شهدای گمنام در روستای وفس 🌹🌹🌹
روستای وفس و مردم وفس در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، گذشت و فداکاری های بسیاری از خود نشان دادند و علاوه بر کمک های مادی و معنوی فراوان، تعداد بسیار زیادی از فرزندان برومند خود را به جبهه ها اعزام کردند که نتیجه ی آن 66 شهید، 4 آزاده، 2 مفقود الاثر و تعداد زیادی جانباز با درصد بالای جانبازی بود.
#شهدای_وفس از طبقات مختلف اجتماعی همچون قاضی، درجه دار، خلبان، معلم، طلبه، دانشجو، پاسدار، سرباز و دانش آموز بودند. بعضی از این شهداء در وفس و تعداد بیشتری در تهران و قم دفن هستند.
در خرداد ماه 1383، به جای شهدای مفقودالاثر وفس، سه #شهید_گمنام در #وفس به خاک سپرده شد که به این ترتیب شهداء وفس به 69 نفر رسید.
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌹🍃🌷🍃━━━┓
@yadyaaran
┗━━━🌷🍃🌹🍃━━━┛
♥️ حال و هوای مزار شهید آرمــٰان
در روزهای پایانـی هفتـه
📷| #ارسالی
#آرمان_عزیز
#شهید_آرمان_علی_وردی
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🌹🍃🌷🍃━━━┓
@yadyaaran
┗━━━🌷🍃🌹🍃━━━┛
درباره اهمیت شب جمعه همین بس که حضرت امام محمد باقر علیهالسلام فرمود «خداوند متعال هر شبِ جمعه از آغاز شب تا پایان آن ، از فراز عرش خویش ندا میدهد: «آیا بنده مؤمنى نیست که تا پیش از سپیده دَم مرا براى آخرت و دنیایش بخواند و من پاسخش دهم؟ آیا بنده مؤمنى نیست که تا پیش از سپیده دَم از گناهانش به درگاه من توبه کند و من هم به سوى او بازگردم (و توبه اش را بپذیرم) آیا بنده مؤمنی نیست که من روزىاش را بر او تنگ کرده باشم و او تا پیش از سپیده دَم افزایش در روزىاش را از من بخواهد و من بر روزى او بیفزایم و به آن گشایش دهم؟ آیا بنده مؤمنِ زندانى و غمزدهاى نیست که از من بخواهد از زندان آزاد و رهایش کنم؟ آیا بنده مؤمن ستمدیدهاى نیست که تا پیش از سپیده دَم از من بخواهد که دادش را بستانم و من انتقام او را بگیرم و داد وى بستانم؟» و تا سپیده دَم به این ندا ادامه مىدهد.»
(تهذیب الاحکام، جلد ۳ ، صفحه ۵)
🔴 حال اگر این شب جمعه مصادف با لیله الرغائب شود، نور علی نور شده و اهمیت آن صد چندان میشود...
🔸 ملتمس دعای خیر برای جمیع مسلمین دنیا
زندگینامه شهدا
شهید "محمدحسین حمزه" اهل خطه کویر ایران، سمنان است. روز لیله الرغائب سال 65 به دنیا آمد. وی به عنوان مدافع حرم از حریم اهل بیت(ع) دفاع کرد و در روز لیله الرغائب سال 95 در حلب سوریه بر اثر اصابت گلوله مستقیم توپ به ناحیه گردن، دست راست و چپ و پهلوی چپ به شهادت رسید. نوید شاهد سمنان یه مناسبت سالروز شهادت، نگاهی به زندگی ایشان داشته است که تقدیم حضور علاقمندان می شود.
شهید محمد حسین حمزه فرزند محمد حسن پانزدهم اسفند ماه 65 در سمنان دیده به جهان گشود. پدرش پاسدار و جانباز است و مادرش، خواهر دو شهید. محمد حسین دوران دبستان را در مدرسه شهید میزاکوچک خان، دوره راهنمایی در مدرسه شهید حسین فهمیده و دوره دبیرستان را در دبیرستان فنی عباسپور گذراند.
تولد فرزند بعد از شهادت
با اخذ دپیلم به کسوت لباس مقدس پاسداری درآمد و سپس با ادامه تحصیل و رسیدن به مهندسی کامپیوتر مسئول آموزش نظامی تیپ 12 قائم شدند. محمد حسین با خانواده سادات از اهل طالقان وصلت کرد و حاصل ازدواج ایشان سه فرزند به نام های محمد محسن، زینب و علی اصغر (دوماه بعد از شهادت پدر بدنیا آمد) است.
مدافع حرم
در طول عمر پر برکت خود مسئولیت های مختلف از جمله هادی سیاسی؛ راوی دفاع مقدس و استاد دانشگاه امام حسین(ع) در سلاح شناسی، اعزام به سیستان و بلوچستان و درگیری با اشرار در دو مقطع و همچنین دوبار به سوریه اعزام و درگیری با داعش بعنوان فرمانده گروهان شرکت داشت.
نحوه شهادت
بزرگترین جلوه ایشان ولادت در روز لیله الرغائب سال 65 و شهادت صبح لیله الرغائب سال 95 است. محمد حسین به عنوان جان پناه 400 نفر از نیروهای فاطمیون و 70 رزمنده سمنانی در منطقه ماند تا همه از محاصره خارج شوند و سپس خود در حال خروج از منطقه در بیست و نهم فروردین 95 در جنوب شرق شهر حلب (خناصر) بر اثر اصابت گلوله مستقیم توپ به ناحیه گردن، دست راست و چپ و پهلوی چپ به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای امامزاده یحیی(ع) شهرستان سمنان آرام گرفت.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
محمد حسین در 15 اسفند 1365 مصادف با پنج رجب 1407 هجری قمری چشم به جهان گشود. در همان نوزادی به بیماری سختی مبتلا شد که سه بار عمل جراحی شد. محمدحسین در شرایطی به دنیا آمد که دو دایی شهید و یک عموی اسیر در دست بعثیان خاطراتش را رقم می زد. پدرش پاسدار، رزمنده و جانباز؛ مادرش، خواهر دو شهید که همین امر باعث شد با فرهنگ ایثار و شهادت رشد کند. مراحل تحصیل را تا دیپلم به پایان رسانید سپس به کسوت لباس سبز قامتان پرافتخار سپاه درآمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی داهی: ,
شهید محمدحسین علاقه شدیدی به مسائل نظامی داشت؛ آخرین مدل سلاح های سبک و سنگین دنیا را از اینترنت دریافت می کرد و با مهندسی معکوس با پیچیدگی آنها آشنا می شد و در صورت ضرورت در بسیج و تداوم آموزش سپاه تدریس می کرد؛ کم کم شایستگی خودش را نشان داد تا لیاقت استادی آموزش سلاح های پیشرفته و به روز را دریافت کرد.
,
در میادین مختلف و مراسمات و یادبودها حاضر بود؛ در یادواره شهدا، عضو فعال و مبتکر ؛ در یادمانهای دفاع مقدس، در مراسم اعتکاف در ساخت و ساز مسجد و حسینیه و... خلاصه هرجا خلاء ای احساس می کرد آنجا را با حضور ش پر می کرد؛ چه مسائل نظامی، چه فرهنگی یا اجتماعی و عبادی و خانوادگی...
,
در سال 1386با خانواده ای مذهبی و پاسدار از نسل سادات شهرستان طالقان، روستای اورازان ازدواج کرد. دو عموی همسرش بنام های سید حسن و حسین میرنوراللهی به شهادت رسیده بودند. حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای محمدمحسن و زینب است؛ و یک مسافر در راه که دیگر چهره پدر را نمی بیند...
,
محمدحسین عاشق ولایت بود؛ حضور همیشگی چفیه بر دوشش نشان از همرنگی با مقام معظم رهبری داشت . با دیدن شرایط خاص سیستان و بلوچستان دوبار به ماموریت داوطلبانه به آن مناطق رفت و سپس برای کمک به مدافعان حرم به سوریه اعزام شد. بار اول در سال 94 به مدت 3 ماه در سوریه حضور داشت اما در بازگشت به وطن ، بدون همرزم شهیدش ، محمد طحان، کاملا در نقطه غیرت و قدرت ادامه راه شهدا قرار گرفت. برای بار دوم هم داوطلبانه ، عازم منطقه حلب سوریه شد و مسئولیت فرماندهی گروهان را در خط پدافندی به عهده گرفته بود که سرانجام در صبح پنج شنبه 26 فروردین 1395 مصادف با 6 رجب (سالروز ایام ولادتش به قمری) ساعت 8:30 بر اثر اصابت گلوله 106 دشمن ، پرواز کرد.
نحوه شهادت:
, نحوه شهادت:,
در حمله گروهک تروریستی داعش ، شهید محمد حسین مجبور به ترک موقعیت قبلی که به اسم موقعیت حضرت زهرا (س) تحویل ایشان شده بود؛ شد.این عقب نشینی برای شهید بسیار ناخوشایند بود به حدی که برای از دست دادن آن موقعیت در آن لحظات قبل از شهادتش که در کنار هم بودیم اشک می ریخت...
,
داعش در حمله ای اقدام به پرتاب سه گلوله از توپ 106 کرد که یکی از آنها به موقعیت بچه های فاطمیون برخورد و تعداد زیادی از آنها را شهید کرد. گلوله دوم و سوم به موقعیت ما برخورد کرد که ترکش از دو ناحیه ی گردن (شاه رگ) و شکم و پهلو به شهید عزیز اصابت کرد و در همان محل موجب شهادت ایشان گردید.