🔸دعایروز دوم ماهرمضان
اللَّهُمَّ قَرِّبْنِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ سَخَطِكَ وَ نَقِمَاتِكَ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِقِرَاءَةِ آيَاتِكَ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
خدایا، مرا در این ماه به رضا و خشنودیت نزدیک ساز و از خشم و غضبت دور ساز و برای قرائت آیات قرآنت موفق گردان. به حق رحمتت، ای مهربانترین مهربانان عالم.
🆔@yaa_karim
#رمضان_ماه_فرصتها
💠 راهکار های زندگی موفق
📌 جزء دوم قرآن کریم
🆔@yaa_karim
💠مسابقه سی آیه، سی نکته
🔰آیه شماره ۲
▪️يا أَيُّهَا النَّاسُ كُلُوا مِمَّا فِي الْأَرْضِ حَلَالًا طَيِّبًا وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ ﴿۱۶۸﴾(سوره بقره)
▪️ اى مردم از آنچه در زمين است حلال و پاكيزه را بخوريد و از گامهاى شيطان پيروى مكنيد كه او دشمن آشكار شماست. (آیه ۱۶۸سوره بقره)
🔹نکات:
۱.) شیطان انسان را قدم به قدم منحرف میکند. باید از همان قدم اول مواظبت کرد. شیطان انسان را وادار به استفاده از حرامها و بازداشتن او از نعمتهای حلال می کند، پس شیطان دشمن انسان است.
۲.) وسوسه شیطان عبارت است از اخطار آن به قلب آدمی و جلوه دادن آن در نظر آدمی.
۳.) شرط حلال بودن خوراکیها قبول ولایت میباشد؛ چنانچه شرط قبول عبادات است.
#مسابقه_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
🆔@yaa_karim
🔸دعایروز سوم ماهرمضان
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ الذِّهْنَ وَ التَّنْبِيهَ وَ بَاعِدْنِي فِيهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَ التَّمْوِيهِ وَ اجْعَلْ لِي نَصِيبا مِنْ كُلِّ خَيْرٍ تُنْزِلُ فِيهِ بِجُودِكَ يَا أَجْوَدَ الْأَجْوَدِينَ.
خدایا، در این ماه مرا هوش و بیداری نصیب فرما و از سفاهت و جهالت و کار باطل دور گردان و از هر خیری که در این روز نازل میفرمایی مرا نصیب بخش. به حق جود و کرمت، ای جود و بخششکارترین عالم.
🆔@yaa_karim
#رمضان_ماه_فرصتها
💠 راهکار های زندگی موفق
📌 جزء سوم قرآن کریم
🆔@yaa_karim
🔹جزء خوانی قرآن کریم
روز سوم ماه رمضان
مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام
🆔 @yaa_karim
💠مسابقه سی آیه، سی نکته
🔰آیه شماره ۳
▪️يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَنْفِقُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا كَسَبْتُمْ وَمِمَّا أَخْرَجْنَا لَكُمْ مِنَ الْأَرْضِ وَلَا تَيَمَّمُوا الْخَبِيثَ مِنْهُ تُنْفِقُونَ وَلَسْتُمْ بِآخِذِيهِ إِلَّا أَنْ تُغْمِضُوا فِيهِ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ حَمِيدٌ ﴿۲۶۷﴾ (سوره بقره)
▪️ اى كسانى كه ايمان آورده ايد، از چيزهاى پاكيزه اى كه به دست آورده ايد، و از آنچه براى شما از زمين برآورده ايم، انفاق كنيد، و در پى ناپاك آن نرويد كه (از آن) انفاق نماييد، در حالى كه آن را (اگر به خودتان مى دادند) جز با چشمپوشى (و بى ميلى) نسبت به آن، نمى گرفتيد، و بدانيد كه خداوند، بى نيازِ ستوده (صفات) است. (آیه ۲۶۷ سوره بقره)
🔹نکات:
۱.) طبق این آیه کیفیت مالی که میخواهیم انفاق کنیم؛ باید از اموال پاک باشد نه از اموال ناپاک. یعنی مالی باشد که فقیر با رغبت آنرا بگیرد نه با کراهت. در واقع انفاقکننده از مال ناپاکی که خودش تمایلی به استفاده از آن ندارد و صرفا به جهت خلاص شدن از این مال به انفاق بپردازد؛ چنین انفاقی نفس انسان را به کمال نمیرساند.
۲.) جمله (وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ حَمِيدٌ) بیانگر این است که باید در انفاق خود بینیازی و حمد خدای را در نظر بگیریم. خدا در عین اینکه احتیاجی به انفاق ما ندارد،با این وجود انفاق طیب ما را میستاید.
۳.) امام باقر(ع) ذیل این آیه میفرمایند: بعضی از مسلمانان درآمدهای حرامی مانند ربا داشتند که صرف فقرا میکردند، این آیه آنان را نهی فرمود.
#مسابقه_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
🆔@yaa_karim
#گزارش_تصویری
#جشن_تکلیف
🌷جشن تکلیف نوجوانان مسجد
🎉🤲📿🤲📿🤲🎉
📆 چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
🕌 مسجد امام حسن مجتبی(ع)
🆔@yaa_karim