51.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍شهیدی که تازه داماد بود کت و شلوار دامادی اش را بعد از شهادت به کمیته امداد می دهند وقتی وسایلش را برای موزه دفاع مقدس کرمان می دهند شب به مادرش می گوید چرا فانوسقه ام را ندادید شهید سید محمد علی ابراهیمی به روایت سردار حسنی سعدی...
#شهید_سید_محمد_علی_ابراهیمی
🔷 امام خمینی(ره): «دیروز مقدس نماهای بی شعور میگفتند دین از سیاست جداست و مبارزه با شاه حرام است، امروز میگویند مسئولین نظام کمونیست شدهاند! تا دیروز مشروب فروشی و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان برای ظهور امام زمان ارواحنا فداه را مفید و راهگشا میدانستند، امروز از اینکه در گوشهای خلاف شرعی که هرگز خواست مسئولین نیست رخ میدهد، فریاد وااسلاما سر میدهند!
🔹دیروز حجتیهای ها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحه مبارزات تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغانی نیمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابی تر از انقلابیون شدهاند! ولایتی های دیروز که در سکوت و تَحَجُر خود آبروی اسلام و مسلمین را ریختهاند، و در عمل پشت پیامبر و اهل بیت عصمت و طهارت را شکستهاند و عنوان ولایت برایشان جز تکسب و تعیش نبوده است، امروز خود را بانی و وارث ولایت نموده و حسرت ولایت دوران شاه را میخورند!
🔹راستی اتهام امریکایی و روسی و التقاطی، اتهام حلال کردن حرام ها و حرام کردن حلال ها، اتهام کشتن زنان آبستن و حِلیّت قمار و موسیقی از چه کسانی صادر میشود؟ از آدم های لامذهب یا از مقدس نماهای متحجر و بی شعور؟! فریاد تحریم نبرد با دشمنان خدا و به سخره گرفتن فرهنگ شهادت و شهیدان و اظهار طعنه ها و کنایهها نسبت به مشروعیت نظام کار کیست؟ کار عوام یا خواص؟ خواص از چه گروهی؟ از به ظاهر معممین یا غیر آن؟ همه اینها نتیجه نفوذ بیگانگان در جایگاه و در فرهنگ حوزههاست.»
🔸منبع: کتاب «صحیفه امام خمینی (ره)، جلد ۲۱، صفحه ۲۸۱»
🔷 کم کم کوله پشتیها را ببندیم که ایام راهیان نور نزدیک است!
♦️شهید آوینی: «اینجا زمزمی از نور پدید آمده است و در اطراف آن قبیلهای مسكن گزیدهاند كه نور میخورند و نور میآشامند. زمزم نور در عمق خویش به اقیانوسی از نور میرسد كه از ازل تا ابد را فرا گرفته است و بر جزایر همیشهسبز آن، جاودانان حكومت دارند.
♦️این نامها كه بر زبان ما میگذرند، تنها كلماتی نگاشته بر شناسنامههایی كه بر آن مهر باطل شد خورده است، نیستند. ما جز با صورتی موهوم از عوالم رازآمیز مجردات سر و كار نداریم و از درون همین اوهامِ سرابمانند نیز تلاش میكنیم تا روزنی به غیب جهان بگشاییم. و توفیق این تلاش جز اندكی بیش نیست.»
🔸منبع: مستند «شهری در آسمان»
🔷 شهید آوینی: «زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است. سلامت تن زیباست، اما پرنده عشق، تن را قفسی میبیند كه در باغ نهاده باشند. و مگر نه آنكه گردنها را باریک آفریدهاند تا در مقتل كربلای عشق آسانتر بریده شوند؟ و مگر نه آنكه از پسر آدم، عهدی ازلی ستاندهاند كه حسین را از سر خویش بیشتر دوست داشته باشد؟
🔹و مگر نه آنكه خانه تن راه فرسودگی میپیماید تا خانهی روح آباد شود؟ و مگر این عاشق بیقرار را بر این سفینه سرگردان آسمانی، كه كرهی زمین باشد، برای ماندن در اصطبل خواب و خور آفریدهاند؟ و مگر از درون این خاک اگر نردبانی به آسمان نباشد، جز كرمهایی فربه و تنپرور بر میآید؟ پس اگر مقصد را نه اینجا، در زیر این سقفهای دلتنگ و در پس این پنجرههای كوچک كه به كوچههایی بنبست باز میشوند نمیتوان جست، بهتر آنكه پرنده روح دل در قفس نبندد. پس اگر مقصد پرواز است، قفس ویران بهتر. پرستویی كه مقصد را در كوچ میبیند، از ویرانی لانهاش نمیهراسد.»
🔸منبع: مستند «شهری در آسمان»
🔷 شهید آوینی: «خاک تمثیل فقر در پیشگاه غنی مطلق است و انسان در برابر ذات ذوالجلال جز فقر مطلق چیست؟ آنگاه كه مجاهد سبیل الله، درست در گرماگرم جنگ، خاک تیمم را به نشانه كمال عبودیت بر چهره و دو دست ميكشد و تكبیره الاحرام می بندد، تو گویی آفرینش به آن نقطه غایی كمال خویش دست یافته و كار جهان به سرانجام رسیده است.
🔹مگر نه اینكه خداوند انسان را برای عبودیت خویش آفریده است؟ و تو نیز همه این راه را آمدهای تا بدین جا برسی و تصویرگر آن عظمتی باشی كه در پیشِ روی توست، عظمت انسانی كه سرِ بندگی بر خاک آستان ذوالجلال نهاده است و به معدن عظمت و قدرت اتصال یافته، و اینچنین، همه قدرتهای ظاهری را در برابر خویش به خضوع و خشوع كشانده است. فتح الفتوح اینجاست و پیروزی ما در جبهههای جنگ جلوهی كوچک تری از این فتح بزرگ درونی است.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍شهیدی که در حال نماز خواندن به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔸شهیدان آنانی بودند که شجاعت داشتند از مرز خویشتن بگذرند و برای رضایت خداوند و بندگان خدایشان گرانبهاترین دارایی خود را که جان بود به پیشگاه حقیقت هدیه دهند نباید چنین تصور کرد که شهید بی اعتنا به زندگی بوده و از زنده ماندن دوری می گزیده و ارزش نفس و جان خود را نمی دانست چنانچه این تصور تصویر ذهنی باشد مراقبت از گناه دوری از مکروهات استمرار به پاکی تلاش برای امنیت و آرامش یک ملت نمی بایست در رفتار آنان موج می زد.....
🌹سالروز شهادت شهید علی حسین زاده نثار روح مطهر و ملکوتی اش صلوات...
#شهید_علی_حسین_زاده
💠 ثواب پرستاری از مریض
🟢 اسلام برای کوچکترین مسائل زندگی انسان برنامهریزی کرده و برای آنها پاداش و اجر تعیین نموده است؛ بنابراین، مسلماً برای کارهای بزرگتری مانند پرستاری از بیماران نیز اهمیت ویژهای قائل شده است.
🌺 ثواب پرستاری از بیماران
1️⃣ عبور آسان و سریع از صراط
🔸پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: هر کسی که یک شبانهروز بیماری را پرستاری کند، خداوند او را همراه با ابراهیم خلیل محشور میکند، فَجازَ عَلَى الصِّراطِ كَالبَرقِ اللاّمِعِ ؛ پس مانند برقی درخشنده از صراط عبور میکند .[ثواب الاعمال، ص۲۸۹]
2️⃣ پاک شدن از گناهان
🔸 پیامبر صلیاللهعلیهوآله: هر كسی برای برطرف کردن نیاز بیماری كوشش کند، چه آن را برآورده سازد، چه نسازد، مانند روزی كه از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک میشود... کسی پرسید: اگر بیمار از خانواده شخص باشد، آیا در صورتی كه در برآوردن نیاز خانواده خویش بكوشد، این كار، پاداش بیشتری ندارد؟ فرمود: آری اجر بیشتری دارد .[lمن لایحضر، ج۴، ص۱۶]
3️⃣ بالاتر از عبادت در مسجد
✍️ مرازم گوید: با محمّد بن مصادف، همسفر شدم، چون به مدينه وارد شدم، بيمار شدم . او [در اين مدّت] به مسجد مىرفت و مرا تنها مىگذاشت. از اين كار به مصادف، گلايه كردم. او هم امام صادق علیهالسلام را از اين جريان آگاه كرد. حضرت در پاسخش فرمود: نشستن تو نزد او[بیمار]، از نماز خواندنت در مسجد برتر است .[کافی، ج۴، ص۵۴۵]
📎 #عیادت
📎 #بیمار
📎 #مسجد
💢 وفات ابراهیم فرزند پیامبر صلیاللهعلیهوآله
☘️ مقوقس پادشاه مصر در سال هفتم قمری، كنيزی به نام ماریة را برای پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله ارسال نمود. اين كنيز كه به همسری پيامبر افتخار يافت، در سال هشتم قمری، در مکانی به نام مشربه ام ابراهیم ، فرزندی پسر به نام ابراهيم برای آن حضرت به دنیا آورد. اين كودک، عمر چندانی نكرد و در كمتر از دو سالگی بيمار شد و در 18 رجب سال دهم قمری بدرود حيات گفت.
📎 #ابراهیم
📎 #فرزند_پیامبر