فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: یک روزم نشده نون خالی بخورم
✨﷽✨
💠از خدا نترس از گناه بترس..!💠
✍ حضرت علی علیه السلام مردی را دید که آثار ترس و خوف در سیمایش آشکار است.
🔹از او پرسید: چرا چنین حالی به تو دست داده است؟
🔸مرد جواب داد: من از خدا می ترسم.
🔹امام فرمود: بنده خدا! از گناهانت بترس و نیز به خاطر ظلمهایی که درباره بندگان خدا انجام دادهای.
🔹از عدالت خدا بترس
🔹از خدا اطاعت کن و از آنچه که به صلاحت تو را نهی کرده است نافرمانی نکن، آن گاه از خدا نترس؛ زیرا او به کسی ظلم نمیکند و هیچگاه بدون گناه کسی را کیفر نمیدهد.
📕بحارالانوار، ج 67، ص 392
◀️ما سه نوع ترس داریم:
1⃣ ترس از گناه که برای انسانهای معمولی هست که ظاهرا روایت بالا به همین ترس اشاره میکند.
2⃣ ترس از قصور در انجام وظیفه که برای اولیاء الهی است، در این ترس، اولیاء از این میترسندکه مبادا به وظیفه بندگی خود عمل نکرده باشند و دائما خودشون رو بدهکار به خدا میدانند و از این باب از خدا میترسند.
3⃣ ترس از عظمت خدا که این نیز مختص اولیاء و اهل بیت (ع) هست، در این ترس همین که از یک طرف بزرگی و عظمت خدا رو درک میکنند و از طرف دیگه خودشون رو حقیر و کوچک میبینند، ناخوداگاه حالت ترس به آنها دست میدهد.
✨﷽✨
🌼خوش رفتاری با مردم
✍مهربانی و خوش رفتاری با خلق خدا، زمینه ساز مهربانی و لطف خداوند نسبت به افزایش رزق و روزی انسان است. گام اول خوش رفتاری، آزار ندادن مردم است.
از دیدگاه امام صادق(ع) یکی از عوامل افزایش رزق و روزی همین نکته است: «ترک آزار مردم و جار و جنجال، روزی را افزایش میدهد»(1)
در گام بعدی، باید خوش رفتاری را به جای بدرفتاری و نیکی را به جای بدی نهاد. بخشی از پاداش مادی نیکی به مردم، رفع فقر از زندگی و زیاد شدن رزق آدمی است.
امام باقر(ع) میفرماید: «البرو صدقه السر، ینقیان الفقر» نیکی به مردم و صدقه پنهانی فقر را از بین میبرند.(2)
📚منابع:
1- توحید صدوق، ص460
2-بحارالانوار، جلد47 صفحه18
✨﷽✨
✳ انسانی که خدا دوست دارد
✍ در قسمت نخست دعا(صلوات شعبانیه)، از خدا میخواهيم: #مواسات و #همدردی با کسانی را که رزق خود را بر آنان تنگ گرفتهای، روزیام گردان...«وَارْزُقْنى مُواساةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَيْهِ مِنْ رِزْقِكَ...»
این دعا به ما میآموزد که اگر #خیر و #برکت میخواهی، در این نیست که همهی خیرها و برکتها را برای خود طلب کنی. نه، برعکس، خیر در این است که احساس همدردی داشته باشی و از آنچه خدا به تو داده است، #انفاق کنی. اگر امکانات مالی داری، به کسی که امکانات مالی ندارد، کمک کن. اگر امکانات تجربی و علمی داری، به کسی که به آنها نیاز دارد، آموزش بده. اگر از #سلامتی برخورداری، با #بیمار همدردی کن. اگر #آبرو و #موقعیت داری و از تو حرف شنوی دارند و سخن تو را میپذیرند، کسی را که جایگاه و موقعیتی ندارد و سخن او را نمیشنوند و نزد هیچ کس جایگاهی ندارد، یاری کن. باید احساس کنی که تو برادر اویی و او برادر توست. باید درک کنی که خیر کامل در این نیست که خود را از غرقشدن نجات دهی و از لذتها و آسایش و ثروت و دانش بهرهمند باشی. این انسانی نیست که خداوند دوست دارد.
👤 #امام_موسی_صدر
📚 برگرفته از کتاب #عبادت_یا_عبودیت؟
📖 صفحات 76 و 77
✅نیت خالص در انجام کارها
✍️امام علی علیه السلام: مقرب شدن بنده به خدای سبحان با خالص کردن نیت او شدنی است.
📚غررالحکم، حدیث4478
خالص کردن نیت یعنی کارهامون رو فقط خالصانه برای خدا انجام بدیم نه برای دیگران. حتی اگر در ظاهر داریم به پدر، مادر، همسر و سایر مردم خدمتی میکنیم، نیت قلبی و اصلیمون برای خدا باشد.
✨﷽✨
🌹در آخرالزمان همه هلاک می شوند، مگر کسانی که...
✍حضرت امام حسن عسکری (ع) میفرمایند :
کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند ، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.
📚بحار الانوار، ج۱۰۲، ص۱۱۲
آیت الله بهجت : بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان ، دعای فرج امام زمان(ع) است ؛ البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد. قطعاً اگر کسانی در دعا جدّی و راستگو باشند ، مبصراتی (دیدنی هایی) خواهند داشت. باید دعا را با شرایط آن خواند و «توبه از گناهان» از جملة شرایط دعا است.
با خود قرار بگذاریم که بعد از هر نماز در سجده ی شکر ، دعای اللهم کن لولیک حجت بن الحسن ... و دعای " اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنِا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ "(خدایا در تعجیل در فرج مقرر کن و عافیت و نصرت به حضرت عنایت کن و ما را از یاری کنندگان او قرار ده) را با حضور ذهن و توجه به معنی و مفهوم آن ، از عمق وجودمان از خدا درخواست کنیم.
🌷
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ ماجرای براندازی حکومت شوروی
⚠️ چگونه رسانه و سینما توانست بزرگترین حکومت دنیا را براندازی کنند؟
🎥 به تماشای مستند ماموریت یازدهم بنشینید.
تماشا از آپارات
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍سخنرانی حاج آقا قرائتی
🎬 موضوع: بعضی از فایده های عبادات
✨﷽✨
🌼نماز را محترم بشمار
✍یکی از گناهان، استخفاف نماز یعنی سبک شمردن نماز است. یعنی چه؟ یعنی وقت و فرصت دارد، میتواند نماز خوبی با آرامش بخواند ولی نمیخواند.
نماز ظهر و عصر را تا نزدیک غروب نمیخواند، نزدیک غروب که شد یک وضوی سریعی میگیرد و بعد با عجله یک نمازی میخواند و فوراً مهرش را میگذارد آن طرف؛ نمازی که نه مقدمه دارد نه مؤخره، نه آرامش دارد و نه حضور قلب. طوری عمل میکند که خوب دیگر این هم یک کاری است و باید نمازمان را هم بخوانیم. این، خفیف شمردن نماز است.
اینجور نماز خواندن خیلی فرق دارد با آن نمازی که انسان به استقبالش میرود؛ اول ظهر که میشود با آرامش کامل میرود وضو میگیرد،وضوی با آدابی، بعد میآید در مصلّای خود اذان و اقامه میگوید و با خیال راحت و فراغ خاطر نماز میخواند. «السّلام علیکم» را که گفت فوراً در نمیرود، مدتی بعد از نمازْ با آرامش قلب تعقیب میخواند و ذکر خدا میگوید. این علامتاین است که نماز در این خانه احترام دارد.
💥نمیگویم نماز بخوانید:
بالاتر از نماز خواندن، محترم بشمارید. اولًا برای خودتان در خانه یک مصلّایی انتخاب کنید (مستحب هم هست) یعنی در خانه نقطهای را انتخاب کنید که جای نمازتان باشد، مثل یک محراب برای خودتان درست کنید. اگر میتوانید (همان طوری که پیغمبر اکرم یک مصلّی و جای نماز داشت) یک اتاق را به عنوان مصلّی انتخاب کنید. اگر اتاق زیادی ندارید، در اتاق خودتان یک نقطه را برای نماز خواندن مشخص کنید. یک جانماز پاک هم داشته باشید. در محل نماز کهمیایستید، جانماز پاکیزهای بگذارید، مسواکداشته باشید، تسبیحی برای ذکر گفتن داشته باشید. وقتی که وضو میگیرید، اینقدر با عجله و شتاب نباشد
📚 مجموعهآثاراستادشهیدمطهری، ج23، ص: 511
✅با امام زمانت سخن بگو
✍شخصی به امام هادی علیه السلام از شهری دور نامه نوشت و پرسید:مولای من؛من از شما دور هستم و امکان دیدار مستقیم با شما را ندارم و گاهی که حاجات و مشکلاتی دارم چه کنم؟
حضرت در جواب او نوشتند:
«إِنْ كَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّک شَفَتَيْک»
هر گاه به ما نیاز داشتی،لبت را حرکت بده و سخنت را بگو ما از شما دور نيستيم...
📚بحارالانوار ج۵۳ ، ص۳۰۶