لیبرالها در عین اینکه میگن اون وعده آب و برق رایگان امام چی شد؟
همزمان میگن چرا آب و برق و بنزین و گاز و ... رو جمهوری اسلامی رایگان به مردم میده باید گرون کنه!
ببین
اصلا جمهوری اسلامی اون کاری رو میکنه که شما لیبرالها رو بسوزونه
اینم دواش 👆
✍ حسین عباسی فر
@yarankharazi14
اگر برق فولاد قطع شده، ۵ درصد افزایش تولید و ۱۲۲ همت سود از کجا آمده؟
✍ دکتر حمیدرضا مقصودی
@yarankharazi14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روحالله رستمی: مدالم را از ائمه معصومین علیهمالسلام دارم و آن را به رهبر معظم انقلاب و همه مردم ایران تقدیم میکنم
@yarankharazi14
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 به کجا چنین شتابان تو از شهدا هم بیشتر شهید شده بودی مرد!
🔹سیدجواد هاشمی میگه پسرم ۵ نوبت نماز میخونه ولی عروسمون بی حجابه!
🔹 البته نکته ای که دوستان نمی دانند این است که این آدم همیشه یک شخصیت تلویزیونی داشته و یک شخصیت واقعی و ما همیشه آن شخصیت تلویزیونی اش را دیدیم و خیلی ها علت سال ها کنار گذاشتن این آدم را امروز تازه مشاهده کرده و تعجب می کنند، البته هنوز حقایق وحشتناکی از این آدم رسانهای نشده است که بماند به قیامت، فقط این موضوع را یاد بگیرید آدم ها را از روی فیلم هایی که بازی کردن نباید قضاوت کنیم.
@yarankharazi14
داشتم جستجو میکردم در خصوص اعضای شورای عالی بورس، به نتیجه جالبی رسیدم که نشان میدهد وام قانونی بوده است
تصویر زیر را ببینید، توضیح بیشتر نمیخواهد
✍سید علیرضا آلداود
@yarankharazi14
وقتی دادستان کل کشور یا معاون وی عضو شورای عالی بورس است، قطعا نمیتواند چنین وامی غیرقانونی باشد.
نکته جالب اینجاست که آقای همتی از وام های هزاران میلیاردی بانکها دفاع میکند و بر ضد وام بورس موضع توییتری میگیرد😅
چطور میشود با این افراد که ۴۸ ساعت است به این بهانه شهید جمهور را تخریب گسترده و پروژه ای میکنند، وفاق کرد؟!
ما دوست داریم وفاق کنیم اما طرف مقابل از نجابت بچههای انقلابی سو استفاده میکند!
وقت آنست رییس جمهور محترم دستور کنترل این تیمهای توییتری منتسب به حامیانش را بدهد...وزارت اطلاعات هم مراقب نفوذ در این تیمها باشد ان شا الله
✍ سید علیرضا آلداود
@yarankharazi14
یکی از طرفداران حسن روحانی پیام خصوصی گذاشته که در سال ۹۹ مردم متضرر نشدند😱🫣
بهش گفتم من خودم در سال ۹۹ ضرر سنگینی کردم و بعد از ۴ سال هنوز مشکلات جدی مالی دارم...تازه مثلا تحلیل بورس را هم بلد بودیم😅
رکب بدی خوردیم از روحانی! ما ملت ایران! و هیچ کسی هم به داد ما نرسید الا شهید رئیسی.
@yarankharazi14
فردی که آرزوی حذف میراث #رئیسی را دارد و آن را شوم میخواند همان فردی است که ادعای ریاست اتاق بازرگانی را داشت و دارد و دستگاه های نظارتی به درستی او را صالح ندانستند. اینها ادعای گزاف وفاق ملی دارند!
@yarankharazi14
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چه کسی در دوران روحانی مخالف حذف ترجیحی بود و در دوران رئیسی حامی اصلی حذف آن بود؟
⚠️ کسی که حالا در دولت پزشکیان ارتقا یافته است...
@yarankharazi14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 نظر ولیامر مسلمین در خصوص FATF و سایر معاهدات بینالمللی
💠 پینوشت
🔹کسانی که متوجه هزینهکرد غلط و مغلطهگرانهی دولت چهاردهم از امام جامعه نشدهاند، توجه کنند که:
1⃣ موضع ما جناحی نیست بلکه #انقلابی است. یعنی همانگونه که وقتی تیم اقتصادی دولت سیزدهم (آقای هادی خانی و ...) که به آن رأی داده بودیم، پیوستن به FATF و CFT و ... را مطرح کردند، تذکر دادیم؛ امروز نیز وقتی دولت چهاردهم همین موضوع را مطرح میکند، تذکر میدهیم و تبعیض سیاسی قائل نمیشویم.
🔹 مطلب سابق در پاسخ به آقای هادی خانی در خصوص پیوستن به FATF
2⃣ این کلیپ، مواضع صریح امام جامعه در خصوص FATF است که تاکنون تغییری نداشته است.
🔹لذا هرگونه نقل قول موافقت با FATF و ادعای هماهنگی با ایشان، کذب است!
به اسم رهبری، بازی نخورید
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@yarankharazi14
ویراست سعیدیسم :
وقتی اونها روی زنگزور مانور میدن، چطوره که ما هم با نخجوان یه کارایی کنیم ؟
مثلا یه کوریدور عریض و طویل از نخجوان به سمت ارمنستان بزنیم 😉
@yarankharazi14
توتالیتاریسم «شبهعلم»
✍ دکتر حبیب الله بابایی
اخیرا وزیر محترم علوم در جلسه معارفه، ضمن تأکید بر شعار وفاق ملی و ضرورت گفتگو بین انظار مختلف، ناخواسته به طرح یک طبقهبندی دوگانۀ «علم» و «شبه علم» پرداخته و در یک رویکرد «تنبیهی» طیفی از دانشها و دانشمندان را اساسا از جرگۀ علم خارج نموده است. وقتی این جملات جناب وزیر را در بارۀ «شبه علم» خواندم به یاد جملۀ رمون گراسفوگل افتادم آنجا که شکلگیری «خشونت معرفتی» در نهادهای آموزشی مدرن را مطرح نموده و میگوید: «خشونت معرفتی در این محافل دائما دانشهای بومی را سرکوب میکند، و «جبر معرفتیِ اروپامحوری» دانش های غیراروپایی نظیر دانشهای سیاهان و نیز دانشهای بومی مناطق غیراوپایی را خرافه میپندارد و آن را از اساس انکار میکند.»
شاید وزیر محترم علوم مدتهاست فضای حوزههای علمیه را در قم و مشهد و اصفهان از نزدیک ندیده باشند. واقعیت این است که مدتهای مدیدی است که جریان روشنفکری حوزوی در فهم علم جدید و مدرنیتۀ غرب، اعتماد خود را به روشنفکران سکولار و مترجمان ایدئولوژیک از دست داده، و دیگر برای علمی بودناش معطل اجازۀ آنها نمیماند. امروزه سطح پژوهشهای آکادمیک در حوزه در عرصههای علوم انسانی بسیار جلوتر از دانشگاههای علوم انسانی در ایران و بلکه دانشگاههای متعدد در کشورهای اسلامی است. امروزه در مراکزی همچون دانشگاه ادیان مذاهب، دانشگاه مفید، موسسه امام خمینی ره، دانشگاه باقرالعلوم و نیز پژوهشگاههای مختلف حوزوی متون انگلیسی، آلمانی و گاه فرانسوی به خوبی خوانده میشود. مطمئن هستم که این مقدار از سطح آشنایی به زبان در برخی از دانشگاهها حتی دانشگاه تهران وجود ندارد. بخش منابع لاتین در کتابخانه موسسه امام خمینی و دانشگاه ادیان مذاهب از جمله کتابخانههای فاخر در ایران به حساب میآید. بسیاری از فضلای حوزه در مجلات معتبر دنیا به زبان اصلی مینویسند و درعین حال برای گوشهای شنوایی که بحمدالله در دنیای غرب فراوان وجود دارد، به آنچه که «علم واقعی» خوانده می شود، نقدهای روششناختی مهمی مطرح میکنند.
وزیر محترم علوم اگر میخواستند تعریضی به علما داشته باشند، شاید بهتر بود از کرونا شروع نمیکردند. مثال کرونا مثال خوبی برای اثباتِ واقعی بودن علوم جدید و شبهعلم بودن علوم سنتی نیست. در باره کرونا هنوز آنچه در پستوی وزارتخانهها و بیمارستانها مانده، هنوز برملا نشده است. همه میدانیم که دست کم در مورد کرونا، فناوریهای مدرن به تعبیر نوربرت الیاس، مرگ نزدیکان و عزیزان ما (که هنوز در سوگشان میسوزیم) را آسانتر و البته غیرانسانیتر ساخت (مرگی بهداشتی ولی غیراخلاقی). در همان ایامی که دوستداران علم اصیل در وزارت بهداشت ایران، آموزههای سنتی را توهم و خرافه قلمداد میکردند و حتی اجازه استفاده از عسل را در بیمارستانهای ما نمیدادند، چینیها به اذعان ناظران در یک «رقابت ستودنی و تمدنی با آمریکاییها» با استفاده از طب چینی و غذاهای مکمل سنتی، دورههای درمانی در بیمارستان ووهان را از 10 روز به 6 روز تقلیل میدادند و از بسیاری از مرگهای بیرویه جلوگیری میکردند.
البته میدانم که نباید در برابر مقدورات علم جدید، مقاومت کرد و از همان مقدار از پیشرفتهای غیرقابل انکار هم صرف نظر کرد، لیکن نباید کسی که قرار است مدیریت علم (البته نه مرجعیّت علمی) را در میانۀ انبوهی از دانشمندان و متفکران در حوزه و دانشگاه به دست بگیرد، از علم مدرن و نیز از فلسفۀ علم، چوب و چماقی برای حاشیه راندن دیگر علوم و دیگر عالمان درست کند، در حالی که در همان فلسفه علم در الگوهای تفسیری و همینطور پارادایم انتقادی مرزهای میان علم و فرهنگ و نیز مرزهای بین علم و ایدئولوژی درهم ریخته شده و پایههای طبقهبندیهای پوزیتویستی را بر هم زده است. ادامه 👇👇
@yarankharazi14