فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طرح صیانت از فضای مجازی
🔻با دنیایی مواجهایم که کلاهبرداران مجازی (اقتصادی و سیاسی و...) طوری ذهن مردم رو مدیریت میکنند که کاربران فضای مجازی در مقابل "طرح حمایت از کاربران فضای مجازی" قرار میگیرند...
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اعتراف رسمی شبکه های دولتی عربستان سعودی به شکست آمریکا در منطقه در برابر ایران!
🔻کارشناس شبکه دولتی 24سعودی: "این کشوری که (آقای) خامنه ای آن را رهبری می کند توانسته ایالات متحده را به چالش بکشاند؛ آن ها در این کار پیروز شده اند!"
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅امام رضا (ع) ولی نعمت ملت ایران
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⛔️اینترنت تعطیل می شود؟ سال بعد این موقع بجای تلگرام باید از پیامک استفاده کنیم؟ همه چی فیلتر؟
✍محسن مهدیان
مراقبت کنید از ندانسته های ما سواستفاده نکنند. اجازه ندهید دیگران چشم و ذهن ما شوند.
مقدمه اینکه طرح صیانت از کاربران 3 بار کاملا کن فیکون و حداقل 70 درصد تغییر کرده است و تقریبا همه آنچه این روزها با عنوان هشدار برای بازگشت به بربریت ذکر می شود هیچ ارجاعی به این طرح ندارد.
نمونه هایی مثل ممنوعیت واردات گوشی، ممنوعیت استفاده از فیلترشکن و مدیریت ستادکل نیروی های مسلح و ... همه کاملا تغییر کرده است. پس لطفا اصل طرح را در نسخه نهایی مرور بفرمائید.
اما بعید است هیچ آدم عاقلی اصل قاعده مندی پیام رسان ها را رد کند و یا منکر شود.
چطور ممکن است مهمترین رسانه حاضر در سرسفره زندگی مردم انقدر یله و رها باشد و نسبت به هیچ مطالبه ای حتا مسدود سازی محتوای تروریستی و مستهجن پاسخگو نباشد؟
راهی که بسیاری از کشورها مثل روسیه و هند و واخیرا ترکیه رفته اند چرا باید در کشور ما نشانه ارتجاع باشد؟
اما مهمترین بخش طرح که احتمالا دغدغه خیلی هاست.
آیا اینستاگرام و واتس آپ و غیره فیلتر می شود؟
حتما خیر. ساده اینکه اتفاقا بلبشوی موجود اصلاح می شود.
با این طرح یک کارگروه 18 نفره باید درباره محدودیت یک پیام رسان نظر دهند. رای نهایی آنها بازهم اجرا نمی شود و نظرشان به یک کارگروه 5 نفره با حضور 3 قاضی و 2 کارشناس فضای مجازی ارجاع داده می شود. اگر نظر آنها هم محدودیت بود بازهم حق اعتراض وجود دارد و به یک شورای سه نفره متشکل از دو قاضی ویک کارشناس فضای مجازی می رود و اگر بازهم اعتراضی وجود داشت دیوان عالی تعیین تکلیف می کند.
وضع موجود چیست؟ فیلترینگ ناشیانه تلگرام را خاطرتان هست؟ یک بازپرس انشا کرد و خلاص.بازپرس و نه حتا قاضی.
مهمتر اینکه در این طرح تصریح شده همان تصمیم اولیه نیز موکول به زمانی است که یک رسانه جایگزین تمام عیار وجود داشته باشد. با این حال اگر همان رسانه داخلی هم وجود داشت بازهم اگر رسانه خارجی حاضر به پذیرفتن قوانین ایران شود نه تنها فیلتر که از امتیازات داخلی نیز بهره مند می شود. بازهم اگر قوانین ایران را نپذیرفت، هیچ الزامی برای فیلترینگ وجود ندارد و باید بر اساس اقتضائات جامعه تصمیم گرفته شود.
همه اینها گفته شد، اما یک اصل باقی ماند و آنهم تنویر افکار عمومی و روشن سازی است. مجلس متاسفانه در اجرای شفافیت کوتاهی کرده است. اگر شفافیت وجود داشت مردم می توانستند مرحله به مرحله در ارزیابی کارشناسی طرح نظارت داشته باشند. هنوز دیر نیست. وقت بگذارید برای رفع نگرانی های مردم.
♨️ در پی طرح برخی شایعات و ابهامات در خصوص دیدار اخیر هیات دولت با مقام معظم رهبری، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییسجمهوری ضمن تکذیب موارد مطروحه، توضیحاتی در این باره ارائه داد:
به گزارش ایرنا، علیرضا معزی با بیان اینکه دیدارهای اخیر رهبر انقلاب همه با رعایت ملاحظات و دستورالعملهای کرونایی انجام میشود، دیدار اخیر معظم له با اعضای هیات دولت را غیرقابل مقایسه با دیدارهای مشابه پیش از کرونا یا دیدارهای پایانی دولتهای دیگر با ایشان دانست و خاطرنشان کرد: طبیعی است که در زمان شیوع کرونا، همه جلسات رسمی چه از لحاظ سقف زمانی و چه از لحاظ فواصل فیزیکی تابع قواعد مشخصی است و نمیتوان انتظار داشت این دیدارها آنچنان که در گذشته مرسوم بوده انجام شود.
🔻معزی با اشاره این شایعه که مقام معظم رهبری بر خلاف دولتهای پیشین به اعضای این دولت در پایان دوره مسئولیت قرآن اهدا نکرده، اذعان داشت: این شایعه نیز درست نیست، باز به همان دلیل دستورالعملهای کرونایی، قرآن اهدایی رهبر انقلاب از سوی شخص ایشان به وزرا داده نشد بلکه در انتهای جلسه از سوی دست اندرکاران دفتر ایشان به تک تک وزرا تحویل داده شد.
🔻معاون ارتباطات دفتر رییسجمهوری موضوع عدم ثبت عکس یادگاری با حضور رهبر انقلاب و اعضای دولت نیز توضیح داد: با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت فواصل فیزیکی مشخص در جلسات رسمی، روشن است که امکان ثبت عکس یادگاری وجود نداشت.
🔻معزی همچنین با رد آنچه در خصوص زمان حضور رییسجمهوری در جلسه بیان شده، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمان جلسه به دفتر رییسجمهوری ساعت ۱۱ ظهر اعلام شده بود، روحانی ۱۵ دقیقه پیش از موعد هم به محل جلسه رفت اما وقوع برخی ناهماهنگیها سبب شده بود که جلسه پیش از زمان رسمی اعلام شده به دفتر رییسجمهوری آغاز شود لذا هر گونه تفسیر یا برداشت مبنی بر تاخیر عامدانه رییسجمهوری در جلسه با رهبر انقلاب قرین به صحت نیست.
🔸فانوس🔸
مومنی:
✅ نصف مردم معتقدند با آمدن رئیسی مشکلات کمتر میشود
روزنامه کیهان نوشت:
🔺نظرسنجیها نشان میدهد اکثریت مردم به رئیسجمهور جدید و دولتی که تشکیل خواهد داد، امیدوار هستند.
🔺مطابق این نظرسنجی که در روزهای 16 تا 20 تیرماه 1400 صورت گرفته، از شهروندان سؤال شده است «فکر میکنید با آمدن آقای رئیسی مشکلات کشور کمتر شود، بیشتر شود یا فرقی نخواهد کرد؟»
🔺45/9 درصد شهروندان معتقدند با آمدن آقای رئیسی مشکلات کمتر میشود. 11/5 درصد هم گفتهاند با آمدن آقای رئیسی مشکلات کشور بیشتر میشود.
🔺از نظر 33/8 درصد، وضعیت کشور تغییری نخواهد کرد. 8/8 درصد نیز به این سؤال پاسخ ندادهاند
پاسخ قالیباف به نامه رضا کیانیان
🔹رضا کیانیان عضو کمپین تبلیغاتی حسن روحانی در نامهای به قالیباف با اشاره به گرانی، تورم، بیکاری و مشکلات کشور در نامهای از رییس مجلس خواسته بود به جای طرح حمایت از کاربران فضای مجازی، این مشکلات را حل کند.
حالا رییس مجلس یک روز پس از این نامه پاسخ وی را داده است. متن نامه قالیباف به این شرح است:
🔹از روزی که کار این مجلس شروع شد یک روز هم نبوده که از بیعملی و بیخیالی آقایانی که مسئولان اجرایی کشور در حوزههای اقتصادی بودهاند خون به دلمان نشده باشد.
🔹وظیفه اصلی مجلس ریل گذاری برای اصلاح زیرساخت اقتصاد است که در آن هم اقداماتی انجام شده است.
🔹بسیاری از اقدامات مانند همسانسازی حقوق بازنشستگان، ایجاد شغل، وام ازدواج و وام مسکن و ... با وادار کردن دولت به انجام کار توسط مجلس محقق شده است؛ اگر توان و اراده دولت بیش از این بود بیگمان نتایج بسیار بیشتری به دست میآمد.
🔹در خصوص طرح صیانت هم نکاتی که لازم بود را گفتهام. برنامه مجلس بستن اینستاگرام و واتس اپ و سایر پلتفرمهای پرکاربرد که کسب و کارهای مردم در آنها تعریف شده نیست. بسیاری از آنچه درباره این طرح ادعا میشود اصلا در آن وجود ندارد؛ البته در طرح موجود ابهاماتی دارد که آنها در بررسیهای کمیسیون اصلاح خواهد شد.
🔹جلسات کمیسیون را هم به صورت علنی برگزار میکنیم تا هم کارشناسان فرصت نقد داشته باشند و هم مردم در جریان آنچه برایشان اهمیت حیاتی دارد قرار گیرند. با بگیر و ببند نمیتوان مدیریت فرهنگی کرد و ما هم به این قائلیم و آن را باور داریم.
@Farsna