📆 مهمترین رویدادهای #28_آذر
▪️ #سال_1385 – صدام حسین رئیس جمهور مخلوع عراق در جریان محاكمه خود در دادگاه تصریح كرد «مسئولیت حملات شیمیایی علیه ایران را با افتخار می پذیرم!
▫️ #سال_1382 – روزنامه واشنگتن پست فاش كرد «آمریكا در جنگ 8 ساله عراق بر ضد ایران مواد شیمیایی، میكروبی، سمی و مهلك در اختیار بغداد قرار داد، انتقال تسلیحات به ایران را قطع كرد و تلاشهای سیاسی برای بهبود روابط با صدام حسین به عمل آورد.» این گزارش 5 روز پس از دستگیری صدام از مخفیگاهش منتشر شد.
▪️ #سال_1358 - عباس امیرانتظام به اتهام همكاری با سازمان جاسوسی «سیا» و ارتباط پنهانی با امریكا از سوی دادستانی كل انقلاب بازداشت شد. دانشجویان مسلمان پیرو خط امام گفتند اسناد و مدارك زیادی دال بر ارتباطهای سری امیرانتظام با امریكاییها در اختیار دارند.
▫️ #سال_1358 - دانشجویان پانامایی در اعتراض به حضور محمدرضا پهلوی در این كشور، با تجمع در مقابل سفارت آمریكا در پاناماسیتی، این سفارتخانه را سنگباران كردند.
▪️ #سال_1356 - آیتالله سیدعلی خامنهای به موجب رأی كمیسیون حفظ امنیت اجتماعی مشهد به سه سال تبعید اجباری در ایرانشهر محكوم شد.
@yade_ayyaam
🗓 سالروز تبعید رهبرانقلاب به شهر محروم ایرانشهر
💠رهبرانقلاب: وقتی در ایرانشهر #تبعید بودم وصیت کردم اگر درحال تبعید مُردم مرا همانجا دفن کنند؛ از بس مردمش را دوست داشتم|۷۴/۳/۸
@yade_ayyaam
🗓 سالروز تبعید آیت الله خامنه ای به ایرانشهر
🔹برشی ازکتاب شرح اسم ص۵۹۷ :
▫️هوای تابستان ایرانشهر بسیار گرم بود اما عصر روز یکشنبه ۱۱تیرماه ۱۳۵۷ ابرهای تیره در آسمان ایرانشهر متراکم شد، مردم که برای جشن ۲۷رجب روز بعثت پیامبر در مسجد آلرسول در نماز عشاء به آقای خامنهای اقتدا کرده بودند که ناگهان صدای غرش عجیب رعدوبرق آمد، باران با شدت میبارید بقدری که سیل در ایرانشهر جاری شد، آقای خامنهای مردم را به رویارویی با سیل فراخواند، خانههای مردم یکی یکی فرو میریخت ، همه جا تاریک بود، مردم وحشت زده بودند، به سید تبعیدی خود التجا میکردند، انسان در این لحظات هراسناک به هر وسیلهای متوسل میشود تا از بحران نجات پیدا کند، ناگهان سیدعلی به یاد تربت کربلا که همیشه باخود داشت افتاد، کمی از آنرا درون آب خروشان ریخت، سیل آرام گرفت، گروهی را برای امداد ساماندهی کرد، بازگشت تا اهالی خانه خود را ببینید، اما سیل به آنجا اثر نکرده بود، خبر سلامتی خانه سید تبعیدی در شهر پیچید، همه آنرا کرامت سید دانستند اما خود آقای خامنهای گفت اینکه سیل به خانه ما نرسیده علتش قرار داشتن خانه در بلندی است نه کرامت ما!
@yade_ayyaam
🗓 سالروز تبعید رهبر انقلاب به شهر محروم ایرانشهر (در دوران رژیم ستمشاهی پهلوی)
💠رهبرانقلاب
‼️ایرانشهر بهقدری برای من در آن دوره جالب بود که همان وقت وصیّت کردم و گفتم اگر من در این سفر، در این مدّت، از دنیا رفتم، من را حتماً در خود ایرانشهر دفن کنید، رفتم قبرستان آنجا را هم دیدم لکن قسمت نبود. مردم بلوچ مردمی هستند که محبّتشان زیاد است؛ مردم گرم، صمیمی، باصفا و البتّه بااستعداد؛ استعداد هم در آن استان خیلی زیاد است. منتها در طول تاریخ -چه زمان قاجاریّه، چه زمان پهلوی- در این سالهای طولانی، به آن منطقه و مردم آن منطقه جفا شده، بیاعتنائی شده. در آنوقتی که ما آنجا بودیم، با مردم اُنس داشتیم و صحبت میکردیم؛ امّا حتّی یک مأمور نیمهکاره به شهری مثل ایرانشهر که در واقع مرکز سیاسی و جغرافیایی بلوچستان محسوب میشد، قدم نگذاشته بود یا سراوان که مرکز علمی و معنوی بلوچستان محسوب میشد، حتّی یک مأمور -یکی مثل استاندار- آنجا قدم نگذاشته بود. مردم سیستان ازلحاظ گذشتهی تاریخی در بین همهی اقوام ایرانی کمنظیرند. گذشتهی سیستان خیلی فوقالعاده است! ۹۶/۱۱/۱۶
ا▫️🔹▫️🔹▫️🔹▫️
💠رهبرانقلاب:
‼️وقتی ایرانشهر بودم، یک بار با لباس بلوچی همراه یکی از دوستان با ماشین به طور قاچاق از ایرانشهر به زاهدان میرفتم، من در راه به این دشتهای بدون استفاده نگاه میکردم چراکه این دشتها پُر از بوتههای علف بود؛ یعنی حاکی از وجود رطوبت در زمینهاست که بوتههای علف زیادی روییده، با شوخی به همراهم گفتم: انشاءاللَّه در حکومت آینده، تو را استاندار بلوچستان میکنیم؛ به شرط انکه این زمینها را مثل «ریکه پوت» بکنی! «ریکه پوت»، باغی نزدیک ایرانشهر است که ایتالیاییها آنجا را سرسبز کردند؛ وقتی انسان وارد «ریکه پوت» میشود، گویی مازندران است. درخت اکالیپتوس آنجا، ۲۰متر ارتفاع دارد درحالیکه ما اکالیپتوس را ۳متر دیده بودیم یا در آنجا گوجه فرنگی بهقدر یک طالبی میرویید، من به همراهم گفتم که وقتی استاندار این منطقه شدی باید اینجا را مثل «ریکه پوت» بکنی؛ متأسفانه نه او بلکه آن استاندارهایی هم که بعدها گذاشتیم، نتوانستند یک «ریکه پوت» دیگر در آنجا بسازند! ۸۰/۸/۶
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
💠رهبرانقلاب:
▫️گاهی کسی بیسواد است؛ اما جزو خواص است، از روی تصمیمگیری و تشخیص عمل میکند؛ ولو درس نخوانده باشد و لباس روحانی نپوشیده است. در پیش از انقلاب، بنده در ایرانشهر تبعید بودم. در یکی از شهرهای همجوار، چند نفر آشنا داشتیم که یکی از آنها راننده بود اما اهل فرهنگ و معرفت، به معنای خاص کلمه نبودند. به حسب ظاهر، از عوام بود با این حال جزو خواص بود. آنها مرتّب برای دیدن ما به ایرانشهر میآمدند و از قضایای مذاکرات خود با روحانی شهرشان میگفتند. روحانی شهرشان هم آدم خوبی بود؛ منتها جزو عوام بود. آن روحانی میگفت: چرا وقتی اسم پیغمبر میآید یک صلوات میفرستید، ولی اسم امام که میآید، سه صلوات میفرستید؟! نمیفهمید. راننده به او جواب میداد: روزی که دیگر مبارزهای نداشته باشیم و انقلاب پیروز شود؛ ما نه تنها سه صلوات، که یک صلوات هم نمیفرستیم! امروز این سه صلوات، مبارزه است! راننده میفهمید اما آن روحانی نمیفهمید! ۷۵/۳/۲۰
@yade_ayyaam
💠 نقش شهیدمفتح در قبل و بعد از انقلاب
🔹 رهبر نقلاب:
مرحوم شهید مفتّح علاوه بر اینكه یک روحانی برجسته و فداكار و روشنفكر و آشنای به نیاز زمان بود، خصوصیتی داشت كه در تعداد معدودی از فضلای آن زمان این خصوصیت دیده میشد.
آن، «قدرت ارتباطگیری با نسل جوان و دانشجویان و كسانی بود كه مایل بودند پیام دین را با زبان روز از یك روحانی و یك عالم به دین بشنوند».
لذا هم در دوران قبل از انقلاب و هم بعد از پیروزی انقلاب، میدان كار این مرد روحانی بزرگوار، غالباً منطقهی جوانان بخصوص دانشجویان بود؛ هم در مساجدی كه ایشان حضور پیدا میكرد و هم در سخنرانیهایی كه در محیط كار خود داشت.»
@yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | نحوه به شهادت رساندن آیت الله مفتح - از زبان قاتل او
ا🔹▫️🔹▫️🔹▫️
💠 ۲۷ آذر۱۳۵۸ - سالروز شهادت دکتر #مفتح
@yade_ayyaam
🔆 دکتر مفتح، شهید بیتظاهر اما پر حضور و پراثر
🔻رهبر انقلاب:
❇️ آن عزیز در زندگیش کمنمود و کمتظاهر اما پرحضور و پرتحرک بود. اسمش کمتر برده میشد اما آثارش خیلی جاها بود. یکی از آنها دانشگاه بود و یکی از آنها حوزه.
🔰 آنها که یاد آن عزیز را گرامی داشتند و با او انس گرفتند میدانند که حضور شهید مفتح در سالهای تاریک اختناق در پایگاههای مقاومت و معرفت و فرهنگ انقلابی، یعنی مساجد، یک حضور نمایان و کمنظیر بود، هر جا او بود پایگاه بود. همان وقتها #مسجد_قبا معروف بود، #مسجد_جاوید معروف بود، که آثار شهید مفتح بود.
🖼 اسم خود این عزیز کمتر آورده میشد. با اینکه آنها از برکات او بودند. حالا هم همانجور است، هفتهی «وحدت حوزه و دانشگاه» معروف است. مفتح لابهلای یادهای این هفته گم میشود، یادش فراموش میشود. این جزو افتخارات اوست که آثارش از اظهاراتش از منیتهایش همیشه بیشتر و مشهودتر بوده است. ۶۴/۰۹/۲۶
@yade_ayyaam
🗓 ۲۹ آذر سال ۱۳۹۶ خورشیدی
🔹 سالروز درگذشت آیتالله محیالدین حائری شیرازی نماینده سابق شیراز در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه سابق شیراز
@yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 روایت مرحوم آیتالله حائری شیرازی از انتخاب آیتالله خامنهای به رهبری
✳️ ایشان در آن زمان، امام جمعه شیراز و عضو مجلس خبرگان بود
@yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📆 29 آذر ماه 1370
💠 بازگشت پیکر شهید محمدجواد #تندگویان، وزیر نفت کابینه شهید #رجایی بعد از گذشت۱۱ سال، از اسارتش به میهن بازگردانده شد
🎥 فیلم | مروری بر زندگی شهید تندگویان
@yade_ayyaam
شیخ احمد کافی-#بهترین_زمان_استجابت_دعا.mp3
2.31M
🌴 #بهترین_زمان_استجابت_دعا
📢 صوت | واعظ شَهیر مرحوم شیخ #احمد_کافی
🔹 دوران پیش از انقلاب
🆔 @yade_ayyaam
یاد ایّام
🗓 ۲۹ آذر سال ۱۳۹۶ خورشیدی 🔹 سالروز درگذشت آیتالله محیالدین حائری شیرازی نماینده سابق شیراز در مجل
💠 وقتی شکنجهگر ساواک از مریدان #حائری_شیرازی میشود!
💢 خدا او را از یکسو حسابشده تحتفشار قرار میداد و از سویی دستش را میگرفت. یکبار که وی را به شکنجهگاه میبردند دستهایش را از پشت بستند و … کیسهای از شن را هم به آن آویختند و او را روی یکپا نگه داشتند و شکمش را نیشگون میگرفتند. وی در این حال میگفت: خدایا تو میبینی!
⭕️ وقتی رضوانی مأمور شکنجه که با عدهای او را تماشا میکرد این جمله را شنید، پرسید: چه گفتی؟ و وی جمله خود را تکرار کرد. رضوانی همراهانش را از شکنجهگاه بیرون کرد و شلاقی را که در دست داشت به گوشهای پرت کرد و خود را روی مبلی که در آنجا بود انداخت و با سرافکندگی گفت: تُف بر این نانی که ما میخوریم! سپس دستبند را باز کرد و از حائری عذر خواست. از آن به بعد از مریدان او شد!
@yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
29 آذر 1396-🌷شهادت جانبازسرافرازشهید #خوش_لفظ
ا▫️▪️▫️
پاسخرهبر انقلاب به نگرانی و دغدغههای او:
آرام باشید!..اینانقلاب،چیزعجیبیست؛تازه اولکاره؛ اینانقلاب دردسرهادرستمیکنه برایاربابان دنیا!
🆔 @yade_ayyaam
📆 روزهای آخر پاییز سال 1358، عباس #امیر_انتظام از اعضای کابینه #بازرگان به اتهام #جاسوسی بازداشت شد
⭕️ معاون نخستوزیر دولت موقت جمهوری اسلامی و سفیر وقت ایران در سوئد، به هنگام مراجعت از استکهلم به تهران، به اتهام همکاری با سازمان جاسوسی آمریکا «سیا» بازداشت شد.
➖ به نوشته روزنامه اطلاعات: «به دنبال افشاگری #دانشجویان_پیرو_خط_امام درباره امیرانتظام و نقش وی در ایفای رابطه بین ایران و آمریکا که در اخبار سراسری سیمای جمهوری نیز پخش شد، خبرگزاری پارس در تماس با یکی از دانشجویان کسب اطلاع کرد: انتظام از همان اوایل انقلاب، نقش رابط بین ایران و آمریکا را بر عهده داشته و اسنادی که به وسیله دانشجویان پیرو خط امام بدست آمده حاکی است که وی با توجه به داشتن چنین نقشی اظهار تمایل کرده است در کشور سوئد ظاهراً به عنوان سفیر ادامه خدمت دهد و در حقیقت راحتتر بتواند نقش خود را در ارتباط با آمریکا ایفا کند.»
@yade_ayyaam
#محمد_خاتمی در مقاله در مورد عباس امیرانتظام نوشت با عنوان "چه کسی آمریکایی است؟" - در بخشی ازآن آمده:
...مراد از آمریکایی بودن، نحوه ای از دید و بینش است که به سادگی ابزار دست سیاست های توسعه طلبانه آمریکا می شود و به خاطر برخورداری از همین دید و بینش ، جریانی که شما در راس آن قرار دارید همواره از مواضع ضد آمریکایی جمهوری اسلامی البته با توجیهات گوناگون اظهار نارضایتی و حتی مخالفت قولی و عملی کرده است و چه نقصی در کار شما است که فردی چون #امیرانتظام جاسوس و مزدور آمریکا تا سطح معاونت نخست وزیر و سخنگوی #دولت_موقت بالا می آید – لابد امیرانتظام هم آمریکایی نیست – و الا کسی نمی گوید که شخص شما با آمریکا سر و سری دارید.
و نیز مراد از آمریکایی بودن، انحصار طلبی دیوانه وار گروهک هایی است که چون هیچ پایگاهی در میان خلق ندارند، برای رسیدن به قدرت ، به دامن بیگانگان می آویزند و امروز این آمریکا است که پندارگرایانه برای سرنگونی جمهوری اسلامی به مجاهدین خلق! دل بسته است و از آنان حمایت می نماید.
📆 #روزنامه_کیهان ، #18_مهر_1360 ، صفحه 1 و 3
🆔 @yade_ayyaam