هدایت شده از همسرداری حرفهای
🍃🍃🍃🍃🍃💠﷽💠🍃🍃🍃🍃🍃
#آقا_غیرتمند_باش
#ساخت_خانه_در_جهنم
💠پيامبر اکرم صلّی الله عليه و آله فرمودند:
و المَرْاةُ اذا خَرَجَتْ من بابِ دارِها مُتَزَيِّنَةً مُتَعَطِّرَةً و الزّوجُ بذلِكَ راضٍ يُبني لِزَوجِها بكُلّ قَدَمٍ بيتٌ في النّار.
🔥زن اگر از خانه خودش با #آرايش و زينت و #معطر خارج شود و شوهرش به اين كار او راضی باشد، به هر قدمی كه آن زن بر میدارد برای شوهرش خانهای در #جهنم بنا میگردد.
📕بحارالانوار، ج۱۰۰،ص۲۴۹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖
🆔 @moshavereh_tel مشاورهتلفنی🔸
🆔 @nadorostha کانالدوم ما🔸
🆔 @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
جذبه های الهی شامل بندگانی می شود که در دل شب برای خواندن نماز شب قیام مکنند. چنین بندگانی در معرض رحمت الهی و نسیم ربوبی قرار می گیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🍀🍀بسیار دیدنی وشنیدنی🍀🍀🍀 سخنرانی شجاعانه امام جمعه جلفا ونهیب به بعضی خائنین از مسولین :از کجا۱۰۰۰میلیارد اوردهاید ...بچه هایتان در دامان شیطان بزر گ چه می کنند؟ حیات طیبه
@yamahdiadrekni72
🍀🍀🍀تدبیر یا ولنگاری فرهنگی و اقتصادی؟!🍀🍀🍀
در قدیم گاهی به کسی که سرش تاس بود به تمسخر، پیشبند «زلف» اضافه می کردند مثلا به علی کچل می گفتند زلفعلی و حالا هم بر اساس هما سنت دیرینه به دولتی که هیچ گونه تدبیری ندارد و سوسوی امید را در دل آحاد ملت خشکانده است می گویند دولت تدبیر وامید!
دولت آقای روحانی در این 5 سال حاکمیت خود بر کشور کار را به جایی رسانده که مردم به هنگامی که با یکدیگر مواجه می شوند به جای احوال پرسی، با نگرانی از هم می پرسند چی خواهد شد؟ اگر تاریخ را ورق بزنیم شاید بتوان ادعا کرد که هیچ دولتی به این بی تدبیری نمی توان یافت! مدعیان «تدبیر و امید» کار را به جایی رسانده اند که حتی حامیان سینه چاکشان، پرچم انتقاد به شانه گرفته خواهان استعفا یا استیضاح وی شده اند. براستی کدام تدبیر را میتوان نشان داد که این دولت آن را به کار گرفته باشد؟ آیا در چینش تیم مذاکرات دارای تدبیر بود که تاکنون چندین جاسوس دشمن دستگیر شده اند؟ آیا در شعار برد- برد و طرح خزانه خالی و جیب خالی و انبار خالی دارای تدبیر بود که دشمن را در گرفتن امتیازات فراوان از کشور ایران جری ساخت؟ آیا در تنظیم برجام تدبیری دیده شد یا همان نوشته امریکایی ها را به عنوان توافق پذیرفتند؟ آیا در اجرای برجام تدبیری وجود داشت؟ این که ایران همه تعهداتش را بر روی زمین انجام دهد تا امریکایی ها تحریم های ظالمانه اشان را از روی کاغذ بردارند تدبیربود؟ آیا نگرفتن امضاء از رییس جمهور امریکا مبنی بر این که پس از اجرای تعهدات ایران، امریکایی ها متعهد به برداشتن تحریم ها باشند، تدبیر بود؟ آیا تهیه وتنظیم برجام به نحوی که در صورت تخلف یک عضو مانند امریکا نتوانیم حتی شکایت بکنیم، تدبیر بود؟ آیا اعتماد مجدد به اروپا به رغم عهدشکنی هایش در دو سال 82-84، تدبیر است؟ آیا التماس به اروپاییان به رغم این که بسته پیشنهادی آن ها نه رضایت بخش است و نه شفاف و نه قابل اجرا، تدبیر است؟ آیا معطل گذاشتن کشور بهپای اروپایی ها تا ماه نوامبر( آبان) که دومین مرحله تحریم امریکا بر ضدایران انجام می شود عاقلانه و مدبرانه است؟! آیا بازگذاشتن تمام دروازه ها و گمرکاتکشور به روی کالاهای ترکی و چینی و .... و بازگذاشت دست قاچاق چیان کلان برای واردات به کشور و تعطیلی بیش از 70 درصد از مراکز تولیدی، مدبرانه بوده است؟ آیارساندن نقدینگی کشور به بالاتر از 1500 هزار میلیارد تومان و حاکمیت رکود بر بازار و افزایش نرخ بیکاری و رساندن کشور به مرز 70 درصدی تورم، تدبیر است؟ آیا رها کردن زمام ارز و سکه در شرائط تحریم وتامین بی رویه ارز تفریحی به آنتالیا و دبی و تایلند و ... مدبرانه بوده است؟ ایا ثبت سفارش کالا با ارز 4200 تومان به دون اعمال نظارت بر آن، تدبیر بود؟ آیا ثبت نام 7میلیون و 500 هزار سکه بدون نظارت بر این که چه کسانی و برای چه هدفی سکه می خرند کاری عاقلانه و مدبرانه بود؟ آیا رها گذاشتن بازار ارز و سکه و انتقال ده ها تن سکه کشور به عربستان سعودی امری عاقلانه و مدبرانه بوده است؟ آیا واگذاری صنعت نفت کشور به شرکت های امریکایی و اروپایی بدون گرفتن تضمین امری مدبرانه بود؟ آیا واگذاری محیط زیست کشور به عناصر دو تابعیتی و جاسوسان اسراییلی که به نابودی محیط زیست کشور و ریشه کن شدن نسل آهو و. گوزن ایرانی و حاکمیت خشکسالی مفرط بر کشور شد، امری حکیمانه و مدبرانه بوده است؟ آیا واگذاری منطقه صید دریای بندرعباس به چینی ها ومحروم ساختن صیادان ایرانی از رزق دریا امری مدبرانه بوده است؟ آیا واگذاری بندرچابهار به هندی ها و آشپزخانه قطار به اتریشی ها حکایت از تدبیر دولت است؟ آیا واگذاری فضای مجازی کشور به دشمنان قسم خورده ملت و اصرار بر حفظ تلگرام برغم داشتن پیام رسان های داخلی می توان نوعی تدبیر شمرد؟ به هرحال هر چه جستجو کردیم به جای تدبیر، جز ولنگاری فرهنگی و اقتصادی چیز دیده نشده/
حیات طیبه
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
@yamahdiadrekni72
هدایت شده از پاسخ به شبهات
استفتاء از محضر فقیه محقق آیت ا... سیفی مازندرانی پیرامون برخورد قهر آمیز با متخلفان اقتصادی
متن استفتاء :
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
با توجه به اظهار نظر یکی از مسئولین دولتی در جلسه ای رسمی پیرامون منع برخورد قهر آمیز با متخلفان اقتصادی، حکم شرعی پیرامون این اظهار نظر را مرقوم بفرمائید.
پاسخ استفتاء :
بسمه تعالی
مجازات مفسدین اقتصادی یعنی (اهل اختلاس و پول شویی و ...) به اتفاق نص و فتوای فقهاء ثابت بوده و نیز از ضروریات فقه امامیه است و تشخیص مصلحت یا مفسده عواقب برخورد و مجازات آنان (که موضوع حکم ثانوی است) فقط بر عهده ولی امر مسلمین می باشد و نظر غیر ایشان در هر منصبی از مناصب حکومتی که باشند نافذ و حجت نبوده و اظهار نظر و جو سازی در این زمینه اقدامی علیه خط و مشی ولی امر محسوب می شود و شرعاً جایز نیست.
و این گونه اظهار نظرها از سوی برخی مسئولین خود مهمترین عامل در اخلال امنیت نظام بوده و موجب عدم رضایت مردم می باشد.
و اما دستگیری و برخورد با اهل اختلاس و فساد اقتصادی همانگونه که در استفتاء قبلی گفته شد، به اشد وجه و به طور علنی و اعلان عمومی لازم است؛ چرا که روایات بسیاری بر آن دلالت دارد. https://eitaa.com/ayatollhseyfi
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩«۱۸تیر» در گفتگوی تسنیم با یک شاهد عینی: چرا "سلام" بهانه ناآرامیها شد؟/ تاجزاده تفکرات مجاهدین خلقی داشت/ تحریک دانشجویان توسط فائزه هاشمی و مجید انصاری
مهدیرضا درویشزاده نماینده مجلس پنجم :
🔹در دوره هاشمی اشرافیگری و ثروتاندوزی بین مسئولان به مسابقه تبدیل شده بود
🔹 هاشمی قبل از انتخابات دوم خرداد رسماً از تقلب حرف زد
🔹در زمان خاتمی امیدهای غرب برای براندازی بیشتر شد
🔹مهاجرانی از ابتدای فعالیت خود در وزارت ارشاد اقدام به دادن مجوزهای بی قید و شرط برای تاسیس روزنامه در کشور کرد
🔹روزنامههایی چون نوروز، نشاط، جامعه، آریا و... با تمام قوا به تخریب ریشههای افکار انقلابی در جامعه پرداختند.
🔹تئوریسین اصلاحات میگفت باید بازوهای امنیتی را مورد هجمه قرار داد
🔹هیچکس بخاطر دیکتاتوری دولت خاتمی جرات حرفزدن نداشت
🔹در دوره اصلاحات گروهی از افراد امنیتی به اسم آزادی شدیدترین فضای دیکتاتوری در رسانهها را به راه انداختند. لذا اینکه ادعا میشود سردمدار غائله 18 تیر دانشجویان دانشگاه تهران بودند، نادرست است...
🔹 تاجزاده در وزارت کشور تفکرات "مجاهدین خلقی" داشت
🔹 اغتشاشات واقعی را تیم دولت خاتمی راه انداختند
🔹 بیانیه پخشکن 18 تیر بعدها منصوب تاجزاده شد!
🔹 دشمن میخواهد با هجوم همه جانبه اقتصادی براندازی کند
🔹وقتی آمریکا از فتنه 88 نیز نتوانست نتایج مورد نظر خود را بدست آورد، به این فکر افتاد که با سرمایه گذاری بر روی توده مردم و قشر متوسط به پایین اقدام به ایجاد آشوب در کشور کند
🔹 هدف از جنگ اقتصادی دشمن ایجاد اغتشاش و ناآرامی است
🔹فکر نمیکردیم روز 23 تیر مردم آنچنان حضور گسترده داشته باشند
🔹 مردم اگر ببینند انقلاب در خطر است دست روی دست نمیگذارند
🔹 پاسخ دادن به شایعات برای صدا و سیما کار سختی نیست
🔹عدهای اقتصاد کشور را به گروگان گرفتهاند
http://tn.ai/1772444
📡 @TasnimNews
هدایت شده از مرصاد
پشت پرده خاموشیها
سیدیاسر جبرائیلی:
معادلات اقتصادی بشدت از روندهای سیاسی تاثیر میپذیرند؛ ماهیت سیاسی دولتها، رویکرد سیاسی آنها و بالاخره تصمیمگیریهای سیاسی آنها، میتواند آثار مثبت یا منفی قابل توجهی بر اقتصاد یک کشور بگذارد.
به همین دلیل، در تحلیل واقعیات اقتصادی، با تکیه صرف بر محاسبات ریاضی شاید تا حدودی بتوان به «چیستی» پدیدهها پی برد اما دریافت «چرایی» پدیدههای اقتصادی بدون مطالعه روندهای سیاسی ممکن نخواهد بود.
اغلب، منشأ راهحلهای متفاوتی که برای حل مسائل اقتصادی ارائه میشود، در تفاوت این دو نگاه است؛ اقتصاددان ریاضی برای کاهش درد در ناحیهای از اقتصاد، عادت به تجویز مسکن دارد اما اقتصاددان سیاسی، هرگز درد را به چنین سطح نازلی تنزل نخواهد داد و به دنبال درمان ریشههای درد خواهد بود.
خاموشیهای این ایام، یکی از محلهای مناقشه این دو نگاه متفاوت درباره حل مسأله است.
اقتصاددان ریاضی میگوید برق کم است و باید از طریق خاموشیهای چندساعته، تغییر ساعت کار ادارات و افزایش تصاعدی قیمت برق، مصرف را کنترل کرد.
اقتصاددان سیاسی اما سوال میکند:
چرا برق کم است؟
آیا مسأله به کمآبی مربوط میشود یا به کمکاری یا سیاسیکاری؟
لذا راهحلهایی نیز که ارائه میکند، با آنچه اقتصاددان ریاضی ارائه کرده، متفاوت است.
تلقی عمومی درباره خاموشیهای برنامهریزی شده در سراسر کشور این است که کمبود برق کنونی، ناشی از کمآبی است.
کاهش 20 درصدی آب موجود در مخازن سدهای کل کشور در پایان اردیبهشت 97 نسبت به اردیبهشت 96 نیز- هرچند رقم بزرگی نیست- تا حدودی این تلقی را تایید میکند اما یک واقعیت بسیار مهم که کمتر به آن پرداخته میشود این است که کمتر از 15 درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و کاهش 20 درصدی در حجم آب موجود در مخازن سدها، نباید به خاموشیهای کشوری در این ابعاد یا طرحهایی چون تغییر ساعات کار ادارات و... منجر شود.
از دیگر سو، ایران به عنوان رتبه نخست دارنده ذخایر تجمیعی نفت و گاز جهان، قاعدتا نباید مشکلی در تامین سوخت نیروگاههای حرارتی که تامینکننده حدود 85 درصد برق مورد نیاز کشور هستند، داشته باشد.
با این وجود، چرا در تابستان 97 شاهد وقوع بحران برق هستیم؟
بررسی گزارشهای رسمی وزارت نیرو نشان میدهد معالاسف در دولت آقای روحانی نرخ رشد سالانه ظرفیت تولید برق کشور نسبت به دولت سابق (دوره 84 تا 92) حدود 42 درصد کاهش یافته است.
سال 84 مجموع ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور 41043 مگاوات بوده است که این ظرفیت در سال 92 به 70235 مگاوات میرسد.
یعنی در طول 8 ساله دولت سابق، ما شاهد افزایش 71 درصدی ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور بودهایم.
به عبارت دیگر، در دولت سابق سالانه به طور میانگین 3649 مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است.(1)
اگر افزایش ظرفیت نیروگاههای کشور با همین روند ادامه پیدا میکرد، باید در پایان سال 96 ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاههای کشور به 84831 مگاوات میرسید اما این ظرفیت هماکنون در 78726 مگاوات متوقف است، یعنی میانگین رشد سالانه تولید برق در دولت آقای روحانی، 2122 مگاوات بوده و همانطور که اشاره شد، نسبت به دولت سابق، حدود 42 درصد کاهش رشد ظرفیت تولید برق داشتهایم.
بنابراین نخستین نتیجهای که باید گرفت این است که بحران کمبود برق در سال 97، نه ناشی از کمآبی، بلکه ناشی از کمکاری دولت آقای روحانی در افزایش ظرفیت نیروگاههای کشور است.
اگر این کمکاری، ناشی از ضعف مدیریتی باشد و فرض را بر این بگیریم که تیم آقای روحانی در 3 سال باقیمانده از این دولت قصد دارد متفاوت عمل کند، میتوان و باید با یک فعالیت جهادی، کمکاری گذشته را جبران کرد اما اگر این کمکاری ریشه سیاسی داشته باشد، برای حل بحران برق، ابتدا آن رویکرد سیاسی غلط باید تغییر کند.
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد کمکاری در افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور، میتواند مرتبط با یک تعهد خاص از سوی دولت آقای روحانی در عرصه بینالمللی باشد و این تعهد در سالهای آینده نیز مانعی برای افزایش ظرفیت نیروگاهی ما خواهد بود.
بر اساس برنامه اقدامی که سازمان محیطزیست ایران آبانماه 94 در آستانه موافقتنامه اقلیمی پاریس تسلیم UNFCCC کرد،(2) متعهد شد تا سال 2030 مجموعا 12 درصد تولید گازهای گلخانهای خود را کاهش دهد و خانم معصومه ابتکار، رئیس وقت سازمان محیطزیست این تعهد را علنی کرد.(3)
آذرماه 94 نیز معاون اول رئیسجمهور وظایف دستگاهها را در زمینه کاهش انتشار گازهای گلخانهای ابلاغ کرد.(4)
هرچند اجرای این تعهد از سال 2020 آغاز میشود اما سال گذشته محسن ناصری، مدیر طرح ملی تغییرات آبوهوای سازمان محیطزیست اعلام کرد ایران 3 سال تا 2020 فرصت دارد که «شرایط کاهش انتشار گازهای گلخانهای را فراهم کند» و «جلوگیری از انتشار گاز گلخانهای و اجرایی کردن آن ه
هدایت شده از مرصاد
مانند درد زایمان است که باید تحمل کنیم تا این سیاست سرانجام به بار بنشیند».(5)
لذا میتوان نتیجه گرفت دولت آقای روحانی در حال فراهم کردن شرایط لازم برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای است و این فراهمسازی شرایط، درد زایمانی است که باید تحمل شود.
عدم توسعه نیروگاهها متناسب با نیاز کشور، شاید با پروژه «فراهمسازی شرایط» بیارتباط نباشد، چه؛ توسعه نیروگاهها باعث افزایش مصرف سوختهای فسیلی میشود و دولت آقای روحانی تعهد «کاهش مصرف» را داده است.
گاز گلخانهای در نتیجه سوزاندن سوخت فسیلی تولید میشود و 85 درصد برق تولیدی کشور، محصول نیروگاههای حرارتی است که از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
29 درصد گاز مصرفی، 23 درصد کل گازوئیل مصرفی و 78 درصد کل نفت کوره مصرفی ایران در نیروگاههاست.
طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را 12 درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
اخباری تایید نشده که درباره جمعآوری ژنراتورهای کوچک به گوش میرسد، در این چارچوب میتواند قابل تحلیل باشد.
البته باید این حقیقت را به معادله فوق اضافه کرد که سوختهای فسیلی صرفا در نیروگاهها مصرف نمیشود و بخشهای خانگی (گرمایش)، حملونقل، صنعت، پتروشیمی و کشاورزی نیز مصرفکننده این نوع سوخت هستند و باید منتظر بود «درد زایمان توافقنامه پاریس» سراغ این بخشها نیز برود. خاموشیهایی که این ایام تجربه میکنیم، روی آشکار این سکه است اما آسیبی که صنعت ملی از این تعهد بیاساس خارجی میبیند، برای بسیاری از مردم مشهود و ملموس نیست.
واقعیتی که به مردم گفته نمیشود این است که این محدودیت در مصرف انرژی، در واقع محدودیتی برای توسعه صنعتی ایران است.
این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر WTO تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است،(6) معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد.
اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال 1690 میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود.
اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال 1690 تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل 2 قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند! جالب اینکه آمریکا که در حال حاضر بیش از 9 برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، چون موافقتنامه پاریس را در تعارض با منافع ملی خود دید، با یک چرخش خودکار از آن خارج شد.
مصرف مسرفانه برق و اساسا انرژی و هر کالای دیگری حتما پدیده مذمومی است و باید برای بهینهسازی و اصلاح الگوی مصرف برنامهریزی کرد اما اینکه از یک سو صنعت هستهای کشور را که منبع انرژی تجدیدپذیر است با تحمیل خارجی تعطیل کنیم و از سوی دیگر، در شرایط اقتصادی کنونی و نیاز ما به تولید باز هم برای خوشامد رژیمها و نهادهای خارجی، خاموشیهای چند ساعته به مردم و واحدهای تولیدی تحمیل کنیم، ساعت کار ادارات را تغییر دهیم، قیمت برق مصرفی مردم را تصاعدی افزایش دهیم و به تولید و اشتغال آسیب بزنیم، نامش دوستی با محیطزیست نیست، خودباختگی است.
مصیبت بزرگتر این است که رئیسجمهور این فاجعه را به پای خروج آمریکا از برجام بنویسد و از پشت تریبون دستور صرفهجویی در مصرف برق به دستگاهها بدهد:
«ما به عنوان مسؤولان کشور و نیروهای خط مقدم در کنار هم باید از عمق جان سختیهای این ایستادگی را به جان بخریم و باور داشته باشیم که هر روز و هر شب ما از 18 اردیبهشت (خروج آمریکا از برجام) به این سو روز و شب قدر است... همه مدیران دولت؛ از مدیران ارشد تا معاونان و مدیران کل باید در عمل نشان دهند شرایط امروز با شرایط دیروز فرق دارد.
اگر لازم است صرفهجویی شود باید اول از دولت شروع شود... دولت و ادارات آن در فصل تابستان باید در صرفهجویی نسبت به مردم پیشگام باشند و در این راستا وزرا باید مصرف آب و برق در دستگاهها را در 3 ماهه تابستان بررسی کرده و اگر در دستگاهی نسبت به 3 ماهه پارسال مصرف بیشتری اتفاق افتاد، باید با مسؤول مربوط برخورد شود».(7)
خوشبختانه در رابطه با موافقتنامه پاریس، هرچند مقدمات قابل توجه
هدایت شده از مرصاد
ی طی شده و علاوه بر امضای آن توسط آقای محمدجواد ظریف و ابلاغ برنامه ملی مرتبط توسط آقای اسحاق جهانگیری، لایحه مربوط نیز به تصویب مجلس رسیده اما فرآیند الحاق ایران به این موافقتنامه تکمیل نشده و شورای نگهبان هنوز آن را تایید نکرده است.
در اینجا نیاز به ورود مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان ناظر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام و بررسی انطباق این لایحه با سیاستهای کلی از جمله سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است.
امیدواریم نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز ضمن خروج از انفعالی که در برابر لوایح ارسالی دولت پیشه کردهاند، وزارت نیرو را درباره عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاههای کشور مورد بازخواست قرار داده و جبران کاهش 42 درصدی نرخ رشد توسعه نیروگاهی را مطالبه کنند.
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فوتوکلیپ / جنگی که پس از پایان جنگ تحمیلی شروع شد...
📌 فرازی از پیام مهم #امام_خمینی به مناسبت پذیرش قطعنامه ۵۹۸
◀️ #جنگ_فقروغنا
◀️ #جنگ_ناتمام
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
امام خامنه ای:
ما به ظهور حضرت ولی عصر (عج) امید زیادی داریم و امیدواریم خدای متعال آن روز را هر چه زودتر برای بشر برساند.
هدایت شده از قرارگاه فرهنگیعمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥♨️ علت فشار همهجانبه بر ملت ایران چیست⁉️
🌀 تحلیل قابل تامل حاج #حسین_یکتا درباره فشارهای بینالمللی بر ایران
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
💠 @ammar_iran
هدایت شده از جوان حزب اللهی
لایحه FATF توسط شورای نگهبان رد شد
در زمانهای که مجلس را بیخاصیت و خیلی از نمایندگان را وکیل دوله کردهاند و دولتی که اصلا نداریم؛ چقدر وجود این شورا لازم است
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi
هدایت شده از جوان حزب اللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حکومت کردن بر چگونه مردم و جامعه ای هنر است ؟
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi
هدایت شده از ایران سیاست
مقایسه منصفانه صنایع موشکی و فضایی با صنعت خودرو سازی شاهد مثال خوبی از اعتقاد و اتکال به خدا و کدخداست...
#ایرانخودرو
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از 🌷شهید نظرزاده 🌷
1_17673355.mp3
1.19M
#منبر_صوتی
سخنران :حجة الاسلام #منظوری_امامزاده
موضوع : کرامت حضرت معصومه(س)به شیخ غلامرضا فقیه یزدی
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
هدایت شده از 🌟سیرسلوک تاخدا🌟
✅استاد صمدی آملی:
✅ عجلـه در خودسازی نباید کرد.
درختی کـه می خواهد صد متر شود باید ریشـه بسیار محکم داشتـه باشد.
@seiro_solook_ta_khoda
هدایت شده از 🌟سیرسلوک تاخدا🌟
✅منظوراز دائم الذکربودن این نیست که فقط تسبیح به دست بگیری و یا الله کنی
✳️ بلکه باید تمامی اندام خود را باحق عجین سازی.
🔸حق ببینی،
🔸حق بشنوی
🔸حق بروی
#علامه_حسن زاده
@seiro_solook_ta_khoda