💎 اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(199)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران واماممان و خانم فاطمه الزهرا (س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
4_5951559847337002208.mp3
1.78M
🔸ترتیل صفحه 199 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷نکته تفسیری صفحه۱۹۹🌷
ثروتی که صاحبش را از خدا دور کرد:
«ثعلبه»، مرد تنگدستی بود و مال و ثروتی نداشت و برای همین نزد پیامبر آمده و از او خواسته بود از خدا بخواهد تا او ثروتمند شود ؛ ولی پیامبر كه میدانست او ظرفیت ثروت را ندارد، در پاسخ او فرموده بود: «مال كمی كه شكرش را بجا میآوری، از مال فراوانی كه ظرفیتش را نداری، بهتر است.» او امّا اصرار داشت که پیامبر برای ثروتمند شدنش دعا کند. به همین سبب، دوباره نزد پیامبر آمد، سلام كرد و جواب سلامش را همراه با لبخند از پیامبر دریافت كرد. پیامبر كه میدانست ثعلبه چه درخواستی دارد، منتظر شنیدن سخن او شد. ثعلبه هم درخواست گذشتهاش را تكرار كرد؛ ولی این بار با اصرار بیشتر، و برای اینكه پیامبر را راضی كند، گفت: «شما دعا كنید كه خدا ثروت فراوانی به من بدهد. من هم به خدا سوگند میخورم كه در آن صورت به بینوایان صدقه دهم و زكات مالم را بپردازم.» پیامبر خدا كه اصرار ثعلبه را دید، دستانش را بلند كرد و از خدا خواست كه او را ثروتمند كند. به دعای پیامبر، خیلی زود گوسفندهای ثعلبه زیاد شدند؛ آن قدر كه او دیگر نمیتوانست در مدینه از آن ها نگهداری كند. به همین سبب، از مدینه بیرون رفت و در محلی دور از مدینه به گوسفندداری مشغول شد. ثعلبه ثروتمند امّا دیگر مانند گذشته نبود. در نمازهای جماعت و جمعه شركت نمیكرد و نه تنها صدقه نمیداد، حاضر به دادن زكات واجب هم نبود. هنگامی كه وضعیت او را برای پیامبر بازگو كردند، پیامبر با ناراحتی فرمود:
«وای بر ثعلبه! وای بر ثعلبه!»
یكی از لازم ترین نیازهای انسان برای زندگی، «مال و ثروت» است. همه ی ما برای داشتن یك زندگی خوب و مناسب، به ثروت نیاز داریم و باید برای به دست آوردن آن تلاش كنیم؛ ولی باید به دو نكتـه توجه كنیم:
1ـ پـیـش از تلاش برای به دست آوردن مال، بکوشیم ظرفیت ثروتمندی را بیابیم تا مبادا خدا و خَلق خدا را فراموش كنیم؛ كه در این صورت، ثروتمان نه تنها مایه ی خوشبختی نمی شود، كه مقدمه ی بدبختی ما خواهد شد؛ همان¬طور كه مایه ی بدبختی ثعلبه شد.
2ـ به قدر نیازمان برای به دست آوردن ثروت تلاش كنیم، و اگر بیش از آن مقدار به دست آوردیم، به قدر مناسب ذخیره، و بقیه را در راههای خیر مصرف كنیم. به یاد داشته باشیم كه خداوند در آیه ی 39 سوره ی سبأ به ما فرموده است:
«هر مالی را که انفاق كنید، خدا مال دیگری را به جایش قرار میدهد.»
آری، اگر با این نگاه به مال و ثروت برسیم، بی شک آن، نعمتی از سوی خداست كه دنیا و آخرت ما را آباد میکند؛ ولی اگر غیر از این باشد، دیگر آن ثروت، نعمت نیست.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🔴دنياپرستان و آخرتْ دوستان
#نهج_البلاغه
👈مردم در دنیا دو دسته اند:
🔹 یک دسته برای کسانی که در دنیا برای دنیا کار کرد، و دنیا او را از آخرتش باز داشت، بر بازماندگان خویش از تهیدستی هراسان ، و از تهیدستی خویش در امان است، پس زندگانی خود را در راه سود دیگران از دست می دهد.
🔹و دیگری آن که در نیا برای آخرت کار می کند، و نعمت های دنیا نیز بدون تلاش به او روی می آورد، پس بهره هر دو جهان را چشیده، و مالک هر دو جهان می گردد، و با آبرومندی در پیشگاه خدا صبح می کند، و حاجتی را از خدا در خواست نمی کند جز آن که روا می گردد.
📘#حکمت_269
🏴آخرین وداع پیامبر(صلی الله علیه و آله) با یاران...
✍️پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) روزهای آخر بیماری در حالی كه سرش را با پارچهای بسته بود، سه روز پیش از شهادت خود، به مسجد آمد و شروع به سخن نمود و در طی سخنان خود فرمود: هر كسی حقی بر گردن من دارد برخیزد و اظهار كند، زیرا قصاص در این جهان، آسانتر از قصاص در روز رستاخیز است! در این موقع سوادة بن قیس برخاست و گفت: موقع بازگشت از نبرد "طائف" در حالی كه بر شتری سوار بودید، تازیانه خود را بلند كردید كه بر مركب خود بزنید. اتفاقا تازیانه بر شكم من اصابت كرد، من اكنون آماده گرفتن قصاصم.
درخواست پیامبر یك تعارف اخلاقی نبود؛بلكه جداً مایل بود حتی یك چنین حقوقی را جبران نماید. گذشته از این، چون اصابت تازیانه بر شكم سواده عمدی نبود، از این نظر او حق قصاص نداشته است، بلكه با پرداخت دیهای جبران میگردید. مع الوصف پیامبر، خواست، نظر وی را تامین كند... پیامبر دستور داد، بروند همان تازیانه را از خانه بیاورند، سپس آماده قصاص شدند. یاران رسول خدا با دلی پر غم و دیدگانی اشكبار ونالههایی جانگداز، منتظرند كه جریان به كجا خاتمه میپذیرد؛ آیا سواده واقعا از در قصاص وارد میشود؟
💥ناگهان دیدند سواده بی اختیار،بجای قصاص، شكم و سینه پیامبر را میبوسد؛ در این لحظه پیامبر او را دعا كرده، فرمود: خدایا! از سواده بگذر، همانطور كه او از پیامبر اسلام در گذشت...
▪️صلی الله علیک یا رسول الله...▪️
📚فروغ ابدیت ج2، صفحات 865و864
#پندانه
🔴ارزش نماز
✍️مردی تصميم داشت به سفر تجارت برود.خدمت امام صادق عليه السلام که رسيد، درخواست استخارهای کرد. استخاره بد آمد، آن مرد ناديده گرفت و به سفر رفت. اتفاقاً به او خوش گذشت و سود فراوانی هم برد. اما از آن استخاره در تعجب بود.
پس از مسافرت خدمت امام صادق عليه السلام رسيد و عرض کرد:يابن رسولالله! يادتان هست چندی قبل خدمت شما رسيدم برايم استخاره کرديد و بد آمد؟ استخارهام برای سفر تجارت بود، به سفر رفتم و سود فراوانی کردم و به من خوش گذشت.
امام صادق عليه السّلام تبسمی کردند و به او فرمودند:در سفری که رفتی يادت هست در فلان منزل خسته بودی، نماز مغرب و عشايت را خواندی، شام خوردی و خوابيدی و زمانی بيدار شدی که آفتاب طلوع کرد و نماز صبح تو قضا شده بود؟
عرض کرد: آری.حضرت فرمودند: اگر خداوند دنيا و آنچه را که در دنياست به تو داده بود جبران آن خسارت (قضا شدن نماز صبح) نمیشد.
📚 جهاد با نفس/ج1/ص66
#سواد_رسانهای
🔆 باید و نباید کاربردی فضای مجازی
🤔 وقتی میخواهیم خبری را برای کسی ارسال کنیم ده ثانیه فکر کنیم و از خودمان بپرسیم این خبر به طرف مقابل دانش اضافه میکند؟ لبخند میبخشد؟ آرامش میدهد؟ اگر یکی از این سه حالت بود، تصمیمان را عملی کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 احکام تصویری شستن طرف راست و چپ و شرایط صحت غسل
#احکام_غسل
#کلیپ_آموزشی
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈🏻 اهل مسابقه باش!
🥇مثل سردار سلیمانی ...
#تصویری
36.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی پیامبر اسلام (ص)
پنج ویژگی پیامبر اکرم (ص) که قرآن معرفی میکند،همراه با آیات
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
۱-اسوه حسنه بودن
۲-داشتن اخلاق عظیم
۳-پیامبر رحمت
۴-عطوفت و قاطعیت
۵-مردمی بودن و مردم داری
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
کاری از امیر عباس نوری