https://instagram.com/yahya.jahangiri?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجای بازی فضای مجازی هستیم؟ هنوز نمیدانیم و یا نمی خواهیم در #یوتیوب و #فیسبوک و.. نقش آفرین باشیم ولی با کمال شگفتی در #ایتا به #انگلیسی برای مخاطب #خارجی سخن می رانیم؟
همیشه گفتم: بلندگوی بین الملل در ایران، به سوی #داخل است تا #فرامرز
یحیی جهانگیری
#چندروایت_معتبر
@yahyajahangiri 👍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام والمسلمین یحیی جهانگیری، استاد حوزه و دانشگاه و مبلغ بینالملل که برای تبلیغ و معرفی پیام اهلبیت(ع) در استرالیا به سر میبرد در گفتوگو با ایکنا به مناسبت اربعین حسینی با تأکید بر اینکه مراسم اربعین و به طور کلی معارف اهل بیت(ع) در استرالیا علاوه بر شیعیان از سوی سایر مذاهب اسلامی و فراتر از آن غیرمسلمانان نیز مورد استقبال گسترده قرار گرفته است، تصریح کرد: با تکیه بر شعار «حب الحسین یجمعنا» میتوان بسیاری از فرهنگها، ادیان مذاهب مختلف را در زیر چتر محبت امام حسین(ع) گرد آورده و پیام نهضت حسینی را از این راه به آنها انتقال داد. مشروح این گفتوگو در ادامه از نظر میگذرد:
گردهمایی فعالان بین الملل
انجمن های مستقل دانشجویی سراسر کشور
دانشگاه قم
@yahyajahangiri
جلسه دفاع دانشجوی عراقی ام خانم فلیحة
شکر خدا عالی ترین نمره را کسب کرد.
@yahyajahangiri 👍
یادداشت های فرامرزی
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نماینده سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی در نخستین اجلاسیه بینالمللی مساجد جهان اسلام گفت: در اندیشه ناب اسلامی، مسجد بیش از آنکه سخت افزار فیزیکی باشد، نرم افزار معرفتی است. در طول تاریخ، مساجد، کانون تولید معرفت و دانش و مرکز تربیت انسان های مومن بوده است. مساجد نقش هویتی به شهر و محله اسلامی می دهد. با مسجد است که شهر و مدنیت اسلامی از دیگران متمایز می شود. از این رو در تمدن نوین اسلامی، مساجد باید دال مرکزی باشند.
جهانگیری ادامه داد مساجد، زبان مشترک بینامذاهبی است. همه مذاهب اسلامی با تمام تمایزها و تفاوت ها، به مسجد باور داند و مسجد می سازند و آن را مقدس می شمارند. از این رو مسجد می تواند بستر و نماد وحدت اسلامی باشد.
از آنجا که مساجد، با سه شاخص مهم یعنی پر پراکنده ترین سازمان در جهان و نیز مردمی ترین نهاد و البته آسمانی ترین سمن می باشد، باید بین اینها کار شبکه ای اتفاق بیافتد. هیچ نهادی در دنیا به اندازه مساجد پراکنش جغرافیایی ندارد. و هیچ نهادی به میزان مسجد، مردمی نیست. و البته در میان سمن های دنیا، این مسجد است که سر به آسمان دارد و پای در میان مردم.
مساجد امروز پایش را از سرزمین های اسلامی فراتر نهاده و حتی در جهان غرب، نقش آفرین شده است. امروزه طبق آمار حدود چهار میلیون مساحد در دنیا هست. این یک شمبه گستره بی نظیر است. امروز مسجد ، منحصر به جهان اسلام نیست. با این ظرفیت، بایسته است کار شبکه ای نرم افزارانه در مقایس بین المللی بین مساجد، شکل گیرد.
https://www.icro.ir/%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%AA/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AC%D8%AF-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF
@yahyajahangiri 👍
سخنرانی دکتر یحیی جهانگیری در دانشگاه تهران
به زبان انگلیسی
موضوع: فلسفه زیارت کربلا در اربعین
https://www.aparat.com/v/P7gmc
@yahyajahangiri
🔹شنیدن این خبر، باید نگران😒 و گریان😭 شد
⏺تبدیل 343 مسجد در 18 کشور جهان به کلیسا
مهمت امین یلماز، با مستند کردن آثار معماری ترکیه که معمولاً به کلیسا تبدیل میشوند، 329 اثر را در #18 کشور در سال 2020 فهرست کرد.
یلماز که #سیزده سال است فهرستی از آثار #ترکی که به #کلیسا تبدیل شدهاند تهیه میکند، گفت: «در 18 کشوری که من بررسی کردهام، 448 اثر به کلیسا تبدیل شد و از این آثار، 343 اثر قبلا مسجد بوده است.
پ. ن: تازه این مساجد #ترکی است نه همه مساجد
جا دارد یک پژوهشگری این مساله را یک #پایان_نامه بکند: چرا مساجد به کلیسا تبدیل میشود؟ آیا. بحث دینی است یا مشکلات سلیقه ای و ...
@yahyajahangiri 👍
🔹وقتی استرالیا، بانک اسلامی میزند
⏺نخستین بانک اسلامی استرالیا ۲۰۲۴ آغاز به کار میکند
به گزارش ایکنا به نقل از استرالیا تودی، بانکهای اسلامی در بسیاری از کشورهای با اکثریت مسلمان و همچنین در کشورهای دارای اقلیتهای مسلمان قابل توجه مانند بریتانیا، آفریقای جنوبی، سریلانکا و تایلند به بخشی جداییناپذیر از سیستم مالی این کشورها تبدیل شدهاند.
اکنون استرالیا آماده پیوستن به این فهرست است. از اواسط سال ۲۰۲۴، بانک اسلامی استرالیا قرار است به ۸۱۳ هزار مسلمان این کشور خدمات بانکی ارائه دهد که مطابق با اصول اسلامی اخذ سود از مشتریان یا سرمایهگذاری در محصولاتی مانند الکل یا قمار از سوی این بانکها ممنوع است.
چالش اصلی برای بانک اسلامی استرالیا، کسب اعتبار از سازمان نظارتی استرالیا(APRA) است که صنعت بانکداری تجاری استرالیا را نظارت میکند. این بانک میگوید که قصد دارد اواسط ۲۰۲۴ برای این درخواست اقدام کند و پس از آن میتواند برای عموم فعال شود.
در مرحله بعد، این بانک باید پایگاه مشتریان قابل توجهی را جذب کند. طبق گزارشها، از اکتبر ۲۰۲۲ تقریباً ۸۰۰۰ مشتری بالقوه در لیست انتظار این بانک قرار دارند. ورود بانکداری منطبق با شریعت، مسائل جدیدی را برای بخش بانکی استرالیا به همراه خواهد داشت.
استرالیا هنوز هیچ نهادی برای نظارت بر بانکداری منطبق با شریعت اسلامی ندارد، به این معنی که تمام مسئولیت در این زمینه بر عهده هیئت نظارت خود بانک خواهد بود. در بسیاری از کشورهای با اکثریت مسلمان، مانند مالزی، یک شورای مشورتی جداگانه که معمولاً توسط بانک مرکزی کشور منصوب میشود، بر صنعت مالی اسلامی نظارت میکند.
کمیته شریعت بانک اسلامی استرالیا دارای سه عضو است: اشرف محمد هاشم مستقر در مالزی، که در شورای مشورتی شریعت آن کشور نیز حضور دارد. محمد علی الگری، استاد اقتصاد اسلامی در عربستان سعودی؛ و رشید راشد، محقق بانکداری اسلامی مستقر در استرالیا.
بسیاری از بانکهای اسلامی دیگر در سراسر جهان نیز علمای شریعت خارج از کشور را در هیئت مدیره خود دارند. اما با توجه به پیچیدگی این امر، این افراد منصوب شده باید با رویههای جاری در حوزه مالی استرالیا نیز آشنا باشند. مسئله این است که بانک اسلامی استرالیا چگونه با بانکهای موجود تعامل خواهد داشت که علاوه بر پایبندی به قوانین شریعت، با تمام الزامات نظارتی بانکی استرالیا نیز مطابقت داشته باشد.
بانک اسلامی استرالیا و بانکهای موجود باید به تطبیق با قوانین عادت کنند؛ این امر در سایر کشورهای غربی با موفقیت انجام شده است و استرالیا نیز نباید از این قاعده مستثنی باشد.
@yahyajahangiri 👍👍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 موکب امام رضا در کربلا
🔹برای پذیرش اسکان نیاز به گذرنامه و خود شخص هست
📍آدرس: کربلا، میدان بلدیه، شارع النبی، موکب امام رضا
https://maps.app.goo.gl/vbVxgT9mYt6RkWby9
@yahyajahangiri 👍
فلسفة رجوع الاسرى الى کربلاء و زیارت جابر بن عبدالله يوم الاربعين
وكالة انباء شبستان:قال حجة الاسلام و المسلمین جهانغیری سهروردی هناك اتفاق بين المؤرخين على انه الاسارى رجعوا الى كربلاء وان كان هناك خلاف في تعيين الوقت بالضبط هي الاربعين الاولى او من السنة الثانية كما ان هذا الرجوع اتفق مع لقاء جابر بن عبد الله الانسصار الذي جاء لزيارة الامام الحسين (ع) اما يوم الاربعين من السنة الاولى او الثانية.

افادت وكالة انباء شبستان: واشار حجة الاسلام و المسلمین جهانغیری سهروردی الى انه ليس من السهولة الحكم على الرأي القائل بأن أسارى أهل البيت قد مرّوا في طريق رجوعهم إلى المدينة بكربلاء أولاً ويرى بعض المحققين كالمحدّث النوري في كتاب اللؤلؤ والمرجانوكذا تلميذه الشيخ عباس القمي في منتهى الآمال بأن هذه الزيارة لم تكن في السنة الأولى، لانه لم يكن بالإمكان حصولها في السنة الأولى. وقد شكك في وقوعها السيد إبن طاووس في إقبال الأعمال قبل المحدث النوري
وفي الجهة المقابلة هناك من يعتقد بأن القافلة التي ضمت أسارى آل الرسول كانت قد وصلت كربلاء بعد تركها الشام وكان وصولها كربلاء في يوم الأربعين، وبعد زيارتها مرقد الحسين اتجهت صوب المدينة.
وقد تحدثت هذه النظرية وبصراحة كما جاء في كتاب اللهوف للسيد ابن طاووس عن حقيقة أن أهل البيت كانوا قد التقوا أثناء هذه الزيارة جابر بن عبد الله الأنصاري وبعض بني هاشم.
وقد كتب السيد محمد علي القاضي الطباطبائي كتاباً مفصلاً في ردّ رأي الشيخ النوري والقمي باسم التحقيق حول أول أربعين سيد الشهداء.
وعلى اي حال ان هذا الرجوع للسبايا واللقاء اصبح هو السبب في وجود زيارة الاربعين ونشوئها ولولا هذا اللقاء وهذا الرجوع لما كان لمسيرة الاربعين ان تتحقق فان هذا الحادثتان سببهما ايجاد هذه الجنبة التبليغية.
🔹دانش باید سرمایه آفرین باشد
🔹همیشه گفتم، مشکل ما عدم تجاری سازی علوم به ویژه علوم انسانی است.
🔹بخوانید
در بحث اقتصاد دانشگاه مثالی باید زد: در تمام بیزینسهای «امروز» آمریکا، شرکت و یا فعالیت بازرگانی ای که بتواند یک میلیون دلار پول تولید کند باید واقعا همت و «تلاش بسیار» مصروف کند. یک میلیون دلار، پول قابل توجهی است. ولی یک دختر جوان مانند خانم باربارا سیمپسون در دانشگاه استنفورد با ارایه یک پروپوزال یک میلیون دلار فاند می گیرد. این خانم به سی سالگی نرسیده اکنون هفت دانشجوی دکترا دارد، یعنی هفت فاند بین نیم تا یک میلیون دلار گرفته است!
@yahyajahangiri 👍