کمصدایی شیعیان اروپا در رسانههای اجتماعی
🔺دانشگاه اوترخت در پژوهشی وضعیت بروز رسانه ای موسسات اسلامی اروپا (شامل مساجد، مراکز اسلامی و...) را در دوران پس از داعش منتشر کرد.
🔸طبق این پژوهش، پررنگ ترین هویت اسلامی بروز یافته در رسانههای اجتماعی متعلق به ترکهاست. (هویت ترک بودن در موسسات اسلامی بیش از هویت های مختلف اسلامی بروز یافته است.)
🔹در رتبه بعدی (مطابق گراف فوق) بنیادهای مراکشی غیرسلفی، بیشترین بروز و ظهور را داشتهاند و سپس سورینامیها، اندونزیاییها، پاکستانیها، افاغنه و اعراب بیشترین بروز هویتی از خود داشته اند (https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0254881).
🔸مشاهده میشود که در لیست هویت های پرسروصدای اسلامی رسانهای، خبری از شیعیان ایرانی نیست.
🌐 نکته قابل تامل، هواداری سلفیها از یکدیگر در فضای مجازیاست. در حقیقت، سلفیهای اروپا، به محض دیدن اکانتهای سلفی دیگر، با آنها تعامل برقرار میکنند، اتفاقی که در میان شیعیان به این شدت دیده نمیشود.
💹 طبق برخی آمار (https://www.pewresearch.org/wp-content/uploads/sites/7/2009/10/Shiarange.pdf) اقلاً نزدیک به ده میلیون نفر شیعه معتقد در اروپا زندگی میکنند.
@yahyajahangiri
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
⬅️ششمین پیش نشست همایش بین المللی مطالعات تطبیقی اخلاق در اسلام و مسیحیت
🗒موضوع :رابطه اخلاقی انسان و حیوان در اسلام و مسیحیت
🎙حجت الاسلام دکتر یحیی جهانگیری
◾️دکترای مطالعات اسلامی
🗒 دکتری شیعه شناسی
🗒رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قم
⬅️پروفسور دیو اسمیت
🔹فعال عدالت اجتماعی و مسائل بین ادیان
🗒نویسنده و نامزد جایزه سال استرالیایی در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۹
📅زمان :١٤٠٢/٠٢/١٨
⏰ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷:۰۰
🗒مکان: قم پردیسان، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، طبقه دوم، تالار شهید سلیمانی
➖با ترجمه همزمان انگلیسی به فارسی
▶️نشست بصورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
🔗 لینک ورود به جلسه
🌐dte.bz/philconf
📁مجری:پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی
🔻 #تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔺 @tablighnews
مجلس ترحیم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جلیل کریم خانی
پدر عزیز حجت الاسلام والمسلمین دکتر کریمخانی
مدیر حوزه امام رضا
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸
ساعت ۱۷_۱۸ در قم سی متری هنرستان خ شهید ابراهیمی خ بهار ک بهار یکم پ ۱۱۰ برگزار می گردد.
وی اضافه کرد: امروزه این خلأ در دنیا وجود دارد که رفتار ما انسانها با حیوانات رفتار اخلاقی و درستی نیست؛ این در حالی است که در اسلام که تعالیم خود را از قرآن و روایات میگیرد، شاهدیم ۲۰۰ آیه درباره حیوانات در قرآن بیان شده است؛ نام شش سوره به نام حیوانات است و ۴۰ نام حیوان در قرآن ذکر شده است.
جهانگیری با بیان اینکه قرآن کریم که برای هدایت انسانها نازل شده است چنین توجهی هم به حیوانات دارد، افزود: در قرآن کریم خداوند به انسان تذکر داده است که از آفرینش برخی حیوانات مانند شتر عبرت بگیرند: افلا ینظرون الی الابل کیف خلقت. البته هر قدر به سمت مدرنیته حرکت میکنیم، از رفتار اخلاقمدارانه انسانی و رفتار درست با حیوانات دور میشویم، در حالی که میتوانیم از حیوانات مسائلی را آموزش ببینیم و یاد بگیریم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قم اظهار کرد: در سال ۲۰۲۰ ماجرایی منتشر شد که پسری والدین خود را از دست داد و در بین برخی از حیوانات بزرگ شد و با آنان زندگی مسالمتآمیزی داشت ولی وقتی مدتی بین انسانها آمد، خودش درخواست کرد تا دوباره با حیوانات زندگی کند زیرا از نظر وی، آرامشی را که در جمع حیوانات داشت، در بین انسانها نداشت.
وی افزود: در منابع اسلامی درباره رفتار انسان با حیوانات میتوان به بحث مناسک حج اشاره کرد و آن اینکه آسیبرساندن در طول احرام به حیوانات حرام است و کفاره دارد و حتی اگر حیوان موذی به ما آزار برساند، نمیتوانیم رفتار بدی با آنها داشته باشیم.
تسبیح حیوانات
جهانگیری تصریح کرد: قرآن کریم در سوره نمل به درک و آگاهی مورچه اشاره کرده است زیرا وقتی سلیمان وارد سرزمین آنها شد، رئیس مورچهها به آنها گفت وارد مساکن خودتان شوید تا سلیمان و سربازان او شما را زیر پا له نکنند. یا در برخی آیات فرموده است: أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ يُسَبِّحُ لَهُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالطَّيْرُ صَافَّاتٍ كُلٌّ قَدْ عَلِمَ صَلَاتَهُ وَتَسْبِيحَهُ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِمَا يَفْعَلُونَ؛ در اینجا اشاره به تسبیح موجودات غیر از انسان دارد و اینکه خدا تسبیح آنها را درک میکند.
️دکترای مطالعات اسلامی و شیعهشناسی بیان کرد: در احادیث هم مطالبی در این زمینه داریم از جمله امام صادق(ع) فرموده است «مکروه است کسی حیوانی را که خودش پررورش داده است خودش هم او را ذبح کند زیرا حیوان با پرورشدهنده او مأنوس شده است». همچنین نقل است که حق ندارید به حیوانات سیلی بزنید زیرا آنها در حال تسبیح خداوند هستند و اگر خواستید بزنید باید به پشت او بزنید.
https://iqna.ir/fa/news/4139576/%D8%AA%D8%A3%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%AD%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-200-%D8%A2%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AD%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
گزارش تصویری پیش نشست
اخلاق حیوانات در اسلام و مسیحیت
پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی
@yahyajahangiri
📢دعوت به همکاری در یکی از مراکز حوزوی قم جهت کار آموزشی
🔹نوع فعالیت: اداری، اجرایی، آموزشی و پژوهشی
🔹شرایط متقاضی:
داشتن حداکثر سن 30 سال
تحصیل در حوزه و یا دانشگاه(اولویت با دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم(ع) میباشد)
🔹مدارک مورد نیاز:
1. یک قطعه عکس
2. مدرک کارشناسی و یا سطح 2 حوزه
3. تصویر تمامی صفحات شناسنامه
4. شرح سابقه فعالیتها و مهارتها
🔸جهت ثبت نام با استفاده از اکانت گوگل، فرم زیر را تکمیل کنید:
ثبت نام
پشتیبانی
🔻 #تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔺 @tablighnews
akhlagh dar masihiat.mp3
91.94M
⚪️ فایل صوتی
پیش نشست همایش بین المللی اسلام و مسیحیت
⚪️با موضوع
رابطه اخلاقی انسان و حیوان در مسیحیت
به انگلیسی
سخنرانان:
✔️شیخ یحیی جهانگیری از ایران
✔️کشیش دیو اسمیث از استرالیا
◀️پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی
@yahyajahangiri ◀️
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو #حتما_ببینید
@allah4all
✳️ شهر شیعی ایرانی دربند یکی از سه پایتخت تاریخ روسیه
🔸جامعه شیعیان شهر دربند از نخستین جوامع مسلمان در روسیه محسوب می شوند. جامعه شیعیان دربند در دهه های نخستین اسلام با ورود پیروان این دین به قفقاز شکل گرفت و مسلمانان منطقه نیز تمامی آداب و رسوم خود را که از دیرباز به آنها ارث رسیده، حفظ کرده اند از جمله اینکه نیمه روز هنگام ظهر بانگ اذان در شهر به صدا در می آید و مومنان را برای اقامه نماز به مسجد فرامی خواند.
@allah4all
🔸مسلمانان دربند و مناطق اطراف همچنین سوگواری های محرم را با شکوه برگزار می کنند و دسته های سوگوار در نواحی مختلف شهر حرکت کرده و مردم سینه زنی می کنند.ایام اعیاد اسلامی مانند قربان و فطر نیز در دربند با شکوه برگزار می شود و مردم در این روزها با حضور گسترده در مساجد، عید را با هم مذهبان خود برگزار می کنند. مردم دربند نوروز را نیز که از دوره حکومت ایرانیان بر این منطقه قفقاز به ارث مانده است، جشن می گیرند و همانند ایرانیان، این جشن باستانی را به یکدیگر شادباش می گویند.
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
@Thrillofpeace
بیانات در دیدار جمعی از اساتید و فضلا و مبلّغان و پژوهشگران حوزههای علمیه کشور
یک مسئله این است که تحول را مدیریّت کنید. ببینید آقایان و خواهران عزیز! تحول اجتنابناپذیر است؛ تحول، طبیعت و سنّت آفرینش الهى است؛ این را بارها من مطرح کردهام، گفتهام؛ تحول رخ خواهد داد.
حالا یک واحدى را، یک موجودى را فرض کنیم که تن به تحول ندهد؛ از یکی از دو حال، خالی نیست؛ یا خواهد مُرد یا منزوى خواهد شد؛ یا در غوغاى اوضاع تحول یافته، مجال زندگى پیدا نمیکند و زیر دست و پا لِه میشود، از بین میرود یا اگر زنده بماند منزوى خواهد شد.
مثل همان انسان جنگلى که در روزنامه ــ امروز یا دیروز، این یکى دو روزه ــ خواندیم؛ یک آدمى است که چهل سال پیش، داخل جنگل در مازندران رفته و یک ارتباط خیلى ضعیفى دارد با محیط بیرون خودش؛ [اینطور] منزوى میشود. میشود رفت، میشود از تحول دورى گزید، امّا با انزوا. اگر حوزه بخواهد از تحول بگریزد، منزوى خواهد شد؛ اگر نمیرد، اگر زنده بماند. البتّه مایهى دین، مانع مُردن میشود، امّا منزوى خواهد شد؛ روزبهروز منزوىتر خواهد شد.
@yahyajahangiri