#گوهر_فاطمی
#جشنواره
#اطلاعیه
✅نهمین جشنواره گوهر فاطمی
با موضوع
✏️عفاف و حجاب
در دو بخش
پایین و بالای ۱۵ سال
✅رشته های هنری ادبی
➖تئاتر
➖سرود
➖عکاسی
➖نقاشی
➖خوشنویسی
➖طراحی پوستر
➖شعر
➖دلنوشته
➖فیلم کوتاه
➖موشن گرافی و استوری موشن
مهلت ارسال اثار اول دی ماه
🎁همراه با جوایز نفیس
لطفا اثار خود را همراه با مشخصات کامل خود،نام و محل خدمت سرپرست و شماره تماس به آدرس زیر ارسال نمایید
@Honarmandan110
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸~~~~
🎤🎤ویژه مسابقه سوگواره فاطمی
رشته ها:
🧑🎨 🎨نقاشی(اصل نقاشی به روابط عمومی ارسال گردد)
📷 عکاسی(به مدیر کانال ارسال گردد)
✅ موضوع نقاشی و عکاسی: عفاف و حجاب ، مراسم عزاداری، مقاومت، ولایت مداری
🔴هنگام ارسال اثر موضوع ذکر گردد.
✍کتابخوانی از کتاب سیما و سلوک قرآنی حضرت زهرا سلام الله عليها(خلاصه کتاب در ده صفحه آچار و ۱۴ سطر به صورت دستنویس ارسال گردد)
🤳🎥ساخت کلیپ و پادکست از خطبه فدکیه
🎁 جوایز: از ۴ میلیون ریال تا ۱۲ میلیون ریال
⏰ فرصت ارسال آثار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳
🟣ویژه فرزندان، همسران و کارکنان🔵
ویژه ملک های ۲،۲۱،۲۲،۲۳،۲۴
🎤ویژه برنامه کارکنان مجرد ملک ۲ (ویژه کارکنانی که امسال شرکت نکرده اند) در روز پنج شنبه تاریخ 1403/10/13 برگزار خواهد شد، جهت ثبت نام به روابط عمومی مراجعه نمایید.🎬
همراه با هدیه عمومی🌹
🌹 تقویم شیعه🌹
شمسی: سه شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادی:Tuesday 26 novembet 2024
قمری: الثلاثاء ۲۴ جمادی الاولی ۱۴۴۶ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ارحم الراحمین
👈۹۰۳مرتبه یا قابض بگوید تا به حاجت خود برسد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓 روز شمار تقویم:
⬛️⏳۰۹ روز سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها (۱۱ه ق)
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌈نکته تفسیری صفحه ۱۳۰🌈
لجاجت؛ بزرگترین مانع هدایت:
کودکی را تصور کنید که در هوای سرد زمستان خیس شده است و باید لباسش عوض شود. مادرش می خواهد لباس جدیدی بر تن او کند؛ ولی کودک به خاطر تصاویر زیبای لباسِ خیس شده اش نمی خواهد آن را از تن خود در آورد! مادر برای او توضیح می دهد که ممکن است بیمار شود؛ ولی کودک انگار سخنان مادرش را نمی شنود و با فریاد و زاری، مانع کار مادر خود می-شود و تنها به «خواسته ی خود» فکر می کند، و نه آنچه «درست» است. سرانجام کودک سرما می خورد و مجبور به چشیدن تلخی شربت و کشیدن درد سوزن آمپول می شود. گاهی اوقات، عالَم بزرگسالان نیز مانند دنیای کودکان می شود که در آن، افراد به ظاهر رشد یافته اند، و در حقیقت، کودکانی هستند که تنها قد و هیکلشان رشد کرده است، و نه عقل و درکشان.
قرآن کریم از مردم زیادی سخن می گوید که پیامبران بسیاری نزدشان آمدند و به خواست خدا معجزات خارق العاده ای به آنان نشان دادند: از میان سنگ های بی جان کوه، شتر ماده و کودکش را بیرون آوردند؛ عصای خشک و بی روح را به مار تبدیل کردند؛ در میان دریایی موّاج، راهی خشک باز کردند؛ مردگان را به زندگی باز گرداندند؛ ماه را به دو قسمت تقسیم کردند؛ کتابی آسمانی آوردند که تمام انسان ها از آوردن یک سوره ی مانند آن ناتوان هستند و... . از نظر عقل، طبیعی ترین برخورد با این معجزات، سر فرود آوردن و پذیرفتن آنهاست؛ ولی با کمال تعجّب می بینیم که گروه زیادی از مردم، این معجزات را دیدند و به جای ایمان آوردن، تنها بر مخالفت خود افزودند؛ درست مانند آن کودک که هر چه بیشتر پند می شنید، بیشتر لجاجت می کرد. حقیقت این است که انسان امیال و خواسته های فراوانی دارد که ممکن است برخی از این خواسته ها به ضرر او باشد. پیامبران از سوی خدا مأمور شده اند که راه سعادت را به انسان ها نشان دهند، و امکان دارد برخی از تعالیم آنان در ابتدا با خواسته هاي مردم مطابقت نداشته باشد. در اینجا اگر انسان ها از خواسته های خود چشم بپوشند و دست خود را در دست پیامبران بگذارند و راه آنان را طی کنند، پس از مدّت کوتاهی، چنان لذّت حرکت در مسیر سعادت حقیقی را می چشند که دیگر هیچ چیزی برای آنان مهم تر از انجام دستورهای خدا نخواهد بود؛ ولی اگر چشم خود را بر حقیقت ببندند و با پیامبران الهی لجاجت ورزند، کمکم پرده ای به روی چشمانشان می افتد که چیزی جز خواسته های زودگذرشان را نمی بینند، و به فرموده ی این آیه، «اگر تمام نشانه ها و معجزات الهی را ببینند، باز هم ایمان نمی آورند». آری، بزرگ ترین مفسّر قرآن، علی ع، چه زیبا در این باره فرموده است:
«هر کس [به ناروا] عاشق چیزی شود، آن چیز، چشمانش را کور و دلش را بیمار می کند. در آن حال، او با چشمی بیمار می نگرد و با گوشی ناشنوا می شنود. خواهش های دل، پرده ی عقلش را دریده و دوستی دنیا دلش را میرانده است و او شیفته ی دنیا شده است. پس او بنده ی دنیاست ... [و بدین ترتیب دیگر] هیچ هشداری را نمی پذیرد و هیچ پندی را قبول نمی کند.»
التماس دعای خیر
جایگاه سخن و سکوت..✨
#نهج_البلاغه
▫️لاَ خَيْرَ فِي الصَّمْتِ عَنِ الحُكمِ، كَمَا اَنَّه لا خَيْرَ في القَوْلِ بِالجَهْلِ
🟠در آنجا که باید سخن گفت، خاموشی سودی ندارد ،و آنجا که باید خاموش ماند سخن گفتن خیری نخواهدداشت .
✍️كوتاه سخن اين كه چگونه ممكن است خداوند نعمت بيان را به عنوان يكى از بزرگ ترين نعمت هايش بعد از نعمت آفرينش انسان در قرآن بيان كند، (الرَّحْمَنُ * عَلَّمَ الْقُرْآنَ * خَلَقَ الاِْنسَانَ ...) و با اين حال او را دعوت به سكوت نمايد؟ چرا از اين نعمت بزرگ الهى كه امتياز انسان نسبت به تمام جانداران است براى گفتن ذكر خدا و تسبيح و تقديس او، براى شكر نعمت هايش، براى تعليم و تربيت خلق، براى امر به معروف و نهى از منكر، براى حمايت از مظلوم و مبارزه با ظالم استفاده نشود؟ و نيز چگونه ممكن است خداوند و اوليايش اجازه دهند كه از اين موهبت بى نظير در راه دروغ و تهمت و سخنان ركيك و اعانت ظالم و ظلم به بى گناهان بهره گيرى شود؟ بنابراين همان گونه كه امام(عليه السلام) در گفتار بسيار حكيمانه مورد بحث فرموده، نه سكوت از بيان حق، خوب است و نه سخن گفتن با جهل.
📚 #حکمت_471
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏱دانشمند شهید #محسن_فخریزاده را در یک و نیم دقیقه بشناسیم.
🌹گوهر بیهمتایی که به فیض عظیم #شهادت رسید و بهایی صدچندان یافت.
#فرزند_دماوند
#ایران_ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 مثل حاج قاسم
🔸رهبرانقلاب: جور دیگر مردن امثال #فخریزاده مایه افسوس است؛ باید همینطور از دنیا میرفت، مثل حاج قاسم.
#فرزند_دماوند
#ایران_ما