19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دقت صحبتهای امیرعباس هویدا را گوش کنید🤞تا گوشه ایی از دوران حقارت را با گوشت و پوستتان درک کنید. 👈 بله اقتدار نباشد اینجوری میشود؛ پس با تمام مشکلات ؛ کمبودها؛ نامردی برخی جناحهای زراندوز سیاسی اما قدر اقتدار کشور و فرزندان شجاع افتخارآفرینتان را بدانید✋ حتما تاریخ مملکتتان را دقیق مطالعه کنید تا به بیراهه گرفتار نشوید🤞✋
🇮🇷↶【 خاکریز فرهنگی 】↷
_ ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1578631181Cf416aa6601
بازگشایی زاینده رود قطعی است
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان:
🔹بازگشایی زاینده رود قطعی است؛ و طبق آخرین جمع بندی های صنف کشاورزی استان اصفهان با دولت قرار است که 250 میلیون مترمکعب آب برای کشاورزی شرق و غرب استان اصفهان و محیط زیست در نظر گرفته شود.
🔹در حال حاضر با برگزاری جلسات در خصوص رهاسازی با کیفیت آب تصمیم گیری می کنیم که به محض به نتیجه رسیدن زمان دقیق بازگشایی زاینده رود اعلام می شود.
@yarankharazi
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|سخنان دردناک مردم افغانستان در واکنش به پیشروی های طالبان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|واکنش جالب مجری انگلیسی به توقیف رسانه های ایرانی
🔻«ریچارد مدهرست» مجری انگلیسی شبکه «راشاتودی» در واکنش به انسداد دهها سایت خبری توسط دولت آمریکا گفت: «اگر دولت آمریکا تلاش میکند شما را ساکت کند مطمئن باشید که کار درستی انجام میدهید.»
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|رژه حشدالشعبی و پیامدهای آن در مقطع کنونی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
تحرکات مشکوک در روزهای پایانی دولت/ خروج اسناد خاص و بازنشستگی در وقت اضافه!
🔹با نزدیک شدن به پایان دولت حسن روحانی و فرا رسیدن زمان خداحافظی کابینه دوازدهم، جابجاییها و نقل و انتقالات مدیران دولتی سرعت و شتاب بیشتری به خود گرفته است.
🔹طی روزهای اخیر مقامات متعددی با جابجایی محل ماموریت خود سعی دارند تا جایگاه خود را در دولت بعدی هرچند در سطوح میانی و پستوهای مدیریتی حفظ کنند اما در دولت روحانی اتفاق جدیدی در حال وقوع است.
🔹خبرهای روزهای اخیر حاکی است که بخشی از اسناد خاص درون نهاد ریاست جمهوری و برخی بخشهای دیگر دولت، به طرز نامعلومی در حال نقل و انتقال به مکانهایی نامشخص است.
🔹این اتفاق که بسیار بعید است بدون اطلاع مسئولین دولتی در حال انجام باشد، در حالی صورت میگیرد که مقامات مرتبط که طبعا پس از افشای چنین خطای بزرگی باید پاسخگو باشند، یک به یک در حال بازنشستگی و جدا شدن از بدنه دولت در روزهای پایانی هستند.
🔹برخی از این افراد که سابقه طولانی در همراهی با بخش امنیتی دولت دارند، سابقه دستگیری بستگان درجه یک خود در خصوص مفاسد اقتصادی را نیز در کارنامه دارند!
🔹به نظر میرسد نهادهای نظارتی باید با دقت بیشتری روزهای پایانی دولت و خداحافظیهای مشکوک یاران قدیمی دولت را زیر نظر داشته باشند تا ماجرای پاک شدن رد برخی مفاسد امنیتی و اقتصادی که تجربیات قبلی آن وجود دارد، مجددا تکرار نشود.
رخداد زشت صفهای طولانی واکسیناسیون
▪️چرا وزارت بهداشت از بسیج کمک نمیگیرد؟
🔹وجود صفهای طولانی برای تزریق واکسن کرونا طی روزها و هفتههای جاری صحنههای زشت و تاسفبرانگیزی را در برخی نقاط واکسیناسیون در تهران و برخی شهرستانها ایجاد کرده است.
🔹علیرغم آنکه ایران در دوران کرونا افتخارات بزرگی مثل حضور در جرگه ۵ کشور برتر دنیا در تولید واکسن آفریده و به عزت و افتخار ایرانی افزوده است، اما شکلگیری این صفها و معطلی افراد، بویژه آنکه جملگی از کهنسالان عزیز کشورند، فضایی را رقم زده است که هیچ نسبتی با آن تولید افتخار ندارد بلکه باعث هتک حرمت افراد و شکلگیری نارضایتی گسترده در میان خانوادههای آنان شده است.
🔹با توجه به اینکه افراد بر اساس اولویت و نوبت و با توجه به تعداد واکسنهای موجود فراخوان میشوند، بنابراین مشکل اصلی در ایجاد چنین صحنههای تاسفبرانگیزی، کمبود نیرو یا محل تزریق واکسن و یا ضعف مدیریتی جدی در این حوزه است.
🔹این موضوع مسئله پیچیدهای نیست که نتوان آن را حل کرد؛ سابقه بسیج مستضعفین در کشور نشان داده است که در شرایط اینچنینی یک نیروی ملی بسیار مناسب برای ساماندهی به موضوعات است.
🔹بسیج نیروی فراگیر از دل ملت با تعداد بسیار بالا و انگیزههای ایمانی و ملی و دینی بسیار قوی است که در بزنگاههای مختلف که نیاز به یک بسیج ملی و مشارکت همگانی است، گرهگشاییهای اساسی انجام داده است که کمک به اجرای طرح بزرگ واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر کشور از جملهی آنهاست.
🔹در همین ماجرای کرونا نیز این ظرفیت بزرگ، کارهای بزرگی همچون طرح غربالگری شهید سلیمانی را انجام داده که پیشتر خود مدیران وزارت بهداشت بر موثر بودن آن در مهار برخی موجهای بزرگ کرونایی در کشور تاکید کردهاند.
🔹در وضعیت فعلی نیز وزارت بهداشت میتواند با بهرهگیری از این ظرفیت مردمی، این اتفاقات زشت در کشور را از دامن مدیریت وزارت بهداشت پاک کند و طرح واکسیناسیون سراسری را نیز به یک افتخار ملی توام با رضایت همگانی تبدیل کند. نه اینکه مردم از نیمه شب در صفهای طولانی به انتظار بنشینند و در شرایطی که نیاز به فاصلهگذاری اجتماعی است، تجمعات خطرناکی را تشکیل دهند که هیچ با یک مدیریت مناسب تناسبی ندارد.
چند نکته پیرامون سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره شورای نگهبان
👈 چراغ سبز به نقد و حراست از جایگاه قانونی
🔹نقد لطیف رهبر انقلاب به برخی تصمیمات شورای نگهبان در دیدار با مسئولان قضایی چند پیام مهم دارد:
1️⃣ شاید برای نخستین بار باشد که رهبر انقلاب، چنین آشکار و بیّن، از عدم موافقت خود با برخی تصمیمات شورای نگهبان سخن میگویند.
🔹مشخصاً، این بیان، صرف یک اِنباء ساده نیست، بلکه تمهیدی برای اصلاح و تقویت شوراست.در واقع با جمع بین این فرمایشها و آنچه در گذشته از سوی امامین انقلاب در مورد شورا بیان شده،نشان میدهد در عین لزوم صیانت ساختاری و نهادی، اما درون شورا که برآیند تصمیم جمعی نظرات و دیدگاه اعضا را نشان میدهد میتواند بهتر و دقیقتر عمل کند.
2️⃣ شورای نگهبان، بر خلاف تصور برخی، دارای قدسیت و تنزّه نیست؛ قابل نقد است و نقد به شورا، نه وجاهت قانونی و شرعی مصوبات آن را مخدوش کرده و نه نافی نیت صادقانه و مومنانه اعضاء آن است. حتی رهبری هم میتواند با برخی تصمیمات شورا مخالف باشد و آن را بیان کند
3️⃣ ایشان موافق همه تصمیمات شورا نیستند، اما در عمل آن را قانونی و لازم الاجرا میدانند. درست مثل نهادهای دیگر نظام، نظیر مجلس شورای اسلامی یا دولت. از این نظر تصمیمات شورا فضیلتی بر تصمیمات دیگر نهادها ندارد. هم قانونی است و هم قابل نقد و اصلاح.
4️⃣ رهبر انقلاب در این خصوص که با کدام تصمیم شورا مخالفند توضیحی بیان نکردند؛ از این رو، تحدید نقد رهبری به صرف مساله احراز یا عدم احراز صلاحیتها، آن هم فقط در این دوره از انتخابات، تقلیل مساله و دادن آدرس غلط است. به نظر میرسد نقد به شورا باید از منظری بلندتر و با چشم اندازی وسیعتر صورت پذیرد.
🔹به معنای دیگر، شاید بتوان برای نگهبانی ساختار حکمرانی نظام، بازتعریف نظاممند و البته مضبوط به قانونی را برای شورای نگهبان استیفاء نمود.
5️⃣ شورای نگهبان گارد بسته چند دههای خود را که غالباً ناشی از لزوم صیانت نهادی آن بوده در برابر منتقدان دلسوز باز کرده و فرصت ترمیم و بازسازی را از خود دریغ نکند.
🔸البته این نکته لازم به ذکر است که در سالهای اخیر، شورای نگهبان بیش از آنکه هدف نقدهای صحیح قرار بگیرد، آماج حملات کینهتوزانه و منفعت طلبانه بوده است.
🔹این نقدهای بعضا نابجا و مغرضانه، گوشهای شورا را سنگین کرده و اندک نقدهای صحیح و مشفقانه را نیز بی اثر ساخته است. خوب است، شورای نگهبان آغوش خود را گشوده و نظام را در برابر برخی نقاط آسیبپذیر بیمه کند.
6️⃣ مهمتر از آنکه اختلاف نظر رهبری با کدام تصمیم یا تصمیمات شورای نگهبان بوده است، نفس بیان و تایید وجود چنین اختلافی است.
🔸اختلافی که ممکن است در بسیاری از تصمیمات نهادهای مختلف نظام با دیدگاه رهبری وجود داشته باشد، اما هیچگاه بیان نگردد.
🔹تجربه دوران زعامت آیت الله خامنهای نشان داده است، بیان علنی و البته محترمانه چنین اختلافی، عملا چراغ سبزی برای یک اصلاح منطقی بوده است.
7️⃣ با چراغ سبز رهبری، اکنون فرصت نقد شورای نگهبان بیش از هر زمان دیگر در دسترس نخبگان و کارشناسان این امر است. برای بهره برداری بهتر از این فرصت، ضروری است از نقدهای کلیشهای، سطحی، جهت دار و غیر کارشناسی پرهیز شود.
🔹تکرار سخنان کلیشهای، شخصی، جناحی و غیرکارشناسی، هم جامعه را از این فرصت طلایی نقد صحیح محروم کرده و هم فرصت دیگر اصلاح و ترمیم را از نهاد پاسدار قانون و شریعت در نظام جمهوری اسلامی، خواهد ربود.
چهار مانع اصلی انتفاع اقتصادی ایران از توافق احتمالی وین
🔹باقی ماندن ساختار تحریم های ثانویه بانکی، باقی ماندن تحریم چرخه دلار، قانون کاتسا و نهایتا تجربه خروج آمریکا از برجام و بازگشت پذیر بودن تحریمها، چهار مانع اصلی انتفاع اقتصادی ایران از توافق احتمالی وین هستند.
🔹حتی اگر سه مانع ابتدایی نیز وجود نداشت، بازگشت پذیر بودن تحریمها و تجربه یکبار خروج آمریکا از برجام به تنهایی می تواند مانع انتفاع ایران از توافق احتمالی شود. شرکتها و بانکها میدانند هرلحظه ممکن است آمریکا از توافق احتمالی خارج شود و دوباره تحریمها را علیه ایران اعمال کند، به همین دلیل ریسک همکاری با ایران را نمی پذیرند.