✡ چرا #اسرائیل ابرهای ایران را می دزدد؟!👇👆
🌐 گزارش اسپوتنیک (فارسی) از شدت گرفتن "جنگ آب و هوایی" اسرائیل با ایران:
👉 goo.gl/x3KCQK
اندیشکده مطالعات یهود 📚
امروز دنبال کنید👇👇👇
@yahtadoon
اندیشکده مطالعات یهود:
✡ اسرائیل بهدنبال نابارور کردن ابرهای ایران!
1⃣ پس از انتشار گمانهزنیهای مختلف در خصوص علت #خشکسالی سخت در بخشهای وسیعی از ایران، خبرگزاری روسی #اسپوتنیک (goo.gl/rTq3Ee) در مصاحبه با دو کارشناس، زوایای این مسئله را بررسی کرد.
2⃣ کارشناس اول #ولادیمیر_سمنوف (Vladimir Semenov) معاون مؤسسه فیزیک اتمسفر «اوبوخوف» روسیه (RAS) است که میگوید همانطور که پخش مواد شیمیایی خاص در ابرها برای بارور کردن آن امکانپذیر است، تزریق نوعی دیگر از مواد برای جلوگیری از بارش ابرها هم امکانپذیر و در روسیه، متداول است.
3⃣ سمنوف گفته که این کار در روسیه برای ایجاد امکان مراسمات خاص در فضای باز از جمله رژه سالروز پیروزی بر ارتش نازی در ششم ماه مِی انجام میشود؛ این کارشناس اما در انتها افزوده که دست زدن به چنین اقدامی برای #اسرائیل که بیش از 1000 کیلومتر با مرزهای غربی ایران فاصله دارد، ممکن نیست و این کار باید حداکثر در 100 کیلومتری مرزهای ایران انجام شود.
4⃣ کارشناس دوم #سیمون_تسیپیس (Simon Tsipis) از مؤسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی (INSS) است؛ وی ضمن تأیید نظرات فنی ولادیمیر سمنوف، با نتیجهگیری وی مخالف است.
5⃣ تسیپیس گفته که اسرائیل از امکان نابارور کردن ابرها به عنوان #سلاح_اقلیمی استفاده میکند تا دشمنان خود را به زانو در آورد. وی در این خصوص گفته: «امروزه شاهد روشهای ترکیبی در #جنگهای_نوین هستیم و از هر وسیلهای از جمله روشهای تأثیرگذاری بر اقلیم، استفاده میشود».
6⃣ تسیپیس قبول دارد که فلسطین اشغالی فاصله زیادی با مرزهای ایران دارد و نابارور کردن ابرها باید با پرواز هواپیما درون آنها در فاصله حداکثر 100 کیلومتری مرزهای ایران انجام شود ولی با توجه به اطلاعات خود، گزینه محتمل دیگری را مطرح کرده است.
7⃣ تسیپیس گفته: «ایالات متحده زیرساختهای نظامی خود را در خاورمیانه دارد. زیرساختهایی در مجاورت ایران. بیشترین احتمال روی این گزینه است که این کار (نابارور کردن ابرهای راهی ایران) در خاک #عربستان سعودی صورت میگیرد. اسرائیل مورد حمایت آمریکا است و آمریکا هم تجهیزات لازم برای دستکاری ابرها را دارد و این کار میتواند بر شرایط داخلی ایران تأثیرگذار باشد. چنین تأثیرگذاری (اقلیمی) در سطوح منطقهای و از یک محل نزدیک، از نظر تئوریک و فنی، محتمل است».
8⃣ تسیپیس در انتها گفته که قصد اسرائیل از این اقدام احتمالی، ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است.
@yahtadoon
بیداری ملت :
🔴آسیب سلبریتی گری...
🔽 تخصیص 40 میلیارد تومان برای سلبریتی ها
🔽 هدیه 6 میلیاردی شهرداری به بهاره افشاری
🔽 قطعی آب و برق برای مردم
◀ اگر نظر سلبریتی ها در رای مردم تاثیر داشته باشد، سیاسیون ما می آموزند بجای خدمت به مردم کافیست به سلبریتی ها خدمت کنند
*علیرضا اعلایی*
@yahtadoon
http://eitaa.com/joinchat/904593409Cdf6cc11aa3
🇺🇲 فتنه 🇮🇱:
⭕ ماجرای دختر اینستاگرامی پیچیده تر شد؛😳
بعد از تکذیب درخواست انتشار این مصاحبه از سوی دستگاه قضایی، روابط عمومی پلیس نیز اعلام کرد در بررسیهای همه جانبه و دقیق محرز گردید که نامبرده فاقد پرونده انتظامی و قضایی در پلیس بوده و احضار و مصاحبه با نامبرده توسط پلیس صورت نگرفته است/ روزنامه ایران
#مائده_هژبری
@yahtadoon
یهتدون
#پشت_پرده_خاموشی_ها @yahtadoon
#از_منظر_دیگر
مردم عراق نسبت به بیکاری و قطعی برق دست به اعتراض زدن و بر علیه ایران که صادرات برق به عراق و قطع کرده شعار دادن
👆 دقت کنید 👇
قبول معاهده ی پاریس
♦️هم بر شرایط توسعه نیروگاهی ایران تاثیر گذاشته
♦️هم بر رفاه مردم ایران تاثیر گذاشته
♦️هم بر شرایط برق عراق تاثیر گذاشته
♦️هم بر شرایط امنیت عراق تاثیر گذاشته
♦️ هم بر احساسات حسنه ی في مابین مردم عراق و ایران تاثیر گذاشته
یعنی نتیجه ی سالها کار دیپلماسی دولت و نظام و زحمات و خون های بچه های مقاومت، با امضا و پذیرش یک معاهده به ظاهر نامربوط از طرف خارجی ها، در حوزه ی سوخت های فسیلی و گرم شدن زمین، دود شد و رفت هوا
ببینید دشمن از چه راه هایی در تلاش هست برای به شکست کشاند ایران
يادتونه گفتم همیشه دشمن طوری زمین بازی و میچینه و طوری عمل میکنه که علیرغم هر عکس العمل از طرف ما برد با اون باشه
پذیرش معاهده ی پاریس هم مانند دیگر قراردادهای بین المللی: #برجام، # FATF و... به ضرر کشور ماست
@yahtadoon
VOINEWS:
ببینید ناکارآمدی یک دولت چطور در منطقه تأثیر میگذارد:
دولت روحانی نمیتواند برق مردم ایران را تأمین کند و از صادرات به عراق ناتوان میشود، مردم عراق از بیبرقی در این گرمای شدید معترض میشوند و عدهای از عراقیهای متنفر از ایران هم به احزاب و پایگاههای دوستان ایران حمله میکنند
@yahtadoon
یهتدون
▪️آمارهای وزارت نیرو میگوید دلیل اصلی قطعی برق، عدم توسعه نیروگاهها، توسط دولت در سالهای اخیر است!
روشنگری:
⚡️گزارشهای رسمی وزارت نیرو نشان میدهد معالاسف در دولت آقای روحانی نرخ رشد سالانه ظرفیت تولید برق کشور نسبت به دولت سابق (دوره 84 تا 92) حدود 42 درصد کاهش یافته است.
سال 84 مجموع ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور 41043 مگاوات بوده است که این ظرفیت در سال 92 به 70235 مگاوات میرسد. یعنی در طول 8 ساله دولت سابق، ما شاهد افزایش 71 درصدی ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور بودهایم. به عبارت دیگر، در دولت سابق سالانه به طور میانگین 3649 مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است.
اگر افزایش ظرفیت نیروگاههای کشور با همین روند ادامه پیدا میکرد، باید در پایان سال 96 ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاههای کشور به 84831 مگاوات میرسید اما این ظرفیت هماکنون در 78726 مگاوات متوقف است، یعنی میانگین رشد سالانه تولید برق در دولت آقای روحانی، 2122 مگاوات بوده و همانطور که اشاره شد، نسبت به دولت سابق، حدود 42 درصد کاهش رشد ظرفیت تولید برق داشتهایم.
@yahtadoon
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنگوی قوه قضاییه: "حمید مظلومین"، سلطان سکه سال ۹۲ هم دستگیر شد اما بانک مرکزی رسماً گفت "خودمان به او دلار دادیم" !
بدترین نوع فساد ،فساد سیستمی است
@Bisimchimedia
📝دین برای خوشآمد عوام؛ روحانیت پوپولیست
🔻تلاش برای جاانداختن عقاید منافی با احکام دینی وقتی از زبان روحانیون انجام شود، یقیناً تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت. برخی روحانیون نیز برای گرفتن ژستهای روشنفکری یا همراهی با جمعی که از نظرشان اکثریت مردم شناخته میشوند و یا حب و بغض سیاسی و جناحی، راغب هستند که تفسیرهای گزینشی و مطابق سلیقهی عوام داشته باشند و در این مسیر گاه از احکام اسلام هم عبور میکنند.
🔻در هفتهی گذشته روزهایی چند را جامعهی رسانهای و مجازی کشور درگیر پخش اعترافات دختری رقاص از صداوسیما بود. برنامهای که اگر در فضای مجازی هیاهو نمیشد، چندان دیده نمیشد. سروصدای اعتراضات تند به صداوسیما برای پخش اعترافات دختری رقاص (بدون نشان دادن تصویر و اعلام نام او) آنچنان بلند بود که کمتر صدایی در تاکید حرمت و جرم بودن کار آن دختر شنیده میشد.
🔻حجت الاسلام محمدرضا زائری مثل خیلی اوقات دیگر صدای بلند این جدل بود. او اولویت را در برخورد با مفسدان اقتصادی دانست و با ادبیاتی زیبا نوشت که «قرنها مردم رقصيدند و برهنه شدند و رفتند و آمدند، اما دين آسيبي نديد... آنچه دین و ایمان را متلاشی و نظام را نابود میکند، لرزش کمر دختری نوجوان نیست؛ لغزش قلم قاضی کهنسال است!» که میشد گفت با این حساب، قرنها هم مفسدانی مال مردم را خوردند و دین آسیبی ندید! و یا در جایی دیگر میگوید «اگر دینی بگوید عرق خور را باید شلاق زد، ولی غارتگر اموال مردم را باید رها کرد، من آخوند هم زیر بار آن دین نمیروم» حرفهای زائری مثل همیشه با مغالطه همراه بود. در دین نداریم که تا وقتی تمام و کمال به احکام اقتصادی اسلام عمل نشده، احکام فرهنگی تعطیل باشد و دوقطبی سازی از احکام اسلام و تعطیلی یکی به بهانهی عمل نشدن به دیگری ریشهی دینی ندارد؛ گرچه در توییتر و اینستاگرام طرفداران زیادی دارد! از طرفی این روحانی معروف توجه نکرد که جرم آن دختر "رقاصی" نیست؛ جرم او "رقاصی اروتیک در فضای عمومی جامعه" و اشاعه فحشاست، وگرنه محمدرضا زائری باید بداند هر شب در ایران صدها مجلس عروسی در سالنهای دارای مجوز با رقص برگزار میشود و کسی آن را جرم نمیداند. اگر قرار است روحانی فرهنگی ما بین یک عمل و تبلیغ آن فرقی نگذارد، نباید به دانش حوزوی و حقوقی او شک کرد؟! از طرفی چه کسی و کجا گفته باید عرقخور را شلاق زد، ولی غارتگر اموال مردم را رها کرد؟! شدت بخشیدن به گزارهای که نیست و بعد رد آن، حکایت مغالطهی پهلوان پنبه است. البته طبیعتاً سوت و کفهای زیادی برای زائری زده شد، اما خوشآمد دیگران، عقیدهی نادرست را درست نمیکند. همین روزهایی که زائری درباره این دختر رقاص میگفت و مینوشت، کیفرخواست ۳۰ اخلالگر ارزی صادر شد و در هیاهوی شبکههای اجتماعی دیده نشد. طبیعتاً داعیهی دفاع از عملکرد نهادهای متولی مبارزه با مفاسد اقتصادی را نداریم و مواضع ما روشن است، اما یک طرفه به قاضی رفتن هم همیشه آدم را راضی برمیگرداند.
🔻روحانیونی دیگر در موضوعات دیگر در همین روزها کوشیدند مطابق عرف مدنظر خود عمل کنند. یک عضو شورای شهر تهران درخواست آزادی بی حجابی برای توریستها را داشت. این بار هم برای تایید این نظر سراغ یک روحانی رفتند؛ حجت الاسلام غرویان در مصاحبهای اعلام کرد که «توریستها از نظر شرعی و فقهی جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خودشان حجاب را اختیار کنند.» پاسخ به غرویان ساده است. مبنای قانون حجاب در ایران، سالم سازی محیط جامعه است و نه الزاماً در نظر گرفته شدن خیر و مصلحت فردی که ملزم به رعایت حجاب میشود. قانونگذار وجود فرد بی حجاب را مخل سلامت اخلاقی جامعه تشخیص داده و در این میان چه فرقی میکند این اخلال توسط فرد ایرانی انجام شود یا غیر ایرانی؟ مثلاً به غیرایرانیها اجازه دهیم که شما میتوانید قانون توقف پشت چراغ قرمز را رعایت نکنید؛ وقتی قانون برای امنیت جامعه است، چه فرقی میکند کسی که آن را نقض میکند ایرانی باشد یا خارجی؟!
🔻شخصی سازی دین، اصرار بر برداشتهای سلیقهای، و اقلیتی را کل عرف دانستن و بر مبنای آن نظر دادن، در نهایت به حذف دین از جامعه خواهد انجامید. خطر این تفسیرها برای دین یقیناً از اشاعهی فحشای آن دختر کمتر نخواهد بود. تفسیر دین مطابق سلیقه عوام خود نوعی پوپولیسم است که دامنگیر برخی روحانیون شده است.
خلاصهای از یادداشتم در روزنامهی جوان
۲۳ تیر ۹۷
@yahtadoon
توییتگرام:
۲ژوئن۲۰۱۷ترامپ از پیمان پاریس بیرون آمد. در حالیکه اوباما آنرا امضا کرده بود ترامپ دلیل آنرامغایرت با منافع آمریکا عنوان کرد.
ترامپ اضافه کرد که خروج ازاین توافق صنایع زغال سنگ ونفت رارونق خواهد بخشید.
براساس کسب کدام منفعت ماداوطلبانه به این پیمان پیوستیم؟
#تعامل_با_گرگها
×م. طالبی دارستانی×
@yahtadoon