🔻#حـدیـث_نـور
پیامبر خدا (ص):
هرکه مسئولیتی را بپذیرد و بداند که اهلیت آن را ندارد، جایگاه او آتش خواهد بود.
📚بحار، ج ۸۰، ص۷۴
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند 🌱
بزرگترین اشتباه تربیتی پدر و مادر درخصوص فرزندشان این است که اجازه مسٔولیت پذیری کارهاو صحبت کردن ندهند!!
یعنی کارهایی را که فرزندشان قرار است انجام دهند پدر و مادر انجام دهند.
به عنوان مثال، به جای او حرف بزنند، به جای او مشق بنویسند، به جای او کار بکنند و به جای او فکر بکنند.
ما قرار است که بگذاریم بچهها با خطا و وازمون شناخت خود را افزایش دهند برای اینکه این مسئله مربوط به رشدشان است.
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_دینی_فرزند
#خانواده_رهبر
به گزارش سراج24، رهبری در سال 92 در جمع اعضای شورای انقلاب فرهنگی فرمودند:
ما بچه های خودمان را که الک دولک بازی می کردند که تحرک داشت و خوب بود، گرگم به هوا بازی می کردند که کار بسیار خوبی بود و ورزش بود و بازی و سرگرمی بود، یا این چیزی که خط کشی می کنند و لی لی می کنند. باری بچه های ما این ها بود. آورده ایم نشانده ایم پای اینترنت، نه تحرکی روحی دارند، و ذهنشان تسخیر شده به وسیله طرف مقابل. خب بیایید بازی تولید کنید، بازی ترویج کنید، همین بازی هایی که بنده حالا اسم آوردم و ده تا از این قبیل بازی [که] بین بچه های ما از قدیم معمول بوده را ترویج کنید؛ [این] یکی از کارها است، این ها را ترویج کنید. ما همه اش نباید نگاه کنیم ببینیم که غربی ها از چه جور بازی ای حمایت می کنند، ما هم ازهمان بازی حمایت بکنیم.
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند
👤سوال
📝موضوع: فرزند لجباز
با بچههایی که لجبازن چکار باید کرد؟
.............................................................
👩🏻⚕ پاسخ
لجباز شدن کودک بنا به دلایلی ایجاد می شود. والدین برای کاهش لجبازی کودکان از امر و نهی های بی مورد و زیاد پرهیز کنند. این تکرار باید ها و نباید ها موجب بروز مشکلات عصبی و پرخاشگری در کودک می شود
کودک از 2 تا 3 سالگی لجبازی را آغاز کرده و یا بهتر بگوییم در خودکشف می کند. او به درجه ای از خودآگاهی و شناخت محیط و اطرافیان می رسد که می فهمد رفتارش روی اطرافیانش تاثیر می گذارد و واکنش ها را برمی انگیزد.
به همین دلیل در بعضی امور و زمانیکه از او کاری خواسته می شود لجبازی را به کار می گیرد تا واکنش ها را مشاهده کند و کنجکاوی اش ارضا شود.
اولین قدم صبور بودن مادر و اطرافیان هست نباید لجبازی بچه باعث بشه مادر یا اطرافیان واکنش شدید مثل فریاد زدن یا تنبیه کردن از خودش نشون بده چون بچه ها در این سن چیزی به اسم لجبازی نمی شناسن و بیشتر در پی کسب استقلال هستند بنابراین بهترین کار اینه که مادر عصبانی نشه و تکنیک بی توجهی فعال رو در پیش بگیره یعنی چی .... یعنی وقتی بچه باصطلاح لجبازی میکنه و برای خواسته ای پافشاری میکنه به گریه و زاری ش توجهی نکنه و کار خودش رو انجام بده مثلا بچه گریه میکنه من فلان چیز رو میخوام در ابتدا با صحبت کردن در آرامش توضیح میده که نمیشه و اگر بچه گریه و زاری کرد مادر دیگه بحث نمیکنه بلکه بره به کارهای خودش برسه و هیچ توجهی به گریه و زاریش نکنه چون اگر حتی سر بچه داد بزنه هم انگار بهش توجه کرده و بعد از مدتی حواسشو پرت کنه و با بازی ذهن بچه رو منحرف کنه .... این یک مقطع از رشد کودک هست که با صبوری مادر و اطرافیان مرتفع میشه فقط باید صبور بود و هرگز دل به لجبازی بچه نده .... سرش فریاد نکشه حتی قربون صدقه ش هم نره ... بی اعتنا به گریه و زاری .... بعد از چند بار که بی اعتنا باشه بچه متوجه میشه که با گریه و زاری نمیتونه به خواسته ش برسه و کم کم این عادت (باصطلاح لجبازی) در بچه از بین میره.
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عاطفی: احترام به نوزاد1⃣
🍃 هر نوزادی برای خود زبان، احساس و یک شخصیت منحصر به فرد دارد و بنابراین شایسته ی احترام است. والدین اگر بخاطر داشته باشند که نوزاد خود را یک شخص به حساب آورند، همیشه احترامی را که سزاوار آن است به او می دهند.
📚 نجوا با کوک، تریسی هاگ و ملیندا بلاو، ص ۹_۱۱؛ ۱۳۸_۱۴۲
#تربیت_فرزند
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
تربیت فرزندامام زمانے🌷
#تربیت_فرزند 👼 #قند_عسل 🤱🏻 تربیت عاطفی: احترام به نوزاد1⃣ 🍃 هر نوزادی برای خود زبان، احساس و
#تربیت_فرزند
👼 #قند_عسل
🤱🏻 تربیت عاطفی: احترام به نوزاد2⃣
🌸 پدر حقیقیمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:
🍃 کودکانتان را گرامی بدارید و به آنان آداب نیکو بیاموزید.
📚 نهج الفصاحه، ص ۲۳۹.
#تربیت_فرزند
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼
#تربیت_فرزند
#آموزش #قرآن #سوره #نباء #کودکان
سوره نبأ یا عَمَّ یا تسائُل
هفتاد و هشتمین سوره و از سورههای مکی قرآن است که
جزء سیام قرآن با آن آغاز میشود؛ به همین دلیل این جزء را «عَمّ جزء» نامیدهاند. این سوره را به این مناسبت نَبَأ مینامند که آیه دوم آن از «نبأ عظیم» سخن میگوید.
سوره نبأ درباره روز قیامت و حوادث آن سخن میگوید و جایگاه و حالات گنهکاران و نیکوکاران در آن روز را توصیف میکند. از آیات مشهور آن، آیات ۳۱ به بعد است که سرگذشت «متقین» را در قیامت بیان میکند. در روایات، مراد از متقین در این آیه امیرالمؤمنین(ع) معرفی شده است.
در فضیلت تلاوت سوره نبأ آمده است هر کس آن را بخواند و حفظ کند، حساب او در قیامت [چنان سریع انجام میشود که] به مقدار خواندن یک نماز خواهد بود.
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷
#حدیث_نور
پیامبراکرم(ص)
❣نشستن مرد در کنار خانواده اش، نزد خدای بزرگ دوست داشتنی تر از اعتکاف [و نشستن] در این مسجد من است.»
📚میزان الحکمة،ج۴،ص۲۸۷
#پیام_دوست
💚 #تربیت_فرزند_امام_زمانی💚
@yar_emam_zaman 🌷