💠 متن و حاشیه ثبتنام کاندیداهای مطرحِ #انتخابات ریاست جمهوری
۲) آقای علی لاریجانی
🔹صحبت خود را با گرامیداشت یاد امام (ره) و شهدای حادثه اخیر شروع کرد و از آقای رئیسی با عنوان «رئیس جمهور سختکوش و متواضع» یاد کرد. همچنین با مردم مظلوم رفح ابراز همدری و به شهید سلیمانی ادای احترام نمود.
🔸شعار انتخاباتیاش را «ملت قوی و دولت زمینه ساز» اعلام کرد و گفت حل مسئله تحریمها برای حل مشکلات معیشتی جزو اولویتهای دیپلماسیاش خواهد بود.
🔹سخنانش را با این جمله از شهید آیت الله مطهری (که پدر خانمش نیز میباشد) به اتمام رساند: «حکومتها ممکن است آرمانهای متعالی داشته باشند؛ اما اگر از اقتصاد سالم و ثروت را برخوردار نباشند به هیچ یک از آنها نمیرسند.»
🔸گویا فرد یا افراد شاخصی علی لاریجانی را در هنگام ثبتنام همراهی نکردهاند.
🔹متن صحبتهایش حساب شده بود و او هم مسلط و روان قرائت کرد.
🔸آقای لاریجانی مانند انتخابات ۱۴۰۰ در موقع سخنرانی ثبتنامش به رقبایش طعنه نزد و خیلی آرام صحبت نمود (او در ۱۴۰۰ گفته بود: حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود!).
هرچند توییت بعد از ثبت نامش بسیار جنجال برانگیز شد و او هم بابت توئیتش عذرخواهی نکرد.
@yar_khomeini
💠 مهمترین سخنرانی سالانه #امام_خامنهای، بیانات ایشان در ۱۴ خرداد است که هر سال بخش اصلی آن به تبیین شخصیت #امام_خمینی و اصول و مکتب ایشان اختصاص دارد.
اما امسال با توجه به دو اتفاق خرداد سال قبل تا خرداد امسال (طوفانالاقصی و شهادت آقای رئیسی) برای اولین بار در ۳۵ سال ، بخش اصلی سخنرانی به این دو موضوع اختصاص پیدا کرد که نشاندهندهی اهمیت ویژهشان میباشد.
🔰 بنظرم اینکه حضرت آقا ۱۴ خرداد را برای صحبت پیرامون این دو موضوع انتخاب کردهاند به این دلیل است:
۱) آرمان فلسطین مدیون امام و انقلاب اوست. اگر امام نبود، الان بجای اینکه برای محو اسرائیل روزشماری کنیم؛ سالهای قبل فلسطین از نقشه جهان حذف شده بود.
۲) اینکه بعد از شهادت رئیس جمهور، کشور آرامش و امنیت خودش را حفظ کرد؛ به این دلیل است که تابستان ۱۳۶۰ حوادث سختتری را تجربه کرده بود و با هدایت امام، آن مشکلات را پشت سر گذاشته بود. آرامش امروز مردم نیز مدیون حضرت امام (ره) است.
#بهروز_با_آقا (۱)
@yar_khomeini
♨️ تیتر روزنامه سازندگی را ببینید:
منظورش از برگشت به ریل اصلی، بازگشت به دهه ۹۰ است: دهه عدم رشد اقتصادی، انفعال در برابر تحریمها، تعطیلی کارخانهها، تورم بیسابقه، اوج بدبینی مردم به دولت و ...
اینها روی فراموشی حافظهی ما مردم حساب کردهاند ...
از بین این ۱۱ تصویر آقایان لاریجانی، جهانگیری، پزشکیان، همتی و شریعتمداری برای #انتخابات ثبتنام کردهاند.
حواسمان باشد به عقب برنگردیم.
@yar_khomeini
تقریبا هر وقت #حرم_امام (ره) میروم، حرص میخورم. شاید هم به خاطر نگاهم به امام است که از آقا یاد گرفتهام. اینکه امام بعد از معصومین با کسی قابل مقایسه نیست. اما متأسفانه حرمش در حد یک امامزاده معمولی در یک شهرستان متوسط است. در روز چند ده نفری میآیند و زیارت و نمازی میخوانند و میروند. انگار نه انگار اینجا مرقد کسی است که معادلات قدرت در دنیا را جابجا کرده و معنویت را به انسانِ دور از خدا تزریق کرده.
غیر از روز ۱۴ خرداد که اون هم به برکت حضرت آقا، اندیشههای امام تبیین میشود، خبری از برنامههای منظم و پرمحتوا برای شخصیت امام نیست. انگار اصلا متولی ندارد! (حالا بگذریم که دم انتخاباتها از تولیت حرم به عنوان گزینه ریاست جمهوری و خبرگان و ... هم نام برده میشود!)
حرم امام باید مرکز نشر اسلام ناب محمدی باشد. جوری که هرکس از هرجای دنیا بخواهد اندیشه امام را بشناسد، بداند یک محلی برای این کار وجود دارد. حالا ببینیم با این نقطه چقدرررر فاصله داریم 😔
@yar_khomeini
💠 آرایش انتخابات (۱)
🔻دیروز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری تمام شد و حالا بهتر میشود راجع به آرایش #انتخابات صحبت کرد.
توقع خودم و بخشی از جامعه این بود که از دولت شهید رئیسی فرد یا افرادی کاندیدا شوند. نه اینکه الزاما رئیس جمهور بشوند، بلکه بتوانند از عملکرد سه ساله آقای رئیسیِ کارآمد دفاع کنند.
🔻بیشترین نگاه سمت آقای مخبر بود؛ اما به دلایلی که اعلام هم نشده، ایشان ثبت نام نکرد و سرانجام پنج نفر از دولت راهی ستاد انتخابات وزارت کشور شدند که همهشان بر ادامه راه شهید خدمت تأکید کردند: محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، سید صولت مرتضوی (️وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی)، مهرداد بذرپاش (وزیر راه و شهرسازی)، داوود منظور (️رئیس سازمان برنامه و بودجه) و سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی (️رئیس بنیاد شهید)
🔸«اسماعیلی» از رفقای قدیمی حاج آقای رئیسی است و همراه با منصوری (معاون اجرایی دولت) وارد ستاد انتخابات شد. بعضیها میگویند در دولت بیشترین جمع بندی روی ایشان است؛ اما دولت به صورت رسمی اعلام کرده که کاندیدای خاصی ندارد.
🔹به دلیل تسلط «منظور» بر روی آمار و ارقام، شاید دلیل حضورش دفاع از عملکرد اقتصادی دولت باشد. کاری که در دو هفته اخیر هم سعی کرده انجام بدهد.
🔸«قاضی زاده هاشمی» برعکس سال ۱۴۰۰ که خیلی باانگیزه وارد انتخابات شد، در روز ثبتنام خیلی بیحال و بیانگیزه بود. یکی از خبرنگاران با شوخی ازش پرسید: این دفعه چند روزه بورس را درست میکنید؟
🔹شاید جدی ترین گزینه که اتفاقا گفته میشود در دولت هم طرفدار جدی ندارد، «بذرباش» است. تنها گزینهی دولتی است که از طرف برخی احزاب از جمله شریان (شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی) حمایت میشود و بعضی طرفدارانش جلوی ستاد انتخابات شعار "صل علی محمد بوی رئیسی آمد" سردادند. با اینکه متولد ۵۹ است؛ اما مسئولیتهای متعددی داشته است.
🔺اینکه شورای نگهبان راجع به تأیید صلاحیت این افراد چگونه عمل کند، واقعا مشخص نیست. اما احتمال دارد حداقل یک نفرشان در رقابت نهایی حضور داشته باشد. (بعضی تعدد کاندیداهای دولت را همین دلیل میدانند که حداقل یکیشان در رقابت باقی بماند.)
🔺فارغ از حرفها و شبهاتی که پشت سر بذرپاش مطرح است و بنده صحت و سقمش را نمیدانم، اما نظر شخصیام این است که از بین این پنج نفر، بذرپاش شخصیت ریاست جمهوری را دارد؛ البته نه برای این دوره؛ بلکه حداقل برای دو دوره بعد که هم پختگیاش و هم قدرت تعاملش با دیگران بیشتر شود.
@yar_khomeini
امام (ره) خواب دیده بود که عبایش سوخته. به آقای بهشتی پیام داد: مواظب خودتان باشید، شما عبای من هستید. بهشتی برای امام مغتنم بود؛ اما بعد از بهشتی، بیشتر از شهادتش، برای "مظلومیت" او متاثر شد.
رئیسی هم برای آقا مغتنم بود. اما سر نماز بغض نکرد. حتی وقتی خانهشان رفت و گفت فقدانش هیچ جبرانی ندارد، بغض نکرد. کجا بغض کرد و دلش برای رئیسی سوخت؟ وقتی صحبت از "مظلومیت" او شد.
ناخودآگاه یاد این بخش وصیتنامه حاج قاسم میافتم که در وصف آقا گفته: "مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش"
اما چرا خامنهای و بهشتی و رئیسی مظلوم میشوند؟
وقتی حقایق را نبینیم، یا ببینیم و کتمان کنیم، یا ببینیم و تبیین نکنیم؛ جای شهید و جلاد عوض میشود، جای مظلوم و ظالم عوض میشود.
منِ بچه شیعه که پای روضه، مظلومیتهای صدر اسلام را شنیدهام، نباید باز بگذارم اولیای خدا مظلوم واقع بشوند.
خدا کند که من موجب سوختن دل آقا نشده باشم.
#بهروز_با_آقا (۲)
@yar_khomeini
#ویراست | رئیس جمهوری میخواهیم که در سیاست خارجیاش، از این تصاویر زیاد ببینیم
@yar_khomeini
💠 آرایش #انتخابات (۲)
🔻جامعه روحانیت مبارز و حزب موتلفه اسلامی، باسابقهترین تشکلهای سیاسی کشور هستند که الان به جریان "راست سنّتی" معروف هستند.
لیستشان در انتخابات مجلس اخیر به نام "لیست وحدت" منتشر شد که فقط نفر اولش (منوچهر متکی) به مجلس راه یافت.
🔸گزینه موتلفه برای ریاست جمهوری محمدرضا پورابراهیمی است که همراه با اسدالله بادامچیان (دبیرکل موتلفه) وارد ستاد انتخابات شد. پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم بود که در انتخابات اخیر نفر سوم کرمان شد و نتوانست به مجلس برود.
🔹حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی (دبیرکل جامعه روحانیت) نیز ساعات آخر برای انتخابات ثبتنام کرد. او در انتخابات اخیر خبرگان از تهران کاندیدا بود که رای نیاورد.
احتمال اینکه پورمحمدی تایید صلاحیت بشود، وجود دارد؛ و در این صورت شاید تنها فرد معمّم در رقابت انتخاباتی خواهد بود.
🔺اینکه جریان راست سنّتی از کاندیداهایی حمایت کرده که سه ماه قبل در حوزههای انتخابی خود رای نیاوردهاند، هم عجیب است؛ و هم نشان میدهد با رویکرد مردم فاصلهی زیادی گرفتهاند.
@yar_khomeini
#ویراست | امام جواد علیهالسلام در یک کلام نورانی که در زندگی شخصی و اجتماعی و سیاسیمون کاربرد ویژه دارد، میفرمایند: "اظهار چيزی قبل از آنكه محكم و قطعی گردد، باعث تباهی آن است."
🏴 شهادت ابنالرضا، حضرت جوادالائمه علیهالسلام تسلیت باد.
@yar_khomeini