9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
میخوای در زندگیات یه جهش اتفاق بیفته؟
(لحظهی این جهش، لحظهی باشکوهیه که تمام فسادهای عمرت رو جبران میکنه.)
✨ ویژه ولادت امام حسین علیه السلام
عیدتون مبارک ،🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#اللهم_عجل_ݪِوَلیِّڪ_َالفَرَجـ_وفرجنابه
@yarane_Bavafa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃یازهرا سلام الله علیها🍃 یا شهیده🥀
🍃هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست...
حسین معنیِ آزادیست...🕊
🍃هیچ لحظه مثل دیدن مولا نیست✨️
ظهور اول زیباییست...💫
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
#امام_حسین
#امام_زمان
🍃یاعلی علیه السلام 🍃یاشهید 🌷
🍃🥀ازمردمِ گمراهِ جهان
راه مجویید...
کوتاه ترین راه به الله
حسین است ...🌷🍃
چرا منطقه ترانسنیستریا برای روسیه مهم است
برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید نگاهی گذرا به دلیل جدایی این منطقه از مولداوی داشته باشیم.
مولداوی جامعهای عمدتاً روستایی است و طبق آمار بانک جهانی (سال ۲۰۱۸میلادی) حدود ۵۷ درصد از مردم این کشور در مناطق روستایی زندگی میکنند و عمده فعالیتشان نیز در بخش کشاورزی بویژه تولید شراب است. بسیاری از مردم مولداوی دو زبانه هستند؛ زبان رسمی آنها رومانیایی است و اکثر مردم به زبان روسی نیز صحبت میکنند.
مولداوی که زمانی بخشی از رومانی بود در سال ۱۹۴۰ میلادی در اتحاد جماهیر شوروی پیشین ادغام شد. پنج دهه بعد از آن با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، مولداوی نیز توانست در سال ۱۹۹۱ میلادی به استقلال برسد. اما در همان آغاز راه، میان دولت تازه استقلال یافته و جدایی طلبان منطقه «ترانسنیستریا» که میخواستند روابط خود را شوروی حفظ کنند، درگیریهایی روی داد و در نهایت نیز این منطقه با یک جنگ داخلی کوتاه از مولداوی جدا شد.
منطقۀ ترانسنیستریای کنونی یک «باریکه مرزی» به وسعت کمی بیش از ۴ هزار کیلومتر مربع، در شرق مولداوی و در همسایگی اوکراین است. این منطقه هم اکنون به عنوان یک کشور مستقل عمل میکند و مقامات مولداوی نیز اعتراف میکنند که کنترلی بر آن ندارند.
دولت «ترانسنیستریا» که در حال حاضر یک دولت خودخوانده است و واحد پول و نیروهای امنیتی مخصوص به خود را دارد، هرگز از سوی جامعه بینالملل حتی از سوی روسیه به رسمیت شناخته نشد. با این وجود نزدیکی جغرافیایی آن به مرزهای اتحادیه اروپا باعث شد که در تمام این سالها، روسیه توجه ویژهای به آن نشان دهد.
این قلمرو حدودا ۵۰۰ هزار نفری، به شدت از نظر اقتصادی به روسیه وابسته است و سالهاست که از واردات رایگان گاز روسیه بهره میبرد. مسکو همچنین ۱۵۰۰ سرباز در این منطقه مستقر کرده است.
نام «ترانسنیستریا» در مجامع بینالمللی زمانی بر سر زبانها افتاد که هفته گذشته یک ژنرال روسی ادعا کرد که مسکو میخواهد جنوب اوکراین یعنی مناطق هم مرز با «ترانسنیستریا» را تصرف کند تا به این منطقه جداییطلب دسترسی مستقیم داشته باشد.
ژنرال رستم مینهکایف، معاون فرماندۀ نیروهای منطقه نظامی روسیه مرکزی در ۲۲ آوریل گفت که جمعیت روسیزبان مولداوی «تحت ظلم» واقع شدهاند. این اتهام و طرح موضوع «دفاع» از اقلیت روسزبان، یکی از بهانههای مسکو برای حمله به اوکراین نیز بود.
مولداوی که میترسد به هدف جدیدی برای مسکو آنهم پس از حمله سنگین روسیه به اوکراین تبدیل شود، پس از اظهارات رستم مینهکایف سفیر روسیه را به نشانۀ اعتراض احضار و اعلام کرد که چنین سخنانی «تهدید» تلقی میشود و مسکو باید به «تمامیت ارضی» این کشور احترام بگذارد.
اگرچه هنوز روشن نیست که آیا سخنان ژنرال مینهکایف منعکس کننده سیاستهای کرملین است یا خیر، اما همین سخنان باعث شد که موضوع جداییطلبان «ترانسنیستریا» به جدیترین چالش حال حاضر مولداوی تبدیل شود.
اگرچه «ترانسنیستریا» تحت حمایت مسکو و میزبان نیروهای روسی است، اما این به آن معنا نیست که مردم این منطقه تمایلی برای درگیری در یک جنگ را داشته باشند.
ساکنان این جمهوری جداشده به حمایت مسکو متکی هستند، اما بسیاری ازآنها همچنان گذرنامه مولداوی دارند و بیشتر صادرات این منطقه نیز به اتحادیه اروپا میرود.
مقامات «ترانسنیستریا» نیز در دو ماه گذشته نه از حمله روسیه به اوکراین حمایت و نه آن را محکوم کردهاند. تنها ویتالی ایگناتیف، وزیر خارجه این منطقه ماه آوریل اعلام کرد که «ترانسنیستریا» با همسایه خود اوکراین روابط عمیقی دارد و حدود ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان این منطقه تابعیت اوکراینی دارند.
او گفت که «ما منحصراً از صلح و امنیت همه مردمی که در ترانسنیستریا زندگی میکنند دفاع میکنیم» و افزود که این منطقه بیش از ۲۷ هزار پناهنده اوکراینی را نیز پذیرفته است.
به گفتۀ برخی تحلیلگران، به نظر میرسد که «ترانسنیستریا» سعی دارد با خودداری از حمایت از روسیه و در مقابل میزبانی از پناهندگان اوکراینی، راهی برای برای کسب مشروعیت بینالمللی بیابد.
آنتون بارباشین نیز معتقد است از آنجا که خود این منطقه ارزش استراتژیک زیادی برای مسکو ندارد، اعزام نیروی بیشتر به آنجا تنها باعث افزایش مشکلات مسکو میشود و احتمالاً تحریمهای بینالمللی بیشتری را به همراه خواهد داشت؛ این کار روابط روسیه با مولداوی را که بیطرف است و اعلام کرده به ناتو نمیپیوندد را نیز نابود خواهد کرد.
در نهایت اینکه مایکل کوفمن، کارشناس روسیه در سازمان تحقیقاتی و تحلیلی CNA در ویرجینیا، در واکنش به اظهارات مینهکایف، فرمانده روس میگوید که «ارتش روسیه ظرفیتی برای انجام چنین تهاجمی ندارد» و در تفسیر اظهارات مینهکایف معتقد است که مسکو بیشتر قصد دارد مولداوی و دیگر کشورهای منطقه را بترساند.....
جنگ آخرالزمانی ##
🍃🥀با وعدهٔ فُطرُس ، همه دل خوش کردیم
از دور، 🤚سلام، یااباعبدالله..
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین
روحی ونَفسی فِداک...🌷🍃
🚨#تلنگر ❗️
🍃🥀خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره ؛؛
این تویی که وجودش رو حس نمیکنی 🤍🍀🌿
قبول داری رفیق...🌷🍃