هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
🔹️آثار اربعینی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی:
✔اربعین جهانی دیگر
✔مدنیت، عقلانیت، معنویت در بستر اربعین
🔸علاقمندان میتوانند از لینک زیر بهصورت اینترنتی کتاب را از انتشارات سورهمهر تهیه کنند:
https://www.sooremehr.ir/fa/book/2351/مدنیت-،-عقلانیت-،-معنویت-در-بستر-اربعین
🆔 @rcica_ir
🔸️ملّاهای ضد فلسفه و عرفان
💠رهبر انقلاب:
اختلافات را باید مدیریّت کرد. مواظب باشید اختلاف نظرها به درگیری و تشنّج و ناخن زدن به چهرهی یکدیگر نینجامد! ما در گذشته در سنّت حوزههای خودمان داشتهایم که حالا من آخرین موردش را که بخواهم عرض بکنم، مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی (رضوان الله علیه) [است که] ملّای برجستهی بزرگی در مشهد بود، ضدّ فلسفه و عرفان. بنده خودم جزو ارادتمندان ایشان بودم و هستم؛ مرد واقعاً بزرگی بود امّا سلیقهی علمی ایشان این بود: درست ضدّ فلسفه و ضدّ عرفان که کتاب هم در این زمینه نوشته بود، تدریس هم میکرد؛ جزو برجستهترین شاگردهای مرحوم آمیرزا مهدی اصفهانی بود؛ و امام بزرگوار، مغز فلسفه و عرفان بود، لُبّ فلسفه و عرفان بود؛ خب اینها خیلی با هم فاصله دارند، یعنی درست بکلّی در دو قطب یک طیف قرار دارند. وقتی که مبارزات شروع شد و امام نشان داد که رهبر این مبارزه است -امام از روزهای اوّلِ مبارزه این را اثبات کرد- این آقای حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی با همهی این اختلافاتی که داشت، بلند شد از مشهد و یک جماعتی را هم با خودش برداشت، آمدند دیدن امام در قم؛ آمدند اظهار ارادت به امام کردند. تا وقتی هم ایشان زنده بود -سال ۱۳۴۶ ایشان از دنیا رفت- پای انقلاب بود، یعنی واقعاً امید ما طلبههای مبارزِ آن روز در مشهد به مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ بود، با اینکه اختلاف سلیقهاش با امام این جوری بود.
مرحوم آمیرزا جواد آقای تهرانی ملّای دیگری بود در رتبههای بعدی از همان جماعتِ مخالفین فلسفه و عرفان که ما خدمت ایشان درس هم خوانده بودیم. ایشان خب نقطهی مقابل بودند دیگر. ایشان قبل از انقلاب اظهار ارادت به امام میکرد. من خودم قبل از پیروزی انقلاب از ایشان شنیده بودم اظهار ارادت و علاقهی به امام را؛ بعد از پیروزی انقلاب هم این آدم بلند شد رفت جنگ؛ پیرمرد هفتاد هشتاد ساله بلند شد، رفت لباس بسیجی پوشید و پای خمپاره [ایستاد] و مشغول جنگ شد؛ یعنی ما آدمهای این جوری داشتیم. [یعنی] اختلاف فکری، در عین حال اتّحاد به معنای واقعی کلمه؛ لله، فیالله، فیسبیلالله.
💠بیانات در دیدار طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور/ 18 اردیبهشت 98
🆔 @yaminpour
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
نشست بررسی ۳۰سال سینمای حاتمیکیا
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
🆔️ @rcica_ir
4_5836821754529449659.pdf
1.57M
«اربعین، مقدمهی پیوسته به ظهور»
🔹️ استاد یزدان پناه
🆔 @yaminpour
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
از لینک زیر میتوانید تهیه کنید:
https://www.sooremehr.ir/fa/book/3232/سلبریتیهای-اینترنتی
🆔️ @rcica_ir
هدایت شده از اتحادیه جهانی جوانان مسلمان تقریبی
داستان سلمان برجسته اولین شهید اهل سنت مدافع حرم.
🆔️ @alshebabaltaghribi
هدایت شده از کتاب خوب📚
وحید یامین پور
📚
شاید تعجب کنید که من کتابی از مرحوم احمد محمود را معرفی میکنم. رمان "زمین سوخته" احتمالا اولین رمان درباره جنگ است. محمود آنرا در پاییز سال۶۰ به پایان برده.
هم مسلکان محمود او را به خاطر رمان "زمین سوخته" شماتت کردند و گفتند او از جمهوری اسلامی حمایت کرده و در مقابل برخی نویسندگان جبهه انقلاب این کتاب را اثری چپگرا و کمونیستی درباره جنگ دانستهاند.
اینکه احمد محمود با سابقه مبارزه با #پهلوی و سالها تحمل رنج زندان در رمان زمینسوخته از نشانگان چپگرایانه مانند شکمگندههای استثمارگر و کارگران ستمکش استفاده کرده شکی نیست ولی به اعتقاد من این اثر مردمی و ایرانی و حکایتگر عمق سوز و درد و محرومیت #خوزستان و مردم نجیب این #زمین_سوخته است. کما اینکه برخی خیانتها و بیتوجهیهای دوران بنیصدر که باعث شد بعثیها بخش بزرگی از خاک مقدس خوزستان را اشغال کنند هم قابل انکار نیست.
اینکه این اثر مضمونی ضد جنگ دارد، حکم درستی است. تلخیها آنقدر زیاد است که گاهی غیرواقعی به نظر میرسد. نویسنده کتاب را به برادر شهیدش تقدیم کرده به همین خاطر روایت او از شهادت برادر در این رمان بسیار ملموس از آب درآمده.
داستان جزئی از تجربهی واقعی نویسنده در سهماه آغازین جنگ است و رئالیسم اجتماعی محمود آنرا پرورانده است.(محمود دزفولیالاصل بوده و در اهواز بالیده است)
این اثر را علیالخصوص اگر #خوزستانی هستید بخوانید.
#رمان #کتاب #ادبیات #دفاع_مقدس #داستان
#استان_خوزستان #دزفول #احمد_محمود
@ketabe_khoob
🔶️همایش "حکمت اربعین" با هفده ارایهی کوتاه توسط اساتید و پژوهشگران حوزه جامعهشناسی، فلسفه و هنر و رونمایی از کتاب "اربعین جهانی دیگر" برگزار شد. پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی پیش از این دو همایش ملی اربعین را در سالهای گذشته برگزار کرده و کتاب "مدنیت، معنویت و عقلانیت در بستر اربعین" را منتشر کرده است. همایش حکمت اربعین هم در نوع ارائه و هم در محتوا از نظر بنده پیشرفت قابل توجهی داشت.
@rcica_ir