✡ زنی که با خودفروشی برای صهیونیستها پول جمع میکرد! (٢)
1⃣ #گلدا_مایر در این سالها توانست در رأس تشکیلات مالی سازمانهای یهودی، میلیونها دلار برای مسلح کردن #اسرائیل آتی پول جمعآوری کند.
2⃣ او حتی از راههای #فحشا و بیعفتی و #خودفروشی برای جمعآوری پول جهت تقویت تشکیلات مخفی صهیونیستها بهره جست.
3⃣ بعد از تأسیس دولت اسرائیل گلدا مایر فعالیتهای سیاسی خود را توسعه داد. اولین شغل او در ١٩۴٨ سفارت اسرائیل در مسکو بود. او در سالهای ١٩۴٩ تا ١٩۵۶ در زمان نخستوزیری بنگوریون وزیر کار اسرائیل بود.
4⃣ سپس از ١٩۵۶ تا ١٩۶۶ به مدت ١٠ سال وزیر خارجه این کشور شد. او در این مدت بیش از هر کسی به مسافرت در سراسر جهان پرداخت.
5⃣ با مرگ «لوی اشکول» نخستوزیر وقت اسرائیل در اکتبر ١٩۶٩، خانم گلدا مایر در انتخابات به پیروزی رسید و در ١۵ دسامبر همان سال در رأس کابینه جدید صهیونیستی قرار گرفت.
6⃣ وی این سمت را تا سال ١٩٧۴ حفظ کرد و سپس در ١٠ آوریل این سال به دلیل اوجگیری مخالفت اعضای حزب کارگر که خود عضو آن بود، از مقام نخستوزیری استعفا داد.
7⃣ روز ٨ دسامبر سال ١٩٧٨ میلادی، گلدا مایر که بیش از ۵٠ سال از عمر خود را وقف خدمت به آرمانهای سیاسی، ارضی و اقتصادی #رژیم_صهیونیستی کرد در سن ٨٠ سالگی درگذشت.
📚 منبع: مشاهیر سیاسی قرن بیستم، احمد ساجدی، نشر محراب قلم، ١٣٧۴، ص۴٠٣
✅ اندیشکده مطالعات یهود
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به این فیلم خیره شو.
سفیر اسراییل از حضار میخواهد به احترام سالگرد قتل یهود به دست نازی ها، همه باهم می ایستیم....!
سفیر کوبا در واکنش به این درخواست میگوید: فقط رئیس جلسه میتواند دستور ایستادن بده و شما از عواطف انسانی برای تصویب لایحه بنفع خودتان دارید استفاده میکنید و ما الان توی سیرک نیستیم. شما مثل اشغال هستید و یه تاریخ دروغین رو حمل میکنید و من از رییس جلسه میخواهم که اجازه بدهند به احترام میلیون ها فلسطینی کشته شده سرپا بایستیم!!
🔺 آفرین به غیرت و شجاعت این زن کوبایی.. / تشویق و کف زدن ممتد حضار معنادار است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅سه دغدغه مهم نتانیاهو:
ایران، ایران و ایران....!
📆٩٨/٩/١٣ | لیسبون ، پرتغال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محو اسرائیل
ما یهود ستیز نیستیم!
پس محو اسرائیل یعنی چه؟
این اتفاق خواهدافتاد...
✡ آغاز خونین زرسالاری جهانی (١)
1⃣ بنیاد واقعی قدرت #پرتغال در شرق را #آلفونسو_د_آلبوکرک (١۴۵٣-١۵١۵) نهاد؛ کسی که مورّخین غربی مفتخرانه او را نخستین فردی میدانند که پس از اسکندر مقدونی یک امپراتوری اروپایی در مشرق زمین ایجاد کرد! دائرةالمعارف آمریکانا میافزاید: وی به مارس [خدای جنگ] پرتغالی و الفونسوی کبیر نیز شهرت داشت!
2⃣ البوکرک نگاهی وسیعتر از همتایانش داشت و «استراتژی» او «تأسیس یک امپراتوری پرتغالی در شرق» بود. البوکرک با ایجاد پایگاههایی که تمامی مدخلهای دریایی را در بر میگرفت – در شرق آفریقا، دهانه دریای سرخ، هرمز، مالابار و مالاکا – کنترل استراتژیک اقیانوس هند را نصیب پرتغال کرد. از این پایگاهها کشتیهای اقیانوسپیمای پرتغالی کشتیهای کندروتر عرب را به هراس میانداختند. آمریکانا هدف عملیات البوکرک را ایجاد پایگاههای مستحکم ساحلی میداند با هدف «کنترل تجارت مسلمانان در شرق».
3⃣ سدیدالسلطنه کبّابی مینویسد:
✍ «پرتغالیان با اعزام آلفونسو دالبوکرک تا ١١٧ سال [اواسط صفویه] حکومت بیدادگر و استعماری خود را در نهایت قدرت و خشونت ادامه دادند. راههای دریایی را زیرنظر گرفتند. حکومتها و عاملان سیاسی و تجاری را به میل خود تغییر میدادند. باج و گمرکهای فوقالعاده از کالاها و بازرگانان میگرفتند. #مساجد را میسوزانیدند و خود را یگانه مالک و فرمانفرما و صاحباختیار این مناطق وسیع میشناختند و به پادشاه پرتغال #بندگی این مردمان را تهنیت و تبریک میگفتند»!!
✍ استاد عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-colonialism/1194
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ آغاز خونین زرسالاری جهانی (٢)
1⃣ در سال ١۵٠٣، البوکرک در رأس ناوگان نظامی پرتغال به شرق رفت. مأموریت اصلی وی احداث دژی مستحکم، بهعنوان پایگاه منطقهای پرتغال، در ساحل #کوچن بود. وی پس از انجام این مأموریت در سال ١۵٠۴ به لیسبون بازگشت.
2⃣ در آن زمان احداث استحکامات با نیروی بَردگانی که از سواحل آفریقا به اسارت بُرده میشد انجام میگرفت. پرتغالیها برای اداره بَردگان و ایجاد پایگاه خود قطعاً به نیروهای مزدور بومی نیز نیاز داشتند. این اقدام یا از طریق جلب طوایف محلی انجام میشد یا از طریق جابجاییهای جمعیتی و انتقال گروههای شناخته شده و مورد اطمینان از سایر مناطق.
3⃣ در سال ١۵٠۶ البوکرک به سِمَت نایبالسلطنه هند منصوب شد و با ناوگانی نیرومند راهی منطقه شد. البوکرک در سال ١۵٠٧ به #جزیره_هرمز تاخت و آن را تصرف کرد. او در این جزیره قلعهای بهپا کرد و پس از اقامتی طولانی و تاراج بنادر و سواحل #خلیج_فارس راهی کوچن شد تا نیابت سلطنت را تحویل گیرد.
4⃣ وی در سال ١۵٠٨ به هند رسید، ولی نایبالسلطنه قبلی حاضر به پذیرش فرمان پادشاه نشد و البوکرک را زندانی کرد! در سال ١۵٠٩ ناوگان بعدی پرتغال از راه رسید و البوکرک را در مقام نایبالسلطنه پادشاه پرتغال جای داد و بدینسان مرحله جدیدی آغاز شد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-colonialism/1194
✅ اندیشکده مطالعات یهود
✡ آغاز خونین زرسالاری جهانی (٣)
1⃣ نخستین اقدام البوکرک تهاجم به جزیره استراتژیک #گوا بود. پرتغالیها در سال ١۵١٠ این جزیره را به اشغال دائم خود درآوردند. البوکرک پس از اشغال جزیره گوا، تمامی سکنه مسلمان آن را «اخراج» نمود. این اولین قطعه از سرزمین هند بود که از زمان اسکندر تا آن روز مستقیماً تحت فرمان اروپاییان قرار گرفت.
2⃣ از این پس، گوا به مقر نایبالسلطنه و مرکز امپراتوری پرتغال در شرق بدل شد و در آن قلعه و شهری مُعظم برپا شد که تا سالهای مدید مرکز اصلی تکاپوی ماجراجویان اروپایی در منطقه بود.
3⃣ البوکرک در این سال به #بندر_کالیکوت نیز حمله برد، شهر را اشغال و غارت کرد و بهعنوان انتقام، کاخ حکمران را به آتش کشید و آنگاه قلعهای مستحکم در بندر به پا کرد.
4⃣ در سالهای بعد، تا زمان مرگ، البوکرک بهطور مدام در کار تهاجم به بنادر اصلی منطقه و غارت بنادر و جزایر کوچک و روستاهای ساحلی بود. مثلاً:
5⃣ در سال ١۵١١، شهر مالاکا، در دماغه شبهجزیره مالایا، را تصرف کرد. این بندر به مدت ١٣٠ سال در تصرف پرتغالیها ماند و نقش اصلی را در تجارت خاور دور داشت.
6⃣ در سال ١۵١٢، بندر مسقط را اشغال کرد که تا سال ١۶۴٨ در تصرف پرتغالیها بود. او سایر بنادر سواحل عمان را نیز غارت کرد، #مسلمانان را قتلعام نمود و #مساجد را به آتش کشید.
✍ استاد عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-colonialism/1194
✅ اندیشکده مطالعات یهود