در این ساعات ملتمسانه از خداوند بخواهیم دلهای مردم را به سمت بهترین و مفیدترین گزینش، هدایت بفرماید.
بعضی از توسلاتی که از بزرگان خوانده یا شنیدهام و خوب است امروز به اندازهی حال و وقتمان انجام بدهیم:
۱. صلوات فرستادن (با توجه)
۲. صدقه دادن
۳. خواندن حدیث کساء
۴. خواندن دعای توسل (بعد از قرائت دعا ذکر یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی ۱۰۰۰ مرتبه خوانده شود.)
۵. زیارت عاشورا، دو رکعت نماز و دعای علقمه
۶. نماز استغاثه به امام زمان علیهالسلام (اوایل مفاتیح، قبل از مناجات خمس عشر)
۷. خواندن حرز امام زمان علیهالسلام (تصویرش در بالا آمده است)
۸. نماز استغاثه به قمر بنی هاشم (دو رکعت نماز، بعد نماز ۱۳۳ مرتبه یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ)
عضو شوید 👈 @yar_khomeini
تبریک به آقای جمهوری اسلامی
استرس طرفداران دو تا کاندیدا را میبینید.
مشاهده میکنید که حتی برای یک رأی چقدر تلاش میکنند.
دیدید که خاتمی تمام قد پشت سر پزشکیان ایستاد و ازش حمایت کرد.
دیدید هفته قبل حتّی کروبی هم رأی داد.
و ...
این یعنی در جمهوری اسلامی، رئیس جمهور از قبل مشخّص نشده و مردم هستند که انتخاب میکنند.
این یعنی در جمهوری اسلامی، رأی مردم حقّالناس است و نظام امانتدار رأی مردم.
اعتراف عملی به جمهوریت نظام و اقرار به امانتدار بودن نظام نسبت به رأی مردم را به آقای جمهوری اسلامی تبریک میگویم.
و اُف بر کسانی که در سال ۸۸ در جلسات خصوصیشان میگفتند امکان تقلّب وجود ندارد؛ اما تاکنون حاضر نشدهاند از اشتباهشان عذرخواهی کنند.
عضو شوید 👈 @yar_khomeini
#ویراست | بعد از حماسه تشییع شهدای خدمت، دومین اثر خون شهید رئیسی، مشارکت در انتخابات بود که در پنج سال اخیر بیسابقه بود.
یادمان نرود دغدغه اصلی آقا، مشارکت بود؛ و سید ابراهیم آن را محقّق کرد.
خون حاج آقای رئیسی حالا حالاها به اسلام و انقلاب و مردم کمک خواهد کرد.
https://virasty.com/Hosein_Ghasemi
وعده صادق دیگری در راه است؟
درسها و عبرتهای انتخابات (۱)
جام جهانی ۲۰۲۲ را یادتان هست؛ وسط اغتشاشات ززآ.
بازیکنان قبل بازی انگلیس سرود ملی را نخواندند و چقدر حرص خوردیم و قبل بازی ولز زمزمه کردند و چقدر ذوق کردیم. فکر نمیکردیم سرود ملی یه موقع اینقدر حیثیتی بشود.
رسیدیم به بازی با آمریکا. لازم نبود سه چهار تا گل بزنیم تا بالا برویم. یک گل میزدیم و مساوی هم میکردیم برای اولین بار از گروهمان صعود میکردیم. و چقدر اون موقع به این برد و صعود نیاز داشتیم. شاید خیلی چیزها عوض میشد.
اون شب خیلیها اعم از علما، خانواده شهدا و مؤمنین برای پیروزی تیم ملی که احساس میکردند الان پیروزی انقلاب اسلامی است، دعا کردند؛ اون هم دعاهای خالصانه و از تهِ دل؛ اما نشد که نشد ...
فردا در مدرسه سرِ کلاس به بچهها گفتم نمیدانم چرا وقتی انقلاب به این پیروزی نیاز داشت، این اتفاق نیفتاد؛ اما این را میدانم که کارهای خدا حساب و کتاب دارد. حتماً این همه دعایی که دیشب انجام شد یه جایی جواب خواهد داد.
نیمههای شب گذشته که درگیر نتایج انتخابات بودیم، یاد بازی با آمریکا و اون حرفم سر کلاس افتادم. به ذهنم آمد چه بسا «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» اجابت دعاهای اون شب مردم بود. درست است ما در بازی فوتبال یک گل به آمریکا نزدیم؛ اما رزمندگان یمن دهها بار کشتیها و ناوهای آمریکا را هدف قرار دادند. درست است که بازی را نبردیم؛ اما رزمندگان حزب الله و حماس و جهاد، در میدان حقیقت اسرائیل را بُردند و خودمان برای اولین بار، به طرف سرزمینهای اشغالی، صدها موشک و پهباد پرتاب کردیم. دعاها اثر کرد و آمریکا حتّی در دانشگاههای خودش، نه در بازی، بلکه در واقعیت شکست خورد.
حتما شما هم خیلیها را سراغ دارید که برای این انتخابات و پیروزی گفتمان انقلاب چقدر دعا کردند. نذرهایی کردند که برای گرههای زندگی خودشان اینچنین نذر نمیکنند. شنیدم بعضیها بعد از شهادت حاج آقای رئیسی، چهله زیارت عاشورا گرفته بودند تا یکی شبیه خود او رئیس جمهور بشود.
میخواهم بگویم کارهای خدا حساب و کتاب دارد. حتماً این همه دعا و نذرهایی که در این مدّت انجام شد یه جایی جواب خواهد داد. شاید «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» دیگری در راه است.
عضو شوید 👈 @yar_khomeini
#ویراست | امام زمان یارانی (عج) مثل مسلم میخواهد که بالا و پایین روزگار در عزمشان خللی ایجاد نکند.
چه وقتیکه ۱۸ هزار نفر با او بیعت کردند و چه وقتیکه بعد نماز حتی یک نفر هم با او نماند؛ یک ذرّه تردید در وجودش رخنه نکرد.
اَلسّلام علیک یا سَفیر الحُسین
https://virasty.com/Hosein_Ghasemi
فضای مجازیِ وِل
درسها و عبرتهای انتخابات (۲)
در ایام انتخابات روزنامهها را رصد میکردم. یک روزنامه (صبح نو) به نفع قالیباف بود. جلیلی همان یک روزنامه را هم نداشت. اما بجایش هر روز بیش از ده روزنامه بخش مهمی از صفحه اولشان را به تبلیغ پزشکیان اختصاص میدادند.
غربگراها از زمان دولت خاتمی اهمیت موضوع را فهمیدند و امتیاز چندین روزنامه را گرفتند که تا الان هم همان روندشان باقی است. اون موقع تعدادشان آنقدر زیاد بود و معمولا تیترهای یکسان میزدند که معروف شده بودند به «روزنامههای زنجیرهای». نمیدانم چرا بچه حزباللهیها حتی در زمان احمدینژاد و حاج آقای رئیسی که دولت همسوی ما بود، وارد فضای مطبوعاتی نشدند. حالا مشکل مالی بوده یا عدم نیروی انسانی یا عدم دغدغه و احساس نیاز را نمیدانم.
اما این را میدانم یکی از نقاط آسیب جدی ما همین جا است. حالا بنده روزنامه را اسم بردم، شما به کل جریان رسانهای تعمیمش بدهید. بخواهیم یا نخواهیم رسانه بر ذهن مردم خیلی اثرگذار است. مردم شام که امیرالمؤمنین علیهالسلام را ندیده بودند؛ رسانههای اموی کاری کردند که شامیها گمان میکردند علی مسلمان نیست و نماز نمیخواند.
همین قدرت رسانه موجب شد که حتی وقتی کسی مثل حاج آقای رئیسی به ریاست جمهوری رسید، آنقدر کارهای خوبش را کتمان کردند یا حتی برعکس نشان دادند که رهبری بگویند دلم برای رئیسی سوخت.
اینکه قائم مقام ستاد پزشکیان یک آدم رسانهای (آذری جهرمی) است؛ اما جریان انقلابی ابتدائیات کار رسانهای را نمیداند واقعا درد است. اینکه جریان رسانهای غربگرا کار بسیار زشت فاضلی در پرتاب کردن میکروفون در پخش زنده تلویزیون را تبدیل به فرصت میکند، و ما نمیتوانیم دو کاندیدای قوی و بابرنامهی خودمان را به جامعه بشناسانیم، واقعا جای تأسف دارد.
در ایام انتخابات، بله و ایتا چندین بار پیام دادند و به کانالداران نکات قانونی را تذکر دادند؛ اما خب وقتی بخش قابل توجهی از مردم در سکوهای خارجی هستند که قوانین کشور حاکم نیست و هرکسی هرکاری میخواهد انجام میدهد نمیشود از مردم شاکی بود. باید از مسئولینی شاکی بود که فضای مجازی را بدون قانون رها کردهاند.
آقا فرمودهاند فضای مجازی در کشور ما وِل است. بعضیها سریع ذهنشان سمت مسائل اخلاقی میرود. آن هم هست؛ اما نکته مهمی که آقا چند بار به قوه قضائیه تذکر دادهاند، امنیت روانی مردم است. «یکی از حقوق عامّه، امنیّت روانی جامعه است. اینکه یک عدّهای آنجا بنشینند و با استفاده از فضای مجازی یا غیرمجازی مدام روی اعصاب مردم راه بروند و امنیّت ذهنی مردم را به هم بزنند، مردم را بترسانند و مانند اینها، خب این خلاف مقتضای احیای حقوق عامّه است و قوّهی قضائیّه باید وارد بشود.» چرا آذریجهرمی به راحتی دروغ مینویسد و میگوید نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیفتد و با این نوشتهاش روان مردم را آزار میدهد و آنها را میترساند؟ چون خیالش راحت است و مطمئن است کسی در کشور به او کار ندارد.
اگر میخواهیم مردم درست و عاقلانه تصمیم بگیرند، باید حکومت فضا را برای تصمیم درست و عاقلانه آنها فراهم کند و این امر با رها بودن فضای مجازی کنونی امکان پذیر نیست.
عضویت 👈 @yar_khomeini
#ویراست | کربلا نقطهی کانونی تقابل جریان حق و باطل در عالَم است.
سفارشهای متعدد برای زیارت کربلا و سجده بر تربت سیدالشهداء برای این است که مرتب جایگاه خودمان را در جبهه حق تشخیص بدهیم و در جهت یاری حق قیام کنیم.
https://virasty.com/Hosein_Ghasemi
کار سخت جلیلی
درسها و عبرتهای انتخابات (۳)
🔺بعضیها انتخابات ۱۴۰۰ را با ۱۴۰۳ و حاج آقای رئیسی را با جلیلی مقایسه میکنند و دلیل عدم رأیآوری جبهه انقلاب را جلیلی میدانند. بنظرم این تحلیل از جهات مختلفی اشتباه است که اینجا به یک مورد اشاره میکنم.
🔺آقای رئیسی موقعی کاندیدای ریاست جمهوری شد که مردم با گوشت و پوستشان تورم ۶۰ درصدی، روزانه ۷۰۰ کشته کرونا، تعطیلی کارخانهها، فاصله عمیق دولت و مردم و نفرت از رئیس جمهور وقت را لمس میکردند و سید ابراهیم رئیسی را منجیای میدانستند که قرار است آنها را از این وضعیت نجات بدهد. بخشی از کسانی که به او رأی دادند، الزاماً رأی گفتمانی ندادند بلکه بخاطر خلاصی از دولت روحانی رأی دادند. و البته خیلیها هم به اصرار آقای رئیسی که میگفت حساب دولت قبل را به دولت بعدی نگذارید و در انتخابات شرکت کنید، گوش ندادند و ترجیح دادند بخاطر وضعیت نابسامانِ عجیب کشور، در خانه بنشینند.
🔺جلیلی موقعی نامزد ریاست جمهوری شد که سه سال از دولت سیزدهم میگذشت و او در ذهنش بود کارهای بزرگی که شهید رئیسی شروع کرده بود را ادامه بدهد. به همین دلیل در هیچیک از صبحتهایش در طول این چند هفته، حتی یک طعنه هم به دولت سیزدهم نزد. او باور داشت که سید ابراهیم کار بزرگی در جهت فعال کردن ظرفیت ملت شروع کرده است و البته عمرش کفاف نداد تا آن را به سرانجام برساند و باید راهش را ادامه داد.
اما پزشکیان در میان دهها نقطه مثبت حقیقتاً بینظیر دولت شهید رئیسی، دست گذاشت روی نقطهی ضعفی که مردم آن را لمس میکردند. او از جلیلی پرسید آیا روند دولت رئیسی را ادامه میدهی؟ و وقتی جواب مثبت شنید؛ رو به مردم کرد و گفت مردم گوشت کیلویی چند است؟ اجاره خانه چند است؟ اگر میخواهید این روند ادامه پیدا کند، به اینها رأی بدهید.
🔺بنده در طول این چند هفته، نفرات مختلفی را دیدم که در ۱۴۰۰ به آقای رئیسی رأی داده بودند و انتظار داشتند که سفرهشان در طول یکی دو سال بهبود پیدا کند و این اتفاق نیفتاده بود و میگفتند در انتخابات شرکت نمیکنند. بنده احساس میکنم اگر این افراد مناظرههای دو نفره را میدیدند، با خودشان میگفتند خدا رئیسی را رحمت کند، خیلی زحمت کشید؛ اما سفره من تغییری نکرد یا حتی کوچکتر شد. و به همین جهت ادبیات پزشکیان را با خودشان منطبقتر میدیدند.
به اذعان بانک مرکزی خودمان و بانک جهانی، همه شاخصهای اقتصادی در دولت سه ساله حاج آقای رئیسی، بهبود پیدا کرده است. او کارهای بزرگ و زیربنایی برای کشور و دولتهای بعدی انجام داد. و متأسفانه تنها اشکال این بود که فرصت پیدا نکرد تا نتیجهی این کارها به سفره مردم برسد.
🔺رأی حاج آقای رئیسی در ۱۴۰۰ نفی دولت روحانی بود، و رأی نفیای همیشه آسانتر است؛ کما اینکه پزشکیان با دست گذاشتن روی نقطه ضعف تورم، با مردم همزادپنداری کرد.
اما جلیلی میخواست کارهای بزرگ دولت سیزدهم را به مردم نشان بدهد؛ و همیشه اثبات، کار مشکلتری است.
بنده وفاداری جلیلی به شهید خدمت را حقیقتاً میپسندم و رأی این بخش از مردم به پزشکیان را نه بخاطر ضدیت با گفتمان رئیسی و جلیلی، بلکه بخاطر فشار اقتصادی میدانم.
عضویت 👈 @yar_khomeini
#ویراست | وقتی انسان الگو داشته باشد، دقیقتر و حسابشدهتر حرکت میکند.
حضرت آقا بعد از بیان ویژگیهای شهید رئیسی فرمودند: "من این موارد را گفتم برای اینکه اینها بعنوان یک الگو ثبت بشود."
شاید بزرگترین کمک به رئیس جمهور منتخب، یادآوری دائم ویژگیهای رئیسی عزیز در سطح جامعه است تا نصاب خدمتگزاری پایین نیاید.
#رئیسی_الگو
https://virasty.com/Hosein_Ghasemi
#ویراست | قدیمیها شب چهارم محرم، روضه جناب حُر میخواندند.
کمتر از یک هفته تا عاشورا مانده. با این جمله سید مرتضی آوینی، جناب حُر را واسطهی توبهمان قرار بدهیم تا پاک به عاشورا برسیم: "یاران! شتاب کنید، قافله در راه است. میگویند که گناهکاران را نمیپذیرند؟ آری، گناهکاران را در این قافله راهی نیست؛ اما پشیمانان را میپذیرند."
https://virasty.com/Hosein_Ghasemi
دیدم امروز دو تا روزنامه، نامه عجیب پزشکیان به مخبر را تیتر صفحه یکشان کردهاند.
نمیدانم اطراف پزشکیان و در تحریریه این روزنامهها، یک آدم مطلع از قانون اساسی (نه الزاما حقوقدان) وجود ندارد که بهشان بگوید:
اولا منتخب مردم در انتخابات تا وقتی تنفیذ نشده است، هیچ جایگاه حقوقی ندارد که سربرگ درست کند و دستور بدهد.
ثانیا معاون اول تا زمان تنفیذ، مدیر قوه مجریه است و در این مدیریت زیرمجموعه کسی نیست که از او دستور بگیرد.
چون طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی، مسئولیت اجرای قانون اساسی با رئیسجمهور است، به آقای پزشکیان توصیه میکنیم تا روز تنفیذ چند بار قانون اساسی را بخوانند و مسلط بشوند تا بدانند قرار است چه چیزی را اجرا کنند.
عضویت 👈 @yar_khomeini