فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏳ دوران #جنگ_تحمیلی
🔺 ویرانی و تخریب مناطق مسکونی
🔹 بر اثر بمباران و موشکباران ارتش صدام
@yade_ayyaam
کمکهای تسلیحاتی آلمان به رژیم صدام
تیمر من محقق و نویسنده آمریکایی می گوید : « شرکت آلمانی کارل کولمب 6 خط تولید سلاح شیمیایی جداگانه به نام احمد، محمد،عیسی،عانی،مدای و قاضی در مجتمع سامره ایجاد کرد.اولین آنها در سال 1983 و آخرینشان در سال 1986 تکمیل شدند. از گاز خردل و اسید پروسیک تا گازهای عصبی سارین و تابون در این کارخانه تولید می شدند و در خمپاره ها، راکتها و گلوله های توپ جاسازی می شدند. بی تردید این بزرگترین کارخانه سلاح شیمیایی در جهان بود.»
مجله اشپیگل نیز گزارش داد: «هیچ کشوری به اندازه آلمان چنین کمک تحقیقاتی و تولیدی به عراق در تهیه یک نوع سلاح کشنده و تعیین کننده نکرده است.»
🔻 مطالب مرتبط
📜 روزنامه #کیهان 13 آذر 1361 : کامیونداران آلمانی برای نجات #صدام می رانند/ آلمانی ها در کامیون سیمان مسلسل برای عراقی ها حمل می کنند!
@yade_ayyaam
💠 رفتار دوگانه غربی ها
🔹با این که #آلمان در تولید سلاح شیمیایی به #صدام کمک کرده بود وزیر خارجه آلمان فروردین 1367 استفاده از این سلاح ها توسط عراق را محکوم می کند‼️
@yade_ayyaam
✳️ به مناسبت شروع به کار تلویزیون در ایران؛
چهار کارکرد جعبه جادویی در ایران عصر پهلوی
✅ با افتتاح تلویزیون، و پخش برنامههای سرگرم کننده، به تدریج در شهرهای بزرگ و جوامع شهری صدای دولت در یک رابطه مستقیم و بیواسطه شنیده شد. حکومت #پهلوی ، با استفاده از مشاوران آمریکایی و نیز تحصیلکردگان ایرانی شیفته غرب، پتانسیل رسانه همگانی را برای تغییر تدریجی شیوه زندگی، تبلیغ کالاهای مصرفی بیگانه، برنامههای نازل فرهنگی در جهت فرهنگپذیری غربی آماده کرد. اکثر برنامههای تلویزیونی حامل پیامهایی بود که ذهن ایرانی را نسبت به ارزشهای خود متزلزل میساخت و با تعارضات فرهنگی پیش آمده، بزرگترین ضربه را به کانون خانواده و بحرانهای اجتماعی و گسستهای برآمده از آن نمود. بنا به این علت تعارضات حاضر را در چهار دسته مذهبی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مورد واکاوی می توان مورد بررسی قرار داد.
✅ سیاستهای فرهنگی رژیم پهلوی آنچنان که خود ادعا میکرد نه در جهت «تحول فرهنگی»؛ که در مسیر «استحاله فرهنگی» قدم بر میداشت. تعارضات محتوایی ضد ارزشی برنامههای تلویزیونی، تبلیغات مصرفی، ترویج برهنگی و کالایی نمودن زنان، تبلیغات مصرفی، بیگانهپرستی و از خودبیگانگی، شیوه زندگی آمریکایی از عناصریاند که ملقمهای از عناصر غیر مرتبط با جامعه ایرانی را نشان میدهد. مدرنیزاسیون شتابزده همراه با مظاهر مدرنیته وارداتی، وصلههای ناجوری بودند که سنت و تجدد را در تناقضنمایی سردرگم کننده نمایان میکرد.
🆔 @yade_ayyaam
🔹تجمع صدهزار نفری رزمندگان در استادیوم آزادی برای اعزام به جبهه
⏳ پاییز 1365
🆔 @yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم| شعرخوانی استاد شهریار در وصف بسیج
▫️در جمع رزمندگاان خطه آذربایجان عازم جبهههای نبرد
🆔 @yade_ayyaam
شیخ احمد کافی -#نشانه_های_مسلمان_واقعی_در_بیان_رسول_الله.mp3
1.19M
📢 صوت | سخنرانی مرحوم شیخ احمد کافی
🌴 موضوع: #نشانه_های_مسلمان_واقعی_در_بیان_رسول_الله (ص)
@yade_ayyaam
شیخ احمد کافی-اشعار در فراق امام زمان-عج.mp3
3.35M
📢اشعار در فراق امام زمان با صدای شیخ احمد کافی
تا تو ز ما روی نهان کرده ای
خون به دل پیر وجوان کرده ای
ای ولی عصر امام زمان
ای سبب خلقت کون ومکان
عالم ما عالم دیگرشده
آینه دهرمکدر شده
@yade_ayyaam
هدایت شده از یاد ایّام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | سرود زیبایِ رزمندگان #حزب_الله_لبنان در هِجرِ امام زمان (عج)
🆔 @yade_ayyaam
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ | خاطره #امام_خمینی از علت هجرت به پاریس به همراه تصاویر کمتر دیده شده از ایشان
📆 ۱۲ مهر ۱۳۵۷ - هجرت حضرت امام خمینی (ره) از عراق به کویت تحت فشار رژیم بعثی عراق
🆔 @yade_ayyaam
❇️ دو روایت از زندگی ساده امام خمینی در نوفللوشاتو
🔹آیتالله طاهری خرمآبادی، درباره زندگی عاری از تشریفات امام خمینی در ایام حضور در پاریس میگوید: «حضرت امام در زمان اقامت در نوفل لوشاتو زندگی بسیار معمولی و سادهای داشتند و با غذاهای بسیار ساده از مهمانان پذیرایی میکردند. کسانی که به خدمت امام میرفتند، دست کم یک شام و یک ناهار را در آنجا میماندند. از آنان با آب گوشت یا تخم مرغ یا غذاهای ساده دیگر پذیرایی میشد.»
🔹آیتالله طاهری خرمآبادی درباره اثرات رفتار امام خمینی میگوید: «این رفتار امام، اثرات مثبت فراوانی داشت، هم در روحیه کسانی که در آنجا بودند و این رفتار امام را به افراد دیگر چه در داخل ایران و چه در جاهای دیگر منتقل میکردند و هم در روحیه خارجیهایی که نزد امام میرفتند؛ مقایسه زندگی ساده امام که رهبر مبارزات بود، با زندگی سران کشورهای دیگر برای آنان بسیار جالب بود. مردمی بودن و در بین مردم بودن و با غذاهای ساده از آنان پذیرایی کردن و همراه با آنان نماز خواندن، برای آن افراد بسیار جالب بود و تازگی داشت.»
🔹بنا بر خاطرات حجتالاسلام حسن روحانی: «گوشه باغ گاز و دیگ و وسایل آشپزخانه برپا شده بود. ناهار معمولا آبگوشت بود برای هز نفر یک قطعه نان فرانسوی و یک کاسه کوچک آبگوشت. شبها هم معمولا شام سیب زمینی و تخم مرغ است. برای هر نفر یک تخم مرغ و دو عدد سیب زمینی و یک قطعه نان. چقدر هم خوشمزه بود. بی تکلف و برای همه یکسان...»
🗓 ۱۳ مهر ۱۳۵۷ - سالگرد هجرت تاریخی امام خمینی به فرانسه
🆔 @yade_ayyaam