#پرسش
سلام
شما در مورد تحولات بعد از انقلاب صحبت می کنید آیا مرور زمان موجب این تحولات نمی شد ؟چه احتیاجی به انقلاب بود ?
#پاسخ گذشت زمان فی نفسه نمی تواند تغییر بنیادین مثبت ویا منفی در جامعه ای ایجاد کند بلکه این تلاش همت و عوامل سیاسی فرهنگی واجتماعی است که تحول را شکل می دهد این مسئله را می توانیم با شرایط کشورهایی مثل عراق یا افغانستان ویا آفریقای جنوبی و ژاپن وامریکا را دریک شرایط بدونيم گذر زمان دراین کشورها چه تغییری به وجود آورده?
#پرسش
فکر نمی کنید پیشرفت علم ودانش در جهان این موقعیت ها وپیشرفت را هم برای کشورما به همراه می آورد به اصطلاح ما در جبر پیشرفت قرار داریم ?❗️❓
#پاسخ
قطعا علم ودانش در تحولات جامعه نقش اساسی داره اما شما یه دقت به دوره قاجار و پهلوی کنید نه تنها تلاشی در خور علمی در ایران صورت نگرفته بلکه با اقداماتی مثل کاپیتولاسیون استعداد نسل جوان ایرانی سرکوب شد این در صورتی با انقلاب اسلامی و تحولات بعد از آن وگرايش اسلامی و تفکر ما می توانیم با وجود موانع بسیاری مثل آشوبهاي اول انقلاب و جنگ تحمیلی وتحريم های اقتصادی به جهش علمی دست پیدا کردیم که خودش از دستاوردهای انقلاب اسلامی است🇮🇷
#پرسش
امام خمینی رحمت الله علیه چه ویژگی هایی داشتند که باعث پیروزی انقلاب شدند؟؟ #پاسخ حضرت امام (ره)یک فرد نبودند یک مکتب جامعی بودند که هم به لحاظ فردی ارتباط قوی و خالصانه با حضرت حق داشتند عجیب از هیچ کسی نمیترسیدند شجاعت خاصی داشتند از طرفی بصیرت ایشان و بینش قوی ایشان آن موقع بین سیاسیون زبانزد خاص وعام بود از طرف دیگه مهارت در فقه و حکومت داری را از اساتید خویش یاد گرفته بودند و آن را به مرحله عمل رساندند البته با کمک مردم امام برای مردم احترام قائل شدند وآنها را حساب می کردند برعکس شاه که مردم را آدم که چه عرض کنم معذرت میخام هیچی حساب نمی کردند ... امام با رفتار و به موقع عمل کردنش ثابت کرد مرد خداست نه مرد هوا وهوس
هدایت شده از ثامن لنجان
پاسخنامه:
سوال ۱ 👈
سوال ۲ 👈
سوال ۳ 👈
سوال ۴ 👈
سوال ۵ 👈
سوال ۶ 👈
سوال ۷ 👈
سوال ۸ 👈
_جواب سوال تشریحی :
✅ نام و نام خانوادگی:
✅ نام پدر:
✅کدملی:
✅ نام ناحیه:
✅نام شهر و استان:
✅نام و آیدی کانالی که بواسطه آن در مسابقه شرکت نمودید:
🌹🍃🌹🍃
# گزارش_تصویری
✅ مراسم دعای ندبه صبح جمعه به صرف صبحانه و برگزاری مرحله اول مسابقه تیر اندازی با سلاح لیزری (دهه فجر) رده سنی زیر 15 سال
99/11/17
✅ پایگاه مقاومت بسیج شهید حسین خرازی
✅#تربیت_بدنی پایگاه مقاومت بسیج شهید خرازی
@yaranekharazi
🔴نظامی ها پیشقراول توسعه و آبادانی در کشورهای پیشرفته دنیا
✍دکتر محمد فرمانده قرارگاه خاتم بیان کرد: در اکثر کشورها ورود بخش نظامی در توسعه زیرساخت های کشور را شاهد هستیم مثلا کشور چین که بخش نظامی بسیار قوی دارد، اکثر شرکت هایی که امروز در دنیا نقش آفرینی می کنند و به عنوان شرکت های طراز اول در دنیا مطرح هستند، بیس نظامی دارند مثلا شرکت سی آر ای سی (CREC)، یا شرکت نورینکو (Norinco) خیلی از این شرکت های چینی که پایه نظامی دارند؛ یا شرکت مکنزی آمریکا بیس نظامی داشته است یا شرکت انی ایتالیا (Eni)، شرکت دایلیم (Daelim)کره جنوبی بیس نظامی دارد، اکثر شرکت هایی که امروز در دنیا نقش آفرینی می کنند و به عنوان شرکت های طراز اول در دنیا مطرح هستند پایه نظامی دارند. مثلا شرکت "سی آر ایی سی" و یا شرکت نوری ینکو و خیلی دیگر از شرکت های چینی هستند که پایه نظامی داشته اند یا در خود آمریکا شرکت مکنزی آمریکا پایه نظامی داشته، شرکت "انی" ایتالیا، شرکت دایلم کره جنوبی و شرکت هایی درترکیه یا "اف دبلیو او" در پاکستان پایه نظامی داشته اند.
🔹بخش مهندسی ارتش آمریکا مالکیت تعداد زیادی از نیروگاه ها و سد را در این کشور در اختیار دارد همچنین تعداد زیادی از بنادر را ساخته و مالکیت آن را در اختیار دارد. این ها از این جهت است که بعضا سوالاتی مطرح می شود در خصوص ورود نظامیان ایران به عرصه سازندگی درحالی که این مساله در دنیا تجریه شده و دارد انجام می شود .
🔴 #انقلابیگری| «انقلابیگری» یعنی چه و «انقلابی» کیست؟
🔻 «انقلابیگری» واژهای است که شاید به مرور زمان و به واسطه القاء برخی سیاسیون، به برچسبی برای تندروی، بینظمی و بیتوجهی به منافع ملی و آینده مردم تبدیل و مسبب ناکارآمدیها خوانده شده است.
🔹این در حالی است که با مرور پیشرفتهای کشور در عرصههای مختلف پس از انقلاب مانند آنچه در عرصههای مختلف علمی ـ فناوری، فرهنگی، محرومیتزدایی، دفاعی و... رخ داده میتوان رد پای انقلابیها را به وضوح مشاهده کرد.
🔹هرجا تفکر و روحیه انقلابی یعنی خلوص، پاکدستی، خدا و خلق را دیدن و خود را ندیدن، تخصص متعهدانه، وطنپرستی و... حاکم بوده، شاهد خطشکنی در جهت تحقق عدالت و پیشرفت بودهایم و بر عکس کاستیها و عقبماندگیها نتیجه دوری از این روحیه بوده است.
🔹رفتار انقلابی بمعنای رفتار غیرمدبّرانه و ویرانگر نیست، بلکه بمعنای رفتار عاقلانه، مدبّرانه و مجاهدانه است، همان که دلها را به سوی خود جذب میکند و همگان را به احترام وا میدارد مانند آنچه در مورد سردار دلها اتفاق افتاد.