#محمد_خاتمی در مقاله در مورد عباس امیرانتظام نوشت با عنوان "چه کسی آمریکایی است؟" - در بخشی ازآن آمده:
...مراد از آمریکایی بودن، نحوه ای از دید و بینش است که به سادگی ابزار دست سیاست های توسعه طلبانه آمریکا می شود و به خاطر برخورداری از همین دید و بینش ، جریانی که شما در راس آن قرار دارید همواره از مواضع ضد آمریکایی جمهوری اسلامی البته با توجیهات گوناگون اظهار نارضایتی و حتی مخالفت قولی و عملی کرده است و چه نقصی در کار شما است که فردی چون #امیرانتظام جاسوس و مزدور آمریکا تا سطح معاونت نخست وزیر و سخنگوی #دولت_موقت بالا می آید – لابد امیرانتظام هم آمریکایی نیست – و الا کسی نمی گوید که شخص شما با آمریکا سر و سری دارید.
و نیز مراد از آمریکایی بودن، انحصار طلبی دیوانه وار گروهک هایی است که چون هیچ پایگاهی در میان خلق ندارند، برای رسیدن به قدرت ، به دامن بیگانگان می آویزند و امروز این آمریکا است که پندارگرایانه برای سرنگونی جمهوری اسلامی به مجاهدین خلق! دل بسته است و از آنان حمایت می نماید.
📆 #روزنامه_کیهان ، #18_مهر_1360 ، صفحه 1 و 3
🆔 @yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂سرانجام پاییز
🍁روزهایش را ورق زد
❄️ تا رسید به زمستان
▫️مجالی نیست
🌈 باید رنگ ها را مهمان
💦 باران و برف کرد 🌧
🆔 @yade_ayyaam
📆ا 29آذر #سال_1388
💠 سالروز درگذشت آیتالله شیخ حسینغلی منتظری نجفآبادی
🔺 بیتردید تاریخ از او در عِداد پیشگامان انقلاب و نظام اسلامی نام خواهد برد. این اما تمامی ماجرا نیست، چه اینکه زندگی او در دو بخشِ تعامل با انقلاب و نظام اسلامی و نیز تقابل وی با آن، قابل بازخوانی است.
⭕️ منتظری تا زمانی که عملاً درصدر مینشست و اطرافیان وی با دست باز در کشور، به فعالیتهای مورد نظر و علاقه خویش میپرداختند، مدافع جدی و سرسخت آن حتی در بخشهای قضایی و امنیتی بود و آنگاه که نظام و بنیانگذار آن درصدد اصلاح ضعفهای رفتار وی و اطرافیانش برآمدند، راه تقابل در پیش گرفت و تا فرارسیدن مرگ، در همان مسیر گام زد.
@yade_ayyaam
📆 مهمترین رویدادهای 30 آذر
▪️ 1365 – 121 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامهای به امام خمینی از برخورد قاطع ایشان در برابر «فتنه مهدی هاشمی» و از پیگیریهای مستمر و توأم با قاطعیت وزارت اطلاعات علیه این جریان منحرف سپاسگزاری كردند
▫️ 1357 – دو مأمور برجسته «سیا» به نام های «روبرت بوم» رئیس شعبه تحلیل و بررسی ارزیابیهای سیا و سرلشكر «تیكه» رئیس اداره جاسوسی وزارت دفاع آمریكا وارد تهران شدند.
▪️ 1357 - بسیاری از نظامیان در شهرهای مختلف سلاحهای خود را به زمین گذارده، اونیفورمهای خود را درآورده و به صف مردم پیوستند. اخبار حاصله از پادگانها حاكی از اوجگیری نافرمانی است و بازداشتگاه پادگانها مملُو از نظامیان عصیانگر است.
▫️ 1357 - «الكساندر دومرانش» رئیس سازمان جاسوسی فرانسه امروز در تهران با شاه در مورد نحوه میزبانی امام خمینی گفتگو کرد. «دومرانش» پس از بازگشت به پاریس در ملاقات با رئیس جمهور فرانسه وضع شاه را به «لوئی شانزدهم» تشبیه كرد و رئیس جمهور در جواب گفت «پس كارش تمام است.»
▪️ 1357 - فرستاده ویژه آمریكا به تهران پس از ملاقات با شاه و بازگشت به کشورش خطاب به برژینسکی گفت «من با مردی گیج و مریض روبرو بودم كه در برابر مشكلات جاری كشورش دائماً میگفت نمیدام چه كنم؟ ما یك مرده متحرك در آنجا داریم و دیگر نمیتوانیم روی او حساب كنیم.»
▫️ 1357 - پرویز راجی سفیر ایران در لندن در خاطرات امروز خود نوشت، شاه از مشاهده جمعیت بیشمار راهپیمایان تاسوعا و عاشورا به سختی تكان خورده و خاطرش آشفته شده است.
▪️1350 - به دستور ساواك 20 هزار جلد از كتاب شهید جاوید با هدف ایجاد تفرقه چاپ و منتشر شد.
▫️ 1343 - دانشجویان ایرانی مقیم امریكا اعلامیهای به عنوان اعتراض به تبعید امام خمینی برای نمایندگان مجلس تركیه ارسال كردند.
▪️1332 - محاكمه #مصدق در دادگاه نظامی خاتمه یافت و وی به سه سال حبس مجرد محكوم شد.
▫️ 1329 – آیتالله كاشانی با انتشار اعلامیهای از مردم دعوت كرد تا برای اعلام حمایت از ملی شدن صنعت نفت روز اول دی در مسجد شاه (مسجد امام خمینی) اجتماع كنند.
▪️1320 - لایحه واگذاری اختیارات فوقالعاده به نظامیان روسیه و انگلیس برای تصرف راههای مواصلاتی ایران و حمل مهمات از سوی دولت محمدعلی فروغی به مجلس شورای ملی تقدیم شد.
@yade_ayyaam