💢⭕️💢
۲
مدعیان اصلاحات در اقدامی غیراخلاقی و غیرحرفهای، پروژههای تکمیل شده دولت رئیسی را به نام دولت قبل میزنند و از سوی دیگر، پایهگذاری فساد در دولت قبل را به پای دولت رئیسی مینویسند.
مدعیان اعتدال و اصلاحات و مقامات دولت قبل به این سؤال پاسخ بدهند که چرا به چنین فسادی اجازه وقوع دادند؟! دولت قبل چرا 79 درصد ارز وارداتی چای را به این شرکت متخلف اختصاص داد؟!
زمانی که دولت آیتالله رئیسی فرودگاه نیمهکاره دولت روحانی را که به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح شده بود و یک پرواز درون آن انجام نشده بود و حتی برج مراقبت هم نداشت را تکمیل کرد، مدعی اصلاحاتی نبود که نگوید این طرح افتتاح شده بود و برای دولت روحانی بوده است. همچنین در دیگر طرحهایی که افتتاح میشود و اکثرا فقط کلنگ کار در دولت قبل خورده بود و هیچ اقدامی برای تکمیلش نشده بود را، بعد از اتمام کار در این دولت به دولت قبل نسبت میدهند. حال که دولت رئیسی از این فسادی که در زمان دولت قبل شکل گرفته بود پرده برداشت، ریشه فساد را در دولت رئیسی میبینند و گویی دولت مدعی تدبیر و امید در این موضوع همچون عابر کنار خیابان بوده است که از هیچ چیز نه اطلاعی داشته و نه باید کاری انجام میداده است.
کارنامه سیاه مدعیان اصلاحات در مفاسد اقتصادی مدعیان اصلاحات در زمینه مفاسد اقتصادی کارنامه سیاهی برجای گذاشتهاند. این کارنامه اثبات میکند که این طیف به هیچ عنوان صلاحیت اظهارنظر در خصوص مفاسد اقتصادی را ندارد.
فساد شهرداری تهران، حقوقهای نجومی، رشت الکتریک، هفتتپه، کرسنت، استات اویل، شهرام جزایری، بابک زنجانی، هاشمی و فریدون و دانیالزاده و داماد فلان وزیر و دختر بهمان وزیر و متهمان پروندههایی مثل صندوق فرهنگیان و و پالایشگاه کرمانشاه و کشت و صنعت مغان و...تنها بخشی از کارنامه سیاه مدعیان اصلاحات در حوزه مفاسد اقتصادی است.
شواهد و قرائن حاکی از آن است که طیف تندرو مدعی اصلاحات در خصوص عملکرد رئیسجمهور و دولت سیزدهم احساس خطر کرده است. چرا!؟ به این دلیل که افکار عمومی عملکردها و اقدامات را مقایسه میکند و به تفاوتها پی میبرد. فضاسازیهای اخیر در خصوص فساد چای و روایت مخدوش و تحریف شده مدعیان اصلاحات نیز در همین پازل قابل تعریف است.
دولت سیزدهم با شعار مبارزه با فساد و مطرح کردن اینکه دولت در برخورد با فساد هیچگونه خط قرمزی ندارد کار خود را آغاز کرد. این سخن در حد شعار نمانده و به اجرا درآمد. تنها بخشی از اقدامات دولت رئیسی در مبارزه با مفاسد اقتصادی و جلوگیری از ایجاد فساد به شرح زیر است:
کارنامه درخشان دولت سیزدهم در مبارزه با فساد دولت سیزدهم کارنامه درخشانی در مبارزه با فساد دارد. یکی از موارد بروز فساد، تکثر و زیاد بودن تعداد حسابهای مالی بود که باعث سخت شدن نظارت بر آنها میشد؛ دولت سیزدهم برای حل این مشکل به وسیله کاهش تعداد حسابهای بانکی از حدود 250.000 حساب به 40.000 حساب و پیادهسازی حساب واحد خزانه گامی اساسی برای تسهیل نظارت و رصد اموال بیتالمال برداشت.
انتشار صورت مالی شرکتهای دولتی برای نخستین بار دولت سیزدهم برای مبارزه با فساد از مردم کمک گرفت و با انتشار 1124 صورت مالی شرکتهای دولتی برای نخستین بار، دسترسی عموم مردم به عملکرد شرکتها و نهادهای دولتی و شکلگیری نظارت مردمی بر تاریکخانه صورتهای ملی شرکتهای دولتی را فراهم کرده است.
هوشمندسازی و ارتقای شفافیت اطلاعات اموال تملیکی یکی دیگر از بسترهای فساد، اموال تملیکی و خلأ اطلاعات در این حوزه بود که بسترساز فساد شده بود. به همین دلیل هوشمندسازی و ارتقای شفافیت اطلاعات اموال تملیکی و تسریع در تعیین تکلیف اموال و ساماندهی انبارها در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت. این امر موجب شد بیش از 60 درصد انبارهای سازمان (49 انبار) به شبکه متصل شود و به نوعی از فساد پیشگیری شود.
افشای اطلاعات تسهیلات کلان دولت سیزدهم به وسیله افشای اطلاعات دریافت کنندگان تسهیلات کلان این حاشیه امن را از بین برد. از این رو با اقدام مستقیم وزارت امور اقتصادی و دارایی، اطلاعات دریافتکنندگان تسهیلات کلان 28 بانک توسط بانک مرکزی و برای اشخاص مرتبط 21 بانک بهصورت ماهانه افشا شد.
انتشار فهرست ابربدهکاران یکی از مطالبات همیشگی مردم شفاف شدن اطلاعات دریافتکنندگان تسهیلات کلان بانکی بود چرا که عدم اطلاع افکار عمومی از نام بدهکاران باعث میشد از فشار افکار عمومی در امان باشند. در دولتهای پیشین نیز همواره برخی از رؤسای جمهور مدعی بودند که لیست ابربدهکاران در جیبشان است و روزی آن را افشا خواهند کرد اما هیچگاه این اتفاق نیافتاد.
🔴کاش امثال مهدویان ها بگویند به دنبال الگوسازی از چه زنی در این جامعه هستند؟
فصل دوم زخم کاری هم تمام شد، همچنان تعدادی کشته و خودکشی و تبانی و جرم و جنایت و ترسیم تاریکترین فضای زیست برای انسانها با زیباترین جلوههای بصری روی ذهن مخاطب نوجوان ماند.
زنان در زخم کاری یا ضعیف و عاشق پیشه هستد یا قوی و شیاد و جانی.
در واقع میشود گفت هیچ زنانگی مثبتی در این سریال وجود ندارد که عیاری برای سنجش خوب و بد باشد، شخصیتها طوری زینت داده شدهاند که هر چقدر هم تباه و تاریک باشند بالاخره جذاب و دوست داشتنی میشوند.
در هر حال این همه شخصیت منفی زن، که سبک زندگی آنها هیچ سنخیتی با فرهنگ دینی و ملی ما ندارد در حال ساخت پرداخت هست و کسی هم نیست لااقل چند کار پژوهشی ابتدایی از تبعات آن در شکلگیری طرحوارههای منفی زنانه در ذهن نوجوانان انجام دهد و به جامعه هشدار دهد اینگونه خشونت و جنایت را وارد ناخودآگاه دختران نکنید.
✍عالیه سادات
بسم الله الرّحمن الرّحیم
منشاء حقوق زن ومرد:
وقتی میگوئیم زن ومردحق دارندبایدبررسی شوداین حق راچه کسی داده.،مسائل انسانی نظیر ریاضی نیست تابایافتن موضوع ولوازم آن بیخبر ازگذشته وآینده گفته شوددوضربدردومساوی با چهاراست مسائل اجتماعی وانسانی اضلاع پیچیده ای دارند.مسئله حقوق جزوعلوم انسانی است تارابطه حقوق بین انسانها وجهان شناخته نشودنمیتوان درباره حقوق بشرفتواداد،عقل حکم میکندکه این حقوق راازمبدئی بگریم که جهان و انسان راآفریده وآنهاراپیوندداده.محرمان ازجهان بینی دینی ومخالفان نقش آفرینی دین درروابط اجتماعی نگریرندفرهنگ وعادات وآداب وسنن و رسوم ورسوب مردم رامنشاء پیدایش حق بشمرند مثلاًدرقران به کسانی که دوفرزنددارندومیخواهند برای یکی ازآنان سهم بیشتری بدهندمیفرماید: شما که خبرنداریداین فرزندموردعلاقه شمادرآینده چگونه خواهدبود،چرا به تقسیم خداوندی راضی نمیشوید؟اگرانسان بداندجاهل است،آرام میگیرد، بنابراین اگر گفته شده که چرازن نمیتواندفلان سمت رابپذیرداین نشانه تحقیریاظلم به زن است! داوری براساس جهان بشری درچهارچوب یک اقلیم یامکتب یاملت قضاوت میکند،ظلم وعدل فرع مرزبندی حقوق برجهان بینی است،برپایه جهان بینی الهی خداوندانسان وجهان و رابطه آنهاراخلق وتدوین می نماید.کسانیکه احکام دینی راباقوانین بشری یکی دانسته برای هردوحکم واحدمیدهد،اعتبارات بشری رابااعتبارات شرعی وواقعیت هستی خلط میکنند...
کتاب:زن درآینه جلال وجمال آیت الله جوادی آملی
{جمهوری اسلامی ایران آغازظهوراست}
طبابت دینی از منظری نو !
✍️ اگر طب را مجموعه ای از اسباب و روشهای مختلف برای پیشگیری از انواع بیماری های جسمی و روحی یا درمان آنها تعریف کنیم می توانیم بگوییم که بسیاری از دستورات و اوامر و نوا هی دین رنگ و بوی طبی دارند هر چند در ظاهر و عرف جامعه طب محسوب نشوند!
🌿مثلاََ انسان با یاد مرگ از خیلی از افسردگی و اضطرابها و ناامیدی ها و انجام ظلم به خود و دیگران و از خسارت محض در زندگی دوری می کند و بر عکس دنبال با برکت کردن عمر خودش می افتد
آیا این نقش دارو و درمانی ندارد؟!
🌸یا مثلاََ ذکر (قلبی و لسانی و عملی) خداوند زندگی انسان را روی ریل سعادت و آرامش قرار می دهد و همه امور فردی و اجتماعی انسان را شامل می شود که شرح آن مثنوی هفتاد من کاغذ شود
آیا آن نقش پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها و آسیب های اجتماعی را ندارد ؟!
🍀یا مثلاََ حتی عقیده و باور به یک آیه قرآن « فمن یعمل مثقال ذرة خیراََ یره و من یعمل مثقال ذرة شرعاََ یره»
زندگی مادی و معنوی انسان را چنان با برکت می کند که مثل و مانند ندارد و زندگی او را روی ریل اعتدال و عقلانیت محض قرار می دهد
پس آیا تعالیم قرآن شفا بخش و طبیب بیماری جسمی یا روحی انسانها نیست؟؟
🌺یا مثلاََ مذمت قهر کردن بیش از سه روز و سازش با همسر و مدارا با همسایه و صله رحم و انفاق به اقوام و دیگران که دستورات دین است چقدر می تواند زندگی مادی و روحی و روانی انسان را تسکین و هموار کند
آیا این نوعی طبابت و پیشگیری و درمان امراض و مشکلات مادی و معنوی انسانها نیست!
🌿یا مثلاََ عزاداری برای امام حسین (ع) و گریه کردن علاوه بر خواصی که برای چشم دارد روحیه شجاعت و فداکاری و شهادت طلبی را در انسانها ایجاد می کند و همین باعث روحیه فداکاری و شهادت طلبی شده و موجب عزت وطن و دینشان می شود
آیا کدام قرص و آمپول و داروی شیمیایی می تواند این اثرات مختلف و مفید بدون یک ذره هزینه مادی را داشته باشد؟!
🌸یا مثلاََ دعا کردن و خیرخواهی برای دیگران می دانید چه اثرات دنیوی و اخروی و فردی و اجتماعی برای خود دعا کننده و دیگر انسانها دارد گاه با یک دعا و خیرخواهی برای دیگران بدون یک ریال هزینه بیماری به اذن الهی شفا می یابد یا از بیمار شدن انسانی جلوگیری می کند یا از اتفاق ناگوار مرگ انسانهایی پیشگیری می کند
آیا اینها طبابت دینی نیست؟!
🍀یا مثلاََ با توسل به ائمه اطهار (س) یا نذر برای شفای بیمار یا دادن صدقه انسانی از یک بیماری جسمی یا روحی نجات پیدا می کند
آیا اینها طبابت دینی نیست؟!
🌺یا مثلاََ با گفتن بسم الله در اول هر کار و گفتن الحمدلله در آخر آن باعث خیر و برکت در امور زندگی می افتد و چه بسا با یک آیة الکرسی یا ذکرهای دیگر وارده انسان از حوادثی که ممکن است میلیونها هزینه بدنبال داشته باشد و حتی از مرگ پیشگیری کند
آیا اینها به نوعی طبابت دینی نیست؟!
🌿مثلا حدیث داریم ذکر لا حول و لا قوة الا بالله ۹۹ فایده دارد که کمترین آن رفع هم و غم است
آیا این طبابت دینی نیست؟!
🌸یا مثلاََ هر صبح بعد از نماز ده بار گفتن ذکر « سبحان الله العلی العظیم و لا حول و لا قوة الا بالله» برای پیشگیری از آلزایمر مفید است
آیا این طبابت دینی نیست؟!
🍀یا مثلاََ توصیه به طلب مغفرت از خدا و توبه کردن برای خود رو دیگران یک طبابت دینی نیست؟!
انسان اگر استغفار و توبه نکند کم کم قسیّ القلب شده و طوری می شود که بدی ها در نظرش خوب جلوه می کند مثلاََ دزدی و خیانت و فحش و ظلم به دیگران و کودک کشی را خوب می پندارد و در آن صورت جامعه به چه مصیبتهایی گرفتار می شود!
پس آیا این دستور دینی بنوعی طبابت و پیشگیری از خسر الدنیا و الآخرة برای انسانها نیست؟!
🌺و دهها و صدها نمونه دیگر را می توان مثال زد که در ظاهر دستورات ساده دینی هستند اما وقتی به عمق آنها توجه می کنیم در پیشگیری یا درمان بیماری های جسمی و روحی و روانی یا آسیب های فردی و اجتماعی انسان نقش مؤثری دارند
🤲یا طبیب من لا طبیب له
🌿🌸🍀🌺🌿🌸🍀🌺
🔴 از بی تابی در برابر بیماری واگیردار جسمی تا غفلت در برابر بیماری کشنده و واگیردار فرهنگی و اجتماعی!
🔸در نظر بگیرید که یک بیماری واگیردار وارد کشور شده است. اگر نجنبیم جامعه را آلوده خواهد کرد.
🔸در این وضعیت، آیا مسئولین، این دست و آن دست می کنند؟ بیش از یک سال، غفلت می کنند؟ یا نه، سریعاً جلسه تشکیل می دهند، همه نهادها و دستگاه های کشور را بسیج می کنند، وضعیت غیر عادی اعلام می کنند، شبانه روزی فعالیت می کنند، هشدار می دهند، برای کف خیابان گرفته تا درون مغازه ها و خانه های شخصی مردم برنامه و دستور می دهند و ... ؟
⏪ متاسفانه بیش از یک سال است که بیماری واگیردار و مهلکی به نام #بی_بند_و_باری با شکل شدید و جهش یافته خود به جان کشور افتاده است.
⚠️ عجیب است که برخی از مسئولین همچنان در حال پاسکاری، شانه خالی کردن و مصلحت بازی هستند❗️
چه بخواهیم و چه نخواهیم، بیماری، مسیر خود را طی می کند و همین طور جامعه را آلوده می کند تا جایی که هویت جمهوری اسلامی را از ما بگیرد.
برخی مسئولین چگونه به خود جرات می دهند که تماشاگر چنین وضعیتی باشند؟
"شرایط فرهنگی_ سیاسی مناسب برای بروز اندیشههای روشن مآبانه و ستیزه جویانه دگر اندیشان"
💎تاسیس مدارس و سازمانهای آموزشی به شیوههای جدید در اروپا همچون دانشگاه پاریس در فرانسه و آکسفورد در انگلیس، که به ا"ورنیوسیته" معروف شدند همچون جمعیتهای مردمی مختلف از جمله جمعیتهای دومینکنها و دیگر فرانسیسکن ها قدیس فرانسیس بنیان نهاد نهادند.
💠 این جمعیتها به شیوه درویشی و پرهیز از دنیا زدگی تمایل داشتند و شدیداً به موازین و موعظ دین مسیح پایبند بودند، اما تا حدودی محتوا و شیوه کارشان با آنچه کلیسا به طور رسمی انجام میداد تفاوت داشت.
#تاریخ_اروپا
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایام_فاطمیه
#شب_شعر
#غزه
🖇 شعر خوانی شاعر آئینی شهر مقدس قم مجتبی خرسندی در شب شعر «حماسه فاطمی»
♦️ با موضوع ایام فاطمیه
🔗 با حضور اساتید و شعرای برجسته کشوری و استانی
💠اندیشه فرانسیسیویرایش
"فقرویرایش"
🔸در آموزههای فرانسیس ثروت دام ابلیس عنوان میشود.
🔹فرانسیسکنها میباید هر آنچه از مال دنیا داشتند را به فقیرتر از خود میبخشیدند.
💠در حقیقت اندیشه فرانسیسی ایجاب میکند که هیچیک از پیروان این فرقه دارا نباشند بلکه اگر مالی اندک به دستشان میرسد تنها واسطهای برای رسیدن آن مال به فردی فقیرتر باشند.
💠 فرانسیس قدیس معتقد بود که اگر همه انسانها از مال دنیا نصیبی داشته باشند برای مدافعه از اموالشان نیازمند به اسلحه خواهند بود.
💠 دارا بودن سبب حرص و آز میشود.
🔹 افراد به مال یکدیگر چشم خواهند داشت و در نتیجه هر فرد برای حفظ مال خویش مجبور است به خشونت دست متوسل شود.
💠 این اعمال منافی سخنان مسیح دربارهٔ عهد مسیحیت است؛ بنابراین عهد، هر مسیحی باید خدای خویش و از پس آن همنوع خویش را دوست بدارد.(📗 کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، باب ۲۲، آیات۳۸و ۳۷ .
کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل مرقس، باب ۱۲، آیات ۲۹ تا ۳۱
کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل لوقا، باب ۱۰، آیه ۲۷)
مال و مکنت سبب کینهورزی نسبت به همنوع میشود و بدین سان حکم اصلی مسیحیت نقض گشته و آدمی مرتکب اکبر گناهان شدهاست.( 📗تاریخ تمدن، جلد چهارم، ویل دورانت، صفحه۱۰۷۰ تا ۱۰۷۲)
💎غیر از ارتکاب گناه به واسطه دارایی استدلال دیگری نیز نزد فرانسیسیان هست که به سبب آن متمایل به زندگی فقیرانه هستند.
💎اعضای این فرقه بر مبنای سخن عیسی به حواریونش مبنی بر دوری از تجمل و تموّل( کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، باب ۱۰، آیات ۷ تا ۱۰)
🔰 و نیز سخنان او مبنی بر دوری از ثروت و آنچه خطر ثروت مینامد (کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متی، باب ۱۹، آیات ۲۳ تا ۲۶)
از نزدیکی به مال دنیا حذر دارند و آن را شر مطلق میدانند.
💠این نظریات دربارهٔ ثروت و نتایج وجود ثروت و انباشت آن نزد افراد و نیز انتاج گرایش به نوعی فقر عمومی موجب میشود که اندیشه فرانسیس قدیس و در نتیجه کل فرقه فرانسیسکن به اندیشه سوسیالیسم نزدیک شود.
💎 با این تفاوت که در سوسیالیسم مستقیماً بحث از تقسیم فقر و حرکت به سوی فقر مطلق پیش نمیآید اما در اندیشه فرانسیسی مقصود نهایی دربارهٔ مادیات صرفاً رسیدن به فقر مطلق است.
🟣 اندیشه فرانسیسی حقیقت را نه در بالا که پایین و نه در بیشی که در کاستی میبیند.
📗رفیق اعلی، کریستین بوبن، ترجمه پیروز سیار، طرح نو، صفحه 50
💠به جمعیت پیرو عقاید فرانسیس قدیس گفته میشود.
🟢 این فرقه از مهمترین فرقههای عالم مسیحیت است و در میان مسیحیان جهان پیروان فراوان دارد.
🔹 این فرقه تأثیرات عمدهای بر جریان اندیشه داشتهاست.
💎در میان پیروان این فرقه میتوان نام بزرگان بسیاری را دید.
🟣اندیشه فرانسیسکنها اساساً بر مبنای فقر استوار است.
💠به همین سبب بر فرقه فرانسیسکن و فرقه دومینیکن نام کلی فرقههای مسکینان را نهادهاند.
📗تاریخ فلسفه در قرون وسطی و رنسانس، دکتر محمد ایلخانی، صفحهٔ ۳۴۷
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
فرازی ازدعای 248 صحیفه جامعه سجادیه: بعد از ظهر روز جمعه
خدایا، نکند از کسانی قرارم دهی که از امامش پیشی گرفت ، یا عقب ماند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستجاب کن دعای کسی که با اشکهایش تو را صدا می زند! حامی آن دلی باش که تنها شده است! با دستهای مهربانت ، با تمام قدرت و عظمت و تواناییت. ببار رحمتت را بر بندگانت .