دعا چه خوب و با صفاست!
بلا ها را دور میکند
دعا عبادت خداست
دلها را پرنور میکند
منیع:باغ گل اهل بیت
#شعردعا
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
💞💞💞💞💞
#تربیت_فرزند...🌹
راه_های نگهداشتن عزت نفس در کودک:
1-شب هر کاری دارید کنار بزارید و برایش قصه بگید
2- اشتباهاش رو راحت ببخشید
3- خوبیهاشو بزرگ کنید
4- به حرفاش خوب گوش بدید
5- بی دلیل بغلش کنید و ببوسید
6- مقایسه ش نکنید
7- از جملات منفی استفاده نکنید" اگه نکنی وای بحالت"
8- گاهی باهاش برنامه هایی که دوست داره ببینید
9- بهش نگید" تو دیگه بزرگ شدی بچگی نکن"
10-اگر اشتباه کردید راحت عذرخواهی کنید.
11- با فرزندتان بازی کنید
12- در سفر تلفن کنید و به او بگویید دلتان تنگ شده.
13- القای بینش: میدانم از عهده ی انجام آن بر میایی
14- مهم: روابطتان را با همسرتان ترمیم و تصحیح کنید.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند...🌹
🍁چه زمانی دخترمان را با حجاب آشنا کنیم؟
تا آنها قبول کنند و دلسرد نشوند؟
به طور کلی آموزش جریان حجاب امری آهسته و پیوسته است یعنی از ابتدای تولد نوزاد دختر باید این مساله کم کم به وی آموزش داده شود تا پوشش مناسب داشته باشد، با روسری آشنا شود، هر از گاهی از چادر استفاده کند و همین طور که بزرگ می شود به سن تکلیف رسید و مادر احساس کرد که فرزندش آمادگی پذیرش را دارد.
البته این توصیه ها را هم حتما اجرایی کنید:
صحبت ها و انگیزه های داشتن حجاب را از 5 و 6 سالگی شروع کنید. برای او تشریح کنید که یک دختر، با حجاب بسیار زیبا می شود، همه به او احترام می گذارند، با حجاب از بدی ها دور می شود و ...در این سنین کودکان در برابر حوادث و رفتار دیگران تاثیر پذیرترند، حجاب شرعی مادر، خاله، عمه و خانم های نزدیک به کودک و دوستانی که با آن ها روابط نزدیک داریم می تواند زمینه را برای محجبه بودن دختران فراهم کند.
🍃ضمن اینکه:
در ابتدا سعی کنید خودتان نسبت به حجاب و عفاف حساسیت خاصی داشته باشید. با هر کسی(بی بند و بار ) رفت و آمد نداشته باشید و طوری رفتار کنید تا کودک بدی ارتباط با این دسته از افراد را درک کند و نیز الگو بگیرد.
🔵خودتان هم پایبند به حجاب باشید.
حتی در لحظاتی که نگه داشتن آن واقعا سخت است. در مسافرت، کارهای سخت، کارهای اداری، حرکات ورزشی و خلاصه همیشه حجاب را فراموش نکرده و کودک خود در انگیزه خود برای داشتن حجاب توجیه کنید.
🔵به کودک هدیه حجاب بدهید.
یکی از روش های تشویق، دادن پاداش است به طوری که روانشناسان بر این باورند که تقویت های بیرونی مانند جایزه موجب ایجاد تقویت های درونی مانند میل به داشتن حجاب خواهد شد. بر این اساس برای رعایت حجاب فرزندتان هدیه های هر چند کوچک اما مستمر تهیه کنید.
🔵حجاب را برای کودک تبدیل به عادت کنید.
عادت دادن کودک به حجاب بسیارمهم است؛ ما نمی توانیم حجاب را به صورت فشرده اعمال کنیم؛ ملایمت و لطافت و عادت دادن او بسیار اهمیت دارد.
🔵از 3 سالگی تربیت آموزه های دینی و داشتن حجاب را رسمی کنید. در ابتدا برای او چادری تهیه کنید و او را برای داشتن چادر تشویق کنید. عبارات محبت آمیز بگویید و او را در آغوش کشیده و بگویید که بسیار خوشحالید که چنین فرزند با حجاب و با حیایی دارید. تشویق های خود را ادامه دهید و برای آن پایانی تصور نکنید. البته افراط و تفریط در این مورد هم مذموم است. فقط تدریج و استمرار را فرموش نکنید.
🔵به بزرگترها (پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها) بسپارید که کودک شما را برای داشتن حجاب تشویق کنند. گاه به او هدیه ای دهند و نیز در برابر همه فامیل به او احترام بخصوصی بگذارند و در برابر بی حجاب ها او را تکریم کرده و ترجیح دهند. به این صورت کودک می فهمد که همگان برای حجاب او ارزش قائل هستند نه فقط پدر و مادر. به این ترتیب کودک اعتماد به نفس بالایی کسب کرده و می فهمد که با حجابش برای همه عزیز است و با این اعتماد به نفس راه درست را از نادرست تشخیص داده و حجاب را انتخاب می کند.
🔵مراقب حس زیبا دوستی او باشید. همزمان با تکلیف دختران، بلوغ جسمانی هم اتفاق می افتد. این امر او را درگیر ظاهرش خواهد کرد. براین اساس او بیشتر از گذشته به فکر نمایاندن زیبایی ها و پوشاندن بدشکلی های موقتی اش خواهد افتاد. والدین آگاه باید با تهیه لباس های زیبا و شاد و متفاوت با رنگ های متنوع و استفاده ازخلاقیت، میل به آراسته بودن او را درک کنند
🔵به طوری که موجبات محدودیت او را فراهم نکنند و آزادی و شور و شوق کودکی او را مدنظر قرار دهند. مثلا از انواع چادرهای رنگی آذین شده با تور و روبان یا مانتو های زیبا با دکمه های رنگارنگ استفاده کنند تا دختر بداند، حجاب زیبایی های او را کم نکرده است.
(البته توجه داشته باشید که این قضیه برای سنین پایین برای تشویق و ارضای حس زیبایی دوستی دخترتون هست در سنین بالاتر رنگهایی که جلب توجه میکند را باید حذف کرد که دخترمان دچار تبرج نشود)
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#مناسبتی
آتشنشانان با حماسهآفرینیهای خود در نبرد با شعلههای خانمان سوز، جوانههای امید را از بستر خاکسترها میرویانند.
🌹🌹 هفتم مهر ماه روز آتشنشان گرامی باد 🌹🌹
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند...🌹
مشكلات کودک هرچند از نظرما بي اهميت است اما:
براي خودش مهمست.
باوركنيم مسئله كوچكي
مثل به بازي گرفته نشدن درگروه دوستان
ياقهر چند ساعته دوستش
براي کودک تراژدي غم انگيزست
به عواطفشان احترام بگذاريم.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
1_278135724.mp3
6.68M
🌹سینا و تلوزیون🌹
🔅بالای ۳ سال
🔅با هنرمندی: معصومه بهرمن پنج و نیم ساله از قم
🔅تدوین:حسین بهرمن
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
💚💚💚💚
🌷یه دل دارم حیدریه
🌷عاشقه مولا علیه
🌷من این دل و نداشتم
🌷از تو بهشت برداشتم
🌷خدا بهم عیدی داد
🌷عشق مولا علی داد
🌷علی وجود و هستیه
🌷دشمن ظلمو پستیه
🌷علی ندای بینواس
🌷علی تجلی خداس
🌷علی قرآن ناطقه
🌷جد امام صادقه
🌷علی که شمشیر خداس
🌷دست علی همراه ماس
🌷رو دلامون نوشته
🌷مولا #علی رو عشقه
🌷هرکی که داره حبش
🌷مسافر بهشته
📚منبع:
وبلاگ ذریه ی طیبه
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#آموزش_قرآن_نصر
🌹🍃قصه کودکانه سوره نصر:
یکی بود یکی نبود...... پیامبر ما مسلمانان حضرت محمد(ص) بسیار مهربان بودند.ایشان همیشه بچه ها را دوست داشتند و با آنها بازی میکردند. برای آنها از دین و خدای مهربان میگفتند. بچه ها هم همیشه صحبتهای ایشان را گوش میدادند. پیامبر(ص) فقط برای بچه ها از خدای مهربان صحبت نمیکردند بلکه برای همه از خدای مهربان میگفتند.اما آن زمان انسانهای بد زیاد بودند و پیامبر(ص) را به خاطر خدا پرستی خیلی اذیت میکردند تا اینکه کم کم با صبر و ایمان پیامبر(ص) همه چیز فرق کرد و مردم دسته دسته به سمت خدا پرستی رو آوردند. آنوقتها پیامبر (ص) در شهر مدینه زندگی میکردند و هنگامی که رفته رفته بیشتر مردم مدینه مسلمان شدند آن حضرت به دستور خداوند تصمیم گرفتند به مکه بروند تا آنجا را هم از شرک و بت پرستی پاک کنند و مردم را به دین اسلام دعوت کنند. پس با سپاه بزرگی به سمت مکه به راه افتادند. فاصله مدینه تا مکه زیاد بود و هنوز به مکه نرسیده بودند که شب شد. آنان آتش زیادی برای درست کردن غذا روشن کردند. از آن طرف مردم مکه با دیدن آتش زیادی که بیرون از شهر روشن شده بود شگفت زده شدند.
به همین جهت عده ای از آنها برای فهمیدن علت آتش به آنجا رفتند و با دیدن پیامبر و سپاه بزرگ ایشان علت حضور آنها را پرسیدند. پیامبر (ص) در پاسخ آنها فرمودند: ما به مکه می آییم تا آنجا را از وجود شرک و بت پرستی پاک کنیم. به مردم بگویید یا در خانه هایشان باشند یا در مسجد الحرام تا به آنها آسیبی نرسد. به این ترتیب پیامبر(ص) بدون جنگ و خونریزی مکه را فتح کردند و همه بت های داخل کعبه را از آنجا بیرون ریختند. ایشان با مهربانی تمام مردم را با دین زیبای اسلام آشنا کردند. پیامبر بعد از فتح مکه تمام کسانی را که به ایشان بدی کرده بودند را بخشیدند. به این ترتیب ساکنان مکه و اطراف آن گروه گروه نزد پیامبر (ص) آمده و مسلمان شدند.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
🌹😊🌹
💢سلام وعرض ادب
💠توصیه ما به شما اعضاء عزیز کانال🌸
💎این کانال برای بانوان در شرف ازدواج هم بسیار مفید و لازم و ضروریست✅
💎در واقع مهارت تربیت فرزند باید قبل از ازدواج صورت بگیرد تا بعد از ازدواج لحظه هارو بهتر و هنرمندانه تر مدیریت کرد✔✔
💎عزیزانی که قصد دارند ازدواج کنند، اونهایی که نامزد هستند و عزیزانی که در بطن زندگی مشترکند و با مشکلات دست و پنجه نرم میکنند..توصیه میکنیم حتمن مطالب کانال رادنبال کنید واز نکات کلیدی که گفته میشه استفاده کنند
👌مطالب آموزشی از زمان قبل ازازدواج تا به دنیاامدن فرزند وبزرگ شدن و نوجوانی درکانال گذاشته شده وهمچنان با نکات ناب وطلایی تربیت فرزند درخدمت عزیزان خواهیم بود🌹
ان شاءالله😊
💠💠زندگی مهارت میخواد اگر دنبال آرامش و کسب رضایت هستی✔
کانال مارادنبال کنید وبه دوستانتون معرفی کنید😊🙏🌸
#مدیریت
#شبتون_مهدوی💚
❣امام صادق(ع):
✨فرزند سه حق بر گردن پدرش دارد:
مادر خوبى برايش انتخاب كند
نام نيكويى بر او بگذارد
در تربيت او بكوشد.
📚 ميزان الحكمه ج13 ص505
#حدیث_زندگی
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#آموزش_قرآن_توحید
بسم الله الرحمن الرحیم
🌳خدای خوب و دانا در این سوره ی زیبا
🌳قسم خورده بی نظیر به زیتون و به انجیر
🌳قسم به طور سینا به مکه شهر خدا
🌳که آفریده ما را به بهترین حالتها
🌳باید که ما بگوئیم که ناسپاس نباشیم
🌳خدا که خوب و داناست حاکم روز جزاست.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
تربیت فرزندامام زمانے🌷
🌸🍃🌸🍃🌸 #تربیت_دینی_فرزند 💠 آشنا کردن کودکان با مفاهیم دینی 1⃣مراحل رشد روانی کودک 1 تا 3 سالگی ی
💞💚💞
#تربیت_دینی_فرزند
💠 آشنا کردن کودکان با مفاهیم دینی
3 تا 5 سالگی
در این مرحله این سؤال غلط است که: «چه طور کودک را وادار کنم به خدا اعتقاد پیدا کند؟» ، چه اینکه این اعتقاد درونی به صورت اجمال، در فطرت و آفرینش او وجود دارد. پرسش صحیح این است که: «چطور به او نشان دهم که خدا در زندگی اش حضور دارد؟» زمانی که بچه ها در برابر شگفتی های اطرافشان حیرت زده می شوند، از چیزی ناراحتند یا شادی ناگهانی را تجربه می کنند، زمینه فکری شان برای این مسئله آماده است و شما می توانید حضور خدا را با حرف زدن در این باره، به آن ها نشان دهید. مثلاً وقتی کودک 5 ساله شما از مرگ پدر بزرگش غمگین و تعجب زده است، از شما می پرسد: پدر بزرگ پس از مرگ چه می کند؟ آیا او در بهشت است؟ او در واقع به اطمینان خاطر نیاز دارد. در پاسخ به او بگویید: تو چه فکر می کنی؟ او احتمالاً در پاسخ می گوید: پدر بزرگ الآن در بهشت در کنار فرشتگان است. شما در این هنگام نظر او را تأیید کنید.
همچنین وقتی کودک در تولد فرزند جدید اظهار خوشحالی یا شگفتی می کند، به آسانی می توانید خدا را به او نشان دهید. یا هنگام خوردن غذا، برای او توضیح دهید که این غذاها از جانب خداوند است، و ما باید از او سپاسگزاری کنیم. آنگاه همگام با کودکتان، مراسم شکرگزاری را به جای آورید.
در فاصله سنی 3 تا 5 سال، کودکان خدا را غالبا موجودی چون یک رهبر روحانی می دانند. چنین برداشتی به این پرسش ها می انجامد: «آیا خدا می خوابد؟ خدا کجا زندگی می کند؟ غذای او چیست؟» برای فیصله دادن این موضوع و ارضای حس کنجکاوی و تخیل کودک، جوابی صادقانه به او بدهید، مثلاً بگویید: «نمی دانم.» به یاد داشته باشید، کودک در سنی نیست که بتواند چیزی بیش از این پاسخ اجمالی، درک کند. اما اگر در پاسخ به او بگویید: خدا چیزی نمی خورد و جا و مکانی ندارد، نه تنها قانع نمی شود بلکه دچار سردرگمی بیشتری می شود.
بعد شما از او سؤالاتی بکنید که نسبت به گفتگو علاقه مند شود. به خاطر داشته باشید، همیشه سؤالات او را جدی بگیرید و هرگز مورد تمسخر قرار ندهید. بچه ها نمی توانند منتقدانه فکر کنند و صحبت های شما را مورد ارزیابی قرار دهند. بنابراین وقتی با کودک پیش دبستانی درباره خدا حرف می زنید، کارشناس شمایید؛ دقت کنید حرفی نزنید که بعدها پشیمان شوید. مثلاً اگر به او بگویید: «هر وقت بدرفتاری کنی، خدا عصبانی می شود.» او خدا را در تخیل خود پدر عصبانی مجسم می کند که آماده است او را برای هر اشتباهی تنبیه کند.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
🚩فرماندهان ارشد دفاع مقدس چند ساله بودند؟🚩
#شهدا🥀
#الگو_دفاع_مقدس
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
🎨 بیایید نقاشی بکشیم
حالا چطور یه زنبور بکشیم؟🐝
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #فایل_تصویری
👤 استاد #غفاری
✅تربیت در پسا کرونا ...
#تربیت_فرزند 👧🏻
#منتظران_ظهور 💚
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 انیمیشن با موضوع « احترام به پدر و مادر »
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند...🌹
📌هرگز نگویید
ای کاش فرزندم به کودکیش برمیگشت تا
بتوانم اشتباهاتم را جبران کنم
فقط کافیست امروز بخواهیم و تغییر کنیم
روابط وقتی آسیب ببیند
مدتی زمان میبرد تاترمیم شود
ولی ترمیم میشود.
❤پس شروع کنید.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
تربیت فرزندامام زمانے🌷
💞💚💞 #تربیت_دینی_فرزند 💠 آشنا کردن کودکان با مفاهیم دینی 3 تا 5 سالگی در این مرحله این سؤال غلط ا
💚💙💜
#تربیت_دینی_فرزند...🌹
💠 آشنا کردن کودکان با مفاهیم دینی
6 تا 10 سالگی
کودکانی که تازه به مدرسه می روند، برای محک زدن نظریه های دیگر، شروع به پرسش های منطقی درباره خدا می کنند. «آیا خدا باعث مرگ می شود؟ آیا هر کاری انجام بدهم، خدا می فهمد؟» مهم آن است که والدین ضمن پاسخ دادن به این سؤالات، به کودک کمک کنند به خدا اعتقاد صحیحی پیدا کند. گاهی حوادث طبیعی مورد سؤال کودک قرار می گیرد، مانند: زلزله، طوفان، بیماری، مرگ، نقص عضو و از این قبیل. اگر کودک بپرسد: «چرا این شخص نابیناست؟» یا از علت مرگ کسی بپرسد، والدین باید مواظب باشند این امور را مستقیما منتسب به خدا نکنند؛ زیرا کودک از خدا مفهوم ترسناکی در ذهن خود ترسیم می کند که افراد را کور یا فلج یا مریض می کند و حتی آن ها را می کشد. در این گونه موارد، بهتر است پاسخ علمی به سؤالات داده شود و به علت های طبیعی آن ها اشاره شود.
راه دیگر برای برقراری ارتباط شخصی بین بچه های دبستانی و خدا، خواندن داستان های مذهبی برای آن هاست. آن ها می توانند اساس این داستان ها را در زندگی روزمره خود به کار گیرند؛ خصوصا اگر آن ها را به گفتگو و طرح سؤال ترغیب کنید. داستان های مذهبی را طوری انتخاب کنید که به کودکان نشان دهد که خدا در تمام طول زندگی با آن هاست.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند...🌹
❌"مامانت زنگ زد بگو اصلا نمیخوام دیگه ببینمت"
"ول کن بچه رو چکارش داری، چرا دعواش میکنی"
"بابات دیونەس"
"مامانت بداخلاقە، ولش کن، جوابشو نده"
تعارضات زناشویی، بخش لاینفک هر ازدواجی ست اما برخی از زوجین، برای ایجاد تعادل اقدام به ائتلاف با نفر سوم (اغلب اوقات، فرزندان) بر علیه همسر خود میکنند که اصطلاحا یارکشی (مثلث سازی) نام دارد.
در چنین شرایطی، کودک قربانی این تعارض خواهد شد، تعارضی شکننده بین دو انتخاب، پدر یا مادر، یا با منی یا علیه من!
اینجاست که زوجین، نه تنها خودشان در حال فرو رفتن در باتلاق تنفر و کینه توزی هستند بلکه ناخواسته کودک خود را نیز در این باتلاق غرق میکنند که این مساله بعدا به شکل اضطراب، پرخاشگری، کینه توزی، اعتماد بنفس ضعیف و بهانه گیری و در سنین نوجوانی رفتارهای عصیانگری، نافرمانی، سرکشی و گرایش به رفتارهای پرخطر نشان داده خواهد شد
📣در تعارضات خود یارکشی نکنید تا حداقل سلامت روان کودک حفظ شود
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
تربیت فرزندامام زمانے🌷
💚💙💜 #تربیت_دینی_فرزند...🌹 💠 آشنا کردن کودکان با مفاهیم دینی 6 تا 10 سالگی کودکانی که تازه به مدر
#تربیت_دینی_فرزند
💠 آشنا کردن کودکان با مفاهیم دینی
🔷دوران پیش از نوجوانی🔷
نوجوانان کم سن و سال، هنگام گذر از دوران کودکی، دچار تغییرات شگرف جسمی و روانی می شوند و به سمت آزادی بیشتر حرکت می کنند. وقتی آن ها وجود خدا را درک می کنند، او را منشاء نظم در جهان می بینند. به علاوه، آن ها می خواهند ارتباط خدا را نه تنها با خوبی ها، بلکه با بی عدالتی و رنج نیز درک کنند. پس باید به آن ها گفت: «خداوند برای ما مصیبت نمی فرستد، بلکه به ما قدرت می دهد بر آن غلبه کنیم. خدا میل کمک به دیگران را در وجود ما به ودیعه گذاشته است».
توضیحات شما هر چه باشد، آن ها منتظرند تا ببینند آیا خودتان واقعا به آنچه می گویید، معتقدید یا نه. پس بگذارید بچه ها بدون هیچ ریاکاری شاهد احساس واقعی شما باشند و حتما درباره تلاش های خودتان برای دستیابی به ایمان محکم با آن ها حرف بزنید.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند...🌹
❤کودکانتان را به مطالعه عادت دهید.
تأثیر #بازیهای_رایانه ای بر تربیت کودکان 👇
در بازی های رایانه ای به دلیل این که کودک و نوجوان با ساختنی ها و برنامه های دیگران به بازی می پردازد و کمتر قدرت دخل و تصرف در آنها پیدا می کند اعتماد به نفس او در برابر ساختنی ها و پیشرفت دیگران متزلزل می شود.
تصور بیشتر خانواده ها این است که در بازی های رایانه ای فرد در بازی مداخله فکری مداوم دارد اما این مداخله فکری نیست بلکه این بازی ها سلول های مغزی را گول می زنند و از نظر حرکتی نیز فقط چند انگشت کودک را حرکت می دهند.
ما هرچه در این مسیر حرکت کنیم و بازی ها را گسترش دهیم، انسان هایی را تحویل جامعه خواهیم داد که سرخورده، افسرده، غیر متحرک و غیر سازنده هستند و خوداتکایی آنها بسیار کم خواهد بود و ابتکار عمل نخواهند داشت. در حالی که برای جامعه، نیاز به انسان هایی خلاق، مبتکر و متفکر داریم.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
🌺آقای مهربونم شنیده م که برای دوستانت و شیعیانت دعا می کنی، برای این دوست کوچکت هم دعا کن...
🌸برای شیعیان خود
🌱شنیده ام دعا کنی
🌸نظر کنی به حالشان
🌱و دردشان دوا کنی
🌸برای من دعا کن ای
🌱امید زندگانی ام
🌸تویی فقط در این جهان
🌱امام آسمانی ام
🔹مهدی وحیدی صدر
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
#تربیت_فرزند...🌹
📌آموزش دستشویی رفتن به کودک...
در سنین پایین تا قبل از 24 ماهگی بسیاری از کودکان توان کنترل ادرار و مدفوع ندارند و بعد از این سن نیز با توجه به توانایی خود کودک، بین دو تا سه سالگی کنترل کامل پیدا می کند.
در سنین پایین مثانه هنوز بسیار کوچک است. ظرفیت کمی دارد. به همین خاطر کودک در بازه های زمانی کوتاه ادرار می کند.
گرفتن از پوشک به طور کامل در کودکان، متفاوت است، به همین دلیل هیچ بچه ای را با بچه دیگر مقایسه نکنید.
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷
1_238136114.mp3
7.14M
🌹زنبوری🌹
🔅قرائت: #آمن_الرسول
🔅با اجرای:اسماعیل کریمنیا
#عمو_قصه_گو
🔅 تدوین:رحیم یادگاری
🖤 #تربیت_فرزند_امام_زمانی🖤
@yar_emam_zaman 🌷