کتاب رسول مولتان،
به واقع مقتل مولتانه،
بیان مظلومیت ها و محرومیت شیعیان در خارج از ایران و مظلومیت مضاعف تر برای افرادی چون شهید رحیمی ها که در نقطه اوج گمنامی و تهمت های داخلی و تهدیدهای خارجی فی سبیل ا... برای اعتلای الله جانفشانی کردن و همسر بزرگوار این شهید زینب گونه از راه و هدف شهید دفاع کرده و این اثر هم در راستای بیان اهداف راه شهید و ادامه این راه بیان شده،
امام خامنه ای عزیز❤️راجب این کتاب در یکی از دیدارهاشون میفرماین که،
کتاب رسول مولتان رو خوندم.
خیلی خوب بود...
درست نوشتید و خوب هم؛
خیلی خوب هم نوشته شده.
شهید خیلی فداکاری هستن؛
یعنی بلند میشه میره همه جا اصلا، افغانستانو پاکستان و...
#کتاب_خوب_بخوانیم
یاد ایام
کتاب رسول مولتان، به واقع مقتل مولتانه، بیان مظلومیت ها و محرومیت شیعیان در خارج از ایران و مظلومی
📙 #معرفی_کتاب
📚 عنوان کتاب: رسول مولتان
✍️ نویسنده: زینب عرفانیان
🏡 ناشر: سوره مهر
📖 صفحات: ۲۱۵ صفحه
📗 معرفی کوتاه کتاب
کتاب حاضر مروری بر زندگی فرهنگی شهید سید محمد علی رحیمی با چاشنی مسائل خانوادگی است. راوی کتاب خانم مریم قاسمی زهد است که شانزده سال در کنار شهید رحیمی با تجارب تلخ و شیرین زندگی کرده است. قلم روان نویسنده و سبک داستانی کتاب باعث شده که خواننده از خواندن کتاب ملول نگردد و با دل همراهیش کند.
فضای کتاب فضایی غمبار است. اشتباه نشود غم مصیبت نیست، غمی است از جنس عاشورا. مردی دل در گروه اسلام داده، بر زمین افتاده تا زنی زبان گویای او شود.
📖 قطعهی کوتاه کتاب
… آن روز هیچ فکر نمی کردم که سال بعد با فهیمه سادات دختر شهید سیدمحمدعلی رحیمی هم کلاسی شوم. هیچ فکر نمی کردم خیلی اتفاقی سالها بینمان فاصله میافتد و خیلی اتفاقی تر در مجلس عزای سیدالشهدا (ع) همدیگر را پیدا کنیم؛ درست روزهایی که فهیمه در حال پیگیری تحریر و نشر خاطرات پدرش بود. هیچ وقت فکر نمی کردم آن شب از من بخواهد که کتاب خاطرات زندگی پدر و مادرش را بنویسم سه ماه بعد آبان ماه سال ...
🪴 #کتاب_بخوانیم
هدایت شده از یاد ایام
🔰 کدام آبان؟
🔸 تحقیر تاریخی پهلوی در کاخ سفید و کنار کارتر دموکرات
🔹 ۲۳ آبان سالروز آخرين اعتماد بي نتيجه حكومت پهلوي به رئيس جمهور دموكرات آمريكا مورد توجه كاربران فضاي مجازي قرار گرفته است
🔹 كاربران با ترند کردن هشتگ #کدام_آبان و با انتشار تصاويري از سفر محمدرضا پهلوي به آمريكا در ۲۳ آبان سال ۵۶ به بازخواني اتفاقات اين سفر و تحقيرشدن شاه ايران در مقابل رسانه هاي دنيا پرداختند و بر ضرورت عدم اعتماد به آمريكا تاكيد كردند؛ سفري كه شاه به قصد جلب كمكهاي كارتر دموكرات براي حفظ حكومتش رفت اما حدود يكسال بعد مجبور به فرار از كشور شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آثار باستانی ایران چطور غارت شد؟
🚨 نویسندگی در زندان
💠 #ترجمه کتاب الاسلام و مشکلات الحضاره سید قطب را در همین #زندان (زندان سوم، سال ۱۳۴۶) شروع کردم، بیشتر کتاب را ترجمه کردم؛ اما حالت دلتنگی و ناراحتیِ ناشی ماندن مدتی طولانی در سلّولی کوچک و تاریک که حالت یکنواختی و تکرار بر آن حاکم فرما بود مانع از آن شد که کار ترجمه را به اتمام برسانم و مقدمه را بنویسم، این کار به صورت ناقص باقی ماند، تا اینکه در اثنای چهارمین زندان آن را تکمیل کردم، لذا کار کتاب در یک زندان آغاز شد و در زندانی دیگر به پایان رسید.
📘 #خون_دلی_که_لعل_شد، ص ۱۵۲
برسد به دست رئیس قوه قضائیه!
حدود سال 1365 در اوج جنگ ایران و عراق، خبر عجیبی در فضای محدودرسانه ای آن زمان پیچید:
به دستور مستقیم صدام حسین حاکم بعث عراق، یکی از بازاریان بزرگ و صاحب نفوذ شهر بصره را که مقدار زیادی کالاهای ضروری مردم را احتکار کرده بود، شدیدا تنبیه کردند تا درس عبرتی شود برای دیگران و شد!
عوامل صدام، ثروت اندوز بزرگ را که کلی آقازاده و عامل نفوذی توی سیستم اقتصادی عراق داشت، مقابل چشم مردم، وسط میدان بصره نشاندند.
یک قالب بزرگ فلزی دور بدن او گذاشتند. او که منتظر بود نفوذیها و نانخورهایش در سیستم سیاسی و اقتصادی کشور به دادش برسند، متعجب نگاه می کرد و نمی دانست چه تصمیمی برایش دارند.
قالب را که دورش گذاشتند، یک دستگاه کامیون بتون سازی که تانکر آن می چرخید و درحال تولید بتون بود، جلو آمد.
مقابل چشمان از حدقه درآمده او، سر لوله را داخل قالب گذاشتند و تا گردنش را بتون ریزی کردند.
جلوی چشمان وحشت زده ولی خوشحال مردم، سرمایه دار محتکر را به همان حال رها کردند.
اخلالگر اقتصادی، که تا آن لحظه از دارایی های عظیم و عوامل نفوذی اش در حکومت می گفت و همه را تهدید می کرد، حالا دیگر عربده می زد و التماس می کرد.
دقایق اول تلاش کرد تا خود را از بین صدها کیلو بتون نجات دهد.
به مردم التماس می کرد تا کمکش کنند.
مردم اما، روزهایی را به یاد می آوردند که او، همچون زالو خون مردم را می مکید.
باوجودی که دلشان می سوخت، از عاقبت او خوشحال بودند و آرزو می کردند برای بقیه همکیشان و هم مسلکانش نیز اعمال شود.
فرزندان، دوستان، همکاران و شرکایش، وحشت زده او را نگریستند؛ رفتند تا سریع انبارهای خود را به روی مردم بگشایند تا به سرنوشت او دچار نشوند!
در زیر تابش سوزان آفتاب گرم جنوب عراق، لحظه به لحظه بتون خشک می شد و مرد ذره ذره له می شد، تا در وحشتاک ترین حالت ممکن جان داد.
مقابل چهره سیاه شده صاحب نفوذ، سرمایه دار محتکر و … تابلویی نصب کردند که بر آن نوشته شده بود:
"به دستور جناب سیدالرئیس صدام حسین
این سزای کسی است که در سیستم اقتصادی کشور اخلال ایجاد کند، اموال مورد نیاز مردم را احتکار کند تا به چند برابر قیمت بفروشد، و درحالی که ملت عراق درگیر جنگ است، او در فکر انباشتن ثروت خود و خاندانش است."
حمید داودآبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فاطمه اسدی کیست و چرا گروهک دموکرات او را به شهادت رساند؟
پن:خدابهمردممارحمکردهکهاینگروههایتروریستیباجانفشانیشهداءتا
بحالبهقدرتنرسیدهاندوالارویداعش
راسفیدمیکردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♠️ مرغ دلم راهی قم میشود
💚در حرم امن تو گم میشود
عمه سادات سلام علیک
شاعر: محمدرضا آقاسی
هدایت شده از یاد ایام
🌹 ۲۴ آبان؛ سالروز شهادت ادواردو آنيلي
❤️کسي که امام خميني(ره) پيشانيش را بوسید.
♦️شهید (مهدی) ادواردو آنیلی فرزند جياني آنيلي سناتور و میلیاردر ایتالیایی، صاحب کارخانه ماشین سازی فیات، فراری، اوبکو، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، چندین کارخانه صنعتی، بانکهای خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا، کوریره، دلاسرا و باشگاه فوتبال یوونتوس، در ۶ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد.
♦️او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه دکترا فارغ التحصیل شد.
♦️اجداد ادواردو با راهاندازی کارخانه فیات در ایتالیا این صنعت عظیم را در آنجا بنا گذاشتند که امروزه بستگانش سهامدار عمده شرکت فیات، صاحب بانکها و بیمهها، باشگاه یوونتوس و... هستند. پدر ادواردو کاتولیک و مادرش یک پرنسس یهودی است.
♦️گفته ميشود هدف اصلي يهوديان در وصلت با خانواده آنيلي تلاش براي تصاحب اموال ميلياردي اين خانواده بود به همين دليل بعدها خواهر ادواردو نيز به عقد يک خبرنگار یهودی به نام «الکان» در ميآيد، که اين ازدواج با وجود چهار فرزند به طلاق ميانجامد و ازدواج مجدد خواهر ادواردو با يک مسيحي صورت ميگيرد و از اینجا به بعد، یک نوع رقابت بین یهودیت و مسیحیت در مورد فرزندان خواهر ادواردو بهوجود میآید.
♦️بياهميتي ثروت آنيلي براي ادواردو و تمايلش به اسلام، موجب ميشود که پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جيانيآنيلي پسر برادرش که يک مسيحي بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعيين ميکند. اما چيزي نميگذرد که خبر مرگ پسرعموي ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای ميپيچد. اين مرگ نيز از مرگهاي مشکوک خانواده آنيلي بود؛ چرا که اگر وي به عنوان وارث اموال آنيلي زنده ميماند، مدیریت اين ثروت عظيم به یک مسیحی تعلق ميگرفت و این خلاف خواسته يهوديان بود.
♦️ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین میگوید: «زماني که در دانشگاه نيويورک درس ميخواندم، یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم چشمم افتاد به قرآن و کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم، احساس کردم این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته بشر باشد، اين بود که بسيار تحت تاثیر قرار گرفتم اين شد که آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.»
♦️اولین آشنایی ادواردو آنيلي با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبههای دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا (در سالهای ۵۸ تا۶۱) بوده که از طريق تلويزيون ايتاليا پخش شده که ادواردو پس از شنيدن اين مصاحبه برای دیدار با وی به سفارت ايران در ايتاليا مراجعه کرده و همين ارتباط ها نهایتا باعث گرویدن آنيلي به تشیع شد.ادوادو چند بار به ایران سفر کرده و زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شده بود. در یکی از این سفرها در هفتم فروردین 1360 در نماز جمعه به امامت آیتالله خامنهای شرکت میکند.
♦️در همین سفر ادواردو با بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را میبوسد.
♦️ادواردو نگران سوءقصد از سوی صهیونیستها بود و به آقای قدیری گفته بود كه آنها او را به خاطر اسلام آوردنش خواهند كشت و قتل او را به خودكشی، حادثه غیرمترقبه یا بیماری نسبت خواهند داد و حتی او را به زور در یك درمانگاه روانی خصوصی ویژه میلیاردرها در نزدیكی مرز سوئیس به طور كاملاً مخفی بستری كرده بودند و بالاخره همانطور كه خود ادواردو حدس میزد، در ۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ (۲۴ آبان ۱۳۷۹) در یك واقعه مرموزانه در سن ۴۶ سالگی توسط ایادی صهیونیست جهانی، غریبانه به شهادت رسید.
🚨 مرا شفا بده یا همینجا بمیران!
🔘 آیت الله مصباح یزدی (ره):
💠 جریانی که خود بنده مستقیماً از زبان رهبری شنیدم اینطور بود که دو یا سه ماه پیش بود که اتفاقاً در مشهد خدمت ایشان شرفیاب شدم. ایشان فرمودند که شفا دادن امام رضا (ع) برای مشهدیها خیلی عادی است؛ خودم دیدم وقتی بچّه بودم به همراه #پدرم به مسجدی به نام مسجد ترکها رفتیم. موذنی داشت به نام کلب الرضا که #نابینا بود و به همین علت معروف شد به نام کلب الرضا عاجز؛ یک روزی که من پیش پدرم بودم و دیدم کلب الرضا آمد در حالی که بینا شده بود؛ پدرم به او گفت: میبینی؟ گفت: بله و شروع کرد به تشریح چهره پدر؛ پرسیدیم چه شده که شفا یافتی؟ گفت: در بازار بعضی دخترم را سرزنش میکردند به دخترم گفتم مرا به حرم ببر وقتی رسیدیم گفتم تو برگرد خانه آنگاه گفتم: ای مولا من سالهاست نابینایم و گریه نکردم و گفتم راضیام به رضای خدا، اما حالا تحمل نمیکنم ناموسم را سرزنش کنند مرا شفا بده یا همین جا مرا بمیران.»
یكى از علماء بزرگ،
مرحوم آیة الله سید باقر مجتهد سیستانى پدر آیة الله سید على سیستانى ومرحوم سید محمود مجتهد سیستانى،
در مشهد مقدس براى اینکه به محضر امام زمان عجل اللّه شرفیاب بشن،
ختم زیارت عاشورا در چهل جمعه هر هفته در مسجدى از مساجد شهر آغاز می كنه!
ایشون فرمودن:
در یكى از جمعه هاى آخرین ،
ناگهان شعاع نورى رو مشاهده كردم كه از خانه ى نزدیك آن مسجدى كه من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم میتابید، حال عجیبى به من دست داد،
از جاى برخاستم و بدنبال آن نور به در آن خانه رفتم ،
خانه كوچك و فقیرانه اى بود،
از درون خانه نور عجیبى مى تابید!
در زدم ،
وقتى در رو باز كردن،
مشاهده كردم حضرت ولى عصر امام زمان عجل اللّه فرجه در یكى از اتاق هاى آن خانه تشریف داشتن و در آن اتاق جنازه اى رو مشاهده كردم كه پارچه اى سفید بروى آن كشیده بودن،
وقتى من وارد شدم و اشك ریزان سلام كردم ،
حضرت بمن فرمودن:
چرا اینگونه دنبال من مى گردى و رنج ها رو متحمّل میشی؟
مثل این باشید ،
اشاره به آن جنازه كردن،
تا من دنبال شما بیام!
بعد فرمودن:
این بانوئیه كه در دوره بى حجابى ،
رضا خان پهلوى ،
هفت سال از خانه بیرون نیامده مبادا نامحرم اونو ببینه!
پ ن:
سید حسن نصرالله عزیز❤️،
من فتوا نمیدم
اما نظرمو میگم
خواهرانی که عکس خود رو
در شبکه های اجتماعی میزارن،
این از آموخته های مدرسه
حضرت زهرا سلام الله علیها نیس!!
که هر کس بر روی کره زمین
بتونه چهره شما رو تماشا کنه..
امام خامنه ای عزیز❤️:
از روزی که اروپاییها،
صنایع جدید رو بهوجود آوردن،
در اوایل قرن نوزدهم که سرمایهداران غربی کارخانههای بزرگ رو اختراع کرده بودن،
و احتیاج به نیروی کار ارزان و بیتوقع و کمدردسر داشتن،
زمزمهی آزادی زن رو بلند کردن؛
برای اینکه زن رو از داخل خانوادهها به درون کارخانهها بکشونن؛
به عنوان یه کارگزار ارزان از او استفاده کنن،
جیبهای خودشون رو پر کنن و زن رو از کرامت و منزلت خود بیندازن!
امروز اینجیزی که به عنوان آزادی زن در غرب مطرحه،
دنبالهی همون داستان و همون ماجراست!
لذا ظلمی که در فرهنگ غربی به زن شده و برداشت غلطی که از زن در آثار فرهنگ و ادبیات غرب وجود داره،
در تمام دوران تاریخ بیسابقه هستش!
در گذشته هم در همه جا به زن ظلم شده،
اما این ظلم عمومی و فراگیر و همهجانبه،
مخصوص دوران اخیر و ناشی از تمدن غربه!
زن رو به عنوان وسیلهی التذاذ مردان معرفی کردن و اسمش رو آزادی زن گذاشتن!
در حالی که به واقع آزادی مردان هرزه برای تمتع از زن و نه آزادی زن بود!
نه فقط در عرصهی کار و فعالیت صنعتی و امثال آن،
بلکه در عرصهی هنر و ادبیات هم به زن ظلم کردن!
شما امروز،
در داستانها،
در رمانها،
در نقاشیها،
در انواع کارهای هنری نگاه کنید،
ببینید با چه دیدی به زن نگریسته میشه؟
آیا جنبههای مثبت و ارزشهای والایی که در زن هست،
مورد توجه قرار میگیره؟
آیا آن عواطف رقیق،
آن مهربانی و خوی مهرآمیزی که خدای متعال در زن به ودیعه گذاشته،
خوی مادری،
روحیهی نگهداری از فرزند و تربیت فرزند، مورد توجه هست یا جنبههای شهوانی و به تعبیر آنها عشقی؟
که این تعبیر غلط و نادرستیه!
این شهوته نه عشق!
زن رو اینگونه خواستن پرورش و عادت بدن:
بهعنوان یه موجود مصرفکننده!
مصرف کنندهی دست و دل باز و کارگر کمتوقع و کمطلب و ارزان…
روایتی از لحظات شهادت
ذاکر عاشورایی #شهیدسید_مجتبی_حسینی
ساعت ۷:۱۵ صبح ، روز اول #محرم
استان سیستان ، بخش مرزی سراوان
سید در کیوسک مقابل درب پادگان
آماده برای تعویض پست ولی غافل از اینکه این پست آخر دنیاست
پست بعدی مقابل خیام ابی عبدالله ست
بر خلاف همه دفعات کلیه نیروهای پادگان به جای اجرای مراسم صبحگاه وارد حسینه شدن برای قرائت زیارت عاشورا
عامل انتحاری وهابی ، عضو گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی با یک تن مواد جاسازی شده در ماشین ، از درب ورودی عبور کرد و وارد محوطه ی پادگان شد ، ولی پادگان خالی از نیروست
سید شهید به دنبال ماشین انتحاری
با فریاد ایست ایست ؛ گام های آخرش بود که در فاصله ی حدودا ده متری ، ماشین منفجر شد ...
بدن مطهر و اربا اربای سید دو روز بعد فرستاده شد و بعد از دو ماه یکی از پاهای جاموندش رسید و شبانه دفنش کردیم ... !!
صبح اولین روز محرم
ملحق شدن به کاروان ابی عبدالله
به مانند علی اکبر اربا اربای حسین
گوارای وجودت سید مجتبی ...
شهادت :یکم محرم سال 1387
#اربا اربا
قسمتی از #وصیت نامه:
دوست دارم #عاشورایی شوم.
Doaie Nodbeh.mp3
15.75M
📢 صوت | #قرائت_دعای_پرفیض_ندبه
🎤 با صدای: شهید حاج شيخ احمد کافی
24.mp3
1.24M
چون که شود روز جمعه دل نگرانیم 💐منتظر مقدم امام زمانیم 🌺جمع شویم و دعای ندبه بخوانیم💐تاکه شود آشکار آن شه خوبان🌺ای شب هجران مگر که بی سحر هستی ......
🕊🌷شهید احمد کافی🌷🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️خاطره آیت اللّه العظمیٰ مرعشی نجفی از شهید شیخ احمد کافی▫️
⏳به مناسبت سی و نهمین سالگرد شهادت ایشان
● پاکدامنی...
حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند:
🔹«ما المُجاهِدُ الشَّهيدُ في سَبيلِ اللّهِ بِأعظَمَ أجراً مِمَّن قَدَرَ فعَفَّ، لَكادَ العَفيفُ أن يَكونَ مَلَكا مِنَ المَلائكَةِ»
🔸 پاداش كسى كه در راه خدا جهاد میكند و شهيد میشود، بیشتر از كسى نيست كه بتواند گناه كند و عفّت ورزد.
انسان پاكدامن نزديك است كه فرشتهاى از فرشتگان خدا شود.
📚 نهج البلاغة : الحكمة ۴۷۴
جوادموگویی تعریف میکنه،
میتونست مثل بقیه فرار کنه !
کم نبودن سربازانی که از جنگ فرار کردن! اما رفت و مردونه جنگید!
۱۹ دی ماه ۶۶ تیری مستقیم کف دستش رو شکافت ؛
دست راست!
مرخص که شد بازهم برگشت جبهه جنوب!
سرباز وطن یعنی همین!
دوماه پیش رفتم خونش!
خونه نبود ؛
آلونکی در خرابه ای در کرج!
بخدا خرابه بود !
کارش پیک موتوریه!
با همون دست مجروح که دیگه در ۵۶ سالگی توان نگه داشتن فرمان موتور رو هم نداره!
دوسال پیش به اصرار بقیه ،
میره نیروی زمینی ارتش برای پیگیری کمیسیون ارتش با امضای معاون نیروی زمینی ارتش ،
بازرسی ،
حفاظت ،
سازمان ایثارگران ،
عقیدتی سیاسی و ...
، جانبازیشو تایید می کنن و ارجاع میدن به بنیاد شهیدوامور ایثارگران برای تعیین درصد جانبازی!
الان دو ساله در پیچ وخم راهروهای بنیاده!
بنیاد رسما میگه هنوز صلاحیت جانبازی او احراز نشده !
عجبا !
(امیدوارم بنیاد جدید به ریاست آقای دکتر قاضی زاده تحولی به وجود بیارن و ایثارگران رو دریابن…)
خوشا به غیرت اون مدیران قبلی !
او میتونست فرار کنه اما نکرد و موند و جنگید برای ایران!
القصه !
یاعلی بگن حداقل برای « سرباز وطن » سرپناهی اجاره ای دست و پا کنن!