💚#سلام_امام_زمانم
📖 السَّلاَمُ عَلَى خَلَفِ السَّلَفِ وَ صَاحِبِ الشَّرَفِ...
🌱سلام بر آن مولایی که عصاره همه انبیا و اولیاست و معدن تمام شرافت ها و بزرگواری ها.
سلام بر او و بر روزی که گوهر شرافتش چشمِ تَمام خلق را خیره کُند.
📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه
#اللهمعجللولیکالفرج
[WWW.FOTROS.IR]ma98082302.mp3
19.23M
🔊 #صوتی | #شور
📝 نیر اعظم اومد و نور خدا دمیده شد در عالمین
👤 حاجمحمود #کریمی
🌺 ایام ولادت #پیامبر_اکرم
💢 #بازنشر/ نام محصول: ماهوارهبر ذوالجناح
🔹توانایی حمل این ماهواره تا وزن ۲۲۰ کیلوگرم است. ماهواره در مدار ۵۰۰ کیلومتری حمل میشود. موتور این ماهواره، قدرتمندترین موتور سوخت جامد کشور با تراست بیش از ۷۵۰ تن است. ماهوارهبر ذوالجناح نیازی به پایگاه پرتاب ثابت ندارد و میتواند به صورت متحرک پرتاب شود.
🔹وزن این ماهواره ۵۲ تن، طول آن ۲۵/۵ متر و قطر ۱/۵ متر است. سازنده ماهوارهبر ذوالجناح وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.
🔹ذوالجناح سومین ماهوارهبر غیرنظامی ساخت ایران است. قابلیت حمل در جاده را دارد، و به زمان کمی برای سوختگیری نیازمند است.
۴.mp3
11.67M
🔰#قصه های_ویژه_کودکان
👌۵ تا ۱۲ سال
👤#زندگی_امام_خمینی
(رحمت الله علیه)
🔸قسمت: سوم
🔹موضوع: جنگ جهانی
📚تهیه کننده: قصه قهرمان ها
#ایران
#امام_خمینی
#مبارزه_با_ظلم
🌺 ورزش به افزایش اعتماد به نفس و استقلال عمل کودکان کمک کرده و همچنین باعث بهبود عملکرد کودکان در مدرسه و انجام تکالیف میگردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | نعمت وحدت
⁉️ در مورد وحدت زیاد شنیدهایم اما اصلا وحدت یعنی چه؟!
☺️ #هفته_وحدت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◗خانه داری یک شغـل است
شغلبزرگ،شغل مهم…😌✨
⊹
⊹🎙مقام معظم رهبری
▫️#زن_در_اسلام
نکات مهمّی از داستان حضرت موسی(ع) قسمت2:
فریب جادو:
سرانجام موعد مقرّر فرا رسید و فرعون و فرعونیان با تمام نیرو به جنگ موسی(ع) آمدند تا شاید فرستاده ی خدا را شکست دهند. به دستور فرعون، تمام ساحرانِ زبردست مصـر گرد هم آمدند و مأمور شدند که فکرهایشان را یکی کنند و جدیدترین و عجیب ترین جادویشان را ارایه کنند. آنان نیز طنابها و چوب دستی هایی را که در دست داشتند، به زمین افکندند و با زبردستی خاصّی، در خیال و پندار مردم چنان وانمود کردند که آنها به سرعت حرکت می کند. برخی از مفـسّران نوشته اند که ساحران، موادّی همچون «جیوه» درون طناب ها و چوب دستی ها قرار داده بودند که تابش آفتاب و گرم شدن آن موادِ بسیار حسّاس، باعث ایجاد حرکاتی در آن ها می شد. البتّه برخی معتقدند که جادوگران در خیال مردم دخل و تصرّف کردند و به آن ها وانمود کردند که طناب ها و چوب دستی ها حرکت می کند؛ در حالی که هیچ حرکتی در کار نبود. می دانیم که سحر با وسایل گوناگونی اجرا می شود؛ گاهی با نيرنگ و چشم بندي، گاهي با استفاده از تلقين و تكرار، گاهي با استفاده از خواص فیزیکی و شیمیایی اجسام، و گاهی با کمک گرفتن از شیاطین و جنّیان شرور. البتّه امروزه پرده از بسیاری از اموری که در گذشته عجیب بوده و جادو فرض می شده، برداشته شده و طبیعتاً دیگر به چنین کارهایی سحر و جادو گفته نمی شود؛ ولی اصل سحر و جادو حقیقت دارد و نمی توان منکر آن شد. سحر در اسلام حرام است و از گناهان بسیار بزرگ محسوب می شود.
نکته ؛تحوّل روحی ساحران فرعون:
هنگامی که ساحران در برابر موسی قرار گرفتند، دشمنِ سرسخت او بودند؛ امّا با مشاهده ی نخستین معجزه ی موسی، چنان تکان خوردند و بیدار شدند و مسیر زندگی خود را تغییر دادند که همگان در حیرت فرو رفتند. این تغییر مسیرِ سریع و فوری از کفر به ایمان، و از انحراف به راستی و درستی، و از تاریکی به نور، چنان فرعون را غافلگیر کرد که او راهی جز تهمت و دروغ پیش پای خود نیافت. از این رو به جادوگران خود ـ که تا لحظاتی قبل به عزّت و شرف فرعون سوگند خورده بودند که بر موسی پیروز شوند ـ تهمت زد که با موسی همدست اند و از قبل، قصد نیرنگ و توطئه داشته اند. به راستی چه عاملی سبب این دگرگونی عمیق و سریع در وجود ساحران شد؟ چه چیزی نور ایمان را چنان بر دلهای آنان تاباند که حاضر شدند جان خود را در این راه فدا کنند؛ چنان که دست و پایشان بریده شد و آنان را به درختان آویزان کردند؛ ولی دست از اعتقاد خود نکشیدند؟ بدون شک سرچشمه ی این تحوّل روحی، چیزی جز «علم و آگاهی» نبود. آنان چون با فنون و رموز سحر آشنا بودند، به روشنی دریافتند که معجزه ی موسی، جادو نیست، و به همین سبب، با شجاعت و قاطعیّت تغییر مسیر دادند و عمرشان را که با گناه سحر سپری کرده بودند، با ایمان و شهادت به پایان رساندند. از اینجا به خوبی می فهمیم که برای تغییر در اعتقادات و رفتار افراد و جامعه های منحرف باید قبل از هر چیز به آنان آگاهی داد.
#نهج_البلاغه
▫️وَ أَنْزَلَ عَلَيْکُمُ «الْکِتَابَ تِبْيَاناً لِکُلِّ شَيْء» وَ عَمَّرَ فِيکُمْ نَبِيَّهُ أَزْمَاناً، حَتَّى أَکْمَلَ لَهُ وَ لَکُمْ - فِيمَا أَنْزَلَ مِنْ کِتَابِهِ- دِينَهُ الَّذِي رَضِىَ لِنَفْسِهِ
🟠خداوند کتاب (قرآن) را بر شما نازل کرده است، که بيانگر همه چيز است (و تمام امورى که به سعادت و نجات انسانها مربوط است، در آن بيان شده است) و پيامبرش را، آن مقدار در ميان شما عمر داده که براى او و شما، آيينى که مورد رضاى اوست و در کتاب آسمانى اش نازل کرده، کامل نمايد»
✍️آرى، هم کتاب آسمانى جامعى نازل کرد که تمام معارف الهيّه و برنامه هاى سازنده معنوى و مادّى در تمام امور زندگى انسانها را در بر داردو هم به پيامبرش فرصت کافى داد که همه گفتنى ها را بگويد و دين و آيين خدا را کامل گرداند
📘#خطبه_86