💬 *تخلفی دیگر از عزیزی خادم*
▪️*هزینه میهمانان شخصی از حساب فدراسیون*
🔹رئیس معزول فدراسیون فوتبال در سفر لیتوانی در جام جهانی فوتسال، برای همراهی «عبدالرضا موسوی» از یک شرکت هواپیمایی و «غلامرضا علیخانی» از یک شرکت طراحی سوپر مارکت که مدعی اسپانسری البسه تیم ملی بود، خارج از مجوز شورای برون مرزی، از حساب فدراسیون هزینه کرده است.
🔹عزیزی خادم در پاراف نامهای خواهان اقدامات لازم جهت تهیه بلیت، اخذ ویزا شده و اعلام میکند که پرداخت هزینه هتل آنها «با مسئولیت خودش» انجام شود.
🔹در نامهای دیگر اشاره شده با توجه به پرداخت هزینه هتل با کارت اعتباری و عدم وجود این امکان از سوی میهمانان فدراسیون فوتبال، این فرد مبلغ ۳۱۶۴.۵۰ یورو هزینه کرده و خواهان پرداخت این مبلغ از فدراسیون فوتبال شده است.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *توضیحات خضریان درباره چرایی ممنوعیت واردات آیفون*
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس:
🔹 سال گذشته حدود سه میلیارد دلار برای دارو ارز اختصاص پیدا کرده است. در حالی که تنها برای واردات گوشیهای لوکس نزدیک یک میلیارد دلار ارز نیمایی مصرف شده است.
🔹 حتما اختصاص این حجم ارز برای کالاهای لوکس به نفع کشور نیست.
🔹 دغدغه کمیسیون اصل نود این است که در شرایط جنگ اقتصادی، یارانهای از جیب عموم مردم صرف واردات کالاهای لوکس و غیر ضرور نشود.
🔹 باید توجه داشت مبلغی که بعضا در هر کالای لوکس به عنوان یارانه ارز نیمایی اختصاص پیدا میکند، با کل یارانه پرداختی به یک ایرانی در چند سال برابری میکند؛ و در شرایط فعلی اقتصادی چنین اقدامی حتماً به مصلحت عمومی نیست و به ضرر مردم عزیز است.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *تیتر خبرگزاری دولت در باره برداشتن محدودیت های فیزیکی از منزل میر حسین موسوی!*
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *دادگاه رسیدگی به اتهامات زنگنه برگزار شد*
🔹شنیدهها از منابع خبری حکایت از این دارد که طی روزهای اخیر اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده تخلفات بیژن نامدار زنگنه وزیر سابق نفت و هیئت مدیره وقت شرکت ملی نفت ایران درباره قرارداد کرسنت در دادگاه کیفری برگزار شده است.
🔻در این خصوص گفته شده است که این دادگاه از چند ماه قبل آغاز شده و وکلای وی در جلسات قبلی حضور یافته اند.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
حاجیاس:
برخی از مواضع فائزه هاشمی
به بهانه صحبتهای جدید #فائزه_هاشمی رفسنجانی علیه سپاه و توهین به پیامبر اسلام بد ندیدیم برخی از مواضع و توهین های گذشته او را در اینجا گرد آوریم تا شاید تلنگری باشد به حضرات مسئولین و قوه قضائیه:
- ایکاش ترامپ انتخاب می شد تا فشار بر ایران ادامه پیدا میکرد
- حمایت از رویکرد مصی علینژاد و شجاع خواندن او
- مصاحبه علیه سپاه و سپاه قدس و دفاع از تحریمهای آمریکا علیه سپاه پاسداران
- مقایسه مظلومیت #امام_حسین علیه السلام و امیرانتظام و اینکه امام حسین در برابر امیرانتظام مظلومیتی ندارد و استفاده از لفظ کشته شدن برای امام حسین بجای شهادت
- حضرت محمد پولهای حضرت خدیجه را (با هزینه کردن برای اسلام) حرام کرد
- حضور در جمع بهائیان و دیدار با آنها طی سالهای ۹۵ و ۹۶ و پافشاری روی این دیدارها و اینکه اشتباهی مرتکب نشده
- حمایت از ازدواج غیرشرعیِ سفید و اینکه آن را سبک جدیدی از زندگی و نوع جدیدی از خانواده دانست
- دفاع از عملکرد ساواک و گفتن جملات: صد رحمت به ساواک و ساواک بهتر از جمهوری اسلامی بود
- به آهنگهای قبل انقلابی گوش میدهم، گوگوش، دلکش مرضیه، هایده و... را دوست دارم و آهنگهایشان را گوش میکنم
- دین ها و ایدئولوژیها نمیتوانند اداره کننده حکومت ها باشند و ما اسلام را ابزار سوءاستفاده حاکمیت کردیم
- #ولایت_فقیه با شعارهای اسلام و انقلاب مغایرت دارد و ما اسلام را نابود کردیم و این روش حکومتی مان با اسلام مغایرت دارد.
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
حاجیاس:
از تویوپت تا لکسوس!
سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند. ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد.
و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد.
این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند. ۲۵ سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند.
اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است.
تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند.
یک تصور غلط درباره صنعت خودروی ایران وجود دارد و آن اینکه "خودروسازان ما تحت حمایت شدید دولت هستند". این گزاره از اساس اشتباه است و آن را باید به این شکل اصلاح کرد: "خودروسازان فرانسوی و مشخصا پژو-سیتروئن و رنو تحت حمایت شدید دولت ایران هستند".
امتیازات متعددی چون انحصار و... که تصور میشود برای خودروسازان ایرانی وجود داشته، در واقع برای خودروسازان فرانسوی بوده است.
خودروسازان ما خودرو نساختهاند. خودروی فرانسوی را برای فرانسویها سر هم کرده و به ایرانیها فروختهاند.
یکی دو سال پیش برای بازدید از خط تولید یک شرکت خودروسازی رفته بودم. مسئول یکی از خطوط مونتاژ میگفت قطعات ما در گمرک گیر کرده است. گفتم چرا؟ گفت چون روی تمام قطعات وارداتی، آرم یک قطعهساز داخلی حک شده و گمرک میگوید این چجور کالای داخلی است که دارد وارد میشود؟!
مشکل دیگر صنعت خودروی ما، همین مافیای قطعهسازی است که در واقع واردکننده قطعات و مونتاژ کار است، اما خود را تولیدکننده جا زده است. در یک کلام، ما خودروسازی نداریم، در یک سطح مونتاژ قطعات داریم، در سطحی دیگر، مونتاژ خودرو.#
این مسئله نه در سطح ایران خودرو و سایپا قابل حل است، نه حتی در سطح وزارت صمت. مسئله، یک مسئله ملی است و بسیج همه ظرفیتهای علمی، دانشگاهی، صنعت دفاعی(سرریز فناوریهای تحصیل شده در صنایع دفاع) و... را میطلبد و این اقدام فرابخشی، صرفا با فرماندهی شخص رئیسجمهور ممکن است.
ما اگر از شر مونتاژکاری خلاص شویم و عزم تولید کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر مسیر پیشرفت این صنعت را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
ما همچون ژاپن که فورد و جنرال موتورز را بیرون کرد، پژو و رنو را بیرون نکردیم. به ما وعده خودروساز شدن با مشارکت خارجی را دادند، اما وابسته و عقبمانده نگهمان داشتند. الحمدلله که با تحریمها فرانسویها از ایران رفتند. کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود...
برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود آید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت خودروسازی ما منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
مردم ما هم دلسوزند، هم صبور، هم فهیم. اگر این عزم را در مسئولان کشور ببینند، اگر بسیج ظرفیتها و ارادهها را ببینند، اگر پیش روی آنها چشمانداز دقیقی ترسیم شده و زمانبندی مشخصی پیش چشمشان باشد، شک نکنیم برای پیشرفت خودروسازی ایران از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
✍️#سید_یاسر_جبرائیلی
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
🔰 *۶نکته از مأموریت داعش در افغانستان*
⛔️ وقوع انفجارهای متعدد در مساجد و مراکز آموزشی در چند نقطه از افغانستان، موج ناامنی جدیدی را در این کشور رقم زده است. در رابطه با این انفجارها و اهداف بازیگران آن باید به چند نکته اشاره کرد:
1⃣ _ ابعاد این عملیاتها نشان میدهد که گروه تروریستی داعش، با سازماندهی برخی بازیگران خارجی، اقدام به این عملیاتها میکند.
2⃣ _ نوع این عملیاتها که از نوع عملیاتهای مقیاس کوچک است، نشان میدهد که داعش به دنبال ضربه زدن و مورد هدف قرار دادن اماکنی است که محل تجمعات است؛ زیرا امکان تلفات انسانی آن بیشتر است.
3⃣ _ گروههای تروریستی همچون داعش در فضاهایی شروع به تکثیر و انجام عملیات میکنند که خلأ امنیتی در آن وجود داشته باشد. افغانستان که در یک سال گذشته از این خلأ رنج میبرد، به محلی برای اقدامات داعش در سطح منطقهای تبدیل شده است.
4⃣ _ این عوامل حامل یک پیام برای کشورهای منطقه و حتی فرامنطقه است که تهدیدهای داعش منحصراً در افغانستان نخواهد ماند و گسترش و رشد آن در افغانستان، تهدیدی برای همه جوامع بشری خواهد بود.
5⃣ _ داعش همان راهبردی را اجرایی میکند که بازیگران حامی آن یعنی آمریکا به دنبال پیادهسازی آن هستند؛ راهبرد بیثباتسازی منطقه با تکثر کشورهای درگیر؛ یعنی ابتدا بیثباتی در یک حوزه و سپس تعمیم آن به سایر حوزهها.
6⃣ _ نکته پایانی اینکه،داعش در پروژهای با بازیگردانی آمریکا وارد شده که هدف آن علاوه بر موارد ذکرشده، ایجاد یک نوع دوئیت بین شیعه و سنی است. مورد حمله قرار دادن اماکن شیعی و سنی در افغانستان و ایجاد فرافکنیهای دینی نشان از این سیاست قدیم انگلیسی دارد.
✍ محمدرضا فرهادی
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *علی مطهری: نگفتهام که دنبال بمب هستهای بودیم*
نماینده سابق مجلس:
🔹از مصاحبه من با ایسکانیوز جملهای به این مضمون نقل شده است که «ما از ابتدا دنبال ساخت بمب اتم بودیم ولی گزارش منافقین مانع شد». این جمله با توجه به قبل و بعد آن و سؤال مصاحبهکننده درست منعکس نشده است.
🔹آنجا گفته شد که از ابتدا عدهای بودند که معتقد بودند ساخت این سلاح برای ترساندن دشمن مانعی ندارد، چنانکه قرآن میگوید «ترهبون به عدوّ الله» ولی استفاده از آن اشکال دارد.
🔹این مطلب باعث شد که منافقین فعالیت هستهای جمهوری اسلامی را به عنوان ساخت بمب گزارش کنند؛ ولی سیاست و هدف نظام هیچگاه ساخت بمب هستهای نبوده است چنانکه مقام رهبری تولید آن را حرام اعلام کردند.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *سخنگوی دولت: تیم اقتصادی دولت تغییر نکرده است*
🔹اعضای تیم اقتصادی مثل قبل در آن حضور دارند و همه تصمیمات لازم آنجا طرح میشود و آقای محسن رضایی هم دبیر این ستاد است.
🔹کمیسیون اقتصادی یکی از ۷ کمیسیون فرعی دولت است که به دلیل غیبت برخی اعضا گاهی جلسات آن به نصاب لازم نمیرسید. به همین دلیل آقایان مرتضوی و رضایی پیشنهاد دادند که از عضویت در کمیسیون حذف شوند.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *۶ طبقه پناهگاه مستحکم زیر منطقه صنعتی آزوفستال!*
چند هفته ای است که حدود ۲۰۰۰ نیروی اوکراینی (آمار طرف اوکراینی) و حدود ۱۰۰۰ غیرنظامی که از نبردهای ماریوپل گریخته اند در تونل ها و پناهگاه های زیر کارخانه آزوفستال پناه گرفته اند.
اطلاعات و نمودارهایی هم از طرف روسیه و هم از طرف رسانه های طرفدار اوکراین منتشر شده است که تایید میکند زیر کارخانه آزوفستال شبکه ای از تونل ها و پناهگاه های مستحکم وجود دارد.
بر اساس اطلاعات موجود، در زیر کارخانه آزوفستال ۶ طبقه مستحکم و شبکه ای از تونل ها به طول ۲۴ کیلومتر وجود دارد. این تاسیسات دارای سیستم آب و برق مستقل هستند. با توجه به اینکه این پناهگاه در زمان شوروی و با در نظر گرفتن شرایط جنگ سرد ساخته شده است، شرایط لازم برای بقا تا زمانی طولانی را فراهم میکند.
از این رو، شاید این موضوع یکی از دلایل اصلی باشد که روسیه و رئیس جمهور این کشور تمایلی برای ادامه نبردها در آزوفستال نداشته باشد.
بصورت کلی طبقات زیرین آزوفستال و مکان های مشابه در دیگر نقاط اوکراین از جمله مسائل پرحاشیه جنگ اوکراین است. در دوماه اخیر، روسیه بارها با انتشار اسنادی ادعا کرده است که اوکراین با کمک آمریکا و شرکای غربی خود در حال انجام یک سری از برنامه های بیولوژیکی و غیرقانونی در مکان هایی مانند آزوفستال و سایر نقاط دیگر در کشور اوکراین است؛ موضوعی که روسیه هرگز آن را تحمل نمیکند.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
⛔️ *افشاگری عدالتخواهانه یا همسویی با ضدانقلاب*
🔹 در روزهای اخیر، به اسم شفافیت و افشاگری، درباره سفر فرزند یک مقام مسئول به ترکیه، اتفاقاتی افتاد که عایدیای جز هزینه سازی برای آبروی کشور و خوشحالی دشمنان و مخالفان ملت ایران در پی نداشت. سخن این نیست که نباید بر خطاها شورید و راه درست را متذکر شد، بلکه سخن از چگونگی انجام این مهم است.
دست یازیدن به امربهمعروف و نهی از منکر که امری لازم و ضروری است، در سطح ملی و در اندازه مسئولان ارشد کشور، نیاز به الزامات و قواعدی دارد که در دنیا نیز تلاش میشود مراعات شود. درباره نقدها و تحلیلهایی که صورت گرفت و آفات و پیامدهای یک افشاگری، بدون ملاحظه جوانب امر، مرور برخی نکات خالی از لطف نیست؛
◀️ نکاتتحلیلی:
در یادداشت حاضر، روی سخن با شیوههای غلط و پیامدهای نامتوازن کاری است که به وقوع پیوسته و ابداً به دنبال تبرئه و تطهیر اصل اقدام ناپسند صورت گرفته نیستیم.
1️⃣ شیوه روشنگری افشاگران مدعی عدالت و ارزشگرایی، نهتنها با تقوای در بیان همخوانی نداشت، بلکه خود، ابزار و بهانهای شد برای اثبات تندخویی بچههای بهاصطلاح ارزشی از سوی جریانهایی که زاویهای پرناشدنی با جماعت ارزشی و عدالتخواه کشور دارند.
2️⃣ باعث تأسف است که در ایران پسا چهار دهه از انقلاب اسلامی، هنوز هم هزینه تهمت زدن و افشاگری بدون مبنا و سند، بسیار پائین و در حد «هیچ» است! لذا هم بستر تسویهحساب سیاسی را فراهم میکند و هم آلودگی فرهنگی و تربیت عمومی را رقم میزند و هم خیال اتهام زنندگان بدون سند و مدرک راحت است که کسی پیجوی هزینه شهرتاندوزیهای آنها نخواهد شد و نشر دهندگان افترا و تهمت میتوانند ثمره تولید ثروت از فالوور و توئیتهایشان را هم ببینند!
3️⃣ شاید در ابتدا باورش سخت بود که یک دانشجوی ارزشی مدعی عدالتخواهی، کارش به جایی برسد که همسو با ضدانقلاب، دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی را به «مالهکشی» تعبیر کند، یا اعتراض رهبر انقلاب به لجن پراکنیهای ضدانقلاب را صریحاً به سخره بگیرد؛ اما به هر صورت محصول چنین فرایند ناقصی، ظهور و بروز چنین خروجیهایی است که باید برای اصلاح آن تدبیر عاجلی صورت گیرد. البته قاطبه جوانان انقلابی و عدالتخواه کشور مبری از چنین ضعفهایی هستند.
◀️ نکته پایانی: به نظر میرسد راه درست مقابله با انحراف در جنبشهای عدالتخواهی، علاوه بر روشنگری مستمر، نشان دادن الگوهای درست مقابله با فساد از سوی مسئولان و رسانههای انقلابی است.
✍ فتحالله پریشان
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *سندسازی علی مطهری علیه کشورمان*
🔺درحالیکه طرف مقابل سعی دارد فتوای فقهی رهبری را نوعی فریب جا زده و با راه انداختن ایران هراسی، رفتارهای خصمانه اش علیه کشورمان را توجیه کند، تکرار صحبتهای منافقین از سوی جناب مطهری (آنهم بدون در نظر گرفتن جایگاه و موقعیتش) میتواند عاملی شود برای سندسازی مجدد علیه کشورمان (دقیقا به مانند صحبتهای برخی نمایندگان اصلاح طلب در مجلس ششم)؛ البته باید امیدوار بود که این صحبتها صرفا از روی ناآگاهی، ساده لوحی و نابخردی بوده باشد، نه آگاهانه، در بستر فعالیتهای حزبی و با اهداف سیاسی !
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 *حضور قدرتمند هوانیروز ایران در مرز دوغارون در پاسخ به تحرکات اخیر طالبان*
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *محکومیت مادامالعمر مدیران بورسی دولت قبل*
🔹۸ تن از اعضای هیات مدیره شرکت بورس تهران در دولت قبل به سلب صلاحیت دائم از تصدی سمت مدیریت در بورسها و تشکلهای خودانتظام محکوم شدند.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *آرد صنف و صنعت کیلویی ۱۶ هزار تومان میشود*
🔹نرخ جدید آرد صنف و صنعت بر اساس درخواست وزارت جهاد کشاورزی و تائید سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام شد.
🔹نرخ آرد ۱۸ درصد سبوس گیری شده به ازای هر کیلو ۱۵۷۰۰ تومان، آرد ۲۱ درصد سبوس گیری شده ۱۶۰۰۰ تومان و آرد ۲۷ درصد سبوس گیری شده ۱۶۹۰۰ تومان تعیین شد.
🔹قابل ذکر است، قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید کیلویی ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده، که ۱۰۰۰ تومان هم به عنوان جایزه در نظر گرفته شده است.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *از تویوپت تا لکسوس!*
🔹 سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند. ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد.
🔸 و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد.
✅ این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند. ۲۵ سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند.
🔹 اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است.
🔸 تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند.
✅ یک تصور غلط درباره صنعت خودروی ایران وجود دارد و آن اینکه "خودروسازان ما تحت حمایت شدید دولت هستند". این گزاره از اساس اشتباه است و آن را باید به این شکل اصلاح کرد: "خودروسازان فرانسوی و مشخصا پژو-سیتروئن و رنو تحت حمایت شدید دولت ایران هستند".
🔹 امتیازات متعددی چون انحصار و... که تصور میشود برای خودروسازان ایرانی وجود داشته، در واقع برای خودروسازان فرانسوی بوده است.
خودروسازان ما خودرو نساختهاند. خودروی فرانسوی را برای فرانسویها سر هم کرده و به ایرانیها فروختهاند.
🔸 یکی دو سال پیش برای بازدید از خط تولید یک شرکت خودروسازی رفته بودم. مسئول یکی از خطوط مونتاژ میگفت قطعات ما در گمرک گیر کرده است. گفتم چرا؟ گفت چون روی تمام قطعات وارداتی، آرم یک قطعهساز داخلی حک شده و گمرک میگوید این چجور کالای داخلی است که دارد وارد میشود؟!
✅ مشکل دیگر صنعت خودروی ما، همین مافیای قطعهسازی است که در واقع واردکننده قطعات و مونتاژ کار است، اما خود را تولیدکننده جا زده است. در یک کلام، ما خودروسازی نداریم، در یک سطح مونتاژ قطعات داریم، در سطحی دیگر، مونتاژ خودرو.
🔹 این مسئله نه در سطح ایران خودرو و سایپا قابل حل است، نه حتی در سطح وزارت صمت. مسئله، یک مسئله ملی است و بسیج همه ظرفیتهای علمی، دانشگاهی، صنعت دفاعی(سرریز فناوریهای تحصیل شده در صنایع دفاع) و... را میطلبد و این اقدام فرابخشی، صرفا با فرماندهی شخص رئیسجمهور ممکن است.
🔸 ما اگر از شر مونتاژکاری خلاص شویم و عزم تولید کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر مسیر پیشرفت این صنعت را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
✅ پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
🔹 ما همچون ژاپن که فورد و جنرال موتورز را بیرون کرد، پژو و رنو را بیرون نکردیم. به ما وعده خودروساز شدن با مشارکت خارجی را دادند، اما وابسته و عقبمانده نگهمان داشتند. الحمدلله که با تحریمها فرانسویها از ایران رفتند. کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود، برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود آید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت خودروسازی ما منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
💢 مردم ما هم دلسوزند، هم صبور، هم فهیم. اگر این عزم را در مسئولان کشور ببینند، اگر بسیج ظرفیتها و ارادهها را ببینند، اگر پیش روی آنها چشمانداز دقیقی ترسیم شده و زمانبندی مشخصی پیش چشمشان باشد، شک نکنیم برای پیشرفت خودروسازی ایران از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
✍سید یاسر جبرائیلی
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *تکذیب تغییر استانداران*
وزیر کشور:
🔹انتشار برخی اخبار درباره جابجایی استانداران در فضای مجازی کاملا تکذیب میشود و استانداران مشغول خدمت هستند.
🔹محدودیت خاصی برای تعطیلات عید فطر نداریم ولی شیوهنامهها رعایت شود.
🔹رعایت شیوهنامهها در برنامه روز قدس و نماز عید فطر، مورد تأکید است.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
🔰 *خیلی از سؤالات شما پاسخهای قانعکننده دارد/ مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید، این باید حل بشود*
🔻رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: مجموع این مطالبی که گفتید، خب حرفهای دل است اینها، انسان دوست میدارد بشنود این حرفها را، حرفهای دلی است. منتها خیلی از این سؤالات پاسخهای قانعکننده دارد، خیلی از این انتقادها پاسخهای حلکنندهی مشکل دارد. این جور نیست که واقعاً این اشکالی که شما حالا به ذهنتان رسیده یا خودتان یا مجموعهتان اینجا بیان کردید، این واقعاً یک بنبست باشد. نه. خیلی از اینها پاسخ دارد. البته خب در صحبتهای شما پیشنهادهایی هم بود که ممکن است بعضی از آن پیشنهادها واقعاً عملی و امکانپذیر باشد. لکن عمده اشکال و انتقاد بود. درباره خیلی از اشکال و انتقادها، نمیگویم همه آنها ،مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید. این باید حل بشود.
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/Dt
💬 *جزییات جدید از ملاقات مقامات ایران و طالبان*
▪️*اعلام سیاستهای طالبان در قبال مسائل مرزی*
🔹«مرتضوی» معاون سفارت ایران با «شبیر احمد» رئیس کارگروه وزارت دفاع و سرپرست هیأت رهبری طالبان در ساماندهی امور مرزی ایران دیدار و گفتوگو کرد.
🔹شبیر احمد اعلام کرد هیأتی چهار نفره از مقامات نظامی و دفاعی افغانستان تشکیل شده تا با گفتگو با مقامات ایران، شرایط همکاریهای مرزی را تسهیل کند. سیاست ما در قبال ایران، عدم بروز هرگونه جنگ و درگیری و حرکت به سوی همکاریهای همهجانبه مرزی است.
🔹شبیر احمد همچنین اعلام کرد بزرگان حکومت بهویژه وزیر دفاع دستور دادهاند هیچ فردی اجازه بروز کوچکترین درگیری را در مرزهای ایران ندارد و آرایش نظامی در مرز مشترک ممنوع است.
🔸مقرر شد هیأت چهار نفره افغانستان بعد از عید فطر با مقامات ایران در یکی از پایتختها و یا در مرز مشترک دیدار و مسائل مرزی را حلوفصل کنند.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
*رهبر انقلاب: آمریکا در همه چیز از ۲۰ سال قبل ضعیفتر شده است*
🔹امروز جهان در آستانهی یک نظم جدید است. یک نظم بینالمللی جدید در پیش است برای دنیا. در مقابل نظم دوقطبیای که بیست و چند سال پیش بود، آمریکا و شوروی، غرب و شرق، و در مقابل نظم تکقطبیای که بوش پدر بیست و چند سال پیش اعلام کرد بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومتهای سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا دنیای نظم نوین جهانی، نظم تکقطبی آمریکاست. یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. البته اشتباه میکرد.
🔹بعد فهمیده بود که روز به روز آمریکا از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل روز به روز ضعیفتر شده. روز به روز ضعیفتر شده. هم در درون خودش، در سیاستهای داخلیاش، هم در سیاستهای خارجیاش، هم در اقتصادش، هم در امنیتش در همهی چیزها آمریکا از بیست سال پیش تا امروز ضعیفتر شده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx
💬 *در صحبتهای امروز از من خواسته شد عنوان انقلابیگری را از مجلس پس بگیرم/ خیلی نمایندههای این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند، انقلابیاند/ من مجموعه را میبینم هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است*
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: حالا صحبت مجلس شد و اعتراض به مجلس و درخواست از من که عنوان انقلابیگری را پس بگیرم از این مجلس. خب خیلی نمایندههای این مجلس همین جوانهای دیروز در جایگاه شمایند. یعنی خیلی از آنها جوانهایی هستند که چند سال قبل از این مثل شما میآمدند میایستادند انتقاد میکردند، حرف میزدند، اشکال میکردند. انقلابیاند. این جور نیست که انقلابی نباشند. البته من یکایک را که نمیشناسم. مجموعه را می بینم روی مجموعه قضاوت میکنم. مجموعه بد نیست، خوب است، هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است. حالا ممکن است یک اشکالاتی بر بعضی از آنها وارد باشد.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@yarankharazi14 ایتا
یاران خرازی۱۴(۲)
https://chat.whatsapp.com/GhJsYGZhKy67zKfFzdBMKp
یاران خرازی۱۴(۱)
https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx