☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | افکار عمومی ارمنستان نسبت به حضور ایران در مرزهای شمال غرب کشور‼️
🍃🌹🍃
🔻 لشکرکشی ایران به مرزهای شمال غربی کشور صرفا نه به خاطر راهزنی جمهوری آذربایجان در جاده گوریس- کاپان، بلکه به دلیل داشتن اطلاعاتی احتمالی مبنی بر حمله قریب الوقوع آذربايجان و ترکیه به استان سیونیک ارمنستان در آستانه سالگرد جنگ ۴۴ روزه است!
1⃣ یک کاربر ارمنی در واکنش به ارسال ادوات نظامی ایران به مرز های شمال غربی نوشت: نمی دانم، شاید ایرانیان اطلاعاتی دارند که آذری ها و ترک ها در اولین سالگرد جنگ ۴۴ روزه این بار به سیونیک حمله خواهند کرد.
2⃣ دیگر کاربر ارمنی نوشت: به احتمال زیاد اطلاعات ایران شنیده است که پاشینیان به اردوغان گفته: برادر من شما می توانید سیونیک را نیز داشته باشید.
📰 روزنامه کیهان نیز امروز این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست.
🌀 علت اصلی، خطر حمله سران متوهم استانبول و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالیست و مسئله کامیون ها یک مسئله حاشیه اي است.
🔺 ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمتهای شرقی خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند.
💯 ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
🌀 نظریه و تحلیل| ترکیه و چالشهای فزاینده در تنظیم روابط با واشنگتن و مسکو
🍃🌹🍃
🔻دیدار دیروز (۲۹ سپتامبر) رئیسجمهور ترکیه با همتای روس خود در سوچی نه تنها دستاورد چندان ملموسی برای آنکارا به همراه نداشت، بلکه نشان داد چالشهای سیاست خارجی ترکیه به ویژه در تنظیم روابط با آمریکا و روسیه فزاینده است.
🔸ترکیه پس از یک دوره پیگیری سیاست«مشکل صفر با همسایگان»، در سالهای اخیر با چالشهای بسیاری در سیاست خارجی خود روبرو بوده است. فارغ از برخی تحولات منطقهای مانند بحران سوریه و لیبی، شاید مهمترین مسئله سیاست خارجی فعلی این کشور تنظیم روابط با واشنگتن و مسکو باشد.
🔹 تحولات چند روز اخیر از سفر اردوغان به نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار نکردن با بایدن و سپس اظهارات وی پس از بازگشت از آمریکا و همچنین دیدار با پوتین نشان داد وضعیت امتیازگیری ترکیه در فضای روابط آمریکا و روسیه با دشواریهای فراوانی روبرو شده است.
🔸 ازجمله این دشواریها، پرونده سوریه است. به نظر میرسد با حرکت واشنگتن و مسکو به سمت روابط رو به همکاری در منازعه سوریه و احتمال حمایت آمریکا از توسعه هرچند محدود روابط پایتختهای عربی با دمشق، ترکیه در وضعیت دشواری قرار گرفته است. تحولات درعا، شرق فرات و ادلب چنین تصویری را برجسته میکند.
🔺 اردوغان که در پایان سفر به نیویورک گفت: «روابط ترکیه با آمریکا به نقطهای رسیده که خوب نیست»، به نظر میرسد بیش از هر زمان دیگری از سیاستهای بایدن در قبال خود نگران است. اگرچه احتمالاً تا میان مدت، ترکیه عضو ناتو، همچنان متحد غرب باقی خواهد ماند، اما حمایت احتمالی آمریکا در انتخابات آتی ترکیه از فردی غیر از اردوغان، چندان دور از ذهن نیست. به ویژه اینکه روابط بایدن با اردوغان در وضعیت نامناسبی قرار دارد. انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری ترکیه در نیمه سال 2023 انجام خواهد شد.
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
2333.docx
10.9K
☘️
💢 #یادداشت/ جهاد تبیین در فضای مجازی چگونه؟
🍃🌹🍃
✍️ دکتر عبدالله گنجی
#روشنگری
#جهاد_تبیین
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
🌀 #صرفا_جهت_اطلاع | قاتل پهپاد امریکایی در راه مرز‼️
🍃🌹🍃
🚀 سامانه پدافندی برد بلند سوم خرداد (شکارچی گلوبال هاوک آمریکایی) در راه مرزهای شمال غربی
✅ گفتنی است رزمايش بزرگ نیروی زمینی ارتش از فردا با نام «فاتحان خيبر» در شمالغرب کشور آغاز میشود.
💢 در اين رزمايش، یگانهای زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال و هوانیروز حضور دارند.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
حاجیان:
یک خبر یک تحلیل
خطای تاریخی پهلوی اشتباه محاسباتی علی اف
دولت غرب گرا و صهیونیست محور آذربایجان بعد از جنگ ۴۴ روزه در قره باغ و موفقیت در باز گرداندن سرزمینهای اشغالی خود توسط ارمنستان به آذربایجان بر جاده ترانزیتی ایران ارمنستان مسلط شد جادهای که از طریق آن چین می توانند با عبور از افغانستان وارد ایران، ارمنستان و به روسیه و اروپا متصل شود ایران از سه ره می تواند به اروپا متصل شود ارمنستان ، آذربایجان وترکیه . آذربایجان بعد از جنگ قرباغ توانست بر بخشهایی از خاک ارمنستان مثل شود و به دنبال این هست که راه ارتباطی ایران به اروپا را مسدود کنند و به نوعی یک محاصره ژئوپلیتیک را برای ایران رقم بزند در این فتنه صهیونیستها برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ترکیه برای گرفتن امتیاز از ایران و تحت فشار قرار دادن روسیه و پاکستان به علت اختلافاتی که با هندوستان داره یک فتنه گسترده ای رو رقم زدهاند آذربایجان اگر بتواند دراستان سیونگ راه مرزی زنگزور در مرز ارمنستان را به اشغال خود درآورد راه ارتباطی ایران به ارمنستان و اروپا رو مسدود کرده و یک مانع بزرگی را برای جمهوری اسلامی رقم میزند فعلاً تنها ارتباط ترکیه و آذربایجان از طریق نخجوان و ایران برقرار می باشد . ترکیه در تلاش است با اتصال ترکیه، نخجوان، آذربایجان کشورهای ترکزبان رو به همدیگه متصل کند .فعلاً ترکیه و آذربایجان نمیتوانند راههای دیگر ایران به اروپا رو ببندند چون ایران محاسبه نخواهد شد و فشار روی ایران نخواهد بود در آذربایجان حکومتی سرکار هست که با ایران دشمنی دارد وسود خود را هم در دشمنی با ایران می بیند لذا با قدرت گرفتن طالبان درشرق و اتحاد پاکستان با ترکیه و آذربایجان و موضع ضعیفی که ارمنستان پیدا کرده بعد از جنگ ، نقشه شوم محاصره ایران ورویای امپراطوری عثمانی اردوغان در حال طراحی است .ترکیه و آذربایجان در نخجوان مانور نظامی برگزار کردند و ایران نیز نیروهای نظامی خود را به مرز مشترک فرستاده است . متاسفانه در زمان رضاشاه در قرارداد مودت که در نشست تهران در زمان رضاشاه بسته شد ایران به عراق حق حاکمیت بر اروندرود را داد به ترکیه رشته کوههای آرارات در شمال غرب و سرچشمههای هیرمند را به افغانستان سپرد . بعد از این خطای تاریخی بحران های گوناگون کشورایران را در بر گرفت از جمله جنگ هشت ساله صدام علیه ایران به بهانه اروند رود و خرمشهر، بستن آب هیرمند توسط افغانستان و فتنه امروز که توسط ترکیه و آذربایجان با نقشه کشی صهیونیستها دنبال می شود و محاصره کردن ایران و در تنگنا قرار دادن جمهوری اسلامی و باجخواهی کردن از جمله اهداف آن هست . لذا جمهوری اسلامی نشان داده در تعامل با همسایگان هست و دنبال تنش با همسایهها نیست اما از طرف دیگر هم به هیچ وجه قبول نمیکند تهدیدی علیه امنیت و منافع ملی کشور رخ دهد وبدون ملاحظه اقدام خواهد کرد. مرز مشترک بین ایران و ارمنستان از نظر استراتژیک و ژئوپولتیک برای ایران حیاتی است و قطعاً جمهوری اسلامی اجازه موفقیت ترکیه و آذربایجان در این فتنه را نخواهد داد .
کانال یاران خرازی ۱۴
@yarankharazi14 ایتا
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx واتس آپ
⭕️ اسلامی: آژانس بازیچه گروههای تروریستی نشود
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتوگو با اسپوتنیک:
🔻بهدلیل شیطنتها و دشمنیهایی که با ایران میشود، نحوه برخورد با برنامه هستهای ایران سیاسی و گزینشی و تبعیضآمیز بوده و این رفتار کاملاً غیرقانونی و مردود است.
🔻از اول با صدای بلند گفتهایم هیچ برنامه نظامی نداریم. اتهامات و حرفهای پرتکرار و مشمئز کننده هیچ جایگاهی ندارد.
🔻هیچ اختلاف نظر عمدهای با آژانس نیست. در مورد سایت کرج، بعد از عدم محکومیت حمله تروریستی توسط آژانس که این اقدام به نوعی تشویق تروریسم است، دسترسیها محدود شد و این اقدام آژانس فقط جای تأسف دارد.
🔻با ترفندهای فتنهآمیز و کاغذ و عکس ماهوارهای که اصالتی ندارد و با شواهد غیرمستدل اتهام وارد میکنند که این رفتارها نخ نما شده است؛ آژانس نباید بازیچه گروههای تروریستی قرار بگیرد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ادامه درگیریها در پمپ بنزینهای #انگلیس و کمبود کالاهای ضروری
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❌ شیح حسین الدیهی جانشین دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین:
🔻از قدوم هیچ صهیونیستی در خاک بحرین استقبال نمی نماییم، ذره ذزه خاک بحرین از جنایت عادی سازی اعلام برائت می نماید.
🔻این حق ملت غیور و شجاع بحرین است که به خیابانها بیایند و به تمامی طرق مسالت آمیز و متمدنانه مخالفت خود را با سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین اعلام کنند، آنانیکه امروز و فردا به خیابانها می آیند بیانگر نبض خواسته ملت بحرینند، ملتی که متعهد و پایبند به فلسطین است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⭕️ آسیاتایمز: قدرت بازدارنده ایران مانع از حمله آمریکاست
*روزنامه آسیاتایمز نوشت:پنتاگون تشخیص داده است که ایران مانند افغانستان یک کشور محصور در خشکی نیست که نتواند از خود دفاع کند. ایران یک کشور عظیم ۸۵ میلیون نفری است که دارای یک ارتش مجهز آماده دفاع است.
🔻«کوری شاو»، مدیر سیاست خارجی و دفاعی انستیتوی آمریکایی «اینترپرایز»، در مقاله اخیر خود نوشت: هرچند ایالات متحده میتواند از طریق حملات مداوم به راکتورها و نیروگاههای غنیسازی، به صنعت هستهای ایران ضربه بزند اما ایران نیز میتواند پایگاههای آمریکا در عراق، تأسیسات فرماندهی مرکزی آمریکا در بحرین و سایر پایگاههای منطقهای آن را نابود کند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⭕️ ایران چیزی بیشتر از برجام را نمیپذیرد
خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه در مصاحبه با لوموند فرانسه:
🔻ایران نه چیزی بیشتر از برجام در هستهای میپذیرد و نه چیزی کمتر از بندهای رفع تحریمی برجام را انتظار دارد.
🔻اروپا هم در نقض برجام کنار آمریکا بوده است، اروپا هم به اندازه آمریکا تعهدات خود را انجام نداده است.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دفن زن ارمنی با تابوت یک شهید گمنام و سربند یاحسین علیهالسلام!
#دفاع_مقدس
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❌ پیام آیت الله شیخ عیسی قاسم پیش از سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین
عالم برجستهٔ و رهبر شیعیان بحرین:
🔻عادیسازی با دشمن صهیونیستی خیانتی نفرت آور و یکی از جنگهای سیاسی حکومت بحرین علیه مردم آن است که با ارعاب، به فقر کشاندن، زندانی نمودن، مهاجرت دادن و تبعید کردن، تحقیر نمودن، به حاشیه راندن و سلب حقوق مردم همراه است.
خدا به داد این مردم برسد!
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
📸 تصاویری از واکنش کاربران فضای مجازی به ممنوعیت ورود کالا از کره جنوبی...
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⭕️ نگرانی رسانه های ضد ایرانی آذربایجان از حضور گروه شیعه حسینیون در جمهوری آذربایجان/کانالهای تلویزیونی طرفدار ایران از ظهور "حسینیون" (جنبش مقاومت اسلامی) در آذربایجان گزارش دادند
*رسانه های آذربایجانی در گزارشی گفتند: ظاهر این بنر، مشابه همه گروه های شیعه مورد حمایت تهران "مستقیماً منشاء آنها از سپاه را نشان می دهد.
🔻تا کنون، فعلا این فقط یک گروه رمزنگاری است که ایرانیان تقریباً در ده ها گروه از آنها استفاده می کند. تجربه عراق نشان می دهد که تمام فعالیت آنها تنها به اقدامات رسانه ای و اظهارات وحشتناک در شبکه های اجتماعی محدود می شود.
🔻با این حال، چنین ساختارهایی نقش یک پایگاه را بازی می کنند که بر اساس آن، در صورت لزوم، یک سازمان کامل با واحدهای رزمی و یک جناح سیاسی رشد می کند.
🔻حزب الله لبنان به این شکل شکل گرفت، چگونه حزب الله لبنان از "نیروهای های تلفنی" به بزرگترین نهاد غیردولتی در خاورمیانه تبدیل شد.
🔻ایران با ایجاد "حسینیون" زمینه را برای زیرزمینی خود در صورت وخامت شدید روابط با آذربایجان و همچنین مقابله با عوامل اسرائیلی که در آنجا مستقر شده اند، ایجاد می کند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
نقطه اختلاف ایران و جمهوری آذربایجان کجاست؟
🔹در نقشه بالا قسمتی که در کادر قرمز آمده نقطه اصلی اختلاف بین ایران و جمهوری آذربایجان است.
🔹این منطقه پیش از جنگ سال گذشته در کنترل ارمنستان بوده و حالا به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است.
🔹این قسمت که بیش از ۲۰ کیلومتر است بخشی از کریدور ارتباطی شمال – جنوب ایران به منطقه قفقاز و خاک ارمنستان است.
🔹البته ایران و ارمنستان برای خلاصی از مزاحمت های دولت آذربایجان یک مسیر جایگزین دارند که هنوز تکمیل نشده و در صورت تکمیل عملیات احداث این مسیر، نیازی به عبور کامیون های ایرانی از مسیر کاپان - گوریس نخواهد ماند
🍃گزاره خبری
احتمال برکناری مدرس خیابانی
شنیده ها حاکی از آن است که آقای رئیسی به بازرسی نهاد ریاست جمهوری دستور داده تمام مستندات درباره مدرس خیابانی را بررسی کرده تا در صورت تائید تخلف، وی را برکنار کند.
💢 گزاره تحلیلی
این خبر اگر درست باشد خبر خوبیست، همانطور که قبلا عرض کردم آیت الله رئیسی و هیئت دولت انقلابی است و باید از آن دفاع نمود و خدمات دولت را به اطلاع مردم با تولید محتواهای مناسب رساند و در جهت افزایش امید به اسلام و آرمانهای انقلاب و کارایی نیروهای انقلابی تلاش وافری نمود اما برخی از انتقادات دوستان انقلابی هم منطقی و صحیح است، درضمن
١.اگر از انتقاد دوستان نگران شویم همین انتقادها را کینه توزهای نظام مطرح میکنند اما گزنده و آسیب زننده.
٢. مگر ما قرار است از هر درست و اشتباه دولت آقای رئیسی دفاع کنیم؟
٣.عدم طرح اشکالات و انتقادات موجب خواهد شد همان اتفاقی که در دولت هاشمی افتاد بیفتد و آن انحراف تدریجی و غرق شدن مسئولین در تجملگرایی و..... بالاخره رای آوردن خاتمی در نقد هاشمی
۴.وقتی ما نقاط قوت را مطرح کنیم اما نقاط ضعف را نگوییم و توجیه کنیم، اعتماد مردم را از دست خواهیم داد.
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni
کانال یاران خرازی ۱۴
@yarankharazi14 ایتا
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx واتس آپ
رئیس جمهوری: جهاد سازندگی در کشور احیا میشود
👤ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری:جهاد سازندگی باید احیا شود و ایجاد دوباره آن برای آباد کردن روستاها و مناطق محروم کشور لازم است.
🔹بخش جهادی وزارت جهاد کشاورزی باید به طور جداگانه در روستاها و مناطق محروم فعال شود.
🔸احیای جهاد سازندگی در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است.
🔹توجه به روستاها و فعال کردن اقتصاد آن ها بسیار مهم است زیرا که با فعال نمودن آن دیگر شاهد حاشیه نشینی در شهرها نخواهیم بود.
🔸تحول بر مبنای نظریههای علمی ضرورتی انکارناپذیر برای کشور است و جایگاه این مهم دانشگاه بوده و باید ارتباط جدی با دانشگاه تقویت شود.
🔹کهگیلویه و بویراحمد استانی زرخیز اما محروم، غنی اما غیر برخوردار است که ناشی از استفاده نکردن از ظرفیت های آن است. تقسیم ظرفیت ها در این استان باید بر اساس آمایش سرزمینی باشد.
🔸بخش قابل توجهی از حوزه صنعت در استان غیرفعال و تعطیل شده که باید فعال شوند.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال یاران خرازی ۱۴
@yarankharazi14 ایتا
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx واتس آپ
✅دولت و اولویتبندی حل مسائل
🔸در ابتدای دولت سیزدهم و درحالیکه همگان منتظر هستند تا ببینند دولت جدید چگونه به حل مسائل مردم میپردازد، لازم است دولت آقای رئیسی ضمن اولویتبندی مشکلات، برخی مسائل را از همین آغاز در مسیر ساماندهی قرار دهد. نمیتوان حل همه مسائل را به آینده حواله داد؛ مرتفع ساختن برخی مشکلات با اصلاح برخی امور در کوتاهمدت شدنی است.
🔻نکات تحلیلی:
1⃣ دولت و سفرهای استانی: اینکه مردم در شرایط دشوار کنونی رئیسجمهور و اعضای کابینه را در کنار خود ببینند، امر قابلتحسینی به شمار میرود. درباره کارکرد اینگونه سفرها مهمترین نکتهای که میشود بیان کرد آن است که اعتماد تخریبشده بین دولت و مردم را بازسازی میکند. از دیگر سو مهمترین چالش سفرهای استانی آن است که بعد از گذشت یک دوره، مردم احساس کنند که این سفرها جنبه نمایشی دارد و نه ابزاری برای حل مسائلی که مردم در نقاط مختلف کشور با آنها دستبهگریبان هستند. این نکته آنقدر دارای اهمیت است که تأکید رهبر معظم انقلاب را نیز در برداشت و ایشان با اشاره به سفر رئیسجمهور به خوزستان بیان داشتند که آقای رئیسی بکوشد وعدههایی که به مردم داده شده را به مرحله تحقق برساند.
2⃣دولت و انتصاب مدیران: آنچه مربوط به گذشته است آن بوده که با آغاز کار دولت جدید، همه یا اکثریت مدیران دولتی جابجا میشدند. در مقطع کنونی و در خصوص مدیران، جدای از اینکه قضاوت قطعی صورت بگیرد و یا آنکه تجویزی ارائه شود، به نظر میرسد که مسئولان در شرایط بلاتکلیفی و تردید در ماندن و نماندن سرگردان هستند. نتیجه این ابهام نیز افتادن در وضعیت روزمرگی و حتی بیعملی است. ازاینرو لازم است دولت درباره اتمام یا تداوم همکاری با مدیران دولتی به جمعبندی نهایی برسد و سیاست خود را هر چه که هست، اعلام و اعمال کند.
3⃣ دولت و تسلط بر بازار و سیستم توزیع: در اینکه حل مسائل اقتصادی بهجای مانده از دولت قبل کار زمان بری است، تردیدی نیست؛ اما اصلاح برخی از امور محتاج گذشت زمان و اقدامات پیچیده نیست؛ مثلاً سیستم معیوب، فسادزا و ضدمردمی توزیع کالاها و خدمات که چندی پیش تذکر رهبر معظم انقلاب را نیز به همراه داشت، بیش از همهچیز به اقدامات قاطع و فوری اما دقیق و هوشمندانه نیاز دارد.
✍ #عزیز_غضنفری
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
#قطب_نما 201 / مهمترین دشمن پیامبران الهی
یهود همواره انبیاء الهی را مانع رسیدن به اهداف خود می دید، با آنها به جنگ برمی خاست و تا کشتن ایشان پیش می رفت تا اینکه زمان تولد موعود دومی که در تورات وعده داده شده بود، فرا رسید. یهود برای مقابله با او در کمین نشست.
https://basirat.ir/fa/news/333874
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فوتیهای کرونا در کربلا بعد از اربعین هم صفر است
🔹بنابر آمار اعلامی وزارت بهداشت عراق تعداد فوتیهای در شهر کربلای معلی صفر بوده است.
🔹آمار فوتیها در شهر کربلای معلی در حالی صفر است که ۴ روز از اربعین حسینی و اجتماع بیش از ۱۵ میلیون نفری فوقمتراکم در کربلا میگذرد و بیش از یک ماه است که انبوه زائران حسینی در کربلا معلی حضور دارند.
#کرونا
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
کیهان خطاب به روسای جمهور ترکیه و آذربایجان: چک سفید امضا به شما نداده ایم/ خیانت گسترده پاشینیان به ارمنستان
روزنامه کیهان:
🔹آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
🔸حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند. با توجه به گرایشات نژادپرستانه ترکیه و چشم طمعی که به یالهای شرقی و غربی دریای خزر دارد و نیز با توجه به نفوذ رژیم صهیونیستی طی سه دهه گذشته در جمهوریهای آذربایجان و ارمنستان، که دارای ابعاد نظامی هم شده و این رژیم منحوس را به یکی از طرفهای اصلی فروش سلاح به این دو جمهوری تبدیل کرده و حتی فروش تسلیحات آمریکایی به این دو دولت، منوط به خرید نظامی آنان از این رژیم شده است و با توجه به تلاش جدی آمریکا برای بحرانآفرینی در مرزهای جمهوری اسلامی، چشم بستن بر تحولات ژئوپلیتیکی شمال مرزهای ایران، خسارت و خطراتی را برای کشور ما در پی میآورد. به همین جهت به هیچ وجه نباید به جمهوری آذربایجان اجازه داد این تحولات غیرطبیعی و توطئهمحور را با واژه توافق فیمابین دو دولت تفسیر کند و مدعی اعمال حق حاکمیت در این مسئله گردد؛ چرا که
حسن همجواری و منافع و مصالح طرف ثالث که یک قاعده پذیرفته شده بینالمللی است و در همه کنوانسیونها بر آن تأکید میشود، در اینجا کاملاً مخدوش میگردد. آمریکا مدتهاست تلاش میکند تا تغییرات ژئوپولیتیکی را در یک نقطه از منطقه کلید زده و سپس در بقیه منطقه به نتیجه برساند و لذا اگر در اینجا تغییری رخ دهد، همه منطقه با تهدیدات ژئوپولیتیکی مواجه میشود.
🔹 در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهوری آذربایجان و ترکیه برخوردار شود و حکومت خود را تثبیت نماید و از سوی دیگر با این وعده که بهجای سیونیک، قرهباغ شمالی در جمهوری ارمنستان ابقا خواهد شد، به این طرح فتنهگرایانه پیوسته است و حال آنکه از یکسو مسایل یکصد ساله میان ارامنه و ترکها با یک توافق سیاسی قابل رفع و حل نیستند و از سوی دیگر در این صحنه ارمنستان دو امتیاز نقد ژئوپلیتیکی را میدهد و وعده نسیه تثبیت یک موقعیت جغرافیایی که هماکنون هم در اختیار اوست میگیرد. ارمنستان در این معامله همسایگی با ایران که میتواند از آن در شرایط مورد تهدید واقعشدن از سوی ترکیه یا آذربایجان و یا گرجستان استفاده کند را از دست میدهد و نیز یک استان حساس که جنبه ترانزیتی دارد را به دشمن خود واگذار میکند. در حالی که این خسارت ژئوپولیتیکی و ژئواستراتژیکی با هیچ وعده اقتصادی و یا سیاسی قابل جبران نیست. ارمنستان در مقابل، وعده تثبیت قرهباغ شمالی -یک سوم قرهباغ کوهستانی- را دریافت میکند و حال آنکه پس از تثبیت شدن سیونیک به عنوان یک استان جمهوری آذربایجان، بهطور قطع با حمله باکو به قرهباغ شمالی مواجه میشود و این بخش ارمنینشین را هم به سادگی از دست میدهد و در جغرافیای مخالفان خود محصور میگردد. در واقع پاشینیان در حال شکلدهی به یک خیانت تاریخی و یک بحران دائمی علیه جمهوری ارمنستان است.
دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد.
🔸جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم. حتماً الهام علیاف به یاد دارد که این همکاری مشترک امنیتی ایران و روسیه بود که انقلاب مخملین آمریکایی علیه حکومت آذربایجان به رهبری جورج سوروس را خنثی کرد و اساساً پروژه تغییرات آمریکایی دولتهای آسیای میانه و منطقه را با شکست سنگین مواجه کرد. اردوغان هم به یاد دارد که این ایران و شخص سردار شهید سلیمانی بود که مانع به نتیجه رسیدن کودتای مورد حمایت آمریکا علیه او و حزب عدالت و توسعه گردید.
🔹تا اینجا ما نه تنها هیچگاه وارد هیچ اقدامی علیه دولتهای ترکیه و آذربایجان نشدهایم بلکه همواره از آنان حمایت هم کردهایم.
🔸هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
🔹اتفاقات در مرزهای شمال ایران بوی توطئهای آمریکایی- اسرائیلی میدهد که در آن اردوغان به نوعی و علیاف به نوع دیگری به «بازی» گرفته شدهاند. اما این برای ایران و روسیه یک بازی نیست تا بتوانند آن را نادیده بگیرند. آنان باید بدانند «رعایت برادران»، چک سفید امضا نیست که به اردوغان و علیاف داده باشد.
عیسی شریفی تا وقتی عضو سپاه بود تخلف نداشت
🔻سردار فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران:
🔸آقای شریفی تا وقتی در سپاه بود، کسی از او به اندازه سر سوزنی تخلف سراغ ندارد. وقتی از سپاه بیرون آمده و در مجموعههای دیگر این اتفاقات افتاد.
🔹آقای شریفی در زمان شهرداری نه تحت امر سپاه بوده، نه تحت کنترل سپاه بوده...
🔸بعد هم میدانید که سپاه هم پیگیری کرده و دادگاه تشکیل شده است.
🔹در عدم پذیرش حکم دادگاه یک کلمه از آقای شریفی نشنیدم که مثلا اعتراض کرده باشد. حالا هم دارد محکومیتش را میگذراند.