eitaa logo
کانال پژوهشی یهودشناسی
419 دنبال‌کننده
405 عکس
245 ویدیو
12 فایل
کانالهای پژوهشی یهود شناسی مروری موشکافانه بر فرقه های شیطانی مرتبط با صهیونیسم ما را دنبال کنید 👇 Telegram http://t.me/yahood_Zionism 👇eitaa http://eitaa.com/yahood_zionism
مشاهده در ایتا
دانلود
این کشور تا آن زمان به طرابلس غرب یا طرابلس و برقه معروف بود). پیدایش پروتکل های دانشوران صهیون در سال ۱۹۱۹ در کشور انگلیس یعنی اندکی پس از انقلاب بلشویکی ۱۹۱۷. با این حال، عرب ها تنها در نیمه قرن حاضر از چنین پدیده ای آگاه شدند ان هم در حدی بسیار محدود.
پروتکل های یهودی چیست؟ این بخش از کتاب به توضیح و ترجمه پروتکل ها بر اساس ترجمه هشتادویکم انگلیس (۱۹۵۸) است و در آن درباره پروتکل ها بیست و چهارگانه سخن می گوید. به عنوان مثال در پروتکل سیزدهم این گونه بیان شده است: وقتی حکومت ما برپا شد، وظیفه لیبرال ها و اتوپیست ها، یا رویاپردازهای خیالباف، نیز به پایان خواهد رسید اما تا آن زمان کارهای این عده برای ما مفید خواهد بود و ما اندیشه ها و افکار آن ها را به سمت عقاید بی ارزشی که فکر می کنند خوب و مطلوب و پسندیده است، سوق می دهیم.
در قسمتی دیگر از پروتکل پانزدهم به نکته جالبی اشاره می کند که چقدر پیشنیان ما حکیم و مآل اندیش بوده اند، ان جا که گفته اند در راه رسیده به هدف های بزرگ ابزارها و قربانی ها اهمیتی ندارند.
تورات و اسفار عهد قدیم در این فصل به بررسی تورات می پردازد و عهد قدیم را در کتاب مقدس پروتستان ها و کاتولیک ها بررسی می کند، فصل ها، سفرها و بخش های تورات را توضیح می دهد تا خواننده کتاب درباره هر بندی از تورات و هر سفری از آن یک آشنایی اجمالی داشته باشد.
درباره تلمود گفته شده است: «تلمود عبارت است از مجموعه اخبار و سنن شفاهی یهود در زمینه عهد قدیم. مجموع این ها در قرن دوم میلاد به صورت نوشتاری در آمد و شروح و توضیحاتی به ان افزوده شد.»
گذشته از ضعف استنادی که در برخی منابع عربی درباره صهیونیسم شناسی ویهودشناسی وجود دارد، البته نه منابعی که توسط اندیشمندان و اندیشکده های مطرح عربی در این باره تولید می شود که قوت خوبی دارند؛
این کتاب برای قوی تر شدن نیاز داشت که نظران مخالفان و موافقان صحت پروتکل ها را نیز بیاورد و ادله خود در تائید رسمیت پروتکل ها را نیز بیاورد. اندیشمندانی چون عبدالله شهبازی و روژه گارودی، منتقد صحت پروتکل ها هستند، ولی اساتیدی چون شمس الدین رحمانی و عجاج نویهض موافق صحت این اسناد هستند.
البته شهبازی و گارودی نیز نمی گویند که صهیونیست ها و یهودیان دنیاگرا بدون برنامه عمل می کنند؛ بلکه معتقدند که زبان پروتکل ها، زبان سخیفی است که مفاهیم را لوث شده نمایش داده است و ما اسناد قوی تری از کتب ظاهرا مذهبی و سخنان سران یهود و صهیونیسم داریم که از پروتکل ها قوی تر و مستند تر هستند.
در بخش دیگری به معرفی اصطلاحات و لغات خاص یهود می پردازد، به عنوان مثال می گوید سنهدرین عبارت بود از هیات عالی حاکم بر مردم و هیچ کس توان مخالفت با آن را نداشت. این هیات یهودی در عصر حضرت مسیح بود و همو بود که مسیح را محاکمه کرد و او را به پیلاتوس پونیتوس که خواهان به صلیب کشیدن آن حضرت بود، تحویل داد.
و هم چنین در تعریف کنیس یا مجمع گفته شده است متررجمان تورات پرستشگاه یهود را که کنیس یا کنیست (کنشت) نام دارد به مجمع ترجمه کرده اند. واژه انگلیسی آن SYNAGOGYE است که ریشه یونانی دارد.