مشترک گرامی
مهلت استفاده از یک ماه سرویس
هدیه رحمت خاص مهمانی
درون شبکه خداوندی؛
یکشنبه ۴ خرداد به پایان میرسد.
و از آن پس عبادات با
نرخ عادی محاسبه خواهد شد؛
ثواب خواندن یک آیه
برابر همان آیه،
نه یک ختم قرآن است،
خواب یعنی خواب، نه عبادت،
و نفس کشیدن یعنی نفس، و نه تسبیح.
یک رکعت نماز همان یک رکعت است
نه معادل ۷۰۰هزار رکعت.
بهعلاوه پس از این تاریخ
شیطان از غل و زنجیر آزاد میشود.
مشترک محترم
فقط چند روز دیگر فرصت دارید!!!.
کانال 🌺بشارت بهار🌺
@besharatebahar
هدایت شده از جواد کریمی قدوسی
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
🔻 مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با وجود ارزش قانونی؛ به موقع ابلاغ نشده و مورد بی مهری #دولت است.
🔺 در شرایطی که فکرهای زینت یافته فرهنگ متوحش غرب خواب روز و شبشان اجرای سند #۲۰۳۰ در کشور شده است، چنین مصوباتی نباید محجورانه در گوشه دفتر آقای روحانی به انتظار ابلاغ خاک بخورند.
_______________
پایگاه اطلاع رسانی 👈
🌐 Jkarimi.ir
لینک اینستاگرام:👈
🔴 instagram.com/karimighodousii
سروش-ایتا 👈
🗨 @Karimi_ir
ارتباط با مدیر 👈
💬 @Karimi_J
هدایت شده از مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
✅رایگان شد
✍️نرم افزار بسیار مفید #جامع_الاحادیث همراه، نسخه موبایلی پایگاه اینترنتی جامع الاحادیث است که برای استفاده در تلفنهای همراه با سیستم عامل اندروید تهیه شده و به صورت آنلاین و هوشمند از آن پایگاه سرویس میگیرد.
🔸در این نرم افزار علاوه بر عرضۀ مجموعه روایات موجود در 199 عنوان از مصادر حدیثی شیعه شامل حدود 400 هزار روایت و ترجمهها و شروح نگاشته شده بر آنها، احادیث مرتبط و اطلاعات مربوط به اسناد روایات نیز ارائه شده است.
🔹همچنین امکانات متنوع پژوهشی از قبیل جستجوی مناسب، انتخاب و دسته بندی احادیث دلخواه، ایجاد قفسه کتاب، درج نمایه بر احادیث و .... برای کاربران فراهم آمده و کاربران میتوانند پس از قطع ارتباط با شبکه، به صورت آفلاین از اطلاعات ذخیره شده در نرم افزار همراه خود استفاده نمایند.
➖دانلود #رایگان👇👇
https://b2n.ir/992434
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✳️مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
📌احکام شرعی
⁉️همسرم *روزه نمی گیرد* اگر برای او غذا درست کنم *گناه* کرده ام و اگر غذا درست نکنم باعث *اختلاف و نزاع* خواهد شد. تکلیف من چیست؟
✅ پاسخ: 👇👇
✍ *امام خامنه ای* : اگر بدون عذر روزه نمی گیرد، آماده کردن غذا اشکال ندارد، اما حتی الامکان مقدمات خوردن ــ مانند پهن کردن سفره و در ظرف ریختن و برداشتن غذا ــ را بر عهده خودش قرار دهید.
✍ *آیت الله مکارم* : اگر همسرتان شرعا معذور از روزه گرفتن باشد مانعي ندارد ولي در صورتي که معذور نيست بايد او را با زبان خوب نهي از منکر نمائيد و از تهيه غذا خودداري نمائيد. و اگر بعد از نهي از منکر ناچار به اين کار باشيد براي شما مسووليتي ندارد.
*✍آیت الله سیستانی* : پختن اشكال ندارد ولى به او ندهيد اگر خودش غذا را بكشد بر شما گناهى نيست.
✍ *آیت الله وحید* : اگر عذر شرعی ندارد و روزه نمی گیرد حرام است برایش غذا درست نمایید در حالِ عادی هم زن وظیفه ی پخت و پز و انجام کارهایِ خانه را ندارد.
✍ *آیت الله فاضل:* درست کردن و تهیه غذا برای کسی که بدون عذر روزه نمی گیرد گناه است، لیکن اگر زن مجبور به تهیه غذا شود و بدون تهیه غذا اختلاف و نزاع بین آنها پیدا می شود از باب اضطرار اشکال ندارد لیکن با روش خوب باید شوهر را از خوردن روزه منع کند اگر اثر نکرد، زن تکلیفی ندارد.
*✍آیت الله شبیری* : جایز نیست مگر اینکه ناچار باشید.
📚 استفتا از سایت مراجع
https://chat.whatsapp.com/D9lTAm2lO6n7KC16lGK9yl
هدایت شده از مشاور
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تربیت دینی فرزندان
حجه الاسلام زوارهای
@salammoshaver
⚡️ وادی فقاهت، وادي بسیار باعظمتي است. کمتر کاري است که به اندازه اين فعل رفيع، در سير معنوي جامعه و در درک معارف اهل بيت(ع) و در تقرب به خداي متعال، نقش داشته باشد.
#استاد_میرباقری:
«يک فقيه وقتي ميخواهد يک فتوا بدهد، گاهي چهل سال درس مي خواند؛ ادبیات میخواند، فقه میخواند، اصول، رجال و درایه میخواند، کتب فقها را ميبيند، يک ادواري را طي ميکند.... بعد ميآيد يک مسئلهاي را شروع میکند استنباط کردن.
اين چهل سال برای اين است که کار، کار مهمي است؛ ميخواهد به خداي متعال نسبت بدهد، ميخواهد به امام صادق(ع) نسبت بدهد، بگويد حکم خداي متعال اين است و امام صادق(ع) اين را فرموده است.
به خاطر همین است که چهل سال زحمت ميکشد والا اگر ميخواست همينطوري حرف بزند، لزومي نداشت چهل سال زحمت بکشد.
این وادی، وادي خيلي باعظمتي است. من اين را مکرر عرض کردم کمتر کاري است که به اندازه اين فعل رفيع، در سير معنوي جامعه و در درک معارف اهل بيت(ع) و در تقرب به خداي متعال، نقش داشته باشد. کمتر وادياي است که اين قدر قلوب نوراني در آن تربيت بشوند؛
اگر ميخواهيد وارد اين وادي بشويد به اندازه عظمتش شما بايد کار بکنيد و بايد تلاش بکنيد که اتصال خودتان را با مراتب علمي دستگاه فقاهت شيعه محکمتر، وثيقتر و متقنتر بکنيد.
گاهي ديده ميشود بعضي عزيزاني که شايد سوءنيت هم ندارند اما نوپاي در اين وادي هستند و تازهواردند (نه در استخواندارهاي اين وادي)، [که] شأن و مراتب علمي دستگاه فقاهت شيعه را ناديده ميگيرند.
اين [کار] به هر دو طرف خسارت ميزند. اين به اخلاصِ در کار خسارت ميزند و ممکن است در درازمدت در يک جايي، کار را خراب کند». ۹۲/۱۲/۱۶
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ ورود نقدینگی به بورس، وقتی که بنگاههای ارایه شده در بورس به سوددهی نرسیدهاند و بستر لازم برای رشد آنها فراهم نشده، یاعث زفتن نقدینگی از جیب عموم مردم به جیب یک عده معدودی فرصت طلب میرود
👤 داوود سوری، تحلیلگر اقتصادی:
🔹نقدینگی زمانی که گسترش پیدا میکند، تورم زاست. وقتی میتوان نقدینگی را از تبعات تورمزا، محفوظ کرد که در اثر این نقدینگی چیزی تولید شود که دارای ارزش افزوده است.
🔹نقدینگی وقتی که ایجاد میشود و به سمت بازارهایی مثل طلا، مسکن یا ارز میرود، این کالاها را با افزایش قیمت مواجه میکند اما ورود نقدینگی به بورس به هیچ عنوان باعث نمیشود که مثلا قیمت سهام در بورس بالا رود.
🔹زمانی که نقدینگی وارد بازار سهام میشود اما در سوی مقابل بنگاههای ارایه شده به سوددهی نرسیدهاند و بستر لازم برای رشد آنها فراهم نشده و این نقدینگی بازدهی برای خریداران سهام ندارد؛ این نقدینگی صرفا از جیب یک عدهای به جیب یک عده دیگری میرود.
🔹طبیعی است از جیب عموم مردم به جیب یک عده معدودی فرصت طلب میرود. تا زمانی که ما شاهد سودآوری بنگاهها نباشیم شاهد خلق ثروت نباشیم صرف اینکه قیمت سهمها بالا میرود هیچ اهمیت بنیادین اقتصادی ندارد و قادر نیست تاثیر خاصی هم در فرآیندهای اقتصادی کلان کشور داشته باشد.
🔹متاسفانه آن چیزی که در بازار بورس ما مبنای ارزشگذاری است، ارزش جایگزینی هست. مثلا فکر میکنند که این کارخانه در بازار اینقدر میارزد و با توجه به تعداد سهامش باید این میزان قیمت را برایش در نظر گرفت. این فرآیند شاید در خصوص مسکن، اتومبیل، طلا و...درست باشد اما در خصوص یک بنگاه بزرگ که هرگز به فروش نمیرسد این فرآیند به هیچ عنوان صدق نمیکند.
🔹بعد از مدتی مردم و کسانی که عنوان سهامدار را دارند نیازمند این هستند که سودی واقعی به آنهاپرداخته شود و زمانی که بنگاهی به سمت سوددهی و ایجاد ارزش افزوده نرفته باشد عملا سود واقعی در اقتصاد ایجاد نمیشود و مردم هم بهرهای از آن نخواهند برد. اوایل ممکن است تحرکات مثبتی به چشم بخورد اما این قیمتگذاری غیر واقعی بعد از مدتی شکل واقعی خود را نشان میدهد.
♨️رسانه مستقل خبرحوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
🌼🌼سر خوش آن عیدی که آن بانی نور 🌼از کنار کعبه بنماید ظهور🌼قلب ها را مهر هم عهدی زند🌼 بر جهان بانگ انا المهدی زند🌼🌼
عید بندگی بر شما و خانواده مبارک باد