالکیت و فرمانروایی خداوند سبحان بر همه چیز، در آیات دیگر بیان شده است ... .
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Al-Fatiha/12837.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا امام علی علیه السلام، ثروت میلیاردی داشت که نمیخواهند مردم بدانند و از آن حرفی نمیزنند؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ این که آیا امیرالمؤمنین علیه السلام ثروت کلانی داشت یا خیر؟ موضوعی قابل تحقیق و بررسی تاریخی و مستند میباشد، اما این که «از آن حرفی نمیزنند، چون نمیخواهند مردم بدانند» سخنی سبک است که فقط جنبۀ ضدتبلیغی، جوّسازی و شبهه پراکنی دارد و در واقع «حرف مُفت» میباشد!
📍خداوند سبحان خود فرمود که برخی از بندگان من، حرف مفت غیر منطقی و جاهلانه زیاد میزنند تا مردم را منحرف سازند ... .
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Amir-Muminin/12840.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 دوستی گفت: امام حسین یا امام حسن با ایرانیان در جنگ بودند یا در گرگان شمال کشور جنگی به راه انداختند و ...! لطفاً توضیح روشنی دهید و اگر منابعی نیاز هست، معرفی نمایید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ نزدیک اربعین به یاد طبرستان افتادهاند(؟!)
📍پیش از مطالعه در تاریخ ایران و طبرستان در گذشته، باید «دوست و دشمن» امروز را شناخت که البته با چگونگی مواضع در برابر «ولایت حق» و «ولایت باطل» شناخته میشوند.
📍آن که نادان و بیخرد (جاهل) باشد، دوست نیست و آن که در دلش نسبت به خدا، اسلام، اهل عصمت، قرآن مجید و مسلمانان، بغض داشته باشد، یقیناً دشمن است و آن که سعی نماید با دروغ، افترا، شبهه و ...، در اندیشه و دل مسلمانان تردید، شبهه و تزلزل ایجاد نماید، دشمنی است که به میدان نبرد آمده است!
📍بغض و دشمنی گوینده، تا حدی است که حتی مانند برخی از اقوال نمیگوید: «امام حسن و امام حسین علیهما السلام، در جنگ طبرستان شرکت داشتند» بلکه میگوید: «آنها با ایرانیان در جنگ بودند و در شمال کشور، جنگ به راه انداختند!»
(ادامه - پاسخ): 👇
https://www.x-shobhe.com/history/12843.html
@X_shobhe
📖 صحیفه سجادیه (ع) - 30
📃 فرازی از دعای 35 با شرحی مختصر
🤲 دعا برای برخورداری از ثروتی ماندگار و تمام نشدنی و قدرتی زوال ناپذیر 👇
https://www.x-shobhe.com/prayer/12845.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 ریشۀ اینکه غمِ خوبان، تبدیل به افسردگی نمیشود چیست؟ اگر کسی افسرده هست مشکل چیست؟ ایا کسی که در مسیر هست، غمها در او حرکت ایجاد میکند؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ چنین نیست که غم خوبان به افسردگی نیانجامد یا بیانجامد. اولاً ریشۀ افسردگیها الزاماً غم نیست و ثانیاً افسردگی نوعی بیماری است که با احساس ناامیدی و بدبختی بروز مینماید، نه با احساس غم.
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Mourning/12846.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا دولت میلیاردها تومان دولت هزینه کرده تا بعضی از مردم برن کربلا. ما منکر بزرگ نگهداشتن یاد و نام امام حسین و شهداء نیستیم؛ ولی آیا این هزینه موجب نارضایتی عمومی نمیشود؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... از دوست و دشمن، همگان میدانند که راهپیمایی بزرگ و با شکوه اربعین، تأثیرات بیبدیلی در تقویت ایمان و روحیۀ جهادی مردم دارد، چنان که این اتحاد و همسویی، تأثیرات گسترده و عمیقی علیه جبهۀ گستردۀ دشمنان اسلام و مسلمین دارد؛ لذا دشمنان برنمی تابند و از هیچ ضد تبلیغی که بتوانند، کوتاهی نمیکنند؛ و امسال دربارۀ هزینههای دولت جوّسازی به راه انداختهاند!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/jihad/12847.html
پاسخ به شبهات محرم در تلگرام
@X_shobhe3
نکته: 👆
اگر چه زیارت کربلا بسیار ارزشمند و لازم است و مردم در دورانهایی حاضر شدند تا دستشان قطع شود، ولی به زیارت بروند؛ اما اجازه ندهید که موضوع راهپیمایی عظیم اربعین را با گزارۀ «مردم برن کربلا»، ساده جلوه دهند! مسأله «برن کربلا» نیست که در هر وقت دیگری هم میشود رفت، بلکه برگزاری هر چه با شکوهتر عظیمترین راهپیمایی جهان، آن هم در راه سیدالشهداء، امام حسین علیه السلام میباشد که آثار، تبعات و برکات خودش را دارد.
در محضر استاد:
👈 علامه محمد تقی جعقری رحمة الله علیه: امام حسین علیه السلام فرمودند: «اول بیندیشید، سپس حکم دهید» -بزرگترین نعمت خدا اندیشه است.
📍آنهایى که مىگویند: «ادیان، با تفکر و اندیشه خیلى ارتباط ندارند و فقط تعبد است»، ان شاءالله شوخى مىکنند! آنها مىخواهند کمى بچهها خوشحال باشند! آیات قرآن، سر تا پا تفکر و اندیشه است.
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/ostad/12849.html
@X_shobhe
موضوع یادداشت:
👈 در قیامت، خداوند متعال به بندۀ مؤمنش میفرماید: «تو کارهای خوبت را شمردی، حالا من برایت میشمارم و از آن چه خودت هم نمیدانی به تو خبر میدهم»
متن یادداشت:
✍️ ... در قیامت، نه فراموشی هست که کسی بگوید: «فلان موضعگیری یا کاری که کردم را به یاد ندارم» و نه امکانی برای انکار و دروغ و نفاق باقی میماند؛ چرا که همه چیز و تمامی احوالات (حتی یک نگاه یا پلک زدن) ظهور مییابد و مشهود میگردد؛ دست و پا و زمین و آسمان به گفتار درآمده و شهادت میدهند!
📍... آن چه آدمی نمیبیند، نمیفهمد، از آن بیخبر است و شاید به گستره و اثر آن نیندیشد، «آثار اعمال» میباشد که شاید تا آخر الزّمان تداوم داشته باشد!
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/note/12850.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چه نگاه و تحلیل عمیقتری نسبت به راهپیمایی اربعین داشته باشیم؟ منظور تبیین و دیدن زوایای پنهان آن میباشد.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ هر کلامی، هر موضعی و هر کاری، یک جنبۀ ظاهری دارد که برای عموم آشکار و مشهود میباشد و یک جنبۀ باطنی دارد که برای هر کسی که با تعمق و بصیرت بنگرد، آشکار میشود و البته باطن، به یک وجه اختصاص ندارد، بلکه همان باطن نیز باطنی دیگر دارد که برای اهلش آشکار میگردد ... .
(ادامه): 👇
https://www.x-shobhe.com/muharram/12851.html
@X_shobhe