May 11
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-#ببینید خطّی که معاویه ترویج میکرد چی بود. و الان چه کسانی دنبال این خط هستند؟!
همه خوبن، دوقطبی نکنید!
استاد رحیم پور ازغدی
🍃«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج🌤
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا بهائیان به دنبال حذف عاشورا از تاریخ تشیعاند؟
برای شناخت فرقه ضاله #بهائیت احکام میرزا حسینعلی بهاء را نگاه کنید تا به حقیقت دشمنی بهائیان با اسلام و امام حسین(ع) پی ببرید.
#جنگ_شناختی
#جنگ_رسانه
#جنگ_روایتها
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه ایستگاه صلواتی خوبی❤️
منم اون بچه بیآلایش...
بخشی از سخنان دکتر یوسف اباذری
استاد دانشگاه تهران در کلاس درس!
... میروند در مسجد گوهرشاد، جایی که نماد دیکتاتوری رضا شاهه! و اونجا میگن: رضا شاه، روحت شاد!
درسته که شرایط اقتصادیمون خوب نیست!، اما فقط نسلی که هیچی از تاریخ خودش نمیدونه میتونه چنین شعاری بده!
این ناآگاهی، حاصل سیاستهای نادرست ما در انتقال تجربههای تاریخی است!
(۴۰۲) #واقعه_گوهرشاد #سیاست_و_تاریخ
45.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبیهسازی صحنه شهادت حضرت عباس (ع)
با استفاده از فناوری واقعیت مجازی
چند سال پیش، گروهی از فناوران علاقهمند به مکتب عاشورا از چند کشور مختلف گرد هم آمدند تا با راهاندازی پروژهای به نام VR-Karbala، جزئیات غمبار حادثه کربلا را با استفاده از فناوری واقعیت مجازی (VR) به جهان معرفی کنند.
افراد میتوانند با استفاده از این #فناوری به دل تاریخ سفر نموده و با قرار گرفتن در میانه صحرای کربلا با آنچه در روز عاشورا بر اهل بیت پیامبر (ص) گذشته، همزادپنداری کنند!
ویدئوی بالا👆بخشی از تولیدات این پروژه است که در قالب یک #پویانمایی از صحنه شهادت حضرت عباس (ع) ارائه شده است.
#باز_نشر #محرم
هرکس بدون حجاب وارد هیأت شد و گفت امام حسین من رو همین شکلی دعوت کرده!
در جواب اینو بهش بگید:
«بله عزیزم! اتفاقاً خود امام حسین و حضرت زینب و خدای غیرت حضرت عباس ، به منم سفارش کرد که بهت تذکر بدم حجاب و احترام خودت را رعایت کنی»
گریه و اشک ریختن نقش مهمی در تجربه های روانی و احساسات انسان دارند. برخی از فواید روانشناختی گریه و اشک ریختن عبارتند از:
1) آزاد سازی احساسات: گریه و اشک ریختن فرصتی است برای آزاد سازی احساسات غم، اضطراب، خشم و استرس. این فرایند به افراد کمک میکند تا احساسات خود را بیان کنند و ناراحتی های درونی خود را بیرون بریزند.
2) ارتباط اجتماعی بهتر: گریه و اشک ریختن میتواند به افراد کمک کند تا در ارتباطات اجتماعی بهتر عمل کنند. آنها ممکن است همدلی و همدردی بیشتری با دیگران نشان دهند و قادر به برقراری ارتباط های عمیق تر با دیگران شوند.
3) کاهش استرس و فشار: گریه و اشک ریختن قدرت آرامش آور و تسکین دهنده دارند. این فرآیند میتواند به افراد کمک کند تا استرس و فشار روزمره را کاهش دهند و تجربیات منفی را تبدیل به تجربه مثبت کنند.
4) تسهیل روانی: گریه و اشک ریختن میتواند به افراد کمک کند تا با سستی و آرامش روانی روبرو شوند. آنها ممکن است با مشاهده خود و دیگران در حال گریه ، ماهیت انسانی تر پیدا کنند و انسانی تر شوند .
منابع مقالات مرتبط درباره این موضوع عبارتند از:
1) Rottenberg, J. (2008). Emotion and physical health: New findings and implications. Current directions in psychological science, 17(3), 135-139.
2) Apter, A. (1991). The experience of crying and the process of therapeutic change. The Arts in Psychotherapy, 18(6), 525-538.
3) Bylsma, L. M., Vingerhoets, A. J., & Rottenberg, J. (2008). When is crying cathartic? An international study. Journal of Social and Clinical Psychology, 27(10), 1165-1187.
4) Hasson-Ohayon, I., Tuval-Mashiach, R., Goldzweig, G., & Braun, M. (2009). Insight into mental pain and its treatment: Special considerations for the study and treatment of religious individuals. In Religion and spirituality in psychiatry (pp. 372-390). Cambridge University Press.
این مقالات میتوانند به شما در درک عمیق تری از فواید گریه و اشک ریختن در لحظات مختلف کمک کنند.