" مأمور رسانه ای سازمان سیا " .
💢 علینژاد اعلام کرده که بدنبال پس گرفتن مدال طلای المپیک قهرمان تیراندازی ایران، توسط کمپین نوید افکاریست.
♻️گزاره های تحلیلی :
🔻مسیح علینژاد یا بهتر بگوییم پولی نژاد ، مهره سوخته ای که پس از شکست در پروژه های چهارشنبه های سفید ، آزادی های یواشکی و . . . به یک مهره ناکارآمد و بی ارزش تبدیل شده ، در یک پروژه هالیوودی سازمان سیای آمریکا،با مطرح کردن طرح ربایش اش ، توهم تاثیر گذاری مجدد دارد .
🔻هر چند در آشفته بازار ولنگاری فضای مجازی،بعضی سلبریتی های بی وطن، گاهگاهی نقش سربازان سایبری اش را داشتند اما این عامل رسانه ای سیا به خوبی میداند که در بین ایرانی ها ، ارزش دیده شدن ندارد .
🔻مدال آوری مدافع حرم آل الله در المپیک ، علاوه بر شاد کردن دل ملّت ، جنگ نرمی بود در مقابل اردوکشی های تفکر غربگرابانه و ضد مقاومت .
🔻سجده شکر این پاسدار مدافع حرم و مدافع سلامت بر چفیه ، پتکی بود که بر ذهن فاسد و مخمور سربازان رسانه ای تفکر غرب پرستی چون مسیح علینژاد و همفکران منافق داخلی اش فرود آمد. آنقدر ضربه کاری بوده که "جوجه ارک زشت" داعیه پس گرفتن مدال طلای المپیک اش را دارد.
☝️زهی خیال باطل . . .
که این داعیه او و هم پیاله های غرب پرستش، مثل گذشته فقط نشخوار کردن و دست و پا زدن های بیهوده ست.
✅یک خبر یک تحلیل
✅ فریاد از بی نظارتی نهادهای نظارتی
✅فرایند نظارت امری ضروری و از فاکتورهای قطعی مقابله با سر و سامان دادن به قیمت ها و بازار است و اگر رها شود آسیبهای جبران ناپذیری بر زوایای مختلف زندگی مردم حاصل اقشار آسیب پذیر میگذارد که در دولت روحانی. تقریبا هم نهادهای نظارتی تعطیلند.
✳️_امیدواریم در دولت دکتر رئیسی امر نظارت بطور جدی پیگیری و عملیاتی شود
✳️_این امر باکار کارشناسانه و برنامه ریزی و دقت قابلیت عملیاتی شدن داشته و میتواند آسیبهای وارده را تا حدی رفع و امید آفرینی کند
✳️_در قانون اساسی در باب نهادهای نظارتی و چارچوبه کار آنها اشاره و قوانینی تقنین شده ولی متاسفانه دولت در ماههای پایانی بازار و تحولات بازار را آزاد و بله رها کرده و باعث فشار مضاعف بر زندگی مردم و تبعاتی نیز بدنبال دارد مثل بازار سیمان و مایحتاج دیگر.
✳️_با مدیریت انقلابی و جهادی مد نظر آقا در مدت کمی میشود سامان را به بازار برگرداند به یاری خدا در دولت دکتر رئیسی .
حفظ آب سدها با پنل خورشیدی
🔹ایران یک سوم متوسط جهانی بارندگی داره و تبخیر آبش سه برابر میانگین جهانیه . سالانه بین 3 تا 5 میلیارد متر مکعب از آبهای پشت سدهامون تبخیر میشه و مسئولین ما فقط بلد هستند سد اضافه کنند و با آبخیزداری بیگانه اند . اگر پشت سدهای استان هایی مثل خوزستان با گرمای بالای 40 درجه پنل خورشیدی روی آب کار گذاشته بودیم علاوه بر تامین نیروی برق برای کشور تا 70 درصد از تبخیر آب جلوگیری کرده بودیم .
🔹ایران با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی بهترین پتانسیل برای تولید برق از انرژی خورشید را دارد و با این کار میتواند مانع تبخیر آب پشت سدها نیز بشود.
🔴باید اینترنت جدیدی راه بیفته که توسط دولت ها کنترل بشه
⏪ غربگدا ها: اینها دنبال کره شمالی شدن ایران هستن، متحجر های کاسب فیلتر!
✍همونا وقتی میفهمن "ترزامی" نخست وزیر سابق انگلیس اینو گفته:
انگلیس بسیار نایس داره از امنیت روانی مردمش و حاکمیت سایبریش صیانت میکنه و حقشه
@ammarpress
🔴عده ای عوام و خوش خیال میگفتند رویکرد دولت بایدن در برابر ایران با رویکرد دولت ترامپ متفاوت است و یکی از این تفاوتها این است که دولت بایدن با کسانی که صراحتا میگویند جمهوری اسلامی ایران باید براندازی شود مرزبندی دارد یا لااقل در ظاهر این ادعا را دارد!
دیدار سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن با یک زباله دسته چندم که مدعی براندازی است، نشان میدهد بایدن در حمایت از اپوزیسیون جمهوری اسلامی همانند ترامپ همان رویکرد سطحی و مبتذل را حفظ کرده و البته پایان این داستان تکراری نیز مشخص است؛ بایدن هم مانند قبلی ها خوراک مار و مور خواهد شد و جمهوری اسلامی قوی تر از قبل خواهد ماند...
✍️امیرحسین ثابتی
@ammarpress
ویژه/ ناگفته های دکتر محمد از پشت پرده های سد گتوند و خیانت مدیران غربگرا به محیط زیست کشور / انتشار برای اولین
روایت قالیباف از جزئیات عدمتخصیص اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردی برای رفع مشکلات خوزستان
🔹رئیس مجلس: پس از نظارت میدانی سال گذشته از خوزستان، بنا شد وزارت نفت در سرفصل مسئولیت اجتماعی خود ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای حل مشکلات هزینه کند و با جزئیات مشخص شد که کدام مشکل در کدام روستا را باید پیمانکار انجام دهد و کدام اقدامات را گروههای جهادی برعهده بگیرند.
🔹با وجود همه پیگیریهایی که انجام دادم، تامین این اعتبار مهم و حیاتی در وزارت نفت با کندی جلو رفت و اکنون هم در سازمان برنامه و بودجه معطل مانده است. اگر اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردی به موقع تامین میشد آن روستاها امسال تنش آبی نداشتند.
📍صحبت های قابل تامل محمدرضا شاه
🔹ما قیمت نفت را بالا نبردیم
ما گرسنه بودیم و هستیم
ما استثمار شدیم
من هم مجبور شدم استثمار را قبول کنم
من مجبور شدم قرارداد نفتی را قبول کنم.
ابعاد جنگ شناختی علیه جمهوری اسلامی ایران در روزهای اخیر
دشمن حساب ویژه ای بر روی کلافه شدن مردم ایران باز کرده است و ۴ رویکرد را در پیش گرفته است :
1️⃣ اقدامات عامدانه برخی مهره های نفوذی در دستگاههای اجرایی ( اتفاقات مترو تهران - قطعی برق در پاساژ و...)
2️⃣ اقدامات پیچیده رسانه ای و بزرگ نمایی مشکلات و اعتراض ها در کشور و تلاش برای گسترش در شهرهای مختلف با فراخوان و فضا سازی رسانه ای
3️⃣ اقدامات کور امنیتی شامل ؛ سازماندهی منافقین مسلح در میان معترضین ، ایجاد انفجار هایی مثل پارک ملت که در یک کلمن آب مواد منفجره تعبیه می شود که فقط صدای ایجاد شده باعث ایجاد انگاره وقوع انفجار در تهران و شهرهای بزرگ تقویت شود و...
4️⃣ تلاش برای کشاندن مسئله اجتماعی اعتراضات به عرصه سیاسی و ایجاد شکاف سیاسی در کشور
❌ در مقابل این پروژه طراحی شده توجه به این نکته ضروری است که فراموشی اصل ماجرا در خدمت رسانی به مردم خوزستان و تبدیل آن به یک بحران فراگیر نقطه تمرکز دشمن است بنابراین رسانه های داخلی به جای درگیر شدن به دعوای سیاسی که نه تنها نتیجه ای ندارد بلکه باعث پیاده سازی اهداف دشمن می شود، باید توجه خود را معطوف به آرامش افکار عمومی داشته باشند
بنگاههاي كوچك و متوسط، اهرم تحول اقتصادي
يكي از مهمترين راهكارهاي رشد اقتصادي، افزايش سرمايهگذاري است و به همين دليل تامین مالی مناسب و ارائه تسهیلات هدفمند به بنگاههاي اقتصادي براي اين مهم بسيار حياتي است. در كشور ما بنگاههاي كوچك و متوسط همچون شرکتها و بنگاههای بزرگ تحتتاثیر شرایطهای تحریمی و فشارهای خارجی نيستند، بنابراين تقويت آنها براي توسعهي اقتصادي كشور، رونق توليد، افزايش اشتغال و ... اهميتي دوچندان دارد.
⏪ به عنوان مثال :
• 85 درصد بنگاههای اقتصادي در کشور کوچک و متوسط هستند.
• 79 درصد از کل اشتغال کشور (19.3 میلیون نفر از 24 میلیون شاغل کشور) را اين بنگاهها تشكيل دادهاند.
اين درحالي است كه :
• کمتر از 6 درصد از کل تسهیلات نظام بانکی کشور در اختیار صنایع کوچک و متوسط قرار ميگيرد.
• سهم بنگاههای کوچک و متوسط از تسهیلات بانکی در کرهجنوبی ۸۱ درصد، در چین ۶۵ درصد و حتي در ترکیه ۳۲ درصد است!
⏪بر اين اساس برخي از راهكارهاي مهم براي حل مسئله فوق عبارتند از :
• افزایش دسترسی بنگاههای کوچک و متوسط به بازارهای سرمایه و عرضه سهام آنها در بورس
• تغییر تدریجی هدایت تامین مالی بنگاههای کوچک و متوسط از اعطای وامهای کوتاهمدت به وامهای بلندمدت (سررسید بیش از یک سال)
• افزایش استفاده از طیف متنوعی از ابزارهای تامین مالی جایگزین مانند لیزینگ و فاکتورینگ
(فاکتورینگ یک معاملهی مالیست که در آن یک شرکت، حسابهای دریافتنی خود را به یک شرکت مالی میفروشد. شرکتها در صورتی فاکتورینگ را انتخاب میکنند که بخواهند زودتر از موعد اصلی به پول خود دست پیدا کنند.)
• افزايش آگاهيهاي كارآفرينان و صاحبان مشاغل کوچک از طريق ابزارهای آنلاین مانند هوش مصنوعی براي حل مسائل مرتبط با تأمين مالي متناسب با نیازهای تجاری
از تحلیف روحانی تا تحلیف رئیسی
پایگاه خبری فردا نوشت:
🔹وقتی روحانی دولت را تحویل گرفت ذخایر به اندازه کافی از لحاظ اقلام، کالاها و منابع ارزی در کشور وجود داشت. فروش نفت و میعانات گازی ایران گرچه با سختی هایی مواجه بود اما حدود 2.5 میلیون بشکه در روز نفت می فروختیم. قیمت دلار زیر 3هزار تومان بود.
🔹سال 92 رابطه ایران با کشورهای منطقه و اروپایی در مقایسه با حال حاضر خوب تعریف می شد، با اکثر کشورهای دنیا همکاری اقتصادی داشتیم. پروژه های عمرانی و کارخانه ها همه فعال بودند. در واقع هم چرخ اقتصاد کشور می چرخید و هم چرخ سانتیریفیوژها
🔹 اما پس از 8 سال در خیلی از حوزه ها آژیرهای هشدار روشن شده، در روزی که قرار است آقای روحانی دولت را تحویل دهد، کشور اوضاع خوبی ندارد.
🔹در نشستی که بین اقتصاددانان و رئیس جمهور منتخب برگزار شد، برخی نسبت به ونزوئلایی شدن اقتصاد کشور و بالا رفتن قیمت کالاهای اساسی در ماه های آینده هشدار جدی دادند. نارضایتی مردم از وضعیت برق و آب کشور نیز که نیاز به توضیح ندارد.
🔹دولت روحانی حتی در حوزه مذاکرات احیای برجام نیز نتوانست موفق عمل کند و عملا مذاکرات را در یک بن بست قرار داد اما برای آنکه مسئولیت این اتفاق را نپذیرد انتقال دولت در ایران را بهانه کرد تا برای مدتی مذاکرات تعلیق شود اما طرف غربی صبر ندارد و پیگیر تعیین تکلیف هرچه سریعتر مذاکرات است.
🔹در طول انقلاب سابقه نداشته که کشور با این همه بحران تحویل رئیس جمهور جدید شود.
باید استراتژی حنگ روانی جدید نئولیبرالهای ایرانی را افشا کنیم.
این روزها بنگاههای رسانهای نئولیبرالهای ایرانی متمرکز بر این موارد هستند:
۱- آقای رئیسی چگونه میخواهد حقوق شهریور ماه کارکنان دولت را بدهد؟
پاسخ به این سوال واضح است. در بدترین حالت، از همان جایی که دولت آقای روحانی دستمزد ماههای قبل را داده است. و از این جهت، موردی دولت آقای رئیسی را تهدید نمیکند. راهکارهای بسیار آسانی در این زمینه وجود دارد که به تیم اقتصادی آقای رئیسی تذکر داده شده است. اما شاید نتوان همه را عمومی کرد.
۲- بزرگترین تهدید دولت آقای رئیسی، کسری بودجه ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار میلیاردتومانی است.
فقط به یک عدد توجه کنید: حجم تسهیلاتی که بانکهای خصوصی در سال ۹۹ ارائه کرده اند،۱۶۰۰ هزار میلیاردتومان است. یعنی حدود سه برابر این کسری. تدبیر کردن این کسری کار مشکلی نیست و آقای رئیسی و تیم اقتصادی او باید وقت خود را صرف دغدغههای مهمتری چون برقراری عدالت و مبارزه با فساد و اصلاح ساختار بانکی، بیمهای، بازار سرمایه و ... کنند.
البته ایشان میتوانند با تدابیری چون ملی سازی نظام بانکی، ملی سازی نظام درمان و ملیسازی نظام آموزش و پرورش مطابق با قانون اساسی راهکارهای بسیار پرسرعتی برای رفع کسری بودجه نیز فراهم کنند.
۳- اقتصاد ایران در شرف یک ابر تورم بزرگ است.
آقای مسعود نیلی در جلسه با آقای رئیسی کد این فتنه را صادر کردند و رسانههای داخلی و خارجی همسو با ایشان و البته برخی از اقتصاددانان اصولگرا نیز با ایشان همراهی کردند تا این ابرتورم را به جرگه انتظارات وارد کنند. و میدانیم تورم در ایران یک اتفاق ناشی از انتظارات یا ناشی از نقایص ساختار واقعی اقتصاد است. تورم در ایران یک مسئله پولی نیست. اما این افراد با کد ابرتورم به دنبال آن هستند که سیاستهای تعدیل را به دست آقای رئیسی بر کشور تحمیل کنند.
به امید آنکه آقای رئیسی و تیم اقتصادی، به خوبی بتوانند از این جنگ روانی پرقدرت عبور کنند. میلتون فریدمن و پیروان قدرتمند او (بخوانید مسعود نیلی و دوستان او در حلقه نیاوران) بیش از سه دهه دقیقا دستاندرکار کامل کردن این راهبرد بودند: نشستن در انتظار بحرانی عمده؛ سپس به حراج نهادن و فروش اجزای دولت به بازیگران بخش خصوصی، در حالی که شهروندان هنوز از شوک دچار سرگیجه بودند. و آنگاه دائمی کردن اصلاحات کذایی با سرعت هر چه تمام تر.
دکترین شوک، ندئومی کلاین، ترجمه شهابی، ص ۲۱
🔴 آنچه در سالهای پس از دهه ۱۳۷۰ در ایران رخ داده، چیزی جز این نبوده. راهبردی که هر روزه بخش خصوصی را فربه تر کرده و از قدرت خرید عموم مردم کاسته است. این راهبرد، همان راهبرد نئولیبرالیستی است که در ظاهر اینگونه توجیه میشود که با بزرگ کردن کیک اقتصاد (بخوانید فربه تر شدن بخش خصوصی) طبقات ضعیف (بخوانید مردم) هم رشد میکنند. مغالطهای به درازای تاریخ سرمایهداری.
چرا حرفهای رهبری در حوزهٔ فضای مجازی شنیده نمیشود؟
▫️این فاجعه است. میدانید چند درصد از مطالبات مقام معظم رهبری در بحث فضای مجازی محقق شده است؟
▫️۵ دلیل مهم برای رویِ زمین ماندن مطالبات رهبری.
▫️با طرح «حمایت از امور کاربران فضایمجازی» کدام مطالبات تحقق پیدا میکند؟
این متن را بهدست کسانی برسانید که با طرح مجلس مخالفاند.
اولین اقدام راهبردی دولت رئیسی
اگر آیت الله رئیسی میخواهد در فضایی آرام و به دور از جنجال رسانه ای و هوچیگری های سیاسیون ورشکسته ، امورات معیشتی و اقتصادی کشور را حل کند، باید یک اقدام راهبردی انجام دهد و آنهم آزاد کردن کشور از اشغال سایبری دشمنان است .
کشوری که فضای مجازی آن ولنگار و افکار عمومی آن در پلتفرمهای خارجی و توسط بیگانگان مدیریت میشوند ،هیچگاه روی آرامش را نخواهد دید که کسی بتواند امورات اقتصادی آن را سامان دهد.
اولویت راهبردی جریان انقلابی و دولت انقلابی آزاد سازی فضای مجازی و شکستن حصر رسانه ای دشمن است. بعد با خیال راحت میتوانند معیشت و اقتصاد مملکت را اصلاح کنند.
قالیباف: به عنوان یک انقلابی پاسخی برای سوءمدیریت در خوزستان نداریم
🔹رئیسمجلس در نشست مجمع نمایندگان خوزستان: مهم نیست که من چه مسئولیتی دارم، حاضرم برای حل مشکلات مردم کفش هر کسی را واکس بزنم تا مسئلهای حل شود. اگر فردی بخواهد در برابر حل مشکلات مردم کارشکنی کند، مقابل او می ایستم.
🔹حداقل در بحث تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان که سازمان برنامه باید به این مناطق اختصاص میداد، سازمان برنامه و وزارت نفت کوتاهی کردند، در حالی که این مسئله با پیگیری به راحتی قابل حل و فصل بود.
🔹از شهریور سال گذشته میدانستیم که ۷۴۰ روستای خوزستان دچار تنش و بحران آب هستند اما با برنامهریزی درست میتوانستیم تا تابستان امسال با کمترین هزینه، بسیاری از این مشکلات را برطرف کنیم، ولی امروز با هزینهای دوچندان باید این بحران را حل کنیم.
🔹با مقایسه شرایط استان در زمان جنگ و شرایط کنونی نسبت به کمکاریها و سوءمدیریتهایی که در خوزستان انجام شده به عنوان یک انقلابی هیچ پاسخی برای مردم استان ندارم.
@Farsna
♨ قانونی که رئیسجمهور نمیپسندد؟!
*مجلس شورای اسلامی با مشاهده انفعال دولت در مقابل خروج آمریکا و زیادهخواهی طرفهای غربی در برجام، بهمنظور حفظ اقتدار کشور و اقدام مشابه در برابر بدعهدی طرفهای غربی، قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» را در آذرماه سال گذشته به تصویب رساند.
👈 گزاره های خبری
رئیسجمهور روحانی روز پنجشنبه (۳۱ تیرماه) با نادیده گرفتن اهمیت این قانون مجلس بهعنوان یک اقدام متقابل برای ایجاد موازنه در کاهش تعهدات برجامی، گفت: «در مورد تحریم اگر قانون مجلس جلوی ما را نگرفته بود، قبل از عید نوروز تحریم را برداشته بودیم، دولت به همه وظایف خود در زمینه تحریم عمل کرده است». این موضع رئیسجمهور واکنشهای زیادی از سوی نمایندگان مجلس به همراه داشت؛ بهعنوان نمونه، سخنگوی هیئترئیسه مجلس گفت: «متن مذاکرات وین نشان میدهد اگر قانون مجلس نبود تیم مذاکرهکننده قادر به چانه زدن نبود. شورای عالی امنیت ملی جمعبندی هیئت تطبیق را منتشر کند تا ملت در جریان این مسئله قرار بگیرند. هم آقای ربیعی و هم آقای روحانی در حال ارائه روایتهای کاملاً غیرواقعی از نتیجه مذاکرات هستند».
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ حل مشکلات از طریق مذاکره اقدامی پسندیده است، البته شرط موفقیت در مذاکره نیز دستان پر مذاکرهکننده است. تا زمانی که جمهوری اسلامی در برابر خروج امریکا از برجام و بیعملی غربیها واکنشی از خود نشان نداده بود، امیدی به گرفتن دستاورد در مذاکرات نبود؛ طی مدت بیش از یک سال از خروج آمریکا از برجام، گفتوگوها بین سایر اعضای باقیمانده در برجام و ایران بهمنظور تأمین منافع کشورمان در سطوح مختلف، منجر به هیچ نتیجه ملموسی نشد و طرحها و پیشنهادات صرفاً بر روی کاغذ باقی ماند.
2⃣ از زمانی که جمهوری اسلامی ایران کاهش تعهدات برجامی را در دستور کار قرار داد، طرف غربی به این نتیجه رسید که ادامه روند فعلی به ضرر آنها خواهد بود؛ بنابراین با جدیت بیشتری به میز مذاکره بازگشتند تا ایران را متقاعد به بازگشت به تعهدات برجامیکنند.
👈 نکته پایانی
واقعیت آن است که کاهش تعهدات ایران، مطابق قانون مجلس و مصوبات شورای عالی امنیت ملی بود که آمریکا را مستأصل و مجبور به بازگشت به برجام کرده است و شرط موفقیت در ادامه مسیر، اصرار بر خواستههای بهحق در مذاکره است. راهکار حل مشکلات، آنطوری که رئیسجمهور میگوید، صرفاً در ملاقات با کدخدا نیست. اگر توان و حمایت داخلی نباشد، کدخدا جواب سلام ما را هم نمیدهد.
✍ فرهاد کوچک زاده
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨ سفيران خوشنام ايرانزمين!
*مسابقات المپيک 2020 توکيو در حالي از اول اين هفته کليد خورد که جمهوري اسلامي توانست براي اولين بار در تاريخ اين مسابقات در همان روز اول صاحب مدال شود و آنهم طلا! «جواد فروغي» مليپوش تپانچه کشورمان موفق شد ضمن شکستن رکورد المپيک و جهان، نخستين مدال تاريخ اين رشته را نيز کسب نمايد؛ جوان مؤمن انقلابي و پرستار مدافع سلامتي که اين روزها به فخر ورزش ايران بدل شده و آوازهاش جهاني گشته و نام ايران را در ميان مدالآوران المپيک قرار داده است.
👈 گزاره های تحلیلی
1⃣ چند روز بيشتر تا آغاز به کار دولت انقلابي باقي نمانده است. دولت آقای رئيسي بايد توسعه متوازن پیشرفت در کشور را در پيش گيرد. در اين ميان توجه به جوانان و ورزش، يکي از موضوعات مهمي است که نبايد در کنار انبوه متعدد مسائل که اغلب در حوزه اقتصاد و معيشت تعريف میشود، به فراموشي سپرده شود؛ جواناني که مبتني بر بيانيه گام دوم، بايد میداندار عرصههای مختلف کشور در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشند.
2⃣ توسعه ورزش قهرماني يکي از اولویتهای عرصه فرهنگي- اجتماعي است که در دهه پنجم انقلاب اسلامي بايد بهطور جد دنبال شود. ورزش قهرماني در جهان نماد توسعهیافتگی يک کشور بوده و تريبون ارزشمندي براي معرفي کشورمان به جهانيان است. اين دغدغهاي است که در طول ساليان اخير بارها مورد تأکید رهبري معظم انقلاب قرار گرفته است. ايشان معتقدند که ورزش قهرماني «مظهر تمايلات و استعدادها و تشخّص و هويت يک ملت است»(۹۱٫۱۲٫۲۱) لذا پهلوانان ايراني بايد در مجامع بینالمللی ديده شوند و سفيران اين ملت در مجامع بینالمللی باشند.
3⃣ امروز پروژه ايران هراسي، يکي از مهمترین اولویتهای در دستور کار استکبار جهاني است که تلاش دارند تا چهره ملت ایران را در نزد جهانيان تخريب نمايند! مقابله با اين سناريو و ناکام گذاشتن دشمنان اين ملت يکي از اولويتهايي است که دستيابي به آن از طريق ورزش يکي از بهترين راهها است. در طول ساليان اخير تنها سه رشته ورزشي تکواندو، کشتي و وزنهبرداري توانسته بودند براي اردوي ورزشي ما در المپيک مدالآور باشند! کشور هشتادمیلیونی ايران اسلامي، ظرفيت بسيار بيشتري از محدود شدن به اين سه رشته دارد و با سرمایهگذاری درست، جوانان ايراني میتوانند در رشتههای متعدد ديگري همچون تیراندازی نيز افتخارآفرین باشند و سرود ملي اين سرزمين را بارها در مجامع بینالمللی به صدا درآورند.
✍ مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🌐 ضربه کاری به شبکه تروریستی موساد
مدیر کل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات خبر داد:
🔻 با رصد و کنترل اطلاعاتی خارج از مرزها و اقدامات گسترده اطلاعاتی عملیاتی سربازان گمنام امام زمان ارواحنا فداه شبکهای از عوامل سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به همراه محموله سنگین سلاح و مهمات پس از ورود از مبادی مرزی غرب کشور دستگیر شدند.
🔻عوامل موساد قصد داشتند از این تجهیزات در جریان اغتشاشات شهری و ترور بهره برداری کنند
🔻این تسلیحات شامل کلت کمری، نارنجک، وینچستر، کلاش و فشنگ جنگی میشود که برخی از آنها همچون وینچستر و نارنجک برای به آشوب کشیدن اعتراضات مورد استفاده قرار میگیرد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️آمریکا چگونه کشورهای مستقل را به آشوب می کشاند؟
🔻 سخنان "جان استاکول" از مدیران و مامور سابق سازمان سیا با ۱۲ سال سابقه و نویسنده کتابهای متعدد از جمله "نقش آمریكا در نظم نوین جهانی" در مورد جنگهای مخفی و اهداف سازمان سیا:
🔻آمریکا با هدف قرار دادن ساختارهای اجتماعی و اقتصادی کشورها، مردم آن کشورها را در مضیقه قرار میدهد تا کشور به هرج و مرج کشیده شود و بعد وارد عمل شده، دولت دلخواه خود را به آن کشورها و مردمان آن تحمیل میکند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گزارش الجزیره از طولانیترین خط لوله انتقال سوخت فسیلی خاورمیانه در ایران
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir