هدایت شده از یامهدی ادرکنی
.
🔴👈انقلاب خمینی با حمایت بهروز وثوق ها و گوگوش ها و ابی ها و... به ثمر ننشسته
🔴👈که حالا با قهر و دشمنی فرخ نژاد ها و علیدوستی ها و... دچار مشکل بشه.
🔴👌با خون سربازان خمینی به ثمر نشست و با سربازان خامنهای استقرار و تداوم
🔴👈خلاصش اینكه عنقلاب بیهمه چیزا رو با انقلاب خمینی کبیر، مقایسه نکنید!
هدایت شده از اﻣﻴﻦ
🔺تصویر اول؛ #سارا_اِوِرارد:
دختر ۳۳ سالهی انگلیسی
توی یکی از خیابانهای جنوب لندن به خونه برمیگشت. توسط افسر پلیس و به دلیل نقض محدودیتهای کرونایی بازداشت و سوار ماشین میشه.
افسر پلیس سارا رو میدزده، بهش تجاوز میکنه، با کمربند خفش میکنه و بعد هم آتیشش میزنه! (منبع: گاردین)
🔺تصویر دوم؛ #مهسا_امینی:
دختر ۲۲ سالهی ایرانی
توی یکی از خیابونهای شمال تهران و به دلیل پوشش نامناسب بازداشت میشه، به مرکز پلیس منتقل میشه. همون روز و در مرکز پلیس ناگهان روی زمین میافته، بعد از چند دقیقه نیروهای امدادی میرسن و مهسا به بیمارستان منتقل میشه. اما نهایتا فوت میشه.
◽️با اینکه داستان حادثهی سارا و مهسا زمین تا آسمون فرق میکنه ولی فرض میکنیم زبونملال هر دو حادثه یهجور بوده.
🔺میدونین چی جالبه؟؟
تعداد دفعات تکرار اسم سارا و مهسا
در سایت بیبیسی:
◽️کلمهی «مهسا امینی»: ۵۴۰۰ بار
◽️کلمهی «سارا اورارد»: ۴۰ بار
◽️کلمهی «mahsa amini»:ـ ۸۵۰۰ بار
◽️کلمهی «Sarah everard»:ـ ۱۵۰۰ بار
هدایت شده از ماملت امام حسینیم
:🔴پوتین:شڪست حامیان پرچم همجنسڪَرایان یڪ پیروزی برای زنان و مردان ازاده کل جھان است و کار خدا بود.
✍قراربود که با پیروزی فرانسه در جام جهانی پرچم منحط همجنس گرایان در ورزشگاه در برابر چشمان صدها میلیون تماشگر حقیقی و مجازی به اهتزاز در آورند
✍بی جهت نیست که غرب گرایان داخلی از پوتین و روسیه نفرت دارند و به فرانسه و انگلیس و غربی ها عشق می ورزند
هدایت شده از 📣 پایگاهخبریتهرانپردیس📣
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سردار حسنزاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در اقدامی تحسینبرانگیز، همزمان با شب یلدا در جمع سربازان این یگان حضور یافت و ضمن تفقد از سربازان، به گپوگفت با آنها پرداخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @tehranpardis
پایگاه خبری تهران پردیس
#پایگاهـخبریـتهرانـپردیس
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر یار دیرین و صدیق انقلاب دکتر عباس شیبانی
#رهبر_انقلاب
#دکتر_شیبانی
َ
هدایت شده از MOBIN
✍️دکتر سلیمان صمدی، پژوهشگر مسائل سیاسی و بین المللی
🎲پروژه پلورالیزم رسانه ای،یا هلندی بر علیه جمهوری اسلامی ایران چیست؟
واژه ایی، در حقوق بین الملل و سازمان های بین المللی وجود دارد با عنوان (هاب) ،که این واژه به همان معنای (سنتر ) یا مرکز می باشد.
اما فرق هاب ،با سنتر چیست؟و این واژه چه ارتباطی با تحلیل نگارنده دارد؟
جالب است بدانیم ،سنتر یک کلمه مصطلح است که در ارتباط با مرکز (وسط) همه اشیاء بکار می رود.اما (هاب) به این معنی نیست.چون ممکن است واقعا جایی،یا کشوری،در مرکز عالم نباشد ،اما به علت حجم،قدرت و سطح تاثیر گذاریش به آن (هاب) بگویند.
در حال حاضر همه میدانیم ،واژه مسلمان به جمعیتی بالا (اعم از برادران اهل تشیع و برادران اهل تسنن) ،اطلاق می شود.
اما بنا به فرضیات ،اتاق های فکر صهیونیستی ،و نظریه پردازان شأن (مرکز سابان در آمریکا ،مرکز بگین-سادات در اسرائیل و....) (هانتینگتون ،فوکویاما،هالیدی ،سگال،واردن ،برژینسکی،کسینجر و....) ،علی رغم تعداد نفرات کمتر مذهب شیعه در مقایسه با برادران اهل تسنن ،اما مذهب تشیع همیشه بعنوان (هاب) اسلامی، تلقی شده و تمامی برنامه های اسلام ستیزانه غرب ،در برابر مذهب تشیع ،اجراء می گردد.(شیعه هراسی)
چون به تعبیر اندیشمندانی مثل :آلوین تافلر،گیدنز،والرشتاین و....شیعه با محوریت ایران ،از منظومه شمسی نظام جهانی به رهبریت غرب خارج شده ،و باید ،از منظر آنان تنبیه شود.
همچنین در فرض دیگر از دیدگاه این قبیل اندیشمندان ،غربی این فقط مذهب شیعه است که ظرفیت تمدن سازی،ونظام سازی داشته و رقیب و مانع غرب،جهت بلوک بندی و تقسیم و تحدید قدرت ،در نظام بین المللی گردد.با این نگاه است که «پروژه دلتا» را بر علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده اند ،که یکی از محورهای این پروژه ،ایجاد و گسترش انقلاب رنگین در کشورمان است.
یکی از اجزاء اجرای پروژه ،شکل دهی به شورش در ایران ،همین طرح یا پروژه «پلورالیزم رسانه ای،در ایران » است که در کشور هلند (یکی از ایران و شیعه ستیزترین کشورهای اروپایی) در حال اجراست.که از قریب به حدودا ۳۰ سال پیش تا کنون با بودجه اولیه ۱۵ میلیون یورو شروع و اکنون تمامی سرویس های اطلاعاتی غرب،و دستگاه های دیپلماسی ،آنها،پشت این طرح و طرح های مشابه قرار گرفته اند.
طرح توسط یک خانم از اعضای سازمان مجاهدین خلق (خانم فرح کریمی) که بعد از فرار از ایران ،به هلند مهاجرت نمود ،مطرح و شکل گرفت.
خانم فرح کریمی که سابقه عضویت در سازمان مجاهدین خلق را در کارنامه خویش دارد ،در هلند به حزب سبز پیوست(حزب یهودی ضد ایرانی) و عملا هدایتگر این پروژه شد.تا به پروژه براندازی و اغتشاش در ایران سرعت ببخشد.نامبرده حتی در طی سال های ۶۱ و ۶۲،پوششی و نفوذ به ایران نیز سفر نموده است.
البته لازم به ذکر است موسسات،طرح ها و پروژه های ضد ایرانی ،تعدادشان قابل توجه بوده که به تعدادی از آن ها پرداخته می شود:
موسسه هلندی هیفوس(Hivos) در قالب کمک به موسسه ایران گویا صاحب سایت روزآنلاین (www.roozonline.com) به مدیریت حسین باستانی، عضو ارشد حزب مشارکت ایران
موسسه امریکایی خانه آزادی(Freedom House) در قالب کمک به سایت و پروژه گذار(www.gozaar.com) به مدیریت محسن سازگارا، مریم معمار صادقی و ساسان قهرمانی
موسسه هلندی پرس ناو(Press Now) در قالب کمک به سایت و رادیو اینترنتی زمانه (www.radiozamaneh.com) به مدیریت مهدی جامی
موسسه انگلیسی بی بی سی ورد سرویس تراست)BBC World Service Trust) در قالب کمک به سایت زیگزاگ (www.zigzagmag.com) به مدیریت سینا مطلبی
بنیاد دخترک در قالب کمک به سایت شهرزاد نیوز (www.shahrzadnews.org) به مدیریت مینا سعدادی
همچنین موسسات دیگری چون ورد پرس فوتو (world press photo) و جدید مدیا (New Media) و ارتباطات برای توسعه (CFD) نیز از دیگر NGO هایی بودند که در این حوزه فعالیت کردند. موسساتی چون راهی (به مدیریت شادی صدر)، کنشگران داوطلب (به مدیریت سهراب رزاقی) و کارورزی سازمان های جامعه مدنی (به مدیریت محبوبه عباسقلی زاده) از این بودجه بهره مند شدند.
در همین راستا، موسسات و پروژه های دیگری نیز به موازات شبکه هلندی فعالیت دارند که برای نمونه می توان به فعالیت موسسه انگلیسی " گزارش جنگ و صلح،IWPR " و تاسیس وب سایت میانه(www.mianeh.net) به سردبیری علی محمد پدرام و آلن دیویس در این زمینه اشاره نمود که بخش مهمی از عوامل ضد انقلاب در آن شرکت دارند.
در پایان لازم به ذکر است: بنا به تقریر استاد عزیز دکتر سعدا... زارعی ،در کتاب «کارگزاران تغییر در ایران »،از ۵۰۰۰ اتاق فکر در جهان ،قریب به ۲۷۰۰ اتاق فکر در آمریکا ،و از این میان ۷۰۰ اتاق فکر فقط بر علیه جمهوری اسلامی ایران برنامه ریزی می کنند.
هدایت شده از MOBIN
، فراستخواه ،بیات و....) ،خواستار کنار زدن دین از عرصه سیاست و زندگی اجتماعی انسانها بوده ،جامعه را خود اتکا و خویش محور(بدون سلسله مراتب و حکومت و حاکمیت) ،نفی تفاوت های جنسی و جسمی،ماتریال محور(مادی) ،جنبشی و توده ای،دانسته که هر لحظه به هر سبکی خواستند تصمیم گرفته و ثبات و امنیت پایدار جامعه را به چالش بکشانند.البته ادعا میکنند انسان به واسطه حضور عقلانیت د ذهن و وجودش به براهه نمی رود ،که ادعایی است غیر قابل اثبات.
چون همین عقلانیت و استلزامات عقلی قبلا نتوانسته :«به موازات رشد صنعتی » در غرب ،برایشان ،تقید به اخلاق و معنویت را به ارمغان بیاورد.
هدایت شده از MOBIN
✍️دکتر سلیمان صمدی ،استاد حوزه و دانشگاه،پژوهشگر ارشد طب اسلامی
🎲معرفت شناسی در بستر تفکر جامعه شناسان مسلمان و غیر مسلمان
بدیهی است هر نحله،تفکر و هر قرائت فکری از پدیده ها و پدیدارها، در بستر ادیان و جوامع با یکدیگر متفاوت است.
به این معنی که سه گانه ،انسان شناسی،هستی شناسی،معرفت شناسی ،هم به لحاظ عرضی،و هم ماهوی(شکلی-ماهیتی) در یک جامعه و دین با جامعه و دین دیگر ،اساسا در یک راستا قرار نمیگیرند.
غرب :
باستان :اساسا در این دوره اندیشمندانی از جنس افلاطون،ارسطو و سقراط را میبینیم که هر کدامشان نوع نگاه ویژه به جامعه عصر خویش را دارند.
افلاطون به دنبال تاسیس جامعه ایی،آریستوکرات (نخبگان ،فلاسفه و اشرافیت متمول ) است.
بدیهی است این نوع جامعه چون جامعه طبقاتی است ،نمیتواند موجبات سعادتمندی انسانی را به ارمغان آورد.افلاطون فیلسوف شاهی را دنبال مینماید ،اما این فیلسوف شاهی موید ،تحقق عدالت،تساوی،رفاه و شایسته سالاری نیست.
ارسطو هم به دنبال شکل گیری یک جامعه عدالت محور مثلاً در قامت یک جمهوری است .اما میگوید همین جمهوری خواهی موید حضور حضور اکثریت در حکومت و حاکمیت نیست،چون دموکراسی به علت اینکه زمینه حضور اکثریت را فراهم میکند ،لاجرم اکثریت در همه جا درست و صحیح و عقلانی عمل نمی نماید.
غرب :
در دوره قرون وسطی تا رنسانس(اوایل قرن شانزدهم)
مواجه با دوره بنام قرون وسطی است .در این دوره ما شاهد سرکوب اندیشه و تفکر علمی هستیم ،و هیچ زایش ،اختراع و اکتشاف علمی در این دوره صورت نمیگیرد.
چون :«غرب انسان ها را در این دوره مواجه با ،مقوله ای،بنام فاتالیسم :سرنوشت گرایی،یا تقدیر گرایی » نموده است.
و این سرنوشت گرایی ،به علت «حاکمیت بلا منازع کلیسا » بر سرنوشت جامعه و انسانهاست.
تا جائیکه انسان مجبور است ،در این دوره سیاه هزار ساله ،«اختیار و اراده »خویش را کتمان نموده و بهشت و جهنمی را بپذیرد و خریداری نماید که اربابان کلیسا ،جواز،برات و اوراق آن را به مردم میفروشند.
در همین دوره است که گالیله به دلیل جبر تفکر کلیسا و حاکمیت مطلق کاردینال ها،پاپ ها و اسقف های مسیحی،مجبور میشود در یک دادگاه :«انکیزیسیون :تفتیش عقیده » حاضر شده و قواعد علمی،چون : «کروی بودن زمین و گردش زمین به دور خورشید » را کتمان نموده و اقرار خلاف واقع نماید.
غرب در دوره رنسانس:
اواخر قرن پانزدهم میلادی و اوایل قرن شانزدهم ،زمانیست که در غرب به نام رنسانس (زایش علمی) نام دارد .
در رنسانس کلا مسائل فرا روی انسان غربی ،به لحاظ غلبه روحیه و رویکرد انسانی در مواردی چون:
✓انقلاب صنعتی
✓رویه امپریالیستی (هژمونی مالی و استثمار سایر جوامع برای تامین اقلام مالی ،مادی و منابع صنعتی و طبیعی)
✓بنیان فکری مرکانتیلیستی (تجاری و گسترش رویه های کمپرادور یا کمپانی های بزرگ مالی و بورژوا)
✓رویه های فیزیوکراتیک (تعلق به انحصار گرایی فن سالاران و صنعتگران بزرگ،و ایده سازان غربی)
✓و در نهایت ،شکل گیری (کلنیالیسم،و نئوکلنیالیسم: استعمار و نو استعمار)
شکل دیگری به خود گرفته و صرفا مقولاتی چون :
ماتریالیسم :مادی گرایی
اومانیسم:انسان محوری
کاپیتالیسم:اصالت سرمایه
دموکراسی(که صرفا در حد نظریه ماند و شکل ابسولوتیسم و توتالیتاریانیسم ) به خود گرفت.دولت های تمامیت خواهی که فاشیسم،کمونیسم و نازیسم نماد آن بودند.
در حال حاضر هم غرب صرفا نماد :«دموکراسی» را یدک می کشد.
بدیهی است هر نظریه جامعه شناسی در بستر این مکتب(غرب ) صرفا به دنبال توجیه موارد و مسائل خویش از زاویه مادی و ماتریالیستی بوده و غایت جامعه شناسی غربی توجیه وضعیت موجود جوامعشان باشد.هرچند در مراحل اولیه با ادعای سروسامان دادن به وضعیت مردم و جوامعشان شکل گرفتند ،اما در نهایت موجب خوشبختی مردم در غرب نشدند.
چون مثلاً در زمینه «لفظ آزادی» ،آزادی جنسی-جسمی ، یافتند ،اما آزادیشان در عرصه سیاسی محدود به دیکتاتوری احزاب بزرگ این جوامع ،در تعیین سرنوشتشان شد.(دو حزبی موجود در آمریکا )
جامعه شناسان مسلمان:
نیز در سه دسته جای میگیرند اما با هر قرائتی ،قالب فکریشان به نفی خدا نمی انجامد.(اگر هم نوادری از این اندیشمندان جامعه شناس ،به نفی خدا می پردازند.موردیست .یعنی چارچوب اندیشه دینی است ،منتهی دین را در وجه حداقلی،و حداکثری می پذیرند.که حدود و ثغورش با سیاست باید در چه سطحی باشد.
ابونصر فارابی،ابن خلدون ،ابن حزم،ابن رشد ،غزالی،فخر رازی،خواجه نصیر،خواجه نظام الملک تا عصر ما آیت ا... صدر،آیت ا... جوادی عاملی،علامه طباطبایی،علامه مصباح یزدی ،امامین انقلاب اسلامی،هر کدام با متن قرار دادن نگرش دینی،جوامع را در حالت معنوی ،جوامع رو به رشد و جوامع را خالی از مفاهیم دینی ،به سمت انحطاط می دانند.
اما اخیرا جامعه شناسانی در کشورمان رشد و نمو کرده اند که چارچوبه های فکریشان برخواسته از مبانی نظری غربی است (جلایی پور
هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #گزیده_فیلم | مبارزِ آمادهبهکار
🔺️ بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از اقامه نماز بر پیکر دکتر عباس شیبانی
📥 متن کامل بیانات👇
https://khl.ink/f/51546
هدایت شده از MOBIN
✍️دکتر سلیمان صمدی،تحلیلگر مسائل سیاسی و بین المللی
🎲مناسبات بین روسیه و رژیم صهیونیستی،استراتژیست ،یا تاکتیک؟
استراتژی به معنی راهبرد و رویکرد بلند دامنه برای رسیدن به یک هدف ،وتاکتیک ،به معنی اتخاذ ،روش های متفاوت کوتاه مدت (موافق و بعضاً مخالف راهبرد ) در جهت رسیدن به یک هدف.
همانگونه که در نوشته ها و دیدگاههای قبلی خویش گفتم :«منازعه و صلح میان قدرتهای بزرگ با سایرین و یا حتی مقابل سایر دولت های بزرگ (در طیفی از همکاری و تقابل ) معنا می یابد.
بدین معنی که ما نباید فکر کنیم ،با وقوع مثلاً جنگ اکراین و حمله روسیه به این کشور،کل مناسبات روسیه و آمریکا از میان برداشته شد.
چنین سطح تحلیلی ،به شدت ،ساده انگارانه و ناشی از نشناختن ،هنجارهای نظام بین الملل است.
چون سازه های موجود در روابط بین الملل :
✓تنش زایی
✓کمربند امنیتی (کشیدن نوار قرمز جرج کنان به پورتال دور اتحاد جماهیر شوروی سابق تحت عنوان سد نفوذ،برای جلوگیری از گسترش ایدئولوژی کمونیستی در سایر مناطق تحت نفوذ آمریکا در جهان)
✓جنگ های پر شدت (Intensive war)
✓اتحاد و ائتلاف (Alience and coalition )
و.....
جملگی در روابط میان کشورها و نظامهای سیاسی موجود در روابط بین الملل و صحنه نظام بین الملل ،در کمترین زمانی به واسطه :
✓ترس از رویداد و تقابل هسته ای
✓محدودیت منابع جنگی ،طبیعی و غذایی در اختیار کشورها
✓وجود بازیگران قدرتمند،گروههای غیر رسمی ،یا گروههای فشار
✓قاعده وجود منافع مشترک و همپوشانی منافع
✓عدم تمایل کلیه کشورهای جهان در جنگ های مستقیم بلند دامنه و طولانی مدت
و.....تبصره و استثناء می خورد.
علی الخصوص اگر طرفین روابط ،به مسأله ای تحت عنوان «امنیت بین الملل » وقوف و یا اشراف کافی داشته باشند.
به مطلب ذیل توجه کنید:
«چند ساعت بعد از اعلام بنیامین نتانیاهو مبنی بر تشکیل کابینه، رئیس جمهور روسیه با او تماس گرفته بازگشتش به قدرت و تشکیل کابینه اسرائیل و عید یهودی حانوکا را تبریک گفته است.
بر پایه بیانیه کرملین، دو طرف در این تماس تلفنی، درباره "دستور کار دو جانبه و وضعیت بینالمللی" گفتگو کرده و ابراز امیداری کردند که روابط روسیه و اسرائیل "به صورت مداوم توسعه" یابد. »
جالب است بدانیم در طول چند ماهه گذشته پس از جنگ اکراین روابط رژیم صهیونیستی با فدراسیون روسیه به حالت «قهر و آشتی=شکرآب» کشانده شد ،طوریکه روسیه مبادرت به صدور بیانیه برعلیه رژیم صهیونیستی و مواضع آن نمود و کابینه رژیم صهیونیستی نیز به صراحت اعلام داشت،در جنگ روسیه علیه اکراین ،کنار اکراین،و مقابل روسیه خواهد ایستاد.عملا نیز چنین شد.اما اکنون با وضعیت جدیدی که در صحنه ،تحولات میدانی ،جنگ اکراین اتفاق افتاده،دیدار زلنسکی رییس جمهور اکراین از آمریکا و ملاقات با دولتمردان آمریکایی،اعلام حمایت صریح بایدن از اکراین ،جهت در اختیار قرار دادن ،سامانه پدافندی پاتریوت به اکراین،نشر اخباری در خصوص کاهش تسلیحات ذخیره شده روسیه در سطح رسانه ها،روی آوردن روسیه به استفاده و استقرار موشک های قاره پیما و هسته ای و....
طرفین به دنبال واسطه ایی،برای برون رفت از حالت خطرناک رویارویی در جنگ اکراین می کنند.گ
مع الوصف میتوان گفت:
با رویکرد جدیدی که فیمابین ،فدراسیون روسیه با رژیم صهیونیستی در حال رخ دادن است و پیام تبریک پوتین به مناسبت تولد «بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی » ،یخ قطع روابط در حال ذوب شدن است،که انتظار می رود با توجه به روابط دوستانه «پوتین و نتانیاهو » با یکدیگر و گرایش نزدیکی که (راست افراطی رژیم صهیونیستی و حزب حاکم روسیه به یکدیگر دارند.میتوان این انتظار را داشت که وضعیتی تقریبا مشابه ،بحران کوبا اتفاق افتاده ،و با بده -بستان سیاسی ،روسیه و غرب با محوریت رژیم صهیونیستی و نتانیاهو کنار یکدیگر قرار گرفته ،و به توافق برسند.
این حالتی است که به لحاظ عقلایی ،برای کشورمان مناسب نیست و با تثبیت و تسریع در توافق طرفینی (اسراییل با روسیه) ،ایران ما وجه المصالحه می،گردد.
در یک جمله کوتاه:«تنش روسها با صهیونیست ها ،تاکتیک و مقطعی است،چون تنها ضامن،عامل و دلال مطمئن برای تنش زدایی میان روسیه و آمریکا،رژیم صهیونیستی است.»