فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیس جمهور منتخب: اگر طرح رهبر معظم انقلاب درباره خوزستان تحقق پیدا می کرد؛ مشکلات امروز بوجود نمی آمد.
🇮🇷کانال بصائر رضوی
@basaerrazavi
کانال تلگرام
https://t.me/basaerrazavi
سید جلال حسینی:
♨️ *به مردم خوزستان آدرس غلط میدهند و از آن برای مقابل هم قرار دادن مردم استفاده میکنند/ فقط ۵۰۰ میلیون از ۱۳میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب آب خوزستان به اصفهان میآید*
دکتر *#حمیدرضا_فولادگر* نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی:
🔸 خوزستان در حالی که پرآبترین استان کشور است و طبق آمار رسمی وزارت نیرو در حال حاضر *۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب در ۱۰ سد این استان* وجود دارد، دچار مشکل آب شرب و توزیع آبرسانی شده است.
🔸 چرا باید اینگونه تلقی شود که مشکلات آبی استان خوزستان ناشی از انتقال آب است، در حالی که کل آب منتقل شده از طریق *تونل اول و دوم کوهرنگ تقریباً نیم میلیارد متر مکعب* بوده و کافی است که این مقدار را با ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب ذخیره استان خوزستان مقایسه کنید.
🔸 در حال حاضر *ذخیره پشت سد #زاینده_رود ۳۵۰ میلیون متر مکعب* است و ذخیره ۱۰ سد خوزستان به تاریخ امروز ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب (یعنی چیزی *حدود ۴۰ برابر ذخیره فعلی سد زاینده رود*) و با این حساب به مردم خوزستان آدرس غلط میدهند که مشکلات آبی آنها ناشی از انتقال به استان اصفهان است.
🔸استان اصفهان همیشه در شرایط بحرانی و حساس یاریرسان خوزستان بوده است، فرزندان اصفهان در راه دفاع از ایران و اسلام و در خاک این استان شهید و یا جانباز شدند و اکنون نیز خوزستان را از خودشان میدانند، بنابراین این کم لطفی به استان اصفهان است که مردم خوزستان را در برابر مردم اصفهان قرار دهند.
🔸با مقایسه ذخیره فعلی سدها، میزان آب منتقل شده و کل آبهای رها شده در خوزستان و در سیلابها متوجه میشویم که *استفاده غلط از آمار* شده است و از آن برای مقابل هم قرار دادن مردم استفاده کردند که در اصل این مشکلات ناشی از *ضعفهای مدیریتی و ناکارآمدی* در در سالهای گذشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاتمی در پی حوادث خوزستان بیانیه داده!
دولت خاتمی و وزرای او یکی از اصلی ترین متهمان فاجعه امروز در خوزستان هستند. فیلم بالا موید آن است که سال ها پیش نمایندگان عواقب این کار(انتقال آب) را هشدار داده بودند
هشدار سال ها پیش جاسم شدیدزاده نماینده اسبق اهواز در مجلس ششم درخصوص فاجعه بی آبی ، در درباره آنچه که امروز در خوزستان ، چهارمحال ، لرستان ، کهگیلویه و بویراحمد و شاهد آن هستیم در مقابل حبیب بیطرف وزیر وقت نیرو فریاد می زند؛ در دولت دوم روحانی میخواستند بازهم اورا وزیر کنند
@basirat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحبت های شنیدنی جواد فروغی مدافع سلامت و دارنده اولین مدال طلا ایران در رشته تیراندازی تفنگ بادی:
🔹در سوریه وقتی دیدم یک داعشی زخمی شده خودم درخواست دادم بروم مداوایش کنم
🔹تیراندازی را خیلی دیر شروع کردم
شکست پروژه ناامن سازی #تبریز به بهانه حمایت از خوزستان
🔸 فراخوان تجمع جریان قومگرایی به بهانه ی حمایت از اعتراضات خوزستان امروز با #شکست مواجه شد.
🔸گروهک های تجزیه طلب طی روزهای اخیر با استفاده از ظرفیت رسانه های خارجی، پخش پوستر و شبنامه، برای تمام شهرهای منطقه شمالغرب کشور فراخوان تجمع داده بودند که این فراخوانی با بی اعتنایی مردم استانهای آذری نشین مواجه شد. با وجود اینکه امروز #شنبه از طرف قومگرایانِ افراطی برای شهرهای کوچک و بزرگ شمالغرب کشور فراخوان تجمع داده شده بود، فقط در #تبریز یک تجمع محدود شکل گرفت که آنهم با خویشتنداری پلیس به آرامی جمع شد.
🔸این جریان در حالی اصرار به برگزاری تجمع میدانی داشته که کنشگران اجتماعی و سیاسی استان آذربایجانشرقی با روش های مختلف با مردم خوزستان همدردی و در صدد رفع تنش آبی در خوزستان برآمده اند.
🔸تحلیل رفتار دشمن نشان می دهد آنها به دنبال ناامن سازی ایران هستند و مردم نیز این را بخوبی دریافته اند.
عجایب مالی ایرانخودرو/ با وجود افزایش ۷۰ درصدی قیمت محصولات، زیان شرکت ۳ برابر شد
♦️ براساس گزارش مجمع عمومی ایرانخودرو، زیان خالص این شرکت در سال ۱۳۹۹ به ۱۵ هزار و ۵۰۵ میلیارد تومان رسیده که نسبت به رقم ۵ هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان سال ۹۸ رشد ۳ برابری داشته است. اما ۳ برابر شدن زیان خالص ایرانخودرو طی سال گذشته درحالی رخ داده که قیمت کارخانهای خودروهای این شرکت به طور متوسط ۷۰ درصد رشد داشته است.
♦️ لازم به ذکر است طبق آمارهای صورت مالی ایرانخودرو، در سال گذشته درآمد عملیاتی شرکت نزدیک به ۶۱ هزار میلیارد تومان و بهای تمام شده درآمد عملیاتی نیز ۷۰/۵ هزار میلیارد تومان بوده است.
⁉️ چقدر از آب خوزستان به کویت و عراق صادر می شود‼️
🔰 آیا این مطلب صحت دارد❓
👇👇👇
#حافظه_تاریخی
#سند_ننگین انتقال ۹۰۰هزارمترمکعب آب شیرین کارون به کشور کویت به مدت ۳۰ سال /در حالیکه مردم چهارمحال بختیاری وخوزستان از نعمت آب شیرین محرومند.
💧سلام علیکم
✍️ این شایعه از حدود بیست سال پیش تا حالا ، هر چند وقت یک بار مخصوصا در مواقع بحران برای انجام عملیات روانی و ایجاد تشویش در اذهان مردم مطرح می شود.
کشور کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس پیشرفته ترین آب شرین کن های جهان را در اختیار دارند و هیچ نیازی به آب پر از املاح کارون ندارند.
هزینه انتقال آب از سایر کشورها مخصوصاً ایران به کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس به مراتب بسیار پر هزینه تر از استفاده از آب شیرین کن است ، هر چند خود تصفیه آب کارون هم کم هزینه تر از استفاده از آب شیرین کن نیست.
البته گفته می شود، یک طرح بلند پروازانه ای در سال ۱۳۸۲ در دولت خاتمی مطرح شد که با یک خط لوله به طول ۵۰۰ کیلومتر که ۱۵۰ کیلومتر آن از زیر دریا عبور می کرد ، ، سالانه ۳۳۰ میلیون متر مکعب آب به کویت منتقل شود، که این طرح با مخالف شدید کارشناسان و مسئولین روبرو شد و مجلس هم بشدت با آن محالفت کرد و این طرح فقط در حد حرف باقی ماند ؛ هر چند اگر هم تصویب می شد آنقدر پر هزینه و بلند پروازانه بود که هیچگاه اجرایی نمی شد.
👈 نکته دیگری که بعضی وقتها تبدیل به عملیات روانی می شود این است که در یکی از سالهای گذشته مردم بصر دچار مشکل آب آشامیدنی شدند که با توجه به مسائل انسانی، تعدادی تانکر آب آشامیدنی توسط برخی دستگاه ها و مردم عرب زبان خوزستان به بصره ارسال شد که منجر به تشکر ویژه مردم بصره شد ، این فیلم را چند سال یک بار پخش می کنند و به دروغ وانمود می کنند که آب خوزستان با لوله به بصره منتقل می شود ، همین امر باعث که سال گذشته یا سال قبلش ، برخی افراد قسمتی از خط لوله انتقال آب قدیر را که برای انتقال آب به بخش هایی از خوزستان در حال ساخت بود ، به گمان آنکه آب را به بصره منتقل می کند ، تخریب کنند که این امر کار آبرسانی به مناطق اطراف خرمشهر را با مشکل جدی روبرو کرد.
✍️ ارادتمند شما ، غلامعلی کریمی
دکتر مهدی طغیانی نماینده مردم شریف اصفهان در شامگاه چهارشنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران با اشاره به قطعی مکرر برق و علت آن اظهار داشت:
🔹نباید نگاه تک مجهولی نسبت به حل مشکلات داشت که متاسفانه آفت امروزه جامعه ما شده است در حالی است که عوامل مختلفی در همین مسئله برق تأثیرگذار است.
🔸مشترکان برق کشور حدود ۳۸ میلیون نفر هستند و برق خوشبختانه همگانی شده اما ظرفیت تولید برق ما ۸۵ هزار مگاوات است درحالی که در برنامه ششم توسعه باید به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش مییافت.
🔹رشد تولید برق در ۱۰ ساله گذشته افت کرده است یعنی در این بازه زمانی رشد تولید برق سه درصد افزایش داشته در حالی که مصرف برق بطور میانگین در ۱۰ سال گذشته حدود هفت درصد رشد داشته است.
🔹تلفات شبکه برق در کشور بالا نیست اما از میانگین دنیا بالاتر است و حدود ۹.۸ درصد است که تقریباً ۹ درصد در طول شبکه انتقال به گرما تبدیل میشود و هدر میرود و این مقدار در چین حدود پنج درصد است؛ برای اینکه تلفات شبکه کم شود حداقل پنج هزار میلیارد تومان باید سرمایه گذاری کنیم.
💢 برای اینکه برق خانگی قطع نشود برق #تولید را قطع کردیم و بخشنامه دادند که در سال پشتیبانی از تولید ۲۰ درصد تولید را کم کنیم!!
🔸بخش خصوصی به دلیل نبود صادرات انگیزهای برای سرمایه گذاری ندارد و مطالبات آنها هم به موقع پرداخت نمیشود، در برنامه ششم نیز درج شده که دولت نباید در تولید برق ورود پیدا کند که متاسفانه انگیزه سرمایه گذاری و ورود بخش خصوصی را هم از بین برده است.
سود حدود 7 هزار میلیاردی دلال ها در صنعت سیمان فقط در زمستان 99/ 70 درصد سیمان خریداری شده در یک سال گذشته در کشور در اختیار 15 نفر بوده است!
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان:
🔹هفت هشت سال است توسعه ای در صنعت سیمان نداریم.
🔹زمستان 99 قیمت هر پاکت سیمان درب کارخانه 16 هزار تومان خریداری می شد اما پاکتی 60 هزار تومان دست مصرف کننده می رسید.
بررسی حوادث اخیر در خوزستان
💠مشکلات بوجود آمده در خوزستان سابقه تاریخی داره و از پیش از انقلاب در زمان پهلوی اول و دوم پیش از ملی شدن صنعت نفت و سلطه ی شرکت نفت ایران و انگلیس متاسفانه برخورد انگلیسی ها با برخی از مردم منطقه بسیار بد و تحقیر آمیز بوده است این ام در مناطق مسکونی و خانه های سازمانی خارجی ها و کار کنان پالایشگاه ابادان«منطقه ی بریم» و عدم توسعه ی دیگر مناطق مرزی شاهد این امر میباشد
پس از تأسیس ساواک و بعد. از کودتای ۲۸مرداد۱۳۳۲ یکی از قویترین پایگاههای منطقه ای ساواک در خوزستان تاسیس و عملیات های جاسوسی در کشورهای عراق؛سوریه؛لبنان...را پیگیری میکرد
و پس از انقلاب و عمدتا زمان جنگ تخریب زیادی در زیر ساختها و مزارع و مناطق مسکونی بوجود آمد که پس از جنگ به نوسازی و توسعه ی آن پرداخته شد ولی در بعضی موارد مث اب و فاضلاب تعدادی از مسئولین این استان با خیانت خود بودجه های تخصیص داده شده برای توسعه زیر ساختی اب و فاضلاب را تباه نمودند.
💠جغرافیای استان خوزستان اتکای زیادی به اب دارد زیرا همسطح بودن این این منطقه با خلیج فارس باعث شوری خاک شده و رودخانه های این استان عملا عمل زهکشی این جلگه را به عهده دارد ساختن سدهای این استان عمدتا باعث توسعه ی این استان شد ولی برخی نیز باعث رسیدن آب به گنبدهای نمکی و شوری خاک و آب و ازبین رفتن بعضی مناطق شده است از طرفی دامداری که شغل اصلی برخی از عشایر و قبایل این منطقه است وابسته به آب میباشد
لذا در سالهای اخیر به علت خشکسالی و بی تدبیری بعضی مدیران باعث به خطر افتادن زندگی مردم این مناطق شده است.
💠همچنین مشکلات آب و فاضلاب و لوله کشی گاز به علت شرایط خاص جغرافیایی ؛؛چون بالا بودن سطح رطوبت و شوربودن خاک مشکلاتی را در عملیات عمرانی ایجاد کرده است.
💠یکی دیگر از مشکلات این مناطق بیکاری جوانان است که با توجه به وجود صنایع سنگین نفت و پتروشیمی و بنادر تجاری چون ماهشهر این امر غیر قابل توجیه است.
✅راهکار
۱-میتوان با مدیریت منابع ابی؛نظارت بر مناطق آزاد ووضع قوانین به نفع مردم محلی
استخدام در صنایع بزرگ و بنادر از مردم بومی
۲-اختصاص بخشی از منافع ملی مانند نفت. و پتروشیمی برای توسعه ی. استان مشکلات مردم را حل نمود
و لازم به ذکر است عدم توجه مسئؤلین زیربط به خاسته به حق مردم باعث میشود دشمن از این درخواست مردم سوء استفاده کرده وایجاد ناامنی کرده و زمینه اغتشاشات از سوی دشمنان فراهم شود.
بخشی از افزایش قیمتها تعمدی است/ شاهد بیانضباطی مالی دولت به شکل دستوری بودیم
حسین راغفر اقتصاددان اصلاح طلب:
🔹 اگر دولت سیزدهم کار خود را با اقتدار آغاز نکند و یکی از اصلیترین برنامههایش برخورد قاطع با مفسدان و افرادی که بازارها را دستکاری میکنند نباشد، ثبات سیاسی در کشور به شدت به مخاطره میافتد.
🔹بخش قابل توجهی از جریانی که به دنبال افزایش قیمت هستند، از منتفعان اصحاب قدرت و ثروت در 3 دهه اخیر بودند که یکی از اقدامات دولت سیزدهم باید مبارزه با این افراد و کاهش قیمتها باشد.
🔹آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی حاضر به رفع تحریمها نخواهد بود مگر اینکه تعهدات بزرگتری برای کنترل جمهوری اسلامی و زمینهسازی مداخلات بعدی به دست بیاورد. معتقدم احیای برجام در شرایط کنونی به هیچ وجه منطقی نیست.
🔹در تمام این سالها بالاترین بازدهی در حوزههای سفتهبازی و فعالیتهای نامولد و در خرید و فروش ارز، سکه و املاک بوده است و اخیرا نیز کاغذبازی در بازار سهام شکل گرفت. تا زمانی که یک نظام مالیاتی کارآمد و چابک برای این دسته از فعالیتهای غیرمولد ایجاد نشود و این مالیات به بخش تولید نرسد، تولید به صورت کامل به محاق میرود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎬 #قطبنما
✅موضوع: آدرس غلط برجامی
🍃🌻🍃
📌 ما در قضیّهی برجام عجله کردیم؛ ما نباید عجله میکردیم؛ همهی کارهای آنها روی کاغذ بود، کارهای ما روی زمین بود؛ ما عجله کردیم کارهای خودمان را انجام دادیم، آنها هم کارشان را انجام ندادند، تعهّداتشان را انجام ندادند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۷۰ درصد سیمان خریداری شده در اختیار ۱۵ نفر
🔹رئیس انجمن صنفی صنعت سیمان: ۷۰ درصد سیمان خریداری شده در یک سال گذشته در کشور در اختیار ۱۵ نفر بوده است.
🔹سیمان ۱۶ هزار تومانی را به مصرفکننده ۶۰ هزار تومان فروختند.
@Farsna