#تفسیر_سوره_ی_طه
سوره طه بیستمین سوره و از سورههای مکی قرآن است که در جزء ۱۶ قرآن جای دارد. شروع این سوره با حروف مقطعه «طا» و «هاء» دلیل نامگذاری آن به نام «طه» است. دستور به ابلاغ وحی توسط پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) بدون به سختیانداختن خود، اشاره به عظمت قرآن و همچنین تأکید بر اعتدال و میانهروی در همه چیز حتی در دعا و عبادت از موضوعات این سوره است.
در این سوره به قصه آدم و ماجرای هبوط وی از بهشت و داستان حضرت موسی(علیه السلام) به صورت مفصل پرداخته شده است. علامه طباطبایی هدف اصلی این سوره را انذار و تبشیر از راه بیان داستانهای اقوام گذشته میداند. به گفته مکارم شیرازی از مفسران معاصر، سوره طه همانند دیگر سورههای مکی بیشتر سخن از مبدا و معاد میگوید و نتایج توحید و بدبختیهای شرک را برمیشمرد.
آیه هشتم درباره اسماءالحسنی، آیات ۲۵ تا ۲۸ درباره طلب شرح صدر توسط موسی(علیه السلام) و آیه ۱۲۴ درباره سختی زندگی هنگام غفلت از یاد خدا از آیات مشهور سوره طه است. آیات ۱۴، ۱۳۰ و ۱۳۲ این سوره درباره اهتمام به خواندن نماز در اوقات مختلف روز و شب را جزو آيات الاحکام آن دانستهاند. در فضیلت تلاوت این سوره از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) آمده هر کس سوره طه را قرائت کند خدا در روز قیامت، ثواب همه مهاجران و انصار را به او عطا میکند.
#تفسیر_سوره_طه
#آیات_۲۹_الی_۳۹
هدایت شده از تفسیر صوتی آیه به آیه
20.Taha.29-33.mp3
3.41M
هدایت شده از تفسیر صوتی آیه به آیه
20.Taha.33-39.mp3
3.53M
میدان بزرگمهر و تلاوت قرآن.
#شهدا_زنده_اند
حضور مردم در تشییع شهید عباس نیلفروشان.
#۲۶_مهر_۱۴۰۳
#اصفهان
الحمدلله شلوغ هست.